10.05.10, 09:55
Pan dyrektor zakłada dodatkowe kamery a na podwyżki nie ma pieniędzy?? wstyd
panie dyrektorze podchodządz to swojej załogi w ten sposób
Obserwuj wątek
    • Gość: byly pracownik Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 14:13
      Dyrektorem dalej jest Kulej ?
      • Gość: Gość1 Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 15:07
        Tak oczywiście to nie ta sama praca.
        • Gość: lonek Re: Real IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.10, 21:15
          A każdy pracownik to dla niego złodziej.Dużo obiecywał a mało zrobił ale może
          nie długo skończy się jego kadencja.
          • Gość: Byly pracownik Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 11:53
            A co się dzieje z Kobiałka ?

dalej jest administracyjnym ?
            • Gość: Gość1 Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 19:22
              Spoko gościu-rozumie o co chodzi w tej robocie.
              • Gość: janek Re: Real IP: *.chello.pl 13.05.10, 19:27
                Chodzi o jakieś państwowe przedsiębiorstwo kołchozowate, gdzie jest
                przymus pracy, czy o normalną spółkę, gdzie właściciel(e) decyduje w co
                inwestować pieniądze, a pracownik decyduje, czy dalej chce dla tego
                właściciela(i) pracować?
                • Gość: Daczia Re: Real IP: *.superkabel.de 14.05.10, 09:41
                  PRACOWAC PRACOWAC PRACOWAC !!!!

a tu marne 800 zł netto na dziale spozywczym :(

Kamerki fullwypas :)
                  • szifty Jakie są tam zarobki? 14.05.10, 10:03
                    Jakie są tam zarobki za pełny etat? Mam na myśli kasjerki, podstawowy personel w
                    markecie i panie w czerwonych ubrankach w wieżyczce przy kasach : ). A swoją
                    drogą real to najdroższy market w Częstochowie, programy lojalnościowe mogą
                    sobie do kosza wyrzucić kiedy na artykułach spożywczych możesz znaleźć różnice
                    od 0,1 zł do 1zł w porównaniu do innych sklepów ... pff
                    • Gość: gosc1 Re: Jakie są tam zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 21:56
                      Szanowni Państwo do tematu __ tu chodzi o Pana Kuleja Szefa Reala
      • Gość: Florek Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 10:34
        Pan Dyrektor dużo obiecał a teraz się wypina na pracowników i uważa ich za
        złodziei--
    • Gość: wacek Re: Real IP: 217.6.213.* 15.05.10, 19:00
      za 800 zeta to bym sie najwyzej temu dyrowi spierdział prosto w
      twarz.
      • Gość: Firek Re: Real IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.10, 10:52
        A dział mięso ma zainstalowane aż siedem kamer to dopiero są
        koszty.Na to kasa jest a o podwyżkach można tylko pomarzyć
    • Gość: ... Re: Real IP: *.multimo.pl 16.05.10, 11:16
      To sie ciesz ze cos robi bo platek sasiad z media od dluzszego czasu tylko ludzi
      zwalnia
    • Gość: zz Re: Real IP: *.2.140.5.tvksmp.pl 16.05.10, 11:52
      Dobrze że na mięsnym jest tyle kamer. Bo tam pracuje taka taka
      szczupła starsza blondyna co oszukuje na towarze.Jak ją widzę to
      odchodzę od stoiska. Już mnie trzy razy oszukała. Kupowałem kilka
      plastrów szynki a do rodka wsadziła ochłapy.
      • Gość: edziazbagien Re: Real IP: *.chello.pl 16.05.10, 22:35
        ludzie to wszystko to śmiech na sali jak ktoś awansuje na dyrektora to mu woda
        sodowa uderza do głowy a traktowanie pracownika jak śmiecia to normalność w
        supermarketach pan dyrektor ma niezłą pensje a pracownik tylko śmieszną grosze
        • szifty Narzekanie bez pokrycia? 17.05.10, 08:41
          Jakie są tam zarobki za pełny etat? Mam na myśli kasjerki, podstawowy personel
          w markecie i panie w czerwonych ubrankach w wieżyczce przy kasach.
          Codziennie przewijają się tam setki osób, powiedzcie tym ludziom za jaka stawkę
          tam pracujecie, jak wyglądają zmiany i warunki pracy etc.
          Uświadomcie nas konkretnymi informacjami, klienci mają pośrednio duży wpływ na
          traktowanie pracowników przez pracodawce.
          Ludzie posiadający w miarę normalny kręgosłup moralny nie lubią wchodzić w
          interesy z kimś kto traktuje źle swoich pracowników.
          Jeśli chcecie zmian to mówcie o konkretnych warunkach pracy a nie o
          poszczególnych osobach których nie lubicie.
          Mi osobiście nie przeszkadzałyby kamery jeśli warunki pracy by mi odpowiadały.
          Więc ...
          • Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 09:02
            Warunki pracy są niezłe jest socjal itp
            • szifty Re: Narzekanie bez pokrycia? 17.05.10, 09:11
              A ile wynosi pensja głodowa? Nie chodzi mi w tym miejscu o to by ktoś mówił "pff
              tyle co wy narzekacie ludzie mają gorzej" na pewno nie. Pensja powinna być
              adekwatna do wykonywanych czynności, warunków pracy (stres, odpowiedzialność
              itd), a nawet brać pod uwagę to że ktoś poświęca czas na przygotowanie się do
              pracy (wczesne wstanie, chodzenie spać, wyrzeczenia) czyli podporządkowanie
              życia prywatnego pod prace.
              Za pełen etat rozumiem że jest minimalna krajowa 1317 zł brutto?
              Nie mówcie cały czas ogólnikami ...
              • Gość: pracownik Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.ludowa.netcominternet.pl 17.05.10, 10:32
                cały etat to przywilej kilkunastu pracowników większość pracuje na 0,719 etatu
                ,a stawka zasadnicza wynosi od ok.1040 do1200 pracują po 19-20 dni w miesiącu
                więc koszty dojazdu do pracy mają takie same jak całoetatowcy, więc realny
                dochód jest mniejszy.atmosfera w , pracy jest nieciekawa ,bo niestety pan
                dyrektor rozpoczął serię zwolnień
                • Gość: gosc1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 11:11
                  Ano właśnie zaczęła się seria zwolnień a bidulek pracownikom robił pianę z mózgu
                  że jak objął stanowisko dyrektora to nie po to żeby kogoś zwalniać.
                  A może by tak zwolnić etat Pani przewodniczącej etat, przecież ona nic nie robi
                  dla pracowników a zresztą kto widział żeby związkowiec stracił pracę.
                  • Gość: Ciekawy Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 11:24
                    Jakie stanowiska kierownicze się zwolniły ?
                    • Gość: lolek Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.xdsl.centertel.pl 18.05.10, 11:41
                      Zwolniły się ,ale obsadzone zostały lizusami nikt spoza reala nie ma szans na to
                      stanowisko.
                      • Gość: Lolek Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 15:57
                        O jakim stanowisku piszesz ?
                        • szifty Re: Narzekanie bez pokrycia? 19.05.10, 07:58
                          Twoim :D hehe
                        • Gość: ... Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.chello.pl 20.05.10, 15:40
                          w realu znow ciecia, jednej kobitce nie przedłuzyli umowy i nawet
                          nikt ja o tym nie powiadomił, nie ma to jak przyjsc do pracy i
                          dowiedziec sie od kolezanek ze juz sie nie pracuje nawet nie raczyli
                          zadzwonic bałagan na całego . wspolczuje tej pani.

a praca taka sobie , kokosow nie ma. ale za to jest chamstwo i tylko
                          kazdy patrzy kogo tu podkablowac zeby miec plusy u kierownika dzialu.
                          • Gość: Benek Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.05.10, 18:12
                            Podobno real nie przynosi wysokich zysków i przez to te cięcia zwalniając
                            pracowników których i tak jest mało.Trzeba na czymś zaoszczędzić jak zakupiło
                            się tyle kamer.
                            • Gość: hang Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.chello.pl 21.05.10, 11:21
                              kamery to wymysl kierownika ochrony. a ciecia wszedzie sa w marketach,
                              nie tylko w realu
                              • Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 16:06
                                Mówicie ze szef ochrony wymyślił kamery o jaki kryształowy obywatel a może by
                                tak powiedział za co z policji wyleciał ha ha ha a szanowny Pan dyrektor przyjął
                                takiego człowieka
                                • Gość: ... Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.multimo.pl 21.05.10, 16:16
                                  no jak za co:)Za jazde samochodem;)
                                  • Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 07:50
                                    To fajnych kumpli miał na trójkącie ze chlał z nimi a póżniej telefonik
                                    Ha ha ha
                                    • Gość: Ziolko Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: 78.46.79.* 24.05.10, 09:43
                                      UWAGA !!!

UWAZAJCIE NA TA CZARNA MAŁPE Z SEKRETARIATU

SPRZEDA WAS ZA ZŁOTÓWKE

NIESTETY DYREKTOR CENIE WLASNIE TEGO TYPU LUDZI

PRZYKRE ALE PRAWDZIWE
                                    • Gość: ... Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.multimo.pl 24.05.10, 13:23
                                      zatrzymała go straż miejska nie policja...
                                      • iisiia Re: Narzekanie bez pokrycia? 26.05.10, 07:48
                                        up
                                        • Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:46
                                          Dyro się nosi że tyle kapusiów jest w sklepie że by pobił gestapo --ha ha-ha
                                          • Gość: Pracuś Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 06:16
                                            Właśnie idę do pracy do Reala i jestem ciekaw co mnie czeka--czy kolejne cięcia
                                            personalne ponieważ obroty są niskie a może by tak z kosztów zjechać i
                                            pozabierać dyrektorom samochody i obciąć o 50% pensje
                                            i już oszczędności.
                                            • Gość: .... Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.chello.pl 27.05.10, 09:32
                                              no wlasnie ja tez jestem ciekawa czy beda jakies ciecia dalej ??
                                              obecnie sytuacja jest pewnie nei ciekawa ;-(
                                              • Gość: NIezadowolony Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: 78.46.75.* 27.05.10, 12:10
                                                Jak to jest ?
                                                Nieudolny dyrektor zarabia 14 300 zł brutto miesięcznie + służbowa VECTRA GTS
                                                swoimi niudolnymi decyzjami powoduje straty

Kogo dostanie za to po dupie ?

Oczywiście robaczki z działów, bo tak najprosciej i najszybciej

ŻAŁOSNE !!!

• Gość: Gość1 Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 12:46
                                                  Musi mieć fory u swoich przełożonych--Ha
                                                • Gość: olo Re: Narzekanie bez pokrycia? IP: *.rev.snt.net.pl 28.05.10, 18:13
                                                  Widzę, że tutaj sami fachowcy...
        • Gość: adm Re: Real IP: *.privacyfoundation.de 28.05.10, 12:07
          14 300 brutto+ samochód służbowy i nie zapominaj o premii rocznej która może
          wynosić nawet jego półroczne zarobki

a on tnie zarobki osób które miesięcznie zarabiają 1100 zł na ręke
          niestety admosfera w realu coraz bardziej zła :(
          • Gość: ktoś... Re: Real IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 12:47
            Witam powiem tylko tyle że pan dyrektor jest taki mądry że teraz zwalnia czy
            przenosi pracowników na inne działy, a przyjdzie okres urlopowy i pracownik
            będzie robił to co wcześniej robiło dwóch albo przyjmą workerów którzy przyjdą
            raz i już się więcej nie zjawią bo młodzi się cenią a nie za 5 zł będą
            zapier..... Mam nadzieję że kiedyś w realu przyjdzie taki dzień że pracownicy w
            końcu postawią się rządom dyrekcji i o tym co pisze się na tym forum zaczną
            mówić głośno bo pracowników jest więcej a dyrektor tylko jeden....
            • Gość: ........... Re: Real IP: *.chello.pl 28.05.10, 14:01
              dokładnie, tyle ludzi pracuje a nikt nic nie mowi i tak malo wpisow
              • Gość: Flip Re: Real IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.10, 16:05
                Przecież są zebrania dyrektora z pracownikami czemu nikt tego głośno nie mówi,bo
                nie chcą stracić pracy. Taka jest właśnie polityka reala , a w tej sytuacji
                gdzie są związki najlepiej siedzieć sobie i popijać kawkę z koleżankami i brać
                pensje za nic.
                • Gość: gaga Re: Real IP: *.chello.pl 28.05.10, 16:55
                  no
                • Gość: ABC Re: Real IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.07.10, 13:03
                  Cóż, związki w Realu to farsa. Po co one właściwie są? To tylko figurant, przynajmniej nikt się nie doczepi,że w Częstochowie nie ma kto"bronić pracowników". Tak zaciekle walczą o każdą osobę, o podwyżki, o socjal...HA! ...nadal pracownikom pokazuje się palec serdeczny! No ale etacik jest, pokoik do spotkań towarzyskich jest,i w ogóle jest fajnie.. To kiedy ten 1% podwyżki dla pracujących?
            • Gość: P Re: Real IP: *.prenet.pl 06.06.10, 17:19
              Głupi przykład tesco nie pamiętam w jakim mieście w wyborczej
              czytałam pracownicy domagali sie lepszych warunków pracy i 200zł
              podwyzki okres przed Bożym Narodzeniem powiedzieli ze jak nie
              dostana to strajk blokada kas i wejscia przed świętami gdzie obrót w
              marketach jest praktycznie największy i wygrali dostali to co
              chcieli bo market policzył ze to im sie bardziej opłaca ale
              potrafili sie zebrac zmobilizowac wyśc z transparentami przed market
              a Wy? pracownicy reala?
          • Gość: ewa Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 22:07
            Dyrektor zarabia trzy razy tyle a premia roczna to tylko sto tysięcy złotych.
            • Gość: so Re: Real IP: *.chello.pl 28.05.10, 22:57
              i to by było na tyle
              • Gość: anonim Re: Real IP: *.prenet.pl 29.05.10, 07:39
                witam kiedyś tam pracowałam,i z tego co wiem zawsze był tam bajzel,co ze starym
                kierownictwem,czy jest jeszcze wiecznie chora BEATKA z napojów,i oczywiście
                p.DOROTKA która przyjezdza kontrolować pracowników wieczorami,bo kiedyś tak robiła.
                • Gość: ewa Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 14:22
                  Dorotka pracuje,pracuje.............
                  • Gość: pap Re: Real IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.05.10, 18:10
                    pani beatka pracuje p dorota i reszta kierownikow udajacych ze pracuja ciezko
                    jak dyrektor po sklepie spacery sobie robi
    • Gość: ... Re: Real IP: *.chello.pl 31.05.10, 14:55
      up
      • Gość: Zdesperowany Re: Real IP: *.die.net 02.06.10, 09:53
        Ludzie ja juz nie wytrzymuje tego mobingu !

Musimy cos zmienic bo inaczej z pracy trafimy prosto do psychiatryka

LUDZIE TO NIE BYDŁO KTÓREMU NA KAŻDYM KROKU MOŻNA UBLIŻAĆ !!!!

ZASTRAJKUJMY !!!!! ZASTRAJKUJMY !!!!! ZASTRAJKUJMY
        !!!!!
        ZASTRAJKUJMY !!!!! ZASTRAJKUJMY !!!!!
        ZASTRAJKUJMY !!!!!
        • Gość: ...... Re: Real IP: *.chello.pl 02.06.10, 12:19
          trzeba napisac otwarcie . mnie tez sie nie podoba atmosfera w realu.
          na jakich dzialach mowisz o mobingu ??
          bo na kasach jest napewno
          • Gość: W im Panicza Dyrek Ja wam dam strajk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 13:30
            Wam to się chyba w du.. poprzewracało!!! Ja wam dam strajk, możecie sobie o nim
            tylko pomarzyć. Za te oszczerstwa wobec mojej osoby i marketu real to łby
            polecą. Pensje wam utnę o 10% najmniej i to jeszcze przy redukcji zatrudnienia.
            Będziecie pracować ciężej niż niewolnik na plantacji bawełny do usra... śmierci,
            nic lepszego was nie spotka, wiec zacisnąć zęby i do roboty. Chcecie wolne w
            wakacje? Żart, wolne to możecie dostać ale chyba bezterminowe. Na wasze ciepłe
            posadki w lipcu będą czekać setki maturzystów i studentów, którzy pocałują mnie
            w rączkę za magiczne 1000 zł brutto. Nie straszcie mnie swoimi odejściami bo to
            nic nie zmieni, po prostu mam was w garści i musicie sobie to po prostu
            uświadomić!!! Wszelkie próby przeciwstawienia się mojej osobie będą tłumione w
            radykalny sposób ku przestrodze innym. Do roboty bo smagnę batem!!!
            I bardzo proszę nie mylić mobbingu z mopping`iem, bo właśnie to drugie będzie
            połowa z was robiła za karę.
            • Gość: lolo Re: Ja wam dam strajk IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.10, 17:07
              Co to ma być ,ale ktoś sobie robi żarty na tym forum. Żenada nic dodać nic ująć.
              • Gość: spozywka Re: Ja wam dam strajk IP: *.foebud.org 10.06.10, 11:24
                Niestety lolo, autor napisał całą prawdę o naszym dyrektorze, sam byłem
                wielokrotnie swiadkiem jak zwracał sie do pracowników wyrazami na h i k, a ten
                tekst o tym ze na wasze miejsce jest 100 chetnych slyszymy nagminnie, niestety
                to nie zenada tylko sama prawda, tak funkcjonuje hipermarket real :(
                • Gość: ... Re: Ja wam dam strajk IP: *.multimo.pl 10.06.10, 12:47
                  Tak funkcjonują wszystkie 3 Real,Media-Markt i Praktiker.Wszyscy
                  trzej"dyrektorzy" zachowują się dokładnie tak samo jakby sklonowani byli.Jak
                  ktoś był kiedyś na szkoleniu takich "paniczów dyrektorów" to wie doskonale jak
                  uczy ich się traktować swoich pracowników.Ja wychodzę z założenia że jeżeli
                  firma traktuję swoich pracowników jak śmieci to swoich klientów w razie jakiś
                  kłopotów czy reklamacji potraktuje tak samo.No bo na co można liczyć jeżeli na
                  pytanie pracownika co zrobić z klientem "dyrektor" odpowiada "kopnąć w du... i
                  niech spier...."......
                  • Gość: w im Panicza Dyrek Re: Ja wam dam strajk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 15:28
                    Chciałem wam coś uświadomić tym ostrym postem, mam nadzieje że nie muszę
                    tłumaczyć co takiego ... Moim zdaniem w realu nie będzie lepiej (nie pracuje tam
                    ale raz na jakiś czas - coraz rzadziej - robię tam zakupy). Powietrze będzie
                    coraz gęstsze, ciśnienie wyższe i machina będzie się tak samo szybko nakręcać
                    jak wasze poirytowanie.
                    Jeśli wam nie pasuje praca to można odejść, wiem że ciężko o drugą ale trzeba
                    szanować samego siebie. W ten sposób niestety pomożecie tylko sobie ... a nie
                    innym, ktoś wskoczy na wasze miejsce i zacznie się od nowa.
                    Moim skromnym zdaniem dobrym, szybkim i tanim pomysłem na walkę z wyzyskiem
                    wśród dużych przedsiębiorstw jest ich bojkot, cichy czy głośny, nie ważne ale
                    systematyczny i konsekwentny trafi do konsumentów.
                    Hipermarket M1 działający lokalnie nie może sobie pozwolić na wydawanie o sobie
                    mało pochlebnych opinii typu: my źle traktujemy swoich pracowników itp. jak
                    napisał gość przede mną "potraktujemy i tak samo ciebie".
                    Nikt z szanujących się osób, będących choć trochę patriotami i mający szacunek
                    do cudzej pracy nie będzie wspierał takiego zachowania. Co prawda za takim czymś
                    pójdzie spadek obrotów jak i redukcja zatrudnienia, ale na dłuższą metę tylko
                    market na tym źle wyjdzie. Biorąc pod uwagę, otwarcie nowej biedronki. A w
                    przeciągu roku powstanie min. jeden markecik w obrębie klienteli reala.
                    Jak już wspomniałem działając stanowczo i konsekwentnie można coś osiągnąć,
                    jestem przekonany że mieszkańcy północy czy 1000lecia będą bardziej skłonni do
                    zakupów w mniejszych sklepach. A M1 nie pociągnie na samych SKL-ach itp (bez
                    urazy ; )
                    Jako formę działania polecam ofc internet czyli forum lub stronkę "związkową".
                    Coś co nie zawiera chamstwa bo na tym daleko się nigdy nie zajedzie, ale coś ze
                    smakiem i inteligentnego. Coś co przy odrobinie szczęścia trafi do lokalnej
                    gazety i głównej dyrekcji M1 ;)
                    Swoją drogą dziwie się, że pracownicy TRW nie potrafią nic zrobić w podobnym
                    kierunku.
                    To są tylko moje przemyślenia xD Panicza Dyrektora
                    • Gość: spozywka Re: Ja wam dam strajk IP: *.netelligent.ca 11.06.10, 11:52
                      Może takie hasło ?

Szanuj bliźniego swego jak siebie samego !!!

albo

real,- Precz z niemieckim obozem pracy !!!
                      • Gość: Gość1 Re: Ja wam dam strajk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 07:05
                        Hejka
                        Real to już nie Niemiec tylko Francuz normalnie szopka a Pan Dyrektor to były Geant.
    • Gość: zola Re: Real IP: *.2.140.159.tvksmp.pl 13.06.10, 10:13
      Zamiast kamer może klimatyzacja. Podczas gorących dni dużo produktów należałoby
      wyrzucić. Dziwię się, że dyrekcja tego nie zauważyła. Może SANEPID zwróci na to
      uwagę. Nie wspomnę już o pracownikach, którzy muszą pracować w takich warunkach.
      Może pan dyrektor zastanowi się nad tym problemem.
    • Gość: kami Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 21:24
      gdzie te kamery?
      • Gość: cccr Re: Real IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.07.10, 20:54
        ukryte.
    • Gość: anus Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 08:50
      Ciekawe
    • Gość: walek Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 12:45
      ???!!!!
    • Gość: adam Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 22:00
      ciekawe
      • Gość: anonim Re: Real IP: *.uk2net.com 15.06.10, 10:45
        Nie wiesz gdzie ?
        Tam gdzie sa we wszystkich real,-ch czyli w przymierzalniach
        było tak miedzy innymi w krakowie i tarnowskich gorach

antidotum.org/index.php?showtopic=3102&pid=55188&mode=threaded&start=
        nasz dyrektora to maly zboczuch :)
        • Gość: gosc1 Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 16:22
          Hm
          • Gość: anonim Re: Real IP: *.bu.edu 16.06.10, 08:30
            Tak był do 2008 roku ale zamkneli

w ogole wpisalem w google real kamery przymierzalnia
            i przerazilem sie iloscia wynikow

ludzie co sie dzieje z tym sklepem ?

powinna sie tym zainteresowac prokuratura
    • Gość: klijent Re: Real IP: 79.139.31.* 17.06.10, 18:24
      A wzięli byście sie do roboty

Żenada nic dodać nic ująć.
      • Gość: HAHA Re: Real IP: *.digineo.de 18.06.10, 09:51

JAKA PŁACA TAKA PRACA

jesli wiesz o czym ja mowie hehehe

• Gość: firek Ochrona w realu IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.10, 10:35

Ochrona zamiast pilnować klientów żeby nie kradli i jedli na markecie skupia się
          na pracownikach.Jest taka jedna pani z ochrony w okularkach wprost zabija
          wzrokiem każdy pracownik to dla niej złodziej.Chyba jeszcze nikt się po niej nie
          przejechał bo kulturą nie grzeszy.

ochrona
    • Gość: cccr Re: Real IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.07.10, 07:52
      .
      • Gość: Gość1 Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 20:56
        Mówi dzień dobry
    • Gość: Donek Re: Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 14:35
      Zakupy dziś
      • Gość: kkkob Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:28

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8268651,Plecak_w_hipermarkecie_to_gwarantowana_kontrola.html

SMUTNE ALE PRAWDZIWE, ONI MAJA TAKIE SAMO PODEJSCIE DO PRACOWNIKÓW CO DO KLIENTÓW

JESTESMY I BEDZIEMY ZŁODZIEJAMI

• Gość: Hiena Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:29
          Czy ktoś się orientuje o ile wzrosły obroty w Realu lub też Auchanie na chwile
          obecną gdy HM Tesco jest zamknięte?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka