kasia717 10.02.10, 13:29 Witam, potrzebuje wystawic dzialke na sprzedaz i chcialabym wiedziec ktore biuro nieruchomosci jest dobre i ktore nie pobiera zbyt duzego procentu od sprzedazy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xenu Re: biuro nieruchomosci IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 15:59 Marża wynosi 2,5-3 procent więc podzwoń i popytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: biuro nieruchomosci IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 16:23 Najpierw Kasiu spróbuj wystawić na necie, za friko, zawsze to 2,5 - 3% więcej dla Ciebie. tomek Bezpłatne ogłoszenia z Częstochowy i regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rals Re: biuro nieruchomosci IP: *.2.140.59.tvksmp.pl 09.03.10, 09:38 skorzystaj z biura Atrium-Duo . Nie są VATOWCAMI. Jest to nowe biuro ale pracują tam osoby doświadczone. Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: biuro nieruchomosci 09.03.10, 10:21 Gdybym był tobą sam bym to zrobił, miałbym z tego niezły fun i pare k w kieszeni. : ( ale nie jestem : ) damn hehe. Zastanów się nad wyborem pośrednika, dużo z nich siedzi na krzesełku i wrzuca oferty do systemu, rozstrzeliwują się na setki ofert dlatego nie są efektywni, sądzą że dobra reklama w necie to 100% sukcesu : ) czyli po prostu żal.pl :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: biuro nieruchomosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 13:51 Jestem młodym człowiekiem który właśnie kupił mieszkanie. Znajoma poleciła mi Agencje Nieruchomości Atrium-duo. Pracują tam doświadczeni ludzie jak mówili zajmują się nieruchomościami od 20 lat. Oferują nieruchomości na różnych portalach otodom, domiporta, gazetadom.pl. Maja również własną stronę www.atriumduo.pl. Serdecznie polecam są konkurencyjni Odpowiedz Link Zgłoś
toffi26 Re: biuro nieruchomosci 27.04.10, 14:52 Ja też polecam Atrium - Duo w 3 Alei. Mają fajne oferty i dobre ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: biuro nieruchomosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:25 Ja też chcę sprzedać nieruchomość. Byłem w kilku znanych biurach, ale znalazłam w alejach jeszcze jakieś nieznane mi wcale ak anna kotas chyba. Słyszeliście coś o nim? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: biuro nieruchomosci IP: *.net.stream.pl 28.04.10, 12:51 A ja nie polecam Atrium-duo, to partacze, interesuje ich tylko ilość ofert w systemie i darmowa reklama na forum. Jednym słowem DZIADY :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: biuro nieruchomosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:42 To jest Twoja indywidualna opinia. Pójdę zobaczę... I wtedy napiszę kto jest tym DZIADEM Ty czy Oni. Pozdrawiam To jakie biuro polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: biuro nieruchomosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:18 glupia ta reklama, prawie jak sprite, zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Re: biuro nieruchomosci IP: *.rev.masterkom.pl 28.04.10, 20:47 najlepiej winiarski :))) Odpowiedz Link Zgłoś