rowan_bean 01.03.10, 22:25 Wszystko sprzysięgło się w tej Częstochowie przeciwko jedynie słusznej frakcji! Nawet POlicjanci sympatyzują z PO, no ale przecież z samej nazwy są POlicjantami! ;-] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nalesniku Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 01.03.10, 22:26 na pewno jest niewinna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porażka Tak wygląda właśnie "polska samorządność" IP: *.apus-net.pl 01.03.10, 22:37 Jak czytam takie artykuły, to jestem za prl-owskim "centralnym zarządzaniem". "polska samorządność"....... zlikwidować te stanowiska "radnego", "samorządowca". kto to jest? "ma koneksje", "doprowadzi do ich zwolnienia z pracy". Polscy katolicy, "miłuj bliźniego swego....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tak wygląda właśnie "polska samorządność" IP: *.centertel.pl 02.03.10, 07:40 nietykalna Izabela N.,popierana przez "Solidarność" i przew.M.Kowalika. Oto oblicze kobiety,która popierana przez związki zawodowe trafiła na listę PiS. A jeszcze nie btak dawno związki zawodowe cieszyły się,że ma ją tką zaradną radną. To są tzw.parytety w polityce.Kobiety w polityce, to niestety: intrygi,strata czasu i brak męskich decyzji,bo zawsze trzeba się liczyć,że to tzw."dama". Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Niezaradna 01.03.10, 22:52 Wyrosla nam nowa kasta-Nietykalnych Procedura jest prosta. -Wyslac policjantow z przeprosinami i olbrzymim bukietem roz. -Oglosic w mediach publiczne przeprosiny -zagwarantowac dozywotnia ochrone calej rodziny i ofiarowac bonus 1000 punktow -Oglosic ze policja jest przyjacielem czestochowskich radnych,szczegolnie z PIS-u -Na koniec zwolnic wyrodnych policjantow ze sluzby i dolozyc po 5 lat w zawiasach.Jak szalec i dawac przyklad to na calego. -I na koncu zapytac Angrusza co o tym sadzi,i dlaczego....tylko tyle. Co to znaczy wladza...! Upadek obyczjow i samo dno moralne. Tfu.... Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Niezaradna 02.03.10, 14:31 Do mirage75 : Angrusz doścsceptycznie podchodzi do prawdomówności pani Izabelli N . Zobaczyła przez okno !!! ha, ha, ha, i juz leci interweniować . A butelki bimbru to skąd gostek wziął . Fajna interwencja . Tłumaczenia pani N mało wiarygodne . Ale policji to takze nie ufam całkiem . Tylko po prostu jak policja kogoś złapie na czymś , to mało prawdopodobne by od razu radna się pojawiała . A tu taki zbieg okoliczności . Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Niezaradna 02.03.10, 16:33 Angruszu policji nie wierzysz! Milicji i sb, albo ub też nie wierzyłeś! Wierzysz tylko prezesowi i senatorowi Ryszce? Przeczytaj wpis Jagi powyżej, to może przejrzysz na oczy swoje niestety zaropiałe miłością do głupawych idei! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:58 Czy w PiS nie ma lepszych ludzi? jak usłyszałam, że PiS popiera Jacka Kościelnego na burmistrza Blachowni a popierał go m.in. senator Ryszkato tylko czekałam kiedy wyjdzie jaks nieuczciwość i wyszła facet pracował na mieniu komunalnym nie płącił za wynajem sal przedszkolnych okłamywał ludzi, że nalezy do harcerzy Gratuluje PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no A ja przeprowadzę śledztwo, kto mnie "załatwił" IP: *.apus-net.pl 01.03.10, 23:09 Bardzo dobry artykuł. A ja przeprowadzę osobiste "śledztwo", kto mnie w pracy "załatwił", skoro mnie niesłusznie zwolnili. I nie daj Boże, żeby jaki "radny" w tym brał udział. Bo jesli tak, to się z nim w Trybunale w Strasburgu spotkam. i skonczy się szarogęsienie i "koneksje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolly Re: A ja przeprowadzę śledztwo, kto mnie "załatwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 09:38 a jak poseł/ posłanka świadomie i z premedytacją ,wykorzystując swoją funkcję zrobił/ła olbrzymie zło osobie mi znanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: A ja przeprowadzę śledztwo, kto mnie "załatwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 21:10 która to posłanka taka nie dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 02.03.10, 01:07 Czemu od razu tak ostro? Przecież jak popatrzeć na fotografie w galerii pana Ryszki na jego stronie, to aż ciśnie się na usta stwierdzenie> Błogosławiona i spokojna twarz spełnionego senatora IV RP, ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.centertel.pl 02.03.10, 07:47 Ryszka i Wiśniewska popierali go bardzo mocno,osobiście widziałem,jak pan Jacek po imieniu zwracał się do posłanki, a podobno po przegranych wyborach , w grupie gratulujących ,"wygranej" był także Giżyński. Wiśniewska i Kościelny powiedzieli,że ten wynik to włąśnie sukces,czy nie widać tu podobieństwa w zachowaniu Wrony i Kościelnego? Oczywiście,przegrał,czyli wygrał. Oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
maksymilian70 Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 01.03.10, 23:03 Taka radna - dno moralne Polska to dziwny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famagusta Tej radnej już dziękujemy - Izabela N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 23:23 Pamiętajcie przy urnach wyborczych! Kandydatka PiS Izabela N. Jak ją skażą to rozwiniemy nazwisko, aby każdy dokładnie zapamiętał, choć wówczas już z automatu straci mandat i będzie miała zakaz kandydowania w następnych. Takich ludzi należy się wystrzegać, jeśli to co podały media jest prawdą. A ja nie mam powodu nie wierzyć policjantom i prokuratorowi. To zbyt poważna sprawa, ale poczekajmy na jej niekoniecznie szczęśliwy finał dla pewnej radnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tej radnej już dziękujemy - Izabela N. IP: *.realestate.net.pl 02.03.10, 11:34 uwierzcie, ze to na 100% praaawda! Odpowiedz Link Zgłoś
kingston34 Kolejny raz kobieta ma pecha. 02.03.10, 00:57 Wcześniej damski bokser tę kobietę atakował a teraz sama pcha się pod gilotynę prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfram44 Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 02.03.10, 04:55 Przecież to nie jest radna PIS-u,jest to osoba bezpartyjna należąca do klubu PIS-u cytat za GW.Tytuł artykułu to manipulacja GW. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka-1 Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 02.03.10, 06:16 Bo przecież chodzi o to aby przy okazji ośmieszyć PIS i znowu ogłupić czytelników. Przypisywanie Izy do PIS to tak jakby z Hitlera zrobić katolika. Ta koszmarna nagonka gazety wyborczej chyba nigdy sie nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezradny Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 06:37 Wiceprzewodnicząca komisji kultury....pokazała swoją wybitnie :-/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 02.03.10, 07:05 Puki nie skażą skończcie dyskusje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: 94.254.132.* 02.03.10, 07:37 Chyba Ty masz jakieś ,,puki'' w zawieszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.com.pl 02.03.10, 07:37 hahaha wiedziałem że kiedyś wyjdzie jakaś szopka z tą "panią" po osiedlu Palmowa jeździ pijana - już raz ją zatrzymano pod wpływem prowadzącą auto czemu tego nikt nie poruszy?. Przewodnicząca Komisji Kultury - czy kultura polega na piciu na kreskę w "trupku" więcej mam szacunku do majlochów i kopidołków z cmentarza. "Bezdomny" przecież to jej utrzymanek, oboje powinni dostać przykładnie po tyłkach (moje zdanie czy to byłby członek PO PIS czy SLD, Wspólnoty Wrony powinni być karani surowiej)bo polityka to bagno syf i żenada. Dróg nie ma łatają tylko. Współczuję Kurpiosowi bo to on będzie musiał się uporać z całym dziadostwem nikt nie będzie pamiętał kto zawinił i kto zaniedbał budując pomniki pomniczki i pompując w klechy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiutri Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 07:36 Biedna Iza. Jak policjancie mogli nie wziąć tej kasy..!? To wina Wyborczej. Wielcy politycy. Radni z mlekiem pod nosem, nadajecie się do sprzątania ulic a nie decydowania o mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 02.03.10, 09:07 To przykre, gdy ktoś pisze nie znając faktów! Nie wiem, czy Hitler był katolikiem, ale z pewnością miał doskonale kontakty z hierarchami tegoż kościoła. Zupełnie podobnie jak niektórzy aktywiści z jedynie słusznej prawicowej frakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 09:28 Do rowan_ben ,czy to demancja starcza czy okres pryszczatowości ,od kiedy Hitler miał tak dobre kontakty z Kościołem ,może z dygnitarzami Watykanu i to niektórymi którzy potem dopomogli uciec tysiącom oprawców do Ameryki Południowej lub z ks.Tiso bodajże ,chodzi o słowackiego duchownego który błogosławił odziały hitlerowskie idące na front.a obozy ,masowa zagłada ,rozstrzelania księży katolickich to zapewne wyraz miłości do katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Taka to wiarygodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 09:29 Do szerszenia : rowańki Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 09.03.10, 13:57 Wygląda u Ciebie na starczą demencję! Miał w końcu ten Hitler dobre stosunki z hierarchią kościoła czy nie miał? Zarzucasz mi wpierw nieprawdę, po czy przyznajesz mi rację wyszczególniając takowe kontakty! Ciężko mi to teraz pojąć co naprawdę chciałeś napisać! Ja wyraźnie zaznaczyłem, że katolikiem nie jest ten kto klepie się po plecach z biskupami, nawet jak zaznaczyłeś nie musi być katolikiem hierarcha, który chroni morderców! Przypuszczam, ze myśli miałeś całkiem słuszne, ale wyszło jak wyszło. Dołączam ci linka do fotografii prawdziwych katolików: www.ryszka.com/galeria/ks_wojcik/index.html Przynajmniej sprawiłeś radość angruszowi, bo choć raz spróbował się odciąć. Sam nie umie wyartykułować niczego poza cytatami z senatora IV RP Ryszki, to się tutaj chłopina ucieszył! Hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 09.03.10, 14:15 www.nobeliefs.com/nazis.htm jeszcze tutaj wysyłam ci artykuł w języku angielskim, możesz skorzystać z google tłumacza lub angrusza, jeśli sam nie czytasz w tym języku. Chciałbym być dobrze zrozumiany, bo moim celem nie jest opluwanie kogoś kto ma inne poglądy niż ja! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Skończy się, skończy 02.03.10, 14:35 Do pozytywki-1 : Piszesz " Ta koszmarna nagonka gazety wyborczej chyba nigdy sie nie skończy. " Gazeta upadnie .To kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Skończy się, skończy 02.03.10, 16:30 Do angrusz1 i pozytywki1 Z pewnością upadnie, bo nic nie jest wieczne! Zawsze jednak może to nastąpić dopiero wtedy, gdy pis w Polsce będzie tak traktowany przez prawo jak pewna partia i jej idee za zachodnią granicą! Mam zresztą nadzieję, że wyrok w sprawie karnej zabezpieczy nasz kraj skutecznie przed panem K. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieczytelnik Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 12:59 Co się tak dziwisz.Przecież tzw."redaktor" Mamoń to uczeń Urbana.Największy manipulant w G.Wybiórczej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
labradorolubni Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 02.03.10, 07:59 Mało znam Izę...Pamiętam nawet jak dawno temu przez nią płakałam, wolę Izę teraźniejszą … Ale cóż, większości najprościej jest ją dziś potępić, obśmiać… To przecież takie ludzkie… Nie widzicie w niej człowieka? Normalnego człowieka, który ma prawo popełniać błędy. Przecież poniesie konsekwencje tego co się stało..To za mało?… trzeba jej jeszcze dowalić na forum…. to przecież takie ludzkie. Czyżbyście się ciszyli, że to nie Wam się przydarzyło? Bo co? Bo tacy prawi i idealni jesteście? A może się oszukujecie? Iza trzymaj się. Ja widzę w Tobie człowieka… bo tak po prostu nim jesteś… Nieskromna mistrzyni kamuflażu - Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.com.pl 02.03.10, 14:54 no na to czekałem OBROŃCZYNI się znalazła pomyśl ogarnij się nie dość że pije to i znana huciana złodziejka mężów!!! co zrobila dla miasta??? Hipokryzja wprost proporcjonalna do głupoty!!! Hipotetycznie "kowalski" jedzie na bańce autem - idzie siedzieć nieporadna nawalona jak stodoła dmuchnąć nie ma siły jak ją policja grzecznie prosi - cisza próba przekupstwa obraza dla policjantów itd - dostanie w zawiasach i gdzie to prawo i gdzie sprawiedliwość!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:32 "Bo co? Bo tacy prawi i idealni jesteście? A może się oszukujecie?" Wiesz co? Nie zdarzyło mi się jechać samochodem bez dokumentów, ani nigdy nie zatrzymali mi prawa jazdy, ani nie przewoziłem alkoholu bez akcyzy, ani papierosów bez akcyzy, ani takich ilości używek nie przewoziłem... jakiś dziwny zbieg okoliczności tu następuje... Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 02.03.10, 08:43 Bardzo naiwne tłumaczenia radnej . Dziecko uwierzy w " interwencję " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.centertel.pl 02.03.10, 09:51 Ciekawe,jak ją teraz Solidarność będzie bronić? Odpowiedz Link Zgłoś
wva1 Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 02.03.10, 09:42 I cóz z tego, że ktoś prowadzi po jednym koniaczku, ze ktoś próbuje przekupić policjantów. To przeciez osoby publiczne i pisać o tym a już karać za to, to grzech. No bo jak to się rozniesie po świecie to co z opinią o naszym kraju. A w normalnym kraju to skuto by w kajdanki, sąd 24 godzinny i grzywna od ręki albo co nieco więcej. No cóz szkoda Sawickiej, Jakubowskiej, Pazury, chłopców z Florydy itd.., itd...A kto nam zrekompensuje uczucie niesmaku po takich zagrywkach " naszych" reprezentantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.alfanet24.pl 02.03.10, 10:01 PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zalamka-2 Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 02.03.10, 11:51 ciekawe ze nikt nie zauwazyl ze artykul ukazal sie prawie tydzien po calym zajsciu czy to nie ciekawe takie sensacje ukazuja sie od razu na 2 dzien a tu taka zwloka ktos chcial zatuszowac sprawe czy cos ugrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik "Jest sługą ludu, tylko zbłądziłA na moment" IP: *.apus-net.pl 02.03.10, 11:58 Spójrz, ona ma RADNEGO dokument Jest sługą ludu, tylko zbłądziłA na moment..... Kazik – Spalaj się Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 02.03.10, 12:34 Jeśli trzyma z pis i jeżli pis ja akceptuje, tzn - pisiorka i juz. Podobnie było z p.Wrona niby ze Wspólnoty(to chyba takie ideologiczne zaplecze pisu), a okazuje sie ,ze pisiorek.... Ostatnio poczynania niektórych z PO mnie osłabiają,ale tych z pisu totalnie nie toleruję i wolałbym o nich juz nie słyszeć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: 212.87.244.* 02.03.10, 22:27 Odwalcie się od Wrony ona jest z koalicji PO-PiS która rządzi teraz Częstochową. Nikt jej nic nie zrobi PO ją ochroni. Odpowiedz Link Zgłoś
donald-marzy Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyjny 02.03.10, 13:24 Jak głosowała pani radna Izabela N. w sprawie wniosku o rozszerzenie punktów sprzedaży alkoholu w Częstochowie? Czy wstrzymanie się od głosu a obrona osoby wożącej ze sobą 28 butelek alkoholu oraz 30 paczek papierosów bez znaków akcyzy ma ze sobą związek? Czy bezdomny może mieć samochód? Czy może był to pożyczony od Pani radnej samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.centertel.pl 02.03.10, 16:00 Powinna natychmiast wyleciec z klubu PiS, to wstyd,jeszcze na dodatek kobieta. Jeżeli tacy ludzie jak Wrona,Nowak,osoby,które nie są członkami PiS-u robią takie rzeczy, to PiS ma z głowy te wybory,chyba,że oczyści teren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:06 Do gościa : Ale ktoś na nia przecież głosował . To i na kolejnych kandydatów - z różnych partii - ci wyborcy - a jakze bardzo rozgarniecie , przezorni , wyrobieni politycznie - będą głosować . Na " cuda irlandzkie " także głosowali wyborcy !! Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 02.03.10, 16:49 Na twojego mentora też ktoś głosował, a cud z niego raczej wybrakowany! Cuda to on umie opisywać, a poza tym to już nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb nie głosować na nią- proste rozwiązanie, IP: 59.37.3.* 02.03.10, 18:45 z ciebie zawodowy agitator, sławek nowak ci płaci, czy jak? pani N nie wybiorą i będzie spokój, żeby pilnować swoich interesów obywatele powinni w nich uczestniczyć. Nie podoba im się N nie wybierają, podoba wybierają. Takie małe interesiki są ponadpartyjne, nie masz facet świadomości jakie deale się w URM dzieją i UM Wawa za rządów jedynie właściwej i uczciwej aktualnie panującej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: nie głosować na nią- proste rozwiązanie, 02.03.10, 19:10 Ale nie było tamże inaczej za czasów poprzedniej władzy, tej jedynie rzekomo sprawiedliwej! Władza deprawuje! Gorzej gdy już zdeprawowane persony dorwią się do władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisiory sisiory Prawi i Sprawiedliwi łapówkarze !!!!!!! IP: 212.87.244.* 02.03.10, 22:23 Pis kocha łapówkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Tylko radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:28 gościu! a słyszałeś żeby Tadeusz Wrona bronił kiedyś osobę która wozi ze sobą kontrabandę? więc nie stawiaj w jednym szeregu tych dwóch osób! Odpowiedz Link Zgłoś
kartastop Re: Tylko radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty!! 03.03.10, 07:44 Robił dużo gorsze rzeczy,niż wożenie paru butelek.Skrzywdzeni ludzie dobrze o tym wiedzą.Gdyby był porządnym człowiekiem,nie byłoby referendum, lub nie przerżnął by tak bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauro1947 Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:33 wygląda na to, że jakaś melina miała mieć dostawę towaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Trupek Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 11:59 To dostawa do trupka pewnie nie dotarła... Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo [...] 02.03.10, 17:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.misiu Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 03.03.10, 08:07 I tak się wyślizga!!! Zawsze tak było ! nie raz miała problemy z zatrzymaniem przez policję w stanie upojenia alkoholowego-ledwo stała na nogach-i nic!! takie wszy będą się trzymać koryta- tak jak powiedziała "ma duże koneksje..." a policjantom za odwagę -BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.centertel.pl 03.03.10, 08:33 To już jej koniec.Solidarność na pewno jej nie poprze,chociaz sama zwie się welkim związkowcem,może wylecieć z Huty,bo tam jest strażnikiem,jak więc jej zachowanie ma się do wykonywanego zawodu? PiS też jej nie wystawi na listach,bo to wstyd,żeby w tak specyficzny sposóc tłumaczyć pomoc dla bezdomnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 20:08 odpowiadam dla ciebie gościu, nie jest straznikiem ale strazakiem a to dwa różne zawody proszę sprawdzać swoje informacje bo tak się rodzą plotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visior Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 20:22 to prawda iza jest strażakiem a co zatym idzie bardzo dobrym człowiekiem i nieraz pomogała kolegom jak i różnym przypadkowym ludziom w różnych trudnych życiowych sytuacjach, iza dziękujemy ci za wszystko trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.com.pl 05.03.10, 09:21 tak strażakiem to ona jest i lubi trzymać sikawkę <rotfl> pomagała kolegom komu QWA komu pomagała ?? Bo miasto (dzielnica Błeszno) jako na radną może na nią średnio liczyć "trzymaj się Iza" stołka bo za kilka miesięcy koniec twojego politykowania w wersji mikro "Dziękujemy ci za wszystko" a ile tego wszystko jest załatwiła ci "visior" bimber czy tanie faje bo na dzielnicy zapaść drogowa panuje jadąc przez Błeszno można zawieszenie w aucie upier... dosłownie nie dziwi że "bezdomnego" (vel utrzymanka) podejrzewano o jazdę na podwójnym gazie omijał biedny chłopina dziury a ci "niedobrzy" policjanci się doczepili Słowem podsumowania jest już "kobieta" na cenzurowanym po akcji dmuchania pod blokiem, teraz dodatkowo sobie dowaliła próbą (nieudaną) przekupstwa. Hmm zastanawiające jest jaki będzie finał całej akcji bo uciszyć to się już chyba nie uda (nawet mając wielkie koneksje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć do adi IP: *.centertel.pl 04.03.10, 08:12 masz raję,strażakiem,przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 03.03.10, 09:18 A tak dokładnie to z jakiej listy startowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo-samorząd Nic jej nie będzie, jak to w Polsce IP: *.apus-net.pl 03.03.10, 09:32 Znając polską politykę, to nic jej nie będzie. Polska mentalność samorządowa polega na konkesjach, układach, "kogo mogę załatwić", "kto moze mnie załątwić" itd. Przypuszczalnie sprawę oddali się ad acta, w koncu to "radna", a to "sługa ludu", w koncu "lud ją wybrał". za trzy miesiące sprawa ucichnie a za pół roku zapomną. jeszcze ją w wyborach wystawią. a ktoś usprawiedliwi: "każdy może zbłądzić", "kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem". a jeśli chodzi o policjantów..... w koncu ich ostrzegała, że "ma koneksje" Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 03.03.10, 09:35 angrusz1 napisał: > A tak dokładnie to z jakiej listy startowała ? Znowu masz problemy ze zrozumieniem? Wyraznie napisano, ze z listy PiSu. TWOJEJ PARTII. Tak wiec TY i TWOJA partia zyrowala te dame podejrzanej konduity. W koncu nie powinno to nikogo dziwic. Uchlanych w PiSuarze od groma. Jak nie KRUK costamcostam, to Melex Karski [obok Cypru jeszcze zlodziej hotelowych recznikow] "jablkowicz", a i koneser "malpek" tez anonimem nie jest. A belkot Gosiewski, czy Jackowski bredzacy po pijaku z trybuny sejmowej.. to tez nie wyjatki. Innymi slowy: Pijacy i Sieroty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.centertel.pl 04.03.10, 08:16 Wesz pluto37, ty czasami bardzo sympatycznie coś napiszesz, ale wydaje mi się,że tylko wtedy,kiedy jesteś pod tzw "dobrą datą" i wtedy cię lubię.Natomiast czasami jesteś bardzo up....dliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra data Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 10:28 Ale żeby być pod dobra datą to trzeba sobie na to zasłużyć albo przynajmniej zainwewstować drobną kwotę w odpowiedni antydepresant. Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 04.03.10, 20:24 Wesz gosciu co? Zrewanzowalbym ci sie chetnie wyrazami uznania i pochwal dla twojej nieuperdliwosci, ale jakos nie moge zauwazyc powodu. A to wydaje mi troche przykre, bo Pluto jest jeden, a "gosci" multum i trudno sie rozeznac w tym tlumie kto jest jaki ..who. Gość portalu: gosc napisał(a): > Wesz pluto37, ty czasami bardzo sympatycznie coś napiszesz, ale > wydaje mi się,że tylko wtedy,kiedy jesteś pod tzw "dobrą datą" i > wtedy cię lubię.Natomiast czasami jesteś bardzo up....dliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
may.qa Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 04.03.10, 10:06 Bezdomny, ale miał samochód i to napakowany flaszkami? Coś mi tu śmierdzi. A radna I.N. (a także jako pracownica) jest znana z niewyparzonego języczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorII Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 21:06 Były narzeczony,radny ze Wspólnoty, mna pewno jej pomoże.On jest dżentelmenem,nie pozwoli jej skrzywdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
cebiunia Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i policyj... 04.03.10, 23:37 szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttryuu Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 06:07 www.tvs.pl/informacje/5858/ Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeprawy Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 09.03.10, 07:31 Co z tego że radna. Też człowiek. Winna być ukarana jak każdy obywatel. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kingston34 Re: Radna PiS-u ma prokuratorskie zarzuty i polic 09.03.10, 10:13 No to Halinka ma siłę na Slunsku a mówi się,że ten Ślunsk nam wszystko zabiera. Odpowiedz Link Zgłoś