editgb 14.02.10, 10:36 Jakie macie doświadczenia z niepłodnością męską? tzn u mojego męża została stwierdzona kryptozoospermia, leczy się, aktualnie oczekuje na operacje żylaków powrózka :( jak to u Was wyglądało i jakie mamy szanse? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliafit1987 Re: niepłodność męska 03.11.11, 14:23 Wiadomość dla tych wszystkich którzy borykają się z niepłodnością męskachcę was pocieszyć i dodac otuchy. a więc u mojego męża wykryto gronkowca złocistego w nasieniu i tylko 1 mln plemników prz normie 20 mln, brał przez 10 dni antybiotyk nolicin i przez 3 miesiące androwit po 1 kapsułce i wyniki sie diametralnie poprawiłay a miał już zdiagnozowaną oligospermię, tak sie cieszymy , teraz tylko działać o dzidzie, dodam ze poroniłam wczesniej a teraz staraliśmy sie 8 miesiecy i nic moze teraz coś ruszy, Odpowiedz Link Zgłoś
editgb Re: niepłodność męska 23.01.12, 13:28 Życzę Ci, aby i Wam się udało!. My już mamy swój CUD na świecie :) więc warto się leczyć i wierzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeusowa Re: niepłodność męska 25.08.12, 12:20 editgb - takie pytanie jak przy kryptoo udało wam się pociechy doczekac? naturalnie czy techniki wspomagania? dziękuję za odpowiedź.. Odpowiedz Link Zgłoś