Dodaj do ulubionych

Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzur!!!

25.01.10, 22:01
Chciałabym zrobić coś w swoim wyglądzie innego. Jak każda kobieta tego
potrzebuje, więc jeśli ktoś wie gdzie jest jakiś porządny lokal co potrafi
dobrać fryzurkę do twarzy w Częstochowie proszę o jakieś namiary i z góry
dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 212.87.241.* 25.01.10, 22:05
      ...
    • Gość: A... Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 212.87.241.* 25.01.10, 22:10
      Ja polecam Marcina z salonu Berendowicz-Kublin przy ul.Garibaldiego. Świetnie
      dobiera fryzury i do każdego podchodzi indywidualnie:) korzystałam z uslug
      jestem bardzo zadowolona:)
      • Gość: gość Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 13:22
        Można spytać ile kosztuje taka usługa?
      • Gość: ew Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 91.210.242.* 16.07.11, 14:03
        Ja tez byłam ostatnio u Marcina na Garibaldiego i z przykroścą stwierdzam, że mi spieprzył fryzurę, czekam z niecierpliwosią aż włosy odrosną...... Szkoda, bardzo liczyłam na jego fachowa rękę , ale sie rozczarowałam..
        • Gość: kasia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.play-internet.pl 01.08.11, 01:00
          Ja też byłam u marcina z B&K ostatnio...Również mnie zawiódł, choć słyszałam o nim duzo dobrego wczesniej...Zrobil co chciał, oj przepraszam, co chcial zrobiła uczennica na ile potrafiła...Bo on sam niewiele napracowal sie przy moich wlosach...A placi sie nie mało...Juz nigdy wiecej tam nie pojdę...
    • Gość: gosc Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 19:34
      Berendowicz - Kublin to już nie to co było kiedyś jak była stara ekipa,ale na
      szczęscie dziewczyny otworzyły salon na Kilińskiego naprzeciwko stadionu -
      polecam!!!!!
      • Gość: karmelowa jakie ceny w Berendowicz&Kublin lub Trendy? IP: *.chello.pl 26.01.10, 20:43
        własnie, chciałam, się dowiedzieć mniej więcej o cennik usług, np farbowanie włosów czy strzyżenie, oczywiscie damskie? jesli wiecie cokolwiek piszcie, ja wiem że to salony tak jakby 'firmowe' w sensie drogie, ale jak stoją cenowo mniej więcej.?
        • Gość: aa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 10:59
          wejdz na srone Berendowicz i bedzisz wiedziec
          Mysle ze lepiej zapłacic niz płakac po wyjsciu , z powodu fatalnej
          fryzury.
          Nie polecam zakładu Venus na Wolnosci. Nie maja pojecia jak sie
          strzyze ani robi kolor wlosów.Przestroga
    • Gość: ja Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.alfanet24.pl 13.02.10, 11:20
      Tylko Tomek z Dąbrowskiego, uwielbiam dziwne cięcia , byłam w różnych zakładach,
      ale jednak tylko po nim włosy się super układają. Ostatnio również wrócił z
      najnowszego szkolenia, bodajże z Berlina.
      • Gość: ania Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 18:22
        tylko Zielonka ul. Dądrowskiego2
        • agusia.z Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 23.02.10, 08:36
          A co myślicie o Łukaszu z Bamboo? Chodzi mi bardziej o układanie włosów niż
          strzyżenie. A może możecie polecić kogoś naprawdę dobrego na czesanie ślubne?
          • Gość: meg Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 109.95.26.* 15.07.11, 21:45
            chodzę do Pana Łukasza regulanie, siła spokoju i fryzura naturalna, najbardziej odpowiednia...
            dla szukajacych wyzwań - Dawid,.. hm w Bamboo chłopaki designe tak jakoś, ale pozytwy.
      • Gość: gośc Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 17:33
        tylko Zielonka z Dąbrowskiego
    • Gość: mirek Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 83.19.32.* 23.02.10, 10:14
      Proszę numer tel.668398631 .Wprawdzie to poza Częstochową ale moim
      zdaniem satysfakcja gwarantowana.Pozdrawiam
      • Gość: fryzjerka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.06.10, 23:12
        Większość (nie wszyscy!) tych namnożonych ostatnio tzw.stylistów nie ma pojęcia o prawdziwym fryzjerstwie!Raz im sie uda strzyzenie a raz nie ale zasad nie znają!Juz niejedno strzyzenie po nich starałam sie poprawic(bo nie zawsez sie dało).Po prostu przyszła jakaś głupia moda na stylistę! A stylistą jest każdy dobry fryzjer a najczęściej fryzjerka!
    • s_s_s_s Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 27.10.10, 13:25
      Polecam Marcina z salonu Beaty Dysiewicz, ale z tego co słyszałam on już tam nie pracuje,może ktoś wie jak go namierzyć?
      • Gość: Anna Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 18:56
        a ja polecam panią Beatę Dysiewicz. Zdobywczyni wielu nagród światowych z zakresu stylizacji i koloru. Jej zakład mieści się jeszcze na ul,Czanieckiego. ceny? podobne jak u innych. Trzeba się umawiać telefonicznie. Dużo ludzi!! Ja jestem bardzo zadowolona znajomi też! Pozdrawiam
        • Gość: łysy Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.strefa.com 27.10.10, 19:13
          a ja polecam salonik fryzjerski Aga na ul Żareckiej,super fryzjerka,fajne fryzurki robi
    • nippy7 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 27.10.10, 19:15
      polecam Marzenę Dąbrowską z Jaskrowa, świetne strzyżenie z którym nie ma problemu po wyjściu z salonu. Cena od 60 zl,
      • Gość: . Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 20:18
        nippy7 napisała:

> polecam Marzenę Dąbrowską z Jaskrowa, świetne strzyżenie z którym nie ma proble
        > mu po wyjściu z salonu. Cena od 60 zl,

ze coooooooooo?????? chyba ta pania marzene powaliło zupełnie..ja płace u jednego z najbardziej znanych fryzjerów w czewie 50 zł za strzyzenie, a włosów mam mase i sa długie, przez co pracy jest na prawde sporo....
        • nippy7 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 28.10.10, 07:16
          chyba jej nie powaliło, bo za profesjonalizm sie płaci. ja płace i jestem zadowolona, włosy układają sie super, nawet 2 miesiące po strzyżeniu, fryzury dobiera do urody i stylu bycia osoby a kolory.. bajka! wole mniej znaną a sprawdzoną...
          • Gość: kasia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 30.12.10, 21:49
            Ja polecam studio effect w Częstochowie mają niskie ceny a fryzjerzy sa tam super polecam niestety nie jest to centrum częstochowy i trzeba dojechac do nich na stradom na Kościelną 18
            • Gość: Ewela Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 21:02
              ja nie polecam tego studia za strzyżenie i modelowanie włosów do ramion zapłaciłam 55zł dla mnie stanowczo za drogo!!
            • Gość: ja Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 20:31
              absolutnie nie polecam effect, ponieważ nie szanuje się tam klientki. Umawiają 2 klientki na jedną godzinę, w międzyczasie jeszcze kolejną, także pod koniec cięcia czułam się jak intruz, którego jak najszybciej trzeba skasować i następna, i następna.
              • Gość: zawsze_ona Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.masterkom.pl 11.08.11, 23:15
                Zgadzam się, ja czekałam godzinę na swoją kolej mimo uzgodnionej kilka tygodni wcześniej godziny, bo okazało się że nie ma mnie wpisanej wcale na listę! I oczywiście międzyczasie siadały na fotel osoby które nawet nie były poumawiane... więc się przekonałam osobiście że w tym salonie liczy się bardziej ilość a nie jakość, choć co do swojej fryzury nie miałam zastrzeżeń w porównaniu do innych klientek tutaj się wypowiadających
            • Gość: KALINA Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.11, 10:20
              Effect Studio na tym forum jest bardzo mocno komentowane. Widziałam tu wpisy pozytywne oraz negatywne dotyczące tego salonu. Bałam się bardzo kiedy chłopak podarował mi groupona na usługi tego salonu ale teraz już kiedy byłam i sama sprawdziłam wiem że te opinie niepochlebne muszą być dziełem konkurencji.
              Byłam w Effect Studio w tą sobotę na koloryzacji i obcięciu oraz manicure. Kolor i obcięcie robił mi ich nowy fryzjer o imieniu Bartek. Jest bardzo miły i naprawdę doskonale zna się na tym co robi, kolor przez niego dobrany naprawdę mnie odmienił i to w pozytywnym znaczeniu. Jeśli chodzi o obcięcie tez jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę by raz jeszcze skorzystać z jego usług bo warto. Jeśli chodzi o paznokcie tez jestem bardzo zadowolona a do tego te ceny tam za manicure hybrydowy zapłaciłam 24zł … po prostu rewelacja u poprzedniej kosmetyczki płaciłam za to ponad dwa razy więcej. Polecam ten salon i wróce tam napewno bo warto a co jest dla mnie ważnym czynnikiem pracują naprawdę na kosmetykach z górnej półki. Gdyby ten salon był w centrum na pewno było by tam jeszcze więcej ludzi.
              No i będąc w sobotę miałam jeszcze okazje spotkać w tym salonie aktorkę telewizyjną Teresę Dzielską która gra Kaje w Barwach Szczęścia i podobnie jak ja tez tam robiła kolor .
              Polecam Effect studio bo warto a Bartkowi chce podziękować w swoim imieniu i mojego chłopaka bo naprawdę zdziałał cuda
              • Gość: Ania Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 18:05
                Byłam ostatnio w effect studio na kościelnej 18 i jestem bardzo zadowolona z usług zarówno fryzjerskich jak i kosmetycznych, bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta, polecam wszystkim ten salon
            • Gość: mointa Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.snt.net.pl 20.11.12, 15:40
              chyba komus się cos pokręciło, Studio Effect z ul. Kościelnej to najbardziej badziewne miejsce w Częstochowie, dlatego cały czas są na Gruponie, bez tego nikt do nich nie zagląda. Zresztą kto raz sie tam wybierze to sie przekona... nie znam osoby, która miała by jakąkolwiek dobrą opinię o tym salonie, żadnej usługi tam nie polecam!!!!
      • asia_mi78 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 21.02.14, 14:03
        a ja zdecydowanie tej pani nie polecam, to jest kolejny fryzjer, który ma problem ze zrobieniem ładnego koloru blond. Jestem własnie po wizycie w tym salonie. Na głowie mam 3, a może nawet można się doszukać 4 kolorów. Miał być piękny blond, dodane jasne pasemka( na co się zgodziłam tylko dlatego, bo powiedzmy oddałam się w ręce fachowca o 22 - letnim stażu) Efekt? Jakiś kolor blondu na końcach, jasne pasemka i rude odrosty.Szok po podsuszeniu włosów. Decyzja o nałożeniu farby na całość bez amoniaku. Odrost powiedzmy stracił trochę rudości, ale rozjaśniane pasemka uzyskały fioletowy kolor. Tłumaczenie specjalisty o 22- letnim stażu? Mam trudne włosy, odrost był ciemny, nie da się uzyskać jednolitego koloru! Czemu nie usłyszałam tego po wejściu do salonu? Nie podejmuję się tego, bo nie dam rady tego zrobić. Koszt wizyty 100zł (bez paragonu)Czytam trochę na internecie o tym , że blondynki mają problem z zafarbowaniem odrostów i trzeba się oddać w ręce specjalisty, ale wielu specjalistów w Częstochowie kasujących ok 200zł za wizytę też ma z tym problem!
    • Gość: Toni Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 08:37
      Salon "VENA" przy ul. Kutrzeby 32 (Północ). GORĄCO POLECAM.
      • rai3 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 28.10.10, 19:48
        a ja tego zakładu nie polecam!!!
      • Gość: sol Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.Netcominternet.pl 07.05.12, 12:31
        I ja polecam Venę. Agnieszka to fryzjerski geniusz, a wiem co mówię, bo przeszłam chyba wszystkich fryzjerów w Cz-wie. Od roku nie ma dnia, żeby ktoś nie zapytał: ,,Gdzie chodzisz do fryzjera?". Podobnie moja siostra, mama i kilka znanych mi osób. Odkąd trafił do Veny nie zmieniają fryzjera, bo fryzjer zmienia fryzury i zawsze świetnie:)))
        • agnieszkaczw Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 20.03.16, 18:22
          Salon Vena nie polecam strasznie chamska szefowa nie ma żadnego kontaktu z klientem całkiem co innego chciałam obcięła po swojemu gwiazda salonu reszta dziewczyn to służba !!!
    • Gość: Klientka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 94.254.228.* 28.10.10, 22:52
      Polecam Mariusza z salonu Kameleon na Zapolskiej;)
    • asiadeszu Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 30.12.10, 20:13
      Ja polecam Panią Sylwię ze studia effect na kościelnej ma niskie ceny a metamorfozy robi super. Robiła do tego programyu w RMF MAXXX

Telefonu nie pamietam ale jest to na stradomiu na ul Kościelnej 18
      • Gość: lolo Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:59
        Kto z was chodzi do zakładu fryzjerskiego Efekt na Kościelnej niech uważa bo skończy w peruce.
        Panie zniszczyły mi tak włosy że katastrofa,fatalna obsługa zero umiejętności po prostu koszmar. Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!! Najgorszego wroga nie wysłałabym do tego zakładu.
        • Gość: mointa Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.snt.net.pl 20.11.12, 15:42
          POTWIERDZAM, to coś o nazwie Studio Effect omijać z daleka...
    • Gość: monika Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 31.12.10, 10:08
      ja znalazłam dobry salon na stradomiu na kościelnej 18 jest to effect studio ale imienia fryzjerki ci nie powiem ale robi z włosami cuda ja jestem bardzo zadowolona i polecam ten salon bo za obcięcie i koloryzacje na dobrej farbie zapłaciłam 120zł
    • k2i stylista fryzur....męski? tylko dobry 31.12.10, 12:47
      muszę od nowego roku się trochę zmienić a zarosłem ostatnio już mi ta grzywa przeszkadza.
      Ale teraz tak na serio to jaki salon byście poleciły/li bo chodzi mi o taką fryzurę aby za wiele czasu nie zajomowała, wszelkie żele i irokezy odpadają, a na tzw. "jeża" sie też nie ogolę bo mam wrażenie że tragicznie bym wyglądał
    • asiadeszu Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 31.12.10, 19:17
      polecam effect studio na kościelnej 18 Super fryzjerka tam ma na imię sylwia i naprawde potrafi cuda a ceny ok takie jak wszędzie a pracuje na bardzo dobrych kosmetykach
      • Gość: Emilia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 19:23
        przykro mi stwierdzac ale Asiadeszu to nikt inny jak wlascicielka zakladu wystawiajaca sama o sobie opinie !! obcinalam sie u nich i czesalam i tak prawde mowiac wcale nie maja tanio jak uwazaja zdzieraja z ludzi ile moga !!!!! trzymajcie sie z dala od tego zakladu sami wystawiaja pozytywne opinie zeby was nabrac!!
      • Gość: mointa Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.snt.net.pl 20.11.12, 15:43
        Nikomu nie polecam Studia Effect, katastrofa...
    • Gość: ANIA Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 31.12.10, 23:17
      Polecam ci ten salon co się reklamował w RMF MAXXX nazwyają się STUDIO EFFECT i jest to ul Kościelna w bok od piastowskiej
      Mają tam naprawdę dobrych fachowców i znaja się na rzeczy a do tego ceny spoko byłam zaskoczona pozytywnie ich cenami za cięcie długich włosów 35zł a kolor 100zł

Napewno mogę ten salon polecic ja byłam zadowolona i mój chłopak również
      • Gość: gosc Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.netcominternet.pl 03.01.11, 13:04
        Polecam Pania Monike ze Studia fryzjerskiego STYL AL NMP 21.
        www.cz.info.pl/index.php/Kobieta/jak-z-kaczatka-stac-sie-labedziem.html
        • Gość: meg Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 109.95.26.* 15.07.11, 21:41
          tak do fryzury ślubnej superos
      • Gość: Nina Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 20:55
        Nie polecam tego salonu, oktropnie obcina P. Ania i na dodatek drogo, 60 zł za obcięcie z maseczką.
        • Gość: Nina Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 20:59
          Nie polecam salonu, przy Altyreryjskiej , drogo i beznadziejnie obcięcia , to raczej szczępienie włosów., a nie draperie.
    • Gość: xy Kasia, Monika, Ania....cóż za reklama IP: *.alfanet24.pl 01.01.11, 23:03
      Jak chcesz robić sobie reklamę to z głową, a nie z jednego komputera piszą trzy osoby jaka to super jest pani Sylwia....chyba pani nie poczesała zbytnio przed sylwestrem i reklamę sobie musi zrobić.

Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: a Re: Kasia, Monika, Ania....cóż za reklama IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 10:31
        Czego to ludzie nie wymyślą żeby się zareklamować.Żenada........nie dość że fryzjerki do bani to jeszcze, myślą że ludzie to same blondynki:)))
        • Gość: gosc Studio STYL IP: *.netcominternet.pl 03.01.11, 13:06
          www.cz.info.pl/index.php/Kobieta/jak-z-kaczatka-stac-sie-labedziem.html
        • Gość: jackie Re: Kasia, Monika, Ania....cóż za reklama IP: *.net.stream.pl 05.01.11, 23:17
          pzdr wszystkich prawdziwych Fachowców od Fryzur (FRYZJERÓW)reszta to żenadaaaa :)styliści phi.......... nie róbcie śmiechu,...nawiedzeni po 3-miesięcznym kursie w Kaliszu ?"fachowcy" po których trzeba robić poprawki ?!!!!!!!!
          • Gość: a Re: Kasia, Monika, Ania....cóż za reklama IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 31.01.11, 22:23
            Na kościelnej sa naprawde dobre fryzjerki i napewno nie po kursie w kaliszu:-) Potrafia cuda jak nie wierzysz zobacz na metamorfozy które zrobili dla RMF Maxx a ceny mają moim zdaniem normalne
            • Gość: karolina przestroga przed studiem effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 17:01
              bylam w marcu w studio effect , pani o krotkich rudych wlosach robila mi baleyage.Po przyjsciu do domu zauwazylam ze z tylu glowy mam jedna wielka plame. Za ta super koloryzacje zaplacilam 130zl. Nigdy w zyciu tam nie pojde i nie polecam tego salonu!!
              • Gość: tylko nie to Re: przestroga przed studiem effect IP: *.pl 14.05.11, 16:08
                Odradzam Studio Effect. Mnie również obcinała Pani w rudych włosach. Po obcięciu moja "fryzura" wyglądała gorzej niż przed, a po wymodelowaniu to już w ogóle masakra. Myślałam, że jak ułożę je po swojemu to będzie w miarę, jednak włosy nie chcą się układać, sterczą na różne strony. Myślałam o tym, żeby reklamować to coś na mojej głowie, ale boję się, że jeszcze bardziej zepsują, więc sobie odpuściłam. Podrzędny salonik fryzjerski, który chce uchodzić za jeden z lepszych w mieście robiąc reklamę wszędzie gdzie się da. Niestety moim zdaniem raczej nie wyrobią sobie takiej marki, jeżeli nie zatrudnią lepszych fryzjerów, z tego co widziałam to jedynie chlopak ma jako takie pojęcie o tym co robi(niestety ja na niego nie trafiłam). No i muszą zadbać o lepszą atmosferę wśród personelu.
                • Gość: basia Re: przestroga przed studiem effect IP: *.ice-net.pl 18.07.11, 20:53
                  Ja też jestem tego zdania że to studio jest przereklamowane, była tam moja mama i to co ma na głowie to jedna pomyłka , włosy się jej nie układają , fryzura do niej nie pasuje .Nie polecam.........
                  • Gość: klauida Re: przestroga przed studiem effect IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 14:21
                    NIGDY wiecej NIE CHCE SŁYSZEĆ O EFFECT STUDIO!!!!!, koszmar,
                    MIAŁAM PAKIET METAMORFOZA Z STRZYZENIEM, FARBOWANIEM, MANICURE, MAKIJAŻ, HENNA. TAK WPRAWDZIE TO MIALAM TYLKO FARBOWANE WŁOSY I TROSZĘ PRZYSTRZŻONE A CHCALAM CALKOWICIE ZMIENIĆ FRYZURĘ. Upomnialam się o henne (to był mój błąd) jak zobaczyłm się potem w lustrze to wyglądałam okropnie!!! normalnie płakać mi się chciało!!!! szerokie bzydkie nienaturalne brwi. Już nie wspomne że wogule mi tych brwi Pani nie wyregulowała!!!. O wszystko trzba się było prosić!!. Siedzialam tam 4 godziny a nawet nie zapytano się mnie czy może chce wody do popicia. Toaleta byla kantorkiem gdzie był mop, wiaderka i miseczki do farbowania itp!!!! Właściciel jakis dziwny!!, po hennnie o makijaż nawet nie pytałam ale nie widzialam tam ani żadnych kosmetyków do makijażu ani też stanowiska do makijażu!!!! Zapłaciłam 100 zł, zmarnowałam cały dzień a w zasadzie nie przbyłam żadnej metamorfozy. Moje włosy wyglądały tak samo jak przed wizytą w salonie. Po prostu paranoja!!!!
                    • Gość: aneta Re: przestroga przed studiem effect IP: *.ice-net.pl 11.11.11, 20:18
                      Klaudia napisałaś o koszmarze który Cię spotkał w tym salonie ,ja mam jedno pytanie który super stylista przeprowadzi super metamorfozę za 100 zł ....właśnie tak to bywa jeśli człowiek daje się pokusić na tego typu chwyty promocyjne.Mam nadzieję że włosy szybko Ci odrosną i to miejsce będziesz omijać dużym łukiem........pozdrawiam
                      • Gość: ona przestrzegam przed Tiffany przy Wręczyckiej! IP: *.apus-net.pl 11.11.11, 21:36
                        Nigdy wiecej w salonie Tiffany przy ul. Wreczyckiej, przynajmniej z pewnoscia nie w rece szefowej, p. E. Kuraś - przestrzegam wszystkich... Umowiona bylam na balejaz do szefowej wlasnie na jasne wlosy, ktore mialam wczesniej rozjasnione i polozone popielate , delikatne pasemka, na odrost + dolaczenie na reszcie wlosow wlasciwych kolorow, tak, by wygladaly naturalnie. Po pierwsze zamiast balejzau wlascicielka nalozyla mi jedna farbe na odrost w kolorze fatalnego zoltego z miedzia...odrost mialam prawie 2cm, wiec przy glowie zotla jajecznica z ruda poswiata, reszta wlosow nie tknieta ta farba wiec kontrast olbrzymi i wstretny...Z tylu glowy od spodu wlosy byly po prostu rude przy glowie, zupelnie nijak mialy sie do mojego chlodnego blondu na reszcie. Do tego uczesnanie: mam wlosy za ramiona, wycieniowane, prosilam o ulozenie/wymodelowanie na szczotce, tak by byly puszste bardziej nic przy prostowaniu...tragedia -przylizala je dokladnie tak jak przy prostowaniu, trwalo to moze 10 minut, zero stylizacji, zaraz po wyjsciu z zakladu nie bylo sladu po fryzurze...Kobita kompletnie nie zna sie na rzeczy, w dodatku twierdzi , ze wszystko przepieknie...Nie slucha, ze cos sie nie podoba, tylko po swojemu, bez zadnego wzgladu na sugestie i umowienie uprzednie z klientem. Dodatkowo cena: za jedna farbe tylko na odrost 2 cm i to zalosne niby uczesnanie zaplacilam 180 zł . Wyszlam na zewnatrz, przy swietle dziennym dodatkowo moj odrost zyskal na wstrretnej rudnosci i lzy same cisnely sie do oczu. Poszlam z reklamacaj: najpierw przez tydzien nie miala czasu by ze mna porozmawiac, potem gdy wreszcie do rozmowy doszlo zadnej reklamacji nie uwzglednia bo twierdzi, ze wszystko przepieknie...Koszmar, brak poszanowania klienta i przeswiadczenie o wlasnej wielkosci - najmarniuejszy zaklada, w jakim bylam. Dodatkowo nie mogac patrzec na wlosy poszlam do 3ech innych salonow z prosba o ocene i ewentualne umowienie sie na poprawe wlosow - kazdy z fryzjerow lapal sie za glowe, jedne podejrzewal mnie, ze musialam to zrobic sobie sama nie majac doswiadczenia i w dodatku spieszac sie - po prostu nie uwierzyl, ze mogl zrobic to fryzjer. Omijajcie szerokim lukiem.
                  • Gość: gosia Re: przestroga przed studiem effect IP: *.prenet.pl 16.05.12, 18:28
                    Absolutnie nie polecam korzystania z uslug tego "studia"!! Ja w sumie nie korzystalam z uslug fryzjerskich ale.. Wlasciciel jest kretaczem sprzedaje na grouponie uslugi ktorych nie ma w ofercie swojego "salonu". Ja np. wykupilam groupon na zabieg ktorego nie mozna bylo wykonac gdyz nie bylo przygotowanego stanowiska z tym ze dowiedzialam sie o tym gdy zajwilam sie na umowionej wizycie ktora do tego probowal odwolac klamiac ze ma awarie w "salonie"!! oczywiscie zadnej awarii nie bylo wiec tylko mamrotal ze elektryk wlasnie wyszedl.. kiedy zapytalam o ktorej wreszcie doczekam sie na swoj zabieg powiedzial ze mam isc do domu a on do mnie zadzwoni.. nie zadzwonil ani tego dnia (wylaczyl telefon) ani nastepnego ani przez kolejne dwa miesiace.. wiec po 2 miesiacach gdy wreszcie udalo mi sie umowic na ten zabieg zostalam potraktowana jak natret.. Poza tym ze byl chamski kazal zaplacic za zabieg ktory oplacilam na grouponie (wydrukowany groupon mu zginal) robil mi zdjecia kiedy powiedzialam ze nie zaplace bo jak znajdzie moj groupon to zobaczy kiedy bylo zaplacone TEN "SALON" NA CZELE Z WLASCICIELEM TO NIEPOROZUMIENIE!!! Przestrzegam ze wybielanie zebow ktore juz sprzedaje na grouponie mozna robic tylko i wylacznie u specjalisty wiec dziewczyny nie nabierajcie sie na taka "okazje"!!!
                    • mointa Re: przestroga przed studiem effect 26.09.12, 12:52
                      Każdy, kto kupi kupon na gruponie powinien najpierw poczytac opinie o tym salonie. GDYBY MOZNA BYŁO wyrażać swoje opinie na GRUPONIE to pewnie dużo więcej osób dowiedziało by sie jak bardzo nieprofesjonalny i bezniadziejne usługi (wszystkie usługi) oferuje to pożal sie Boże studio. KOSZMAR, nikomu nie polecam, brudno, całkowity brak profesjonalizmu, obsługa kompletnie nie wyszkolona, źle opłacona (same pracopwnice pod nosem narzekają- oczywiście przy klientkach), obsługa sama po sobie sprząta na koniec dnia bo brak sprzataczki w salonie, więc dziewczyny po całym dniu wiadomo jak myją podłogi- zeby tylko były mokre.... Właściciel za to dogląda ich sprzatanie i nie patrząc na mnie (byłam jedną z ostatnich klientek) wyzywa na czym świat stoi, od jakichtylko... że to trzeba lepiej domyć, że nie wyjdą do domu jak tego czy tamtego nie sprzątną. Kurcze, gdzie tu profesjonalizm, dzieczyny tyle co odeszły od manikir a zaraz potem łapia za szmatę, a gdzie jest SPRZĄTACZKA? Ja zrezygnowałam po tej wizycie z dalszych zabiegów manikir, boję się czymś w tym salonie zarazić, mama wrażenie (chopć juz za późno) że nioe odkażają tam narzędzi. PRZESTRZEGAM
                • Gość: Dominika Re: przestroga przed studiem effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 18:09
                  byłam niedawno na metamorfozie w effect studio i wszystkim serdecznie polecam ten salon. Fachowa obsługa i zachęcające promocje
                  • Gość: zadowolona Re: przestroga przed studiem effect IP: *.ice-net.pl 20.09.11, 22:09
                    No i nagle wszyscy zadowoleni ....hm, chyba również ostatnio prezydent Komorowski korzystał z usług studia effect, ja nie jestem konkurencją tylko klijętką a najbardziej żałosne jest to że żaden salon w Częstochowie nie potrzebuje ulotek z promocjami i tp,bo Każda firma która ma dobrych fachowców nie potrzebuje takiego halo.Mieszkam na Trzech Wieszczy i w skrzynce dostałam ulotkę z promocjami 7 zł strzyżenie męskie,boże to jest obłędne do jakiego poziomu ten zakład się zniża .......porażka.......niebawem to studio będzie oferować darmowe usługi bo pies z kulawą nogą tam nie trafi......
                    • Gość: klientka a ja polecam ten salon IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 20.09.11, 22:36
                      cóz widze że teraz salony to nawet ulotek z promocjami robić nie mogą. promocje to w obecnych czasach rzecz normalna wiec sie nie dziwie szefostwu salonu i napewno z tej promocji skorzyta mój maż oraz dzieciaki. ja tam byłam ale nie na fryzjerstwie ale na paznokcjach oraz hennie i moge polecic ten salon
                      • Gość: Eleonor Re: a ja polecam ten salon --> negatywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 01:21
                        ponieważ słynę ze wścibskiego nosa mogę stwierdzić że sam "Pan Szef" podkłada sobie nogę wytrwale broni swojego malutkiego saloniku bo nie jeden komentarz sam sobie wystawił tak kochani to samo IP jak na innych pozytywnych komentarzach , koleżanka "marzenablachownia" wam sprawę uprościła i wymieniła komentarze w jednym z postów forum.gazeta.pl/forum/w,55,106248801,128820289,Nachalna_reklama_studio_effect_D_D_D.html?wv.x=2 proszę bardzo macie link i dla przypomnienia porównanie starego postu z nowym ( zwróćcie uwage na IP):

Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.54.170.230.tvksmp.pl
                        Gość: kasia 30.12.10, 21:49 Odpowiedz

Ja polecam studio effect w Częstochowie mają niskie ceny a fryzjerzy sa tam super polecam niestety nie jest to centrum częstochowy i trzeba dojechac do nich na stradom na Kościelną 18

i nowy

a ja polecam ten salon
                        Autor: Gość: klientka IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 20.09.11, 22:36

Dodaj do ulubionych Skasujcie
                        Odpowiedz
                        cóz widze że teraz salony to nawet ulotek z promocjami robić nie mogą. promocje to w obecnych czasach rzecz normalna wiec sie nie dziwie szefostwu salonu i napewno z tej promocji skorzyta mój maż oraz dzieciaki. ja tam byłam ale nie na fryzjerstwie ale na paznokcjach oraz hennie i moge polecic ten salon

Pozdrawiam Eleonor

• Gość: ewa Re: a ja polecam ten salon --> negatywnie IP: *.ice-net.pl 22.09.11, 20:27
                          Dobrze że są osoby na forum które śledzą pewne sprawy,to jest żałosne że większość opini pozytywnych pochodzi od jednej osoby,jeśli chodzi o ulotki to zgadzam się że są takie czasy a nie inne ale myślę że dobry stylista nie potrzebuje reklamy w formie ulotek np.strzyżenie za 7 zł . Nie wyobrażam sobie żeby salon który zatrudnia dobrych stylistów robił taką reklamę.............Czytam te opinie i jestem w szoku bo nigdy nie było tyle negatywnych opini na temat jednego salonu........................porażka
                          • Gość: Zażenowany Irokez Re: a ja polecam ten salon --> negatywnie IP: *.ip.netia.com.pl 22.09.11, 20:54
                            ostatnio gdy obcinałem się w tym salonie Effect Studio jeden ze stylistów kompletnie popsuł mi fryzurę a na dodatek nie chcieli oddać mi pieniędzy. przez błąd fryzjerski z mojego irokeza nic nie zostalo!!:/ani nie chcieli poprawić tego co zniszczyli ani nie chcieli oddać kasy~~ tak nie powinno być. jeżeli jestem klientem to wymagam jakiegoś zrozumienia i współpracy a nie samowolki!! musiałem obciąć się na bardzo krotko. nie polecam tego salonu bo tam nie potrafią niczego dobrego z włosami zrobić zero jakiegokolwiek doświadczenia ze strony stylistów a wszystko dlatego że połaszczyłem się na promocję za 7zl na prawdę odradzam wole zapłacić więcej w porządnym salonie i być zadowolonym.Szkoda tak dobrej nazwy dla tak słabego salonu.
                        • Gość: Sonia Re: a ja polecam ten salon --> negatywnie IP: *.play-internet.pl 22.09.11, 21:08
                          Trafiłam wczoraj przypadkowo do Effect Studio i jestem bardzo ale to bardzo mocno rozczarowana.... Szkoda że wcześniej nie znalazłam na to forum bo bym poszła do innego salonu. Moja fryzura wyglada okropnie , golym okiem widac ze wlosy sa krzywo obciete zwracalam na to uwage podczas wizyty ale fryzjer mi wmawial ze to taka asymetria i tak ma byc....kolor tez nie taki jak chcialam, fryzjer musial pomylic farbyjest ewidentna roznica miedzy odrostem a reszta wlosow .... zobaczymy jak dlugo bedzie sie trzymal na pewno jeszcze dam znac... co do kosmetykow bez terminu waznosci.... a samo zachowanie Szefa to jakies wielkie nieporozumienie.Nie polecam...
                          • Gość: konrad Re: a ja polecam ten salon Bardzo Pozytywnie IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.11, 12:46
                            Ja byłem w środe na promocji na strzyżenie i jestem mega zadowolony! Zostałem obciety tak jak tego chciałem. Być moze konkurencja jest zła na ten salon za popsucie rynku co do cen .... ale kazdy moze robic promocję jakie chce. Ja polecam i napewno jeszcze wróce
                            • Gość: zosia Re: a ja polecam ten salon Bardzo Pozytywnie IP: *.netcominternet.pl 23.09.11, 19:53
                              Ja byłam w czwartek na koloryzacji i strzyżeniu. Jestem bardzo zadowolona kolor został bardzo dobrze dobrany a strzyżenie po prostu rewelacja. Mimo dużo negatywnych komentarzy odważyłam się i naprawdę nie żałuje. Na pewno tam wrócę;D
                              • Gość: aga niepolecam tego salonu.............. IP: *.ice-net.pl 23.09.11, 20:28
                                Moja mama skorzystała z usług tego salonu na początku września i do tej pory ma żal do swojej sąsiadki która ją namówiła na skorzystanie z usługi w tym salonie.Wygląda okropnie, dobrze że jej szybko włosy odrastają bo w przeciwnym razie musiałaby zainwestować w perukę.......
                              • Gość: ja Re: a ja polecam ten salon Bardzo Pozytywnie IP: *.tktelekom.pl 21.03.12, 10:55
                                Mam pytanie, jak dojechać na ulicę kościelną 18 ? Najlepiej z dworca pkp.
                          • Gość: Wiktoria Re: a ja polecam ten salon --> negatywnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.11, 18:55
                            Moja przygoda ze Studiem Effect zaczęła się we wtorek i z tym dniem skończyła... Na stronie internetowej zapewniają że używają farb z Loreala co jest czystym kłamstwem o czym dowiedziałam się na końcu usługi po zapłacie za nią 180zł!! Poprosiłam aby jeszcze raz pokazali mi paletę kolorów farb jaką miałam robioną i co się okazało że to nie był żaden Loreal tylko jakiś echos line a płaciłam za Loreala!! Nikt nie potrafił mi wyjaśnić dlaczego nie zostałam obsłużona marką za którą zapłaciłam a kiedy poprosiłam o zwrócenie części kosztów Szef wpadł w dziki szał , zaczął nade mną skakać i wygadywać rzeczy których w ogóle nie zrozumiałam!!Po pewnym czasie podarowałam sobie z tym Panem dyskusje i wyszłam oburzona z salonu.To jeszcze nie koniec mojej historii...Kiedy wróciłam do domu to mi wszystkie złości przeszły bo kolor mi się podobał jak i strzyżenia ale tylko do pierwszego mycia!!Farba się wypłukuje tak jakbym miała kładzioną szamponetke masakra... Mam długie i gęste włosy prosiłam o fajne ich wycieniowanie żeby były lżejsze a to co teraz mam to nadaję się tylko na mokry żel bo sterczą we wszystkie strony nie da się ich w żaden sposób wygładzić nie wiem co się stało nigdy nie miałam takiego problemu!! Jestem strasznie zawiedziona i z koloru i ze strzyżenia chyba będę musiała odwiedzić niedługo mojego starego fryzjera żeby coś z tym zrobił bo nie da się na to patrzeć! Czarna rozpacz , a że byłam we wtorek i mają teraz promocje męskie strzyżenie za 7zł to zabrałam ze sobą męża i syna... ich fryzury również biją wszystkie na głowę... Mąż ma jakąś wygryzioną dziurę z tyłu głowy a z syna długiego gęstego irokeza została mysia kitka jakaś żenada!! Fryzjerzy tam pracujący nie mają o swoim fachu zielonego pojęcia!! Mój mąż wraz z synem i ze mną na czele nigdy nasze nogi nie staną w tym salonie!! Strata czasu , nerwów i pieniędzy!! Nie polecam
                            • Gość: maja Re: a ja polecam ten salon --> negatywnie IP: *.ice-net.pl 04.10.11, 13:14
                              Byłam ,sprawdziłam ten salon-jedno powiem FATALNIE.................
                              • Gość: beti Re: a ja polecam ten salon IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 10:14
                                Ja polecam odwiedzic salon Effect Studio. Naprawde jestem bardzo zadowolona! Na poczatku bałam sie czytajac to forum ale stwierdzam ze chyba przez bardzo konkurencyjne ceny to inne salony pisza te negatywne opinie. Ja byłam obsłuzona bardzo dobrze, kolor i ciecie po prostu rewelacyjne
                            • Gość: ja reklamacje, sąd konsumencki IP: 31.42.5.* 01.11.11, 07:13
                              dlaczego nie składacie roszczeń w sądzie konsumenckim? macie takie prawo...najpierw zapraszam do p. Krogulca pomoże:
                              www.ih.katowice.pl/strona.php?co=podstrona&id5=32&id_link=5&kat=Prawa%20konsumenta pozycja 7
                      • karolcia1014 Re: a ja polecam ten salon 06.02.12, 00:19
                        Ja natomiast polecam Strefę Urody uważam ,że robią najlepszy manicure w Częstochowie!
                • Gość: wojchadlo Re: przestroga przed studiem effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 23:49
                  T R A G E D I A

Tragedia, tak mogę określić moją przygodę z tym fatalnym salonem, wykupiłam 3 zabiegi mikroabrazji,moje wizyty były odwoływane kilkakrotnie, a to kosmetyczna miała wypadek, a to problemy z prądem, a to remont, kilka razy wmawiali mi ,że się w ogóle nie umawiałam. Do tej pory mój grupon nie został zrealizowany. Dodatkowo "pan właściciele" zachowuję się jak osoba niedorozwinięta, zastanawiam eis w ogóle jak udaje mu się to prowadzić.
                • Gość: bi Re: przestroga przed studiem effect IP: *.96.228.179.tvksmp.pl 29.03.12, 08:13
                  dlaczego nie reklamujecie w gruperze uslugi?? przeciez jest taka mozliwosc
                  wystarczy opisac sytuacje i i poproscic o zwrot kosztow poniewaz usluga zostala wykonana nierzetelnie
                • Gość: demonica Re: przestroga przed studiem effect IP: 91.210.242.* 17.05.12, 19:36
                  Helow,bylam tam dwa razy,bo moj blad kupilam od razu dwa kupony.Masakra,ale pogodzilam sie z tym,bo przeciez,zaplacilam promocyjnie,kit moge czekac na swoja kolejke.Ale ja glupia trzeci raz postanowilam pojsc tam bez grupona.Dzwonie pytam o dzien i godzine,ktore mi pasuja,oczywiscie luz pasuja im.Jeszcze chcialaam do pani Sylwii,tez sie udalo.Przychodze o umowionej godzinie i okazuje sie ze musze dwie godziny czekac bo "moja" pani ma teraz trwala ondulacje.PORAZKA,wyszlam,NIGDY,NIGDY,ale to NIGDY tam nie wroce.Juz mi sie nawet nie chce pisac o zachowaniu szefa
                • Gość: Darek Re: przestroga przed studiem effect IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.09.12, 10:25
                  Odradzam ten salon. Miałem kupon z Groupona na strzyżenie męskie. Tragedia, najgorszy salon w jakim byłem. Musiałem później sam poprawiać włosy maszynką.
              • Gość: lolo Re: przestroga przed studiem effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 23:04
                Zdecydowanie zgadzam się z Tobą zdziercy, brak profesjonalizmu. pani o rudych włosach nic nie potrafi nawet henne na rzęsy nie potrafi zrobić.Porażka!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Asia Re: przestroga przed studiem effect IP: *.54.170.230.tvksmp.pl 23.06.11, 21:55
                  Widze chyba ze tu kilka osób jest z konkurencji ! Ja byłam w studio effect i naprawde moge polecic ten salon a obsługa jest tam naprawde fachowa
                  • Gość: Daria Re: przestroga przed studiem effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 00:44
                    jesteście żałośni że wystawiacie sami sobie pozytywne komentarze który to z kolei hmm.. chyba 10 :)
                  • Gość: Beata Re: przestroga przed studiem effect IP: *.ice-net.pl 28.06.11, 21:35
                    Jeżeli chodzi o to studio , to jest przereklamowane,pracują tam młode osoby bez stażu ,a właściciel nie jest stylistą ani też fryzjerem.Bazują na ofertach grupowych ,tym sposobem mają niskie ceny ale w sumie nawet nie adekwatne do usług. To jest jedna wielka żenada ,atmosfera jest beznadziejna gdyż właściciel tego studia przez cały czas się narzuca i jest nachalny wobec klientek bynajmniej ja tak odczułam.Czułam tam się bardzo zle i nie byłam zadowolona z efektu fryzury którą zapewniali . Byłam u wielu fachowców ale takiej lipy jeszcze nie widziałam, aha zakupiłam kosmetyki do stylizacji włosów i co się okazało że są bez terminu ważności...Nigdy w życiu nikomu nie polecę tego studia ,przerost treści nad formą...........................
                    • Gość: ja Re: przestroga przed studiem effect IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 20:37
                      Właśnie! Zapomniałam napisać że również obdarowano mnie kosmetykami bez daty ważności i do całkiem innych włosów niż potrzebuję:) Po prostu śmiech na sali. I ten, pożal się Boże, szef... Skąd on się urwał?!
                      • Gość: ewa Re: przestroga przed studiem effect IP: *.ice-net.pl 30.07.11, 00:11
                        Ten salon przypomina mi fabrykę,klijęt nie ma nic do pwiedzenia,bo szef tego studia chyba pozjadał wszystkie rozumy, jest strasznie nachalny ,zachowuje się jakby miał coś z głową nie tak ,nigdy nikomu nie polecam tego miejsca ,bo zamiast się zrelaksować wyszłam strasznie zestresowana ....porażka pod każdym względem.....
                      • Gość: amika11 Re: przestroga przed studiem effect IP: *.181.182.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.11, 13:54
                        Zgadzam się z tymi wpisami w 100% byłam ,widziałam ,przeżyłam a teraz nie pozostaje nic innego jak czekac aż włosy odrosną .A jeśli chodzi o szefa ,wydaje mi się że to człowiek psychicznie chory i tak też się zachowuje .Omijajcie szerokim łukiem ,acha trafiłam tam jako klijętka z dzielnicy nie z grupera i wyszło drogo i bardzo nie fajnie.Omijajcie!
                        • Gość: ola Re: przestroga przed studiem effect IP: *.ice-net.pl 07.09.11, 22:58
                          Jestem tego samego zdania że w studiu effect jest bardzo drogo, byłam tam pierwszy raz 10 miesięcy temu i za podcięcie długich włosów bez mycia zapłaciłam 25 zł , w sierpniu poszłam ponownie i za tą samą usługę zapłaciłam 80 zł , myślałam że to jakiś żart , ale to nie był żart. Rozumiem że ceny mogą wzrosnąć ale nie aż tak ,a poza tym ta cała atmosfera to jakaś pomyłka.JA już nigdy nie skorzystam z usług tego salonu bo za rok okaże się że musiała bym zapłacić za to samo 160 zł.Nie polecam............
              • Gość: Lukasz Re: przestroga przed studiem effect IP: *.tbwil.ch 22.06.11, 22:04
                Moja żona była w tym studio jakieś pół roku temu. Strzygła ją pani w "krótkich rudych włosach". Żona chciała delikatny balejaż na swoje naturalnie blond wlosy. Ale pani namówiła ją na delikatne farbowienie całości. Efekt nie był zły, ale po wyjściu z salonu (i przyjrzeniu się w świetle dziennym) włosy nie miały już naturalnego blond koloru ale.... RUDY:)! Dziś się z tego śmieję, żona tylko mówi, że już tam nie pójdzie (nawet jak widzi akcję na grouponie gdzie można zaoszczędzić 400zł:)) Dzień po fryzjerze zastanawiała się, żeby iść do innego salony wszystko naprawić... Reasumując: Salon dla odważnych, lubiących adrenalinę i niespodzianki:)
                Do tego żona wspominała że górna część głowy (do uszu) miała inny kolor niż reszta - ale to podobno jakiś nowoczesny efekt. Mi się nawet podobało (tzn. nie przeszkadzało), ale najwyraźniej mężczyźni wszystkiego nie dostrzegają.
              • Gość: czarnaowca Re: przestroga przed studiem effect IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.11, 00:35
                podłączam się!
                w tym studiu lubię jedynie młodą dziewczynę, w jeansach i skeytowskich butach. niestety, chyba juz tam nie pracuje. za to są dwie nowe panie (ruda i blondynka). moja nowa fryzura miażdży wszystkie. jest straszna, chciałam lekkie podcięcie, teraz praktycznie nie mam włosów. salon dla odważnych, którzy nie lubią siebie i chcą zrobić sobie krzywdę...
              • Gość: Anka Re: przestroga przed studiem effect IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 00:05
                Tak-Studio Effect to nieporozumienie...Są tam dwie panie w rudych włosach-szefowa,która farbując mnie nie zmyła farby z czoła,baków,uszu-chyba nie muszę pisać jaki był "effect"?Szefowa reguluje brwi(chyba wyrywa kępkami!),robi hennę brwi i rzęs,robi makijaże...Wszystko porażka.Druga ruda nie wiem,bo poszła do domu...Dziewczyna,która robi paznokcie też obcina,ale i manicure i strzyżenia nauczyła się chyba na lalkach,bo sama masakra....Najbardziej lubi chyba robić "pazurki"na głowie.Manicure hybrydowy wyszedł z zaciekami...ale jak się każe obie ręce naraz do lampy wkładać,to jak żel ma nie spłynąć?Najlepiej strzyże tam chłopak-widziałam jak obciął dwie kobietki,ale myśli sobie...a farby z czoła też nie zmywa...A atmosfera w całym studio nie najlepsza...Czuć w powietrzu jakieś niesnaski.Zamiast przyjść się wyluzować i odstresować do salonu to trzeba wysłuchiwać niepotrzebnego narzekania na szefostwo,wybredne klientki itp,itd.ogólnie nie polecam-ja na pewno tam nie wrócę mimo tanich grouponów.W tym studiu jaka cena ,takie wykonanie usługi
                • Gość: marta Re: przestroga przed studiem effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 14:15
                  Chciałam z siostrą wykupić gruper, ale na szczęście weszłam sprawdzić opinie!!
                  po tym co przeczytałam nie dam nawet 59zł za koloryzację i strzyżenie , bo właśnie taka
                  " okazja" jest na gruponie.....
                  • Gość: Anka Re: przestroga przed studiem effect IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 15:09
                    Dobrze,że są takie fora,bo można innych ostrzec.Ja przed wizytą u nich też sprawdzałam opinie,ale były podzielone-zaryzykowałam i teraz żałuję!
                    • Gość: KamKa Re: przestroga przed studiem effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 20:46
                      wiele sobie obiecywałam po tej wizycie, ale niestety się zawiodłam...
                      "frywolne" rozmówki zamiast profesjonalnych porad, nerwowa atmosfera, naburmuszone fryzjerki, nachalny szef, szefowa zmywająca wrzątkiem farbę z włosów klientki, i jedna wielka popielniczka przed salonem do tego czekanie z parafiną na dłoniach 1,5 h! tak wspominam wizytę. Może i wcześniej poziom uslug był na poziomie, ale w tym momencie poprzez zdobywanie klientów na grouponie jest to jedna wielka masówa.
                      ...a przecież każda klientka chce, żeby podchodzono do niej indywidualnie czyż nie...?
                      • Gość: rem Re: przestroga przed studiem effect IP: *.ice-net.pl 26.07.11, 21:21

Powiem tylko tyle że żaden salon z Częstochowy nie ma tyle negatywnych opini ,jedyny w swoim rodzaju.....

• Gość: boogie Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 10:29
      Polecam Kubę lub Sławka z Atelier Fryzjerskiego przy 7 Kamienic.
      • Gość: gość Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.com.pl 01.02.11, 08:10
        Pani Barbara Motyl - ul. Chłopska. Fachowiec, który kocha to co robi a to więcej niż "stylista"
        Indywidualne podejście, znakomite cięcie, piękne fryzury na wielkie wyjście. Ceny - konkurencyjne do tego co tu przeczytałam. (kolor + cięcie + czesanie = ok.70 PLN)
        • Gość: ania Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.02.11, 21:31
          zgadzam się , tylko, że teraz na końcu świata ma salon :(
          • Gość: ja Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.masterkom.pl 27.02.11, 13:57
            A możecie polecić kogoś dobrego od męskiej głowy ?
            Mam włosy raczej trudne do stylizacji a chciałem coś odmienić na głowie :)
            dzięki za namiar
            • Gość: mx Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.play-internet.pl 20.05.11, 13:26
              Ja od wielu lat chodzę tylko do Sebastiana z Welli na Jasnogórskiej i tylko on wie o co mi chodzi jak mu wytłumaczę fryzurę. polecam
      • Gość: rene Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 10:35
        chłopaki z 7 kamienic - naprawde fajnie tną i sa mili
        • Gość: gość Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 13:46
          Nie polecam chłopaków z 7 Kamienic, zaden nie ma szkoły w tym kierunku, farba się szybko zmywa a obciencie zawsze takie samo, porażka.
    • Gość: Agnes Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.centertel.pl 30.06.11, 11:38
      probowalam umówić się do Kuby na 7 kamienic,zależało mi na czasie, niestety nie udało się...
      Trafiłam do jego kolegi Piotra i rownież jestem bardzo zadowolona... Polecam
      • Gość: lola Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.inds.pl 19.07.11, 23:48
        I ja odradzam "studio" effect z kościelnej. Cisną w necie na siłę reklamę i ulotki roznoszą, a nic dziewuchy nie potrafią. W zasadzie to spaprac potrafia. Jak ktos chce isc na żywioł i mu naprawdę obojętne, jak będzie wyglądał - to go tam odsyłam. Nie ma, że sobie wybierzesz jakas fryzure, albo nawet opiszesz mniej wiecej co chcesz. I tak wyjdziesz mocno inaczej. Poza tym to farbowanie to jakis zart. Czolo, uszy, kark caly ufarbowany, dwa dni zmywac potem w domu trzeba. Słabe swiatło zeby nie widziec tego w lusterku. A i lusterka nie daja zeby z tylu sie obejrzec - teraz wiem czemu :D Taki chwyt ponizej pasa, ale dziala, bo jak sie klientka z tylu nie widzi to na co ma pyskowac, jak z przodu sie widzi tyle o ile a wszyscy zgodnie chorem "glaskaja kotka" :) A poza tym to nie ma co liczyc na punktualnosc bardziej niz gdziekolwiek indziej. Oczywiscie wlasciciel przez telefon mowi ze sa terminy, sa, przychodzcie i zostawiajcie kase. Wszyscy sie zmieszcza, kaszdemu cos tam sie na glowie wykombinuje. A jak się nie wykombinuje, to mamy jeszcze podwórko, wystawi się drugą kanapę.

Widziałam, jak wyszła jedna pani z henny - nawet jej lusterka nie dali tylko powiedzieli, ze wyglada "tak naturalnie". I lukier, lukier, lukier - dziewczyna wyszła uśmiechnieta jak nie wiem co, nie widząc się. Szok.

Także dziewczyny nie dajcie się zwariować. "tanie" oferty z grupona czy tym podobnych dają przeważnie chyba ci, co nie mają swoich stałych klientów i pewnie nie chcą mieć - przecież ma być przemiał! Szybko kasa dawaj następny. jak w hurtowni więc jak ktoś chce podyskutować o swoich włosach, rozwiać swoje wątpliwości, utwierdzić się w wyborze czy zwyczajnie poczuć, ze to o niego chodzi, to lepiej niech wybierze coś innego. w ogóle do studia to im daleko, same kosmetyki powystawiane i bicie piany przez szefa mające umilić czas oczekiwania to nie wszystko, by się nazywać studio. Ja byłam ich chodząca żywą antyreklamą, dopiero kolejny fryzjer zrobił mi na spokojnie taką głowę, że mogę wyjść do ludzi.

I uprzedzając wątki anty-moje: nie, nie jestem panią z konkurencji, jestem zwykłą dziewczyną, której tak tam spaprali włosy, jak jeszcze nigdzie. A i w istnienie tej pani z konkurencji co tak podobno bruździ w internecie śmiem wątpić. pewnie te wątki sa od niezadowolonych klientek, a pozytywnych chce nieudolnie podbić wiadomo kto.

Generalnie lokal może (a raczej powinien) splajtować.
        • Gość: Anka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 15:08
          Dokładnie tak!Jak pisałam wyżej...Też musiałam iść do fryzjera żeby obciąć włosy po wizycie u nich miałam włosy do łopatek,a teraz po poprawkach do uszu...A lakier hybrydowy zaczął się rozwarswtiać po tygodniu!
          • Gość: enia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.30.57.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.12, 13:01
            Na kisielewskiego do kosmetlog i fryzjarki nikt od dawna nie chodzi ,panie z nudów same sobie tatuaże robią i piją na bierząco /masakra/
            • Gość: iwonka# Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.146.131.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.12, 12:18
              Do moderatorów dlaczego wpisy kasujecie?Toż to normalne forum i każdy może swoją negatywną lub pozytywną opinie wyrazić!
        • Gość: diz Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 00:59
          Z miłą chęcią odradzę Effect Studio. Najpierw 1,5 godziny czekania mimo umowionej godziny na strzyżenie, później kolejne 40 min na henne. Pan, ktory dowodził całą tą zgrają amatorów nie raczył powiedziec do mnie nic, udawajac ze nie widzi jak długo czekam. Miło byłoby usłyszeć : "przepraszam Pania, ale mamy troche opóźnienia, prosze jeszcze o cierpliwość" lub cokolwiek w tym stylu. Podczas mojego oczekiwania zauwazyłam następujące sprawy: dziewczyna od paznokci chyba słabo się zna na rzeczy, bo co klientka to jakies inne problemy. Kanapa na 5 osób, a przy takim tempie pracy w tym pozal sie boże salonie min. 5 osób na stojąco oczekiwało swojej kolejki. Pan nadzorujący nawet nie pokusił się o skombinowanie krzeseł czy czegokolwiek. Jednocześnie uskuteczniał zenujące, infantylne i płytkie gadki ze starszymi paniami m.in. o tym, jak wizyta u fryzjera powinna wpływać pozytywnie na kobiete, co w porównaniu z moimi obserwacjami było chyba ironią i osobliwym poczuciem humoru. Podloga brudna ( fakt ze padało, ale Pan nadzorujący zamiast opowiadac o swej kobiecej naturze mógl przeleciec się ze dwa razy z mopem), w kątach koty kurzu. W salonie duszno i głośno. Nad jedną osobą, która ma myte włosy pracują co najmniej 3 pary rąk. Jedne nakładaja szampon i myją po czym udają sie do innej klientki dokończyć cięcie. W tym czasie pojawiaja sie drugie które nakładają odzywke i każa czekac 10 min po czym udaja się na papierosa ( wszem i wobec oglaszając to uroczyście), kolejne ręce sprawdzaja coś tam, lekko wykręcaja włosy, po czym wracają ręce które przed chwila trzymały papierosa aby dokończyć dzieło. Fotel jest ustawiony w takim miejscu, aby cała oczekująca grupka ludzi mogła uważnie Ci sie przypatrywać, prostopadle do kanapy. Z pewnością ma to na celu zrelaksowanie się klientki i wpływa na dobre samopoczucie, o czym mówił wczeniej pan nadzorujący. Chłopak-fryzjer chyba wyszedł z założenia, że jesli wytatuje sobie szpanersko nożyczki na ręce, to uczyni go to dobrym fryzjerem. Cięcie miał tak mozolne, bawił się z kazdym włoskiem, rozgladał na wszystkie strony, zero skupienia na mojej fryzurze, interesowało go wszystko oprócz moich włosów. Wymodelował mnie tak, ze jak się odwróciłam do kobietek siedzących na kanapie wszystkie jak jeden mąz sie zaśmiały. Czekała mnie jeszcze niewątpliwa przyjemność henny, która sobie podarowałam po kolejnym 40 min czekania a uprzednim zapewnieniu kosmetyczki, że za 10 min mnie obsłuży. Po powrocie do domu okazało sie, że na twarzy mam milion włosków ze strzyżenia, na szyi, ubraniu, wszędzie. Totalne dno jak dla mnie! Ani jednego pozytywnego wrażenia. Nie wspomne o atmosferze między pracownikami, która jest tak gęsta, że siekiere moznaby zawiesić. Strata mojego tak cennego czasu (cała wizyta 3 godz.w tym 30 min strzyżenia) i pieniędzy.Nigdy więcej groupon i nie sprawdzeni amatorzy fryzjerstwa. Salon jest zaprzeczeniem wszystkiego co powinna oferować tego typu usługa. a do fryzjerek bez kija nie podchodź. Wszystkim zastanawiającym się nad wizyta bądź zakupem groupona radzę dołożyć pare złotych i iśc do innego salonu. Szkoda nerwów, czasu i wspierania finansowo ludzi, którzy nie potrafią zadbac o klienta i odwdzięczyć się choćby namiastką dobrej i fachowej usługi fryzjerskiej.
          • Gość: nika Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.2.141.91.tvksmp.pl 12.08.11, 09:46
            Fajnie się czytało Twoją recenzję; na pewno moja noga w tym lokalu nie postanie:)
          • marzenablachownia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 24.08.11, 12:45
            Diz i inne Dziewczyny widze ze nie jestem sama. Nie spoczne dopóki nie narobie opinii!!! odpowiedniej opinii dla tego pseudofryzjerstwa studio effect!

Jestem tak wściekła na nich że chyba za niedługo usłyszycie o mnie w "TVN Uwaga" albo innym programie :(( Naprawde nie popuszcze!
            Gehenne przeszłam z tym salonem.
            Byłam umówiona na godzine X, przyszłam czekałam 1,5 godziny zanim ktoś się mną zainteresował mimo moich próśb :(( Ach długa historia.
            Powiem tyle że spieprz* mi kolor włosów, a fryzura wyszła tragicznie, mimo moich dokładnych wskazówek jak ma wyglądać :((((

Jestem wściekła ma maxa :((
            ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

Marzena
            • marzenablachownia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 24.08.11, 12:55
              Do tego wszystkiego tragedia była taka że szliśmy na ślub naszych przyjaciół a tu taka wtopa :(( Dziewczyny wiecie jak się można z czymś takim czuć :((

I przypomniało mi się: wciśnięto mi kosmetyk bez daty ważności :( dopiero sprawdziłam w domu :(( Co na to sanepid?? czy tak można??????

Marzena
              --
              Zapraszam do Blachowni :-) Pięnie :-)
              blachownia.republika.pl/galerie.htm
              • Gość: iza Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.08.11, 18:25
                Podzielam negatywne opinie odnośnie tego studia effect , to jest jedna pomyłka pod każdym względem,nie polacam tego miejsca nikomu......
                • Gość: DOMI Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.ice-net.pl 28.08.11, 16:27
                  Dziewczyny, wykupiłam grupona do studia effect ,to co przeżyłam to jakiś szok.Po pierwsze jest brudno , zakurzone półki ,brudne lustra , niezbyt czyste narzędzia pracy.Po drugie pomimo umówionej godziny ,oczekuje się na swoją kolej około dwóch godzin, atmosfera beznadziejna ,panuje tam wielki chaos,co do fryzury nie trafiona ale nie dziwię się fryzjerce bo jeżeli pracuje w takich w warunkach to co ona może zrobić jeśli jest zdenerwowana i rozkojarzona a najgorsze jest to że biega po tym zakładzie jakiś facet który chce wszystkim drygować.Generalnie miałam odczucie że jestem w jakiejś fabryce a nie zakładzie fryzjerskim.Lepiej zapłacić normalną cenę i pójść do salonu w którym panuje miła atmosfera , jest czysto i pełny profesjonalizm.Nigdy tam nie wrócę.Szkoda że wcześniej nie poczytałam opini o tym miejscu.........
                  • Gość: ZADOWOLONA Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 19:09
                    Ja byłam w Effect Studio wczoraj z groupona i wydaje mi się że troche opini na tym formu pochodzi od konkurencji i musze sie tu wypowiedzieć. JESTEM BARDZO ALE TO BARDZO ZADOWOLONA. Obcinał mnie fryzjer o imieniu Bartek i naprawde dobór koloru i fryzury był taki że wychodząc z salonu czułam sie o 10 lat młodsza. Wszystko wykonane perfekcyjnie i dokładnie moze daltego nieraz sa jakos drobne opóźnienia. ja czekałam około 10 minut po umówionym czasie.

W salonie czysto i schludnie no i ten wybór kosmetyków wręcz ogromny a ceny porównywalne jak w allegro może ciut droższe ale od reki. I byłam zaskoczona traktowaniem przez pracowników in plus nie traktuja klientów z grupona jak drugiej kategorii a to juz mi sie zdażało wszystko wykonane dobrze i dokładnie Polecam i napewno jeszcze wróce czy to z grouponem czy bez niego bo warto
                    • Gość: amanda Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 19:43
                      Nie zgodzę się że fryzjer Dawid ma super pojęcie o tym co robi byłam przez niego obsługiwana i powiem wam z czystym sercem że pomimo tylu pozytywnych komentarzy w jego kierunku jakie udało mi się przeczytać jestem straszliwie zawiedziona!!! To co mam na głowie jest nie do opisania , wstyd na ulicę wyjść włosy mi się w ogóle nie układają prosiłam o lekkie wycieniowanie bo miałam ich za dużo a co mi zostało?? to wygląda tak jak miała napad łysienia!! czubek wygryziony niemiłosiernie.... sterczą tak jakby piorun w szczypiorek strzelił nie umiem sobie z nimi dać rady a o kolorze już nie wspomnę prosiłam o ładny jasny blond (pasemka) z przodu wszystko ok... jak wróciłam do domu i zobaczyłam tył głowy to jedna wielka plama... musiałam iść do innego zakładu fryzjerskiego żeby mi to naprawili i zapłaciłam jeszcze raz tyle ile zapłaciłabym normalnie.!! co do samego zakładu szef jest niesamowicie nachalny zamiast się zrelaksować po ciężkim dniu pracy to po wyjściu czułam się tak jakbym biegła sprintem do Warszawy.... na półkach pełno kurzu , lustra zapryskane , szczotki całe we włosach a kosmetyki które dostałam bez daty ważności!!! Dziewczyny nie dajcie się nabrać na niską cenę tych całych gruponów , gruperów i innych portali bo naprawdę się nie opłaca lepiej iść do porządnego salonu , zapłacić troszeczkę więcej a wyjść zadowolonym i zrelaksowanym... Nie polecam tego studia nikomu!!!!!
                      • Gość: zawiedzona Bambo Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 14:38
                        Dokładnie tak jest. Koleżanka poradziła mi go, że niby świetny fachowiec. Tragedia na głowie!!! Pasemka najgorsze jakie miałam, nie wspomnę już o dziwnej aurze panującej w zakładzie. Zakład dla tych co lubią wydać pieniądze i to im poprawia humor, natomiast nie dla tych, którzy chcą mieć wykonaną porządnie usługę. Przede mną też czesał jakąś kobitkę, nic specjalnego nie zrobił, w zasadzie jak weszła tak i wyszła, cenę zaśpiewał nie małą - chyba za tę otoczkę którą tworzy.
                        • Gość: OJ Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.205.95.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.06.12, 15:01
                          a TO JEST TEN ZE STUDIA EFEKT?
                      • basia80a Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 10.07.12, 10:35
                        Witam,

Polecam Kasie z Atelier na 7 Kamienic koło Jasnej Góry.
                        Korzystam z usług Kasi (Koloryzacja plus obcięcie) od 1,5 roku i jestem bardzo, bardzo zadowolona.
                        POLECAM

pozdrawiam
                        Basia
                    • karolcia1014 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 06.02.12, 00:14
                      Ja wykupiłam na Grouponie kupon na hybrydy w Strefie Urody i jest bardzo zadowolona! Miła Pani, nie musiałam w ogóle czekać zostałam obsłużona od razu, paznokcie były zrobione profesjonalnie i trzymały się prawie 2 tygodnie. Naprawdę polecam!
            • Gość: mikoll36 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.147.250.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 15:25
              Polecam panią Mariole Starostecką z Gnaszyna.Salon nowo atwarty ,ceny całkiem całkiem i kobitka wie co robi.Ja i moja żona jesteśmy bardzo zadowoleni,już nasza dalsza rodzina zaczyna tam jeżdzić.Polecam.
          • Gość: Cora Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.96.237.78.tvksmp.pl 12.11.11, 16:37
            Witam! Powyższa recenzja Effect Studio bardzo trafiona! Postaram się także, obiektywnie opisać wrażenia. Pojawiłam się w salonie dwukrotnie, gdyż miałam wykupione 2 kupony na manicure. Po pierwszej wizycie chciałam już dać drapaka i nie pojawiać się tam więcej, ale szkoda mi było tego drugiego kuponu i stwierdziłam, że przemęczę się ponownie. Już na pierwszy rzut oka widać, że w salonie jest brudno - na szklanym stoliku, przy którym siedzą klientki zalega gruba warstwa kurzu. Nie to jest jednak największym problemem. Największym problemem jest zła logistyka i ewidentne pójście na ilość,a nie na jakość. Na kanapie czeka na obsługę średnio od 3 do 5 osób, po jakimś czasie już się na niej nie mieszczą, a poślizgi czasowe to średnio 30 minut. Dziewczyny, które robiły mi manicure nawet się starają, niestety przy tej presji naporu kolejnych klientów nie są w stanie zrobić tego na wysokim poziomie. A wiecie, co jest w tym wszystkim najgorsze?. Narzekamy, odradzamy, a salon wciąż się wystawia na portalach zakupowych i korzysta z innych rabatów, a klienci kupują i kupują, aż doprowadziło to do tego, że szef otworzył filię salonu na Brzeźnickiej i śmieje się ze wszystkich w kułak!
        • Gość: melody Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.12, 21:22
          Ja na szczęście nie korzystałam z usług fryzjerskich w Effect Studio, za to 4 razy byłam na paznokciach. Zdecydowanie odradzam!!!! Tym razem już sobie obiecałam, że na pewno tam nie pójdę. Byłam tam 4 razy i za każdym razem ten sam problem.... czeka się minimum 1,5 h, aby w końcu zaczęli coś z tobą robić. Oczywiście kiedy się umawiałam właściciel salonu zapewniał mnie, że jest miejsce, a jak przyszłam to na tą samą godzinę były umówione jeszcze 3 panie, a są tylko dwie manikiurzystki, z czego tylko jedna umie robić french chyba Pani Paulina- ta dziewczyna naprawdę zna się na tym i świetnie robi paznokcie, bo reszta nie za bardzo....
    • shamian Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 27.07.11, 08:07
      Anna Zawrzykraj ul. Małopolska www.galeriagroovy.pl/
    • Gość: martar Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 16:04
      polecam Salon Fryzjerski sylwia na Jagiellońskiej na przeciwko intermarche
      • Gość: moja fryzjerka! Fryzjer, Kosmetyczka,Wizarzystka wszystko w jednym IP: *.180.25.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.11, 14:41
        salon w II ALEII 35

GALERIA PIEKNA

www.galeriapiekna@eu

polecam
      • Gość: Madzia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.armiikrajowej.trustnet.pl 02.11.11, 21:44
        Pani Iwonka Wojtan - salon Angel przy Kopernika vis a vis poczty, w podwórku, gdzie są naleśniki:) Polecam gorąco: pełny profesjonalizm, solidność i tanio!
    • Gość: martuska Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 16:53
      Hej, a może ktoś już był, lub wybiera się do Beauty Coctail na Targowej w Częstochowie, słyszałam że drogo, ale co poza tym?
      • gabi0123 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 24.08.11, 16:46
        Osobiście nie byłam w Beaty Coctail,ale wiem,ze fryzjerka jest Ania, która pracowała razem z Darkiem na Wręczyckiej. Ostatnio zdobyła nawet jakąś nagrodę .
      • Gość: nikus Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 19:37
        Może i zdobyła nagrodę ale jest chamska, opryskliwa nagadała się (mówiąc o tym czego ona nie wie) na głowie nie zrobiła mi nic ..tylko lekko podcięła włosy a miała zmienić ogólnie całą fryzurę i skasowała 200 zł ;]
    • enneara Creativ - Tesco Extra! :) 24.08.11, 12:25
      Jestem świeżo upieczoną Małżonką :-) :-* :-)
      I jestem bardzo zadowolona po wizycie u Agnieszki z Creativ w Tesco Extra :-)

Gładkie uczesanie z kilkoma luźno puszczonymi pasemkami :-) Pięknie :-) Lubemu się też podobało, powiedział mi że jakaś inna jestem haha ;-) dobrze że hajtać się jeszcze chciał :>
      W przyszłym tygodniu idę na baleyage do Creativ'a bo musze coś z tym też zrobić :)
      Może potraktujecie to jako kryptoreklame Creativ'a ale I'dont care :-). Kiedyś creativ był dla mnie zagadką, dzisiaj polecam! Podobno jest tam zmiana kierownictwa (właściciela) od kilku tygodni.

Kinga

Ps.
      creativ.czestochowafryzjer.pl/ z wizytówki
      • Gość: llila26 Re: Creativ - Tesco Extra! :) IP: *.181.59.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.09.11, 12:50
        Jeśli to co napisałaś o Creativ w Tesco jest prawda ,i nie ma już tam dziwnej szefującej p.Marzeny to zakład ma naprawde duże szanse na odmiane.Faktycznie jest tam ładnie i jesli pracują na nie oszukanych kosmetykach to wielkie brawa.To co sie działo wcześniej to była centralna zagłada.Pracowały tam tylko dwie profesjonalne i kompetętne fryzjerki reszta to przypadek po kilkudniowym kursie na stażu.życze nowemu szefostwu powodzenia

• jaceksoliwanski Re: Creativ - Tesco Extra! :) 13.09.11, 15:13
          xxxxPracuje niedaleko na pasażu i z tego co wiem to Marzena sprzedała salon w lipcu (podobno nie radziła sobie z klientkami, które za dużo krytykowały ;>>> hahaha). jest nowy właściciel i chyba nowe dziewczyny.
          miejmy nadzieje ze nie będzie tej żenady poprzedniego właściciela ;-)
          o Agnieszce (to chyba jedna znowych) chodzą fajne opinie po pasażu :> Choć ja to facet i na fryzjerstwie się nie znam :)

Jacek
    • Gość: Agnieszka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 79.162.119.* 31.08.11, 00:24
      Od 4 lat jestem klientka Jakuba Zietary, który aktualnie pracuje na 7 kamienic,jeszcze nigdy nie zdarzyło się, abym była niezadowolona. Zawsze w miłej i spokojnej atmosferze spędzam u niego czas i polecam wszystkim,by spróbowali... Naprawdę warto!
      • Gość: magda Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:47
        Salon na 7 kamienic dla starszych pań
        • Gość: a może Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.inds.pl 31.08.11, 14:17
          Dziewczyny a może tam się zainteresuje sanepid czy jakaś podobna instytucja? Może gdybyśmy masowo wysłały prośbę o sprawdzenie lokalu to by się wzięli chociaż za to sprzątanie skoro fryzjerstwo im nie idzie?
    • Gość: MILKA Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.146.244.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.11, 13:33
      mówcie co chcecie ja wiem od kilku dni że najjjjjjjjlepszy salon to Creativ wTesco o czy cały czas na wszystkich dostępnych i darmowych forach dowiaduje się od ,,samego szefostwa'' zakładającego nowe pozytywne wątki na temat swojego salonu .Żenada to za małe słowo .
      • Gość: mili Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 15:10
        Mogę z czystym sumieniem polecić Martynę ze studia InSide2 na ul. Kościuszki 14/3 w kamienicy - zarówno obcina zawsze super jak i czesałam się u niej na ślub! Naprawdę rewelacyjna dziewczyna - ma fantazje ale potrafi wysłuchać klienta.
      • marzenablachownia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 09.09.11, 12:36
        Oj Renia tak bardzo Ci na kafeterii odrzucili reklame Studio Effect że teraz piszesz o Creativ??
        Żenada to za małe słowo.

Raz jesteś MILKA raz Renia raz izyk raz izyk11. Zdecyduj się albo poproś o podwyżkę w Effect to będziesz miała więcej kasy na kafejki internetowe i będziesz mogla klepać o Effect pozytywne opinie z różnych IP.

Ale nie kompromituj się *.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
        Wątki Paniusi: forum.gazeta.pl/forum/w,55,127998967,,opinie_o_studio_effect.html?v=2 (izyk i izyk11)
        i inne

Ps.
        Acha ja też jestem szefostwem creativa :D:D:D:D niezapomnij
        Ps.2
        Przekaż Effect'owi że Marzena z Blachowni, (będą wiedzieć o kogo chodzi) nie popuści.

--
        • Gość: marzena z...... Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.204.99.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.11, 12:47
          blebleble..............,
        • Gość: agata_olsztyn Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.ingram.com.pl 11.09.11, 17:50
          Ja bardzo polecam effect studio. Trafiłam tam z polecenia koleżanki, na początku bałam się czytając opinie na tym forum na temat tego salonu ale teraz powiem jedno myśle że większośc tych nie pozytywnych opini wystawia konkurencja. Ja byłam w sobote na koloryzacji i upięciu i jestem bardzo zadowolona. Kolor i cięcie robił mi młody przystojny fryzjer o imieniu Bartek a upięcie Sylwia i obie te osoby moge polecic z czystym sumieniem.

Kolor bardzo dobrze dobrany i położony a upięcie zrobiło na weselu furorę! i dlatego piszę, by innym ten salon polecic. W salonie czysto i przyjemnie, dobre kosmetyki a cena też bardzo dobra za upięcie, cięcie i kolor zapłaciłam 130zł gdzie u innej fryzjerki płaciłam ponad 200zł

Polecam a obsłudze salonu bardzo dziękuje i napewno jeszcze wróce nie jeden raz!
          • Gość: d0m1n1ka1 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.54.170.229.tvksmp.pl 12.09.11, 19:00
            ja byłam w effect dzis z groupona i też szczerze polecam, Bartek jest świetnym fryzjerem...kolor na moich włosach dość zniszczonych wyszedł mu bomba i jednolicie i włoski nie zniszczone a był to blond :) obcięcie też super, możecie walić do Bartka jak w bęben, jest w porządku, cały ten salon wydał mi się ok w przeciwieństwie do opinii jakie o nim krążą w necie i tutaj na forum, z czystym sumieniem polecam
    • marzenablachownia Nachalna reklama studio effect :D :D :D 13.09.11, 12:42
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,123734351,,fryzjer.html?v=2
      Re: fryzjer IP: *.54.170.229.tvksmp.pl
      Gość: ktosia 11.09.11, 23:26 Odpowiedz
      co ztym bartkiem nowym z es? byla juz ktoras u niego?

Gość: onA 09.09.11, 12:05 Odpowiedz
      a nowy fryzjer Bartek? jakieś opinie, bo Dawida już tam nie ma od jakiegoś czasu? Jaki jest ten Bartek??

Gość: onA 09.09.11, 12:07 Odpowiedz
      Bartek to nowy nabytek Effect Studio oczywiście....to o nim chciałabym dowiedzieć się czegoś

forum.gazeta.pl/forum/w,55,106248801,,Gdzie_jest_najlepszy_fryzjer_stylista_fryzur_.html?v=2
      Gość: kasia 30.12.10, 21:49 Odpowiedz

Gość: monika 31.12.10, 10:08 Odpowiedz
      ja znalazłam dobry salon na stradomiu na kościelnej 18 jest to effect studio ale imienia fryzjerki ci nie powiem ale robi z włosami cuda ja jestem bardzo zadowolona i polecam ten salon bo za obcięcie i koloryzacje na dobrej farbie zapłaciłam 120zł

Gość: ANIA 31.12.10, 23:17 Odpowiedz
      Polecam ci ten salon co się reklamował w RMF MAXXX nazwyają się STUDIO EFFECT i jest to ul Kościelna w bok od piastowskiej
      Mają tam naprawdę dobrych fachowców i znaja się na rzeczy a do tego ceny spoko byłam zaskoczona pozytywnie ich cenami za cięcie długich włosów 35zł a kolor 100zł

Napewno mogę ten salon polecic ja byłam zadowolona i mój chłopak również

Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.54.170.229.tvksmp.pl
      Gość: d0m1n1ka1 12.09.11, 19:00 Odpowiedz
      ja byłam w effect dzis z groupona i też szczerze polecam, Bartek jest świetnym fryzjerem...kolor na moich włosach dość zniszczonych wyszedł mu bomba i jednolicie i włoski nie zniszczone a był to blond :) obcięcie też super, możecie walić do Bartka jak w bęben, jest w porządku, cały ten salon wydał mi się ok w przeciwieństwie do opinii jakie o nim krążą w necie i tutaj na forum, z czystym sumieniem polecam

I inne z tego wątku w którym pisze i chociażby:
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,127998967,,opinie_o_studio_effect.html?v=2
      też jest 

Wyszukajcie dziewczyny: IP: *.54.170.229.tvksmp.pl
      Kobieta tak reklamuje Studio Effect że za każdym razem ma rozdwojenie jaźni tyle imion… hehe :D :D :D :D :D

--
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka