tapczan00 28.03.10, 22:20 witam czy orientuje sie ktos czy ten stomatolog przjmuje na kase chorych i gdzie w ogole przyjmuje? A moze ktos leczyl sie juz u niego prywatnie i moze podac jakie ceny panuja? opinie o nim tez bardzo mi pomoga Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: życzliwy Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 22:45 Znam Pana Janka. To świetny dentysta z bardzo pozytywnym podejściem do pacjentów. Osobiście się u niego parę razy leczyłem /2 plomby, wyrwanie ósemek/ i jak już coś zrobił, to nie mam żadnych zastrzeżeń. Absolutnie polecam. Przyjmuje przy ul. 11-go listopada - numeru niestety nie pamiętam. Mam jednak spisany w komie tel. 34-363-20-25. Przyjmuje tylko w konkretne dni tygodnia /a nie wiem które/, wiec próbuj codziennie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o w dupe Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: 217.6.213.* 29.03.10, 10:02 zjebaj sie z forum z takimi postami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.10, 10:37 Tez do niego chodzilam i nie mam pewnosci czy narzedzia sterylizuje ale rzeczywiscie ciekawe podejscie do pacjeta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 11:56 Też do niego chodzę leczyć zęby. Spoko gość, ale z tymi narzędziami to mnie wystraszyłaś! Skąd takie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Pikuś Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 12:07 Pisze bzdury. Każdy dentysta musi dezynfekować. Jesli nie dezynfekuje to znaczy, że jest ukraińskim przebierańcem, a w tym przypadku to nie wchodzi w grę. To to bdb specjalista i profesjonalista. Nie piszcie bzdur jak nie znacie człowieka, bo oczernić jest łatwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.10, 22:23 zawsze wchodzac na fotem mijalam sie z wychodzacym pacjetem w drzwiach wiec jak zdarzy przetrzec wszystkie koncowki, rekawy asystor i przygotowac nowy pakiet.... to sa moje przypuszczenia pewnosci nie mam ... tak tylko podejrzewam... nie byla bym tego swiadoma gdybym sama w gabinecie nie pracowala i wiem jak wyglada cykl sterylizacji.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.10, 22:30 aaa i jeszcze jedno dezynfekcja to nie sterylizacja.... dezynfekuje sie specjalnymi preparatami a cykl sterylizacji jest o wiele dluzszy... poczawszy od wrzucenia narzedzi do wanienki ze specjalnym plynem potem myjka ultradzwiekowa pozniej mycie reczne , plukanie, suszenie,,,pakowanie i sterylizacja w 134stopniak w urzadzeniu co sie nawywa autoclaw :) nie majac asysty trudno ogarnac wszystko samemu zwlaszcza kiedy pacjent pcha sie na fotel... ja tez sie pchalam a teraz sie zastanawiam... a jako osoba bardzo sympatyczny do reszty raczej nie wnosze zastrzerzen wiekszych..... osobiscie mam teraz porownanie.... jak ktos u niego bedzie to niech zaobserwoje czy chocby dezynfekuje spluwaczke i ssak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 12:14 No to pięknie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Joanna Bzdęga IP: *.net.stream.pl 30.03.10, 17:33 Od lat chodzę do jego żony. Cierpliwy, dokładny stomatolog mówią, że lepiej ona leczy. Przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki od 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Joanna Bzdęga IP: *.chello.pl 31.03.10, 10:37 kiedyś leczyłem zęby u tego pana kilka lat temu. ciekawe, czy jeszcze urzęduje w tych białych chodaczkach? ;) rewelacji nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Jan Bzdęga - dentysta IP: 212.87.240.* 01.04.10, 11:06 Tego dentystę mogę polecić ze spokojnym sumienim, a dodam, że jestem strasznym straszkiem! Panikuje na dzwiek wiertła! Kiedy poproszę, dostaję znieczulenie i stoicki spokój, cierpliwość i usmiech Pana doktora. Świetny dentysta i wspaniały, ciepły człowiek. Widać, że lubi ludzi i swoją pracę. Leczę się u niego od kilkunastu lat. Pracuje w przychodni przy szpitalu PCK. W domu przyjmuje we wtorki i w czwartki po południu, do południa też, ale nie wiem w które dni, bo ja mogę tylko po pracy. Na wizytę trzeba poczekać ok. 2 tygodni, chyba, że bardzo nagły wypadek (złamałam plombe w jedynce, to przyjął mnie o 22.00) Mój nastoletni syn leczy się u ortodonty, który kazał usunąć wszystkie ósemnki (jeszcze nie wyszły), i on się podjął tego, chociaż to skomplikowana sprawa i 2 dentystów odmówiło, którzy współpracują z tym ortodontom. Koleżanka miała zgnity i złamany ząb, którego praktycznie nie było widać, a on bardzo sprawnie go usunął. Mam 100% przekonania do jego profesjonalizmu. Jeśli chodzi o sterylizację, to robi to zawsze po ostatnim pacjencie, ładuje wszystkie narzędzia do maszyny, widziałam, bo zostałam kilka minut po zabiegu, on w tym czasie sprzątał narzędzia i gabinet, przyszła też jego bardzo miła żona (także dentystka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.10, 19:34 Nie zawsze zakłada rękawiczki! Odpowiedz Link Zgłoś