jesien2010jesienludu 26.04.10, 20:46 WYRZUCA NAJLEPSZYCH, TRZYMA TYCH CO OD 60 LAT ZA pzpr JUZ BYLI SWOI, NA KAZDYM KROKU WÓDA, ŁŻE, SPRZEDAŁ ZACHĘTĘ, TO LINIA KONTYNUIACJI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesien2010jesienludu Rozliczmy ich jesienią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.10, 20:56 WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opanowany Kilka kropli nerwosolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 21:16 Głowacki. Uspokój się. I naucz się pisać bez caps locka. Odpowiedz Link Zgłoś
jesien2010jesienludu Re: Kilka kropli rozumu 26.04.10, 21:19 nie mówiąc o uczciwości POowiacy!!!!!!!!!!!!!et consortnes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kilka kropli rozumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 21:27 wez głeboki oddech i idz sie wypróznij, dobrze ci to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybumbum44 Re: Kilka kropli rozumu 26.04.10, 21:33 to co mówisz to nie ma wysjścia od razu lecę szkoda że prez ks zamistast coś robić stuka.. jak dzieciol ..w klawiaturę z armią esbeków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kilka kropli rozumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:33 na reke sobie narób i potem wytrzyj o spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jesien2010jesienludu oto jak medaliki robią 26.04.10, 23:09 dawaj łape esbecki pomiocie Odpowiedz Link Zgłoś
jesien2010jesienludu no to już wiadomo "ja" 26.04.10, 23:15 skąd ten smród OD CIEBIE TAK CAPI W TYM KOŁCHOZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: no to już wiadomo "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 00:01 Tak tak, smród i kołchoz. Czyli coś jak twoje majtki i to co w nich nosisz:) A teraz weź już leki i idź spać. I nie pal już więcej tego syfu! Odpowiedz Link Zgłoś
jesien2010jesienludu Re: Kilka kropli nerwosolu 26.04.10, 21:42 a jeżli znouz ci cos typu kgb odbije a propos lekarzy umówimy sie na wspólna wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybumbum44 kilka kropel 26.04.10, 21:24 chyba nie kropli jak juz tak mi sie wydaje adwersarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vox populi Re: Prezydent bez absolutorium IP: *.chello.pl 26.04.10, 21:42 Czy to oznacza że Kurpios zostanie odwołany - byłoby wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
jesien2010jesienludu odwołajmy go!!! 26.04.10, 21:47 ile jeszcze będzie SZKODZIŁ!!!!!!!!!!!NAJLEPSI MUSZĄ UCIEKAC przez niego!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Prezydent bez absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 21:52 a jak głosowali radni PO ? O tym w artykule ani mru mru. Jeśli ZA to byli za jednak Wroną. Jeśli PRZECIW to jednak przeciwko Kurpiosowi. I bądź tu mądry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZV Re: Prezydent bez absolutorium IP: *.xdsl.centertel.pl 26.04.10, 22:54 Ludzie przede wszystkim nauczcie się wyrażać swoje myśli logicznie, bo to co piszecie na swoich postach to nie trzyma się kupy,ani dupy. A ponadto wypowiedzi dzieci w przedszkolu są bardziej logiczne. WSTYD Po prostu: Zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezydent bez absolutorium IP: *.centertel.pl 27.04.10, 00:08 To oznacza tylko jedno: to Wrona nie otrzymal absolutorium!!!! A znowu chce startować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregory Re: Prezydent bez absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 09:02 radni PO się wstrzymali, więc zachowali się najbardziej racjonalnie jak się dało w tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezydent bez absolutorium IP: 178.56.40.* 27.04.10, 09:20 radni PO nie zachowali się racjonalnie, a tchórzosko,przecież to budżet Wrony, a nie ich. Wrona tylko go spie....ył. Teraz można głośno powiedzieć, co się o jego budżecie myśli.Ten człowiek powinien raz na zawsze pożegnać się z Częstochową.Teraz będzie się przyklejał do PiS-u,bo tak mu wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Prezydent bez absolutorium IP: *.chello.pl 27.04.10, 13:10 Jasno tutaj widac,że rządzić takim bydłem nie jest łatwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Prezydent bez absolutorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:13 Budżet miasta przygotowuje organ wykonawczy - Prezydent. Rada Miasta jako organ uchwałodawczy ten budżet ewentualnie poprawia i przyjmuje go jako dokument(Akceptuje budżet!). Rolą Prezydenta jest wykonanie tego budżetu. Ocena wykonania należy do Rady, poprzez udzielenie bądź też nie udzielenie absolutorium. Jeśli Rada nie chcę udzielić absolutorium wnioskuje o to komisja rewizyjna. Pamiętać należy iż taka decyzja może mieć jedynie charakter polityczny. Dlatego o opinie proszona jest też Regionalna Izba Obrachunkowa. Jej zadaniem jest sprawdzenie czy pieniądze zostały wydane zgodnie z planem i czy nie doszło do nadużyć czy nawet przestępstwa niegospodarności. Prawda jest taka że budżet został wykonany prawidłowo, RIO nie wniosła żadnych zastrzeżeń więc jest to jedynie polityczna decyzja. Nie mająca tak naprawdę żadnego sensu. Ale czego można się spodziewać po dużej części naszej rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do prawników Czy prezydent ma obecnie mandat do..... IP: *.apus-net.pl 27.04.10, 15:46 pytanie do prawników: jeżeli pełniący obecnie obowiązki prezydenta nie otrzytmał absolutorium, to czy ma mandat do dalszego sprawowania władzy? czy jego podpis jest ważny i wiążący? czy decyzje przez niego podpisywane mają moc prawną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy prezydent ma obecnie mandat do..... IP: 83.238.29.* 27.04.10, 17:55 www.wspolnota.org.pl/content/view/6253/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy prezydent ma obecnie mandat do..... IP: *.net.stream.pl 29.04.10, 19:30 Fifty -fifty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novum Re: Prezydent bez absolutorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 09:07 znalazłem fajny artykuł :) "Wielka pomyłka Tuska" hahahah o naszym pełniącym obowiązki tu link Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko PiS-o-LEW w natarciu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 16:23 PiS-o-LEW w natarciu ? Trochę nieładnie pisać o pomyłce Tuska jeżeli wiadomo, że absolutorium dotyczyło prezydentury Wrony. A przy okazji jak tam stosunki w koalicji panie Napieralski ? Może by coś o pomyłce Napieralskiego napisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianka osikowy kołek IP: *.net.stream.pl 29.04.10, 16:57 www.tadeusz wrona,osikowy kołek Odpowiedz Link Zgłoś