tora38 10.05.10, 09:55 Pan dyrektor zakłada dodatkowe kamery a na podwyżki nie ma pieniędzy?? wstyd panie dyrektorze podchodządz to swojej załogi w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byly pracownik Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 14:13 Dyrektorem dalej jest Kulej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 15:07 Tak oczywiście to nie ta sama praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonek Re: Real IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.10, 21:15 A każdy pracownik to dla niego złodziej.Dużo obiecywał a mało zrobił ale może nie długo skończy się jego kadencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly pracownik Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 11:53 A co się dzieje z Kobiałka ? dalej jest administracyjnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 19:22 Spoko gościu-rozumie o co chodzi w tej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Real IP: *.chello.pl 13.05.10, 19:27 Chodzi o jakieś państwowe przedsiębiorstwo kołchozowate, gdzie jest przymus pracy, czy o normalną spółkę, gdzie właściciel(e) decyduje w co inwestować pieniądze, a pracownik decyduje, czy dalej chce dla tego właściciela(i) pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daczia Re: Real IP: *.superkabel.de 14.05.10, 09:41 PRACOWAC PRACOWAC PRACOWAC !!!! a tu marne 800 zł netto na dziale spozywczym :( Kamerki fullwypas :) Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Jakie są tam zarobki? 14.05.10, 10:03 Jakie są tam zarobki za pełny etat? Mam na myśli kasjerki, podstawowy personel w markecie i panie w czerwonych ubrankach w wieżyczce przy kasach : ). A swoją drogą real to najdroższy market w Częstochowie, programy lojalnościowe mogą sobie do kosza wyrzucić kiedy na artykułach spożywczych możesz znaleźć różnice od 0,1 zł do 1zł w porównaniu do innych sklepów ... pff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Jakie są tam zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 21:56 Szanowni Państwo do tematu __ tu chodzi o Pana Kuleja Szefa Reala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florek Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 10:34 Pan Dyrektor dużo obiecał a teraz się wypina na pracowników i uważa ich za złodziei-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Real IP: 217.6.213.* 15.05.10, 19:00 za 800 zeta to bym sie najwyzej temu dyrowi spierdział prosto w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Real IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.10, 10:52 A dział mięso ma zainstalowane aż siedem kamer to dopiero są koszty.Na to kasa jest a o podwyżkach można tylko pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Real IP: *.multimo.pl 16.05.10, 11:16 To sie ciesz ze cos robi bo platek sasiad z media od dluzszego czasu tylko ludzi zwalnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Real IP: *.2.140.5.tvksmp.pl 16.05.10, 11:52 Dobrze że na mięsnym jest tyle kamer. Bo tam pracuje taka taka szczupła starsza blondyna co oszukuje na towarze.Jak ją widzę to odchodzę od stoiska. Już mnie trzy razy oszukała. Kupowałem kilka plastrów szynki a do rodka wsadziła ochłapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziazbagien Re: Real IP: *.chello.pl 16.05.10, 22:35 ludzie to wszystko to śmiech na sali jak ktoś awansuje na dyrektora to mu woda sodowa uderza do głowy a traktowanie pracownika jak śmiecia to normalność w supermarketach pan dyrektor ma niezłą pensje a pracownik tylko śmieszną grosze Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Narzekanie bez pokrycia? 17.05.10, 08:41 Jakie są tam zarobki za pełny etat? Mam na myśli kasjerki, podstawowy personel w markecie i panie w czerwonych ubrankach w wieżyczce przy kasach. Codziennie przewijają się tam setki osób, powiedzcie tym ludziom za jaka stawkę tam pracujecie, jak wyglądają zmiany i warunki pracy etc. Uświadomcie nas konkretnymi informacjami, klienci mają pośrednio duży wpływ na traktowanie pracowników przez pracodawce. Ludzie posiadający w miarę normalny kręgosłup moralny nie lubią wchodzić w interesy z kimś kto traktuje źle swoich pracowników. Jeśli chcecie zmian to mówcie o konkretnych warunkach pracy a nie o poszczególnych osobach których nie lubicie. Mi osobiście nie przeszkadzałyby kamery jeśli warunki pracy by mi odpowiadały. Więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 09:02 Warunki pracy są niezłe jest socjal itp Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: Narzekanie bez pokrycia? 17.05.10, 09:11 A ile wynosi pensja głodowa? Nie chodzi mi w tym miejscu o to by ktoś mówił "pff tyle co wy narzekacie ludzie mają gorzej" na pewno nie. Pensja powinna być adekwatna do wykonywanych czynności, warunków pracy (stres, odpowiedzialność itd), a nawet brać pod uwagę to że ktoś poświęca czas na przygotowanie się do pracy (wczesne wstanie, chodzenie spać, wyrzeczenia) czyli podporządkowanie życia prywatnego pod prace. Za pełen etat rozumiem że jest minimalna krajowa 1317 zł brutto? Nie mówcie cały czas ogólnikami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.ludowa.netcominternet.pl 17.05.10, 10:32 cały etat to przywilej kilkunastu pracowników większość pracuje na 0,719 etatu ,a stawka zasadnicza wynosi od ok.1040 do1200 pracują po 19-20 dni w miesiącu więc koszty dojazdu do pracy mają takie same jak całoetatowcy, więc realny dochód jest mniejszy.atmosfera w , pracy jest nieciekawa ,bo niestety pan dyrektor rozpoczął serię zwolnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 11:11 Ano właśnie zaczęła się seria zwolnień a bidulek pracownikom robił pianę z mózgu że jak objął stanowisko dyrektora to nie po to żeby kogoś zwalniać. A może by tak zwolnić etat Pani przewodniczącej etat, przecież ona nic nie robi dla pracowników a zresztą kto widział żeby związkowiec stracił pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 11:24 Jakie stanowiska kierownicze się zwolniły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.xdsl.centertel.pl 18.05.10, 11:41 Zwolniły się ,ale obsadzone zostały lizusami nikt spoza reala nie ma szans na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 15:57 O jakim stanowisku piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.chello.pl 20.05.10, 15:40 w realu znow ciecia, jednej kobitce nie przedłuzyli umowy i nawet nikt ja o tym nie powiadomił, nie ma to jak przyjsc do pracy i dowiedziec sie od kolezanek ze juz sie nie pracuje nawet nie raczyli zadzwonic bałagan na całego . wspolczuje tej pani. a praca taka sobie , kokosow nie ma. ale za to jest chamstwo i tylko kazdy patrzy kogo tu podkablowac zeby miec plusy u kierownika dzialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.05.10, 18:12 Podobno real nie przynosi wysokich zysków i przez to te cięcia zwalniając pracowników których i tak jest mało.Trzeba na czymś zaoszczędzić jak zakupiło się tyle kamer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hang Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.chello.pl 21.05.10, 11:21 kamery to wymysl kierownika ochrony. a ciecia wszedzie sa w marketach, nie tylko w realu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 16:06 Mówicie ze szef ochrony wymyślił kamery o jaki kryształowy obywatel a może by tak powiedział za co z policji wyleciał ha ha ha a szanowny Pan dyrektor przyjął takiego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.multimo.pl 21.05.10, 16:16 no jak za co:)Za jazde samochodem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 07:50 To fajnych kumpli miał na trójkącie ze chlał z nimi a póżniej telefonik Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziolko Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: 78.46.79.* 24.05.10, 09:43 UWAGA !!! UWAZAJCIE NA TA CZARNA MAŁPE Z SEKRETARIATU SPRZEDA WAS ZA ZŁOTÓWKE NIESTETY DYREKTOR CENIE WLASNIE TEGO TYPU LUDZI PRZYKRE ALE PRAWDZIWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.multimo.pl 24.05.10, 13:23 zatrzymała go straż miejska nie policja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:46 Dyro się nosi że tyle kapusiów jest w sklepie że by pobił gestapo --ha ha-ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracuś Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 06:16 Właśnie idę do pracy do Reala i jestem ciekaw co mnie czeka--czy kolejne cięcia personalne ponieważ obroty są niskie a może by tak z kosztów zjechać i pozabierać dyrektorom samochody i obciąć o 50% pensje i już oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.chello.pl 27.05.10, 09:32 no wlasnie ja tez jestem ciekawa czy beda jakies ciecia dalej ?? obecnie sytuacja jest pewnie nei ciekawa ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIezadowolony Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: 78.46.75.* 27.05.10, 12:10 Jak to jest ? Nieudolny dyrektor zarabia 14 300 zł brutto miesięcznie + służbowa VECTRA GTS swoimi niudolnymi decyzjami powoduje straty Kogo dostanie za to po dupie ? Oczywiście robaczki z działów, bo tak najprosciej i najszybciej ŻAŁOSNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 12:46 Musi mieć fory u swoich przełożonych--Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.rev.snt.net.pl 28.05.10, 18:13 Widzę, że tutaj sami fachowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: Real IP: *.privacyfoundation.de 28.05.10, 12:07 14 300 brutto+ samochód służbowy i nie zapominaj o premii rocznej która może wynosić nawet jego półroczne zarobki a on tnie zarobki osób które miesięcznie zarabiają 1100 zł na ręke niestety admosfera w realu coraz bardziej zła :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś... Re: Real IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 12:47 Witam powiem tylko tyle że pan dyrektor jest taki mądry że teraz zwalnia czy przenosi pracowników na inne działy, a przyjdzie okres urlopowy i pracownik będzie robił to co wcześniej robiło dwóch albo przyjmą workerów którzy przyjdą raz i już się więcej nie zjawią bo młodzi się cenią a nie za 5 zł będą zapier..... Mam nadzieję że kiedyś w realu przyjdzie taki dzień że pracownicy w końcu postawią się rządom dyrekcji i o tym co pisze się na tym forum zaczną mówić głośno bo pracowników jest więcej a dyrektor tylko jeden.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: Real IP: *.chello.pl 28.05.10, 14:01 dokładnie, tyle ludzi pracuje a nikt nic nie mowi i tak malo wpisow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flip Re: Real IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.10, 16:05 Przecież są zebrania dyrektora z pracownikami czemu nikt tego głośno nie mówi,bo nie chcą stracić pracy. Taka jest właśnie polityka reala , a w tej sytuacji gdzie są związki najlepiej siedzieć sobie i popijać kawkę z koleżankami i brać pensje za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Real IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.07.10, 13:03 Cóż, związki w Realu to farsa. Po co one właściwie są? To tylko figurant, przynajmniej nikt się nie doczepi,że w Częstochowie nie ma kto"bronić pracowników". Tak zaciekle walczą o każdą osobę, o podwyżki, o socjal...HA! ...nadal pracownikom pokazuje się palec serdeczny! No ale etacik jest, pokoik do spotkań towarzyskich jest,i w ogóle jest fajnie.. To kiedy ten 1% podwyżki dla pracujących? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Real IP: *.prenet.pl 06.06.10, 17:19 Głupi przykład tesco nie pamiętam w jakim mieście w wyborczej czytałam pracownicy domagali sie lepszych warunków pracy i 200zł podwyzki okres przed Bożym Narodzeniem powiedzieli ze jak nie dostana to strajk blokada kas i wejscia przed świętami gdzie obrót w marketach jest praktycznie największy i wygrali dostali to co chcieli bo market policzył ze to im sie bardziej opłaca ale potrafili sie zebrac zmobilizowac wyśc z transparentami przed market a Wy? pracownicy reala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 22:07 Dyrektor zarabia trzy razy tyle a premia roczna to tylko sto tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Real IP: *.prenet.pl 29.05.10, 07:39 witam kiedyś tam pracowałam,i z tego co wiem zawsze był tam bajzel,co ze starym kierownictwem,czy jest jeszcze wiecznie chora BEATKA z napojów,i oczywiście p.DOROTKA która przyjezdza kontrolować pracowników wieczorami,bo kiedyś tak robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 14:22 Dorotka pracuje,pracuje............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pap Re: Real IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.05.10, 18:10 pani beatka pracuje p dorota i reszta kierownikow udajacych ze pracuja ciezko jak dyrektor po sklepie spacery sobie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdesperowany Re: Real IP: *.die.net 02.06.10, 09:53 Ludzie ja juz nie wytrzymuje tego mobingu ! Musimy cos zmienic bo inaczej z pracy trafimy prosto do psychiatryka LUDZIE TO NIE BYDŁO KTÓREMU NA KAŻDYM KROKU MOŻNA UBLIŻAĆ !!!! ZASTRAJKUJMY !!!!! ZASTRAJKUJMY !!!!! ZASTRAJKUJMY !!!!! ZASTRAJKUJMY !!!!! ZASTRAJKUJMY !!!!! ZASTRAJKUJMY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Real IP: *.chello.pl 02.06.10, 12:19 trzeba napisac otwarcie . mnie tez sie nie podoba atmosfera w realu. na jakich dzialach mowisz o mobingu ?? bo na kasach jest napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W im Panicza Dyrek Ja wam dam strajk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 13:30 Wam to się chyba w du.. poprzewracało!!! Ja wam dam strajk, możecie sobie o nim tylko pomarzyć. Za te oszczerstwa wobec mojej osoby i marketu real to łby polecą. Pensje wam utnę o 10% najmniej i to jeszcze przy redukcji zatrudnienia. Będziecie pracować ciężej niż niewolnik na plantacji bawełny do usra... śmierci, nic lepszego was nie spotka, wiec zacisnąć zęby i do roboty. Chcecie wolne w wakacje? Żart, wolne to możecie dostać ale chyba bezterminowe. Na wasze ciepłe posadki w lipcu będą czekać setki maturzystów i studentów, którzy pocałują mnie w rączkę za magiczne 1000 zł brutto. Nie straszcie mnie swoimi odejściami bo to nic nie zmieni, po prostu mam was w garści i musicie sobie to po prostu uświadomić!!! Wszelkie próby przeciwstawienia się mojej osobie będą tłumione w radykalny sposób ku przestrodze innym. Do roboty bo smagnę batem!!! I bardzo proszę nie mylić mobbingu z mopping`iem, bo właśnie to drugie będzie połowa z was robiła za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Ja wam dam strajk IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.10, 17:07 Co to ma być ,ale ktoś sobie robi żarty na tym forum. Żenada nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spozywka Re: Ja wam dam strajk IP: *.foebud.org 10.06.10, 11:24 Niestety lolo, autor napisał całą prawdę o naszym dyrektorze, sam byłem wielokrotnie swiadkiem jak zwracał sie do pracowników wyrazami na h i k, a ten tekst o tym ze na wasze miejsce jest 100 chetnych slyszymy nagminnie, niestety to nie zenada tylko sama prawda, tak funkcjonuje hipermarket real :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ja wam dam strajk IP: *.multimo.pl 10.06.10, 12:47 Tak funkcjonują wszystkie 3 Real,Media-Markt i Praktiker.Wszyscy trzej"dyrektorzy" zachowują się dokładnie tak samo jakby sklonowani byli.Jak ktoś był kiedyś na szkoleniu takich "paniczów dyrektorów" to wie doskonale jak uczy ich się traktować swoich pracowników.Ja wychodzę z założenia że jeżeli firma traktuję swoich pracowników jak śmieci to swoich klientów w razie jakiś kłopotów czy reklamacji potraktuje tak samo.No bo na co można liczyć jeżeli na pytanie pracownika co zrobić z klientem "dyrektor" odpowiada "kopnąć w du... i niech spier...."...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w im Panicza Dyrek Re: Ja wam dam strajk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 15:28 Chciałem wam coś uświadomić tym ostrym postem, mam nadzieje że nie muszę tłumaczyć co takiego ... Moim zdaniem w realu nie będzie lepiej (nie pracuje tam ale raz na jakiś czas - coraz rzadziej - robię tam zakupy). Powietrze będzie coraz gęstsze, ciśnienie wyższe i machina będzie się tak samo szybko nakręcać jak wasze poirytowanie. Jeśli wam nie pasuje praca to można odejść, wiem że ciężko o drugą ale trzeba szanować samego siebie. W ten sposób niestety pomożecie tylko sobie ... a nie innym, ktoś wskoczy na wasze miejsce i zacznie się od nowa. Moim skromnym zdaniem dobrym, szybkim i tanim pomysłem na walkę z wyzyskiem wśród dużych przedsiębiorstw jest ich bojkot, cichy czy głośny, nie ważne ale systematyczny i konsekwentny trafi do konsumentów. Hipermarket M1 działający lokalnie nie może sobie pozwolić na wydawanie o sobie mało pochlebnych opinii typu: my źle traktujemy swoich pracowników itp. jak napisał gość przede mną "potraktujemy i tak samo ciebie". Nikt z szanujących się osób, będących choć trochę patriotami i mający szacunek do cudzej pracy nie będzie wspierał takiego zachowania. Co prawda za takim czymś pójdzie spadek obrotów jak i redukcja zatrudnienia, ale na dłuższą metę tylko market na tym źle wyjdzie. Biorąc pod uwagę, otwarcie nowej biedronki. A w przeciągu roku powstanie min. jeden markecik w obrębie klienteli reala. Jak już wspomniałem działając stanowczo i konsekwentnie można coś osiągnąć, jestem przekonany że mieszkańcy północy czy 1000lecia będą bardziej skłonni do zakupów w mniejszych sklepach. A M1 nie pociągnie na samych SKL-ach itp (bez urazy ; ) Jako formę działania polecam ofc internet czyli forum lub stronkę "związkową". Coś co nie zawiera chamstwa bo na tym daleko się nigdy nie zajedzie, ale coś ze smakiem i inteligentnego. Coś co przy odrobinie szczęścia trafi do lokalnej gazety i głównej dyrekcji M1 ;) Swoją drogą dziwie się, że pracownicy TRW nie potrafią nic zrobić w podobnym kierunku. To są tylko moje przemyślenia xD Panicza Dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spozywka Re: Ja wam dam strajk IP: *.netelligent.ca 11.06.10, 11:52 Może takie hasło ? Szanuj bliźniego swego jak siebie samego !!! albo real,- Precz z niemieckim obozem pracy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Ja wam dam strajk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 07:05 Hejka Real to już nie Niemiec tylko Francuz normalnie szopka a Pan Dyrektor to były Geant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: Real IP: *.2.140.159.tvksmp.pl 13.06.10, 10:13 Zamiast kamer może klimatyzacja. Podczas gorących dni dużo produktów należałoby wyrzucić. Dziwię się, że dyrekcja tego nie zauważyła. Może SANEPID zwróci na to uwagę. Nie wspomnę już o pracownikach, którzy muszą pracować w takich warunkach. Może pan dyrektor zastanowi się nad tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 21:24 gdzie te kamery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Real IP: *.uk2net.com 15.06.10, 10:45 Nie wiesz gdzie ? Tam gdzie sa we wszystkich real,-ch czyli w przymierzalniach było tak miedzy innymi w krakowie i tarnowskich gorach antidotum.org/index.php?showtopic=3102&pid=55188&mode=threaded&start= nasz dyrektora to maly zboczuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Real IP: *.bu.edu 16.06.10, 08:30 Tak był do 2008 roku ale zamkneli w ogole wpisalem w google real kamery przymierzalnia i przerazilem sie iloscia wynikow ludzie co sie dzieje z tym sklepem ? powinna sie tym zainteresowac prokuratura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: Real IP: 79.139.31.* 17.06.10, 18:24 A wzięli byście sie do roboty Żenada nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHA Re: Real IP: *.digineo.de 18.06.10, 09:51 JAKA PŁACA TAKA PRACA jesli wiesz o czym ja mowie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firek Ochrona w realu IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.10, 10:35 Ochrona zamiast pilnować klientów żeby nie kradli i jedli na markecie skupia się na pracownikach.Jest taka jedna pani z ochrony w okularkach wprost zabija wzrokiem każdy pracownik to dla niej złodziej.Chyba jeszcze nikt się po niej nie przejechał bo kulturą nie grzeszy. ochrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 20:56 Mówi dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkob Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:28 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8268651,Plecak_w_hipermarkecie_to_gwarantowana_kontrola.html SMUTNE ALE PRAWDZIWE, ONI MAJA TAKIE SAMO PODEJSCIE DO PRACOWNIKÓW CO DO KLIENTÓW JESTESMY I BEDZIEMY ZŁODZIEJAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiena Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:29 Czy ktoś się orientuje o ile wzrosły obroty w Realu lub też Auchanie na chwile obecną gdy HM Tesco jest zamknięte? Odpowiedz Link Zgłoś