Dodaj do ulubionych

Strachy w Częstochowie

24.04.10, 20:22
Czy ktoś wie jak się pracuje u Strachów w firmach odbierających
śmieci? Czy warto tam pytać się o pracę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Re: Strachy w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 21:00
      Byłam ich klientka. Korzystałam z uslug wywozu szamba. Wszystko było dobrze do
      czasu jak pewien kierowca stwierdzil, że mam wieksze szambo niz zamowilam
      beczke. Mowie mu ze od wielu lat taka zamiawiam i mam wypompowane cale. Niestety
      wypompowal polowe i pojechal. Zadzwonilam do firmy polaczono mnie chyba z szefem
      bo pani powiedziala ja pani nie pomoge polacze z prezesem, a on najpierw mnie
      poinformowal ze mu przeszkadzam a potem byl opryskliwy, chamski ciagle mowil no,
      no, i co ...po czym powiedzil skontaktuje sie ktos z pania. Ja oczywiscie
      powiedzialam mu ze jest nie mily, zachowuje sie chamsko itp ale on i tak nic
      sobie z tego nie zrobił tylko powiedział i...Nikt sie ze mna nie skontaktowal do
      dzisiaj, ale fakture dostalam, ktora uczciwie za nieuczciwie wypompawane szambo
      zapłaciłam 100zl. Od tamtej pory nie korzystam z ich uslug.
      Dlaczego to napisałam? Dlatego, że jakie ma sie podejscie do klientow z ktorych
      sie zyje tak samo, albo i gorzej traktuje sie swoich pracownikow, ktorzy rowniez
      na niego pracuja.
      • Gość: lol Re: Strachy w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 25.04.10, 09:45
        no poprostu chlopaki maja gowniana robote to ich wwnerwia :)
        • k2i Re: Strachy w Częstochowie 25.04.10, 09:52
          gównianą ale całkiem całkiem płatną lepiej niż w większości zakładów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka