pomadka12345 24.04.10, 20:22 Czy ktoś wie jak się pracuje u Strachów w firmach odbierających śmieci? Czy warto tam pytać się o pracę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: Strachy w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 21:00 Byłam ich klientka. Korzystałam z uslug wywozu szamba. Wszystko było dobrze do czasu jak pewien kierowca stwierdzil, że mam wieksze szambo niz zamowilam beczke. Mowie mu ze od wielu lat taka zamiawiam i mam wypompowane cale. Niestety wypompowal polowe i pojechal. Zadzwonilam do firmy polaczono mnie chyba z szefem bo pani powiedziala ja pani nie pomoge polacze z prezesem, a on najpierw mnie poinformowal ze mu przeszkadzam a potem byl opryskliwy, chamski ciagle mowil no, no, i co ...po czym powiedzil skontaktuje sie ktos z pania. Ja oczywiscie powiedzialam mu ze jest nie mily, zachowuje sie chamsko itp ale on i tak nic sobie z tego nie zrobił tylko powiedział i...Nikt sie ze mna nie skontaktowal do dzisiaj, ale fakture dostalam, ktora uczciwie za nieuczciwie wypompawane szambo zapłaciłam 100zl. Od tamtej pory nie korzystam z ich uslug. Dlaczego to napisałam? Dlatego, że jakie ma sie podejscie do klientow z ktorych sie zyje tak samo, albo i gorzej traktuje sie swoich pracownikow, ktorzy rowniez na niego pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Strachy w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 25.04.10, 09:45 no poprostu chlopaki maja gowniana robote to ich wwnerwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Re: Strachy w Częstochowie 25.04.10, 09:52 gównianą ale całkiem całkiem płatną lepiej niż w większości zakładów Odpowiedz Link Zgłoś