Dodaj do ulubionych

Jan Bzdęga - dentysta

28.03.10, 22:20
witam
czy orientuje sie ktos czy ten stomatolog przjmuje na kase chorych i gdzie w
ogole przyjmuje? A moze ktos leczyl sie juz u niego prywatnie i moze podac
jakie ceny panuja? opinie o nim tez bardzo mi pomoga
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 22:45
      Znam Pana Janka. To świetny dentysta z bardzo pozytywnym podejściem do pacjentów. Osobiście się u niego parę razy leczyłem /2 plomby, wyrwanie ósemek/ i jak już coś zrobił, to nie mam żadnych zastrzeżeń. Absolutnie polecam. Przyjmuje przy ul. 11-go listopada - numeru niestety nie pamiętam. Mam jednak spisany w komie tel. 34-363-20-25. Przyjmuje tylko w konkretne dni tygodnia /a nie wiem które/, wiec próbuj codziennie ;)
    • Gość: o w dupe Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: 217.6.213.* 29.03.10, 10:02
      zjebaj sie z forum z takimi postami.
      • Gość: :) Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.10, 10:37
        Tez do niego chodzilam i nie mam pewnosci czy narzedzia sterylizuje ale
        rzeczywiscie ciekawe podejscie do pacjeta :)
        • Gość: Ala Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 11:56
          Też do niego chodzę leczyć zęby. Spoko gość, ale z tymi narzędziami
          to mnie wystraszyłaś! Skąd takie wnioski?
          • Gość: Pan Pikuś Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 12:07
            Pisze bzdury. Każdy dentysta musi dezynfekować. Jesli nie dezynfekuje to znaczy, że jest ukraińskim przebierańcem, a w tym przypadku to nie wchodzi w grę. To to bdb specjalista i profesjonalista. Nie piszcie bzdur jak nie znacie człowieka, bo oczernić jest łatwo!
            • Gość: :) Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.10, 22:23
              zawsze wchodzac na fotem mijalam sie z wychodzacym pacjetem w drzwiach wiec jak
              zdarzy przetrzec wszystkie koncowki, rekawy asystor i przygotowac nowy
              pakiet.... to sa moje przypuszczenia pewnosci nie mam ... tak tylko
              podejrzewam... nie byla bym tego swiadoma gdybym sama w gabinecie nie pracowala
              i wiem jak wyglada cykl sterylizacji.... :)
              • Gość: :) Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.10, 22:30
                aaa i jeszcze jedno dezynfekcja to nie sterylizacja.... dezynfekuje sie
                specjalnymi preparatami a cykl sterylizacji jest o wiele dluzszy... poczawszy od
                wrzucenia narzedzi do wanienki ze specjalnym plynem potem myjka ultradzwiekowa
                pozniej mycie reczne , plukanie, suszenie,,,pakowanie i sterylizacja w
                134stopniak w urzadzeniu co sie nawywa autoclaw :) nie majac asysty trudno
                ogarnac wszystko samemu zwlaszcza kiedy pacjent pcha sie na fotel... ja tez sie
                pchalam a teraz sie zastanawiam... a jako osoba bardzo sympatyczny do reszty
                raczej nie wnosze zastrzerzen wiekszych..... osobiscie mam teraz porownanie....
                jak ktos u niego bedzie to niech zaobserwoje czy chocby dezynfekuje spluwaczke i
                ssak :)
                • Gość: Ala Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 12:14
                  No to pięknie !!!
                  • Gość: ... Joanna Bzdęga IP: *.net.stream.pl 30.03.10, 17:33
                    Od lat chodzę do jego żony. Cierpliwy, dokładny stomatolog
                    mówią, że lepiej ona leczy.
                    Przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki od 17.
                    • Gość: paweł Re: Joanna Bzdęga IP: *.chello.pl 31.03.10, 10:37
                      kiedyś leczyłem zęby u tego pana kilka lat temu. ciekawe, czy jeszcze
                      urzęduje w tych białych chodaczkach? ;) rewelacji nie było...
    • Gość: Aneta Jan Bzdęga - dentysta IP: 212.87.240.* 01.04.10, 11:06
      Tego dentystę mogę polecić ze spokojnym sumienim, a dodam, że jestem
      strasznym straszkiem! Panikuje na dzwiek wiertła! Kiedy poproszę,
      dostaję znieczulenie i stoicki spokój, cierpliwość i usmiech Pana
      doktora. Świetny dentysta i wspaniały, ciepły człowiek. Widać, że
      lubi ludzi i swoją pracę. Leczę się u niego od kilkunastu lat.
      Pracuje w przychodni przy szpitalu PCK. W domu przyjmuje we wtorki i
      w czwartki po południu, do południa też, ale nie wiem w które dni,
      bo ja mogę tylko po pracy. Na wizytę trzeba poczekać ok. 2 tygodni,
      chyba, że bardzo nagły wypadek (złamałam plombe w jedynce, to
      przyjął mnie o 22.00) Mój nastoletni syn leczy się u ortodonty,
      który kazał usunąć wszystkie ósemnki (jeszcze nie wyszły), i on się
      podjął tego, chociaż to skomplikowana sprawa i 2 dentystów odmówiło,
      którzy współpracują z tym ortodontom. Koleżanka miała zgnity i
      złamany ząb, którego praktycznie nie było widać, a on bardzo
      sprawnie go usunął. Mam 100% przekonania do jego profesjonalizmu.
      Jeśli chodzi o sterylizację, to robi to zawsze po ostatnim
      pacjencie, ładuje wszystkie narzędzia do maszyny, widziałam, bo
      zostałam kilka minut po zabiegu, on w tym czasie sprzątał narzędzia
      i gabinet, przyszła też jego bardzo miła żona (także dentystka).
      • Gość: Eryk Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.10, 19:34
        Nie zawsze zakłada rękawiczki!
        • Gość: :( Re: Jan Bzdęga - dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.10, 09:14
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka