fajnybumbum44 22.04.10, 20:14 Weźmie w nim udział 875 artystów z 23 krajów a oddbiorców z... i jeszcze jeden dzień dłużeeee 3 mln a ludzie są bez pracy a gwiazda i tak przyjedża do czestochowy bo ma koncert na ślasku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smok Re: Festiwal Gaude Mater będzie dłuższy niż zwykl IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.04.10, 20:47 "Gwiazda" przyjeżdża PRZEDE WSZYSTKIM do Cz-wy, a Zabrze "zaliczy" przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: a widzów 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 16:03 Powiedz mi dlaczego jesteś taki przeciw. Widzów jest zwykle dużo, koncerty na bardzo wysokim poziomie, dużo go dofinansowuje Ministerstwo Kultury (obojętnie jakiej opcji). Ten festiwal jest jednym z najlepszych w kraju w swojej specyfice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vit Re: Festiwal Gaude Mater będzie dłuższy niż zwykl IP: *.2.140.125.tvksmp.pl 22.04.10, 21:48 A jakby nie było koncertów to zapanował by powszechny dobrobyt? Gratuluję toku myślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
donald-marzy Festiwal Gaude Mater będzie dłuższy niż zwykle 22.04.10, 23:15 Każdy może dorzucić swoje "trzy grosze" na OPP: Stowarzyszenie Przyjaciół Gaude Mater" KRS 0000162061. Jeden procent nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybumbum44 poważne nadużycie 23.04.10, 21:33 ze Gaude Nowak to instutucja pozytyku publicznego...takie realia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Festiwal Gaude Mater będzie dłuższy niż zwykl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 08:53 Niech Kurpios powie ile płaci dyrektorce tego festiwalu. K...a i to wszystko za moje pieniądze. Jak załatać dziury w ulicach, otworzyć żłobek, przedszkole to nie ma kasy. Kto tym rzadzi??, kto ich wybiera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuga poseł Gizyński o Gaude Mater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:55 w trakcie debaty kandydatów na prezydenta w ostatnich wyborach padło pytanie o Gaude Mater i odpowiadali rożnie : Wrona w achach-ochach, Matyjaszczyk , że nie zna dokładnie tematu, a Giżyński : "od chwili powstania Gaude Mater mówiłem , że jest to nowotwór na ciele miasta". Dziwne, że posła wtedy nie zawiesili ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: poseł Gizyński o Gaude Mater IP: *.net.stream.pl 23.04.10, 11:39 A ja się pytam czy chór Collegium Cantorum Czestochoviensis który jest bardzo bogato finansowany z kasy miasta, wystapi na Gaude Mater bo co roku próbuje się go doszukać w programie i nie mogę ich znależć. Czy są zasłabi żeby wystepować ?? Jeśli tak po co pompuje miasto w nich taką kase ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: poseł Gizyński o Gaude Mater IP: 62.233.181.* 24.04.10, 11:24 poseł Gizynski gdyby tyle nie pił to z pewnością wyszło by mu to na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuga jaki jest roczny koszt funkcjonowania Gaude Mater IP: *.chello.pl 24.04.10, 17:15 wie ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Festiwal Gaude Mater będzie dłuższy niż zwykl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 21:02 Po co i dla kogo taki długi? Odpowiedz Link Zgłoś