Gość: ziba IP: *.zim.pcz.czest.pl 19.02.02, 16:02 Jestem zainteresowany organizacją giełdy komputerowej w Częstochowie proszę o opinię na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elle 24 Re: Giełda komputerowa IP: *.chello.pl 19.02.02, 20:50 Reakcja publiki mówi sama za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jórek Re: Giełda komputerowa IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 19:52 Radzę zabrać sie raczej za otwarcie domu pielgrzymkowego. Nic innego w Częstochowie nie znajdzie poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_24 Re: Giełda komputerowa 08.03.02, 23:12 Gość portalu: Jórek napisał(a): > Radzę zabrać sie raczej za otwarcie domu pielgrzymkowego. Nic innego w > Częstochowie nie znajdzie poparcia. Gratuluję optymizmu! Myślę że w Częstochowie nie wszyscy myślą tylko o domach pielgrzymkowych. A giełda komputerowa była kiedyś w naszym mieście, ale jakoś nie cieszyła się zbyt wielkim powodzeniem i dla tego jej już nie ma. Zainteresowanie widać po ilości postów na ten temat ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Giełda komputerowa IP: *.nfpsx.za.net 11.03.02, 19:08 Uważam to za super pomysł ,ale Cz-wa to miasto "cudów"i może się to nie przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QMQ Re: Giełda komputerowa IP: *.imi.pcz.czest.pl 12.03.02, 09:25 Witam, jeżeli jesteście zainteresowani, to Giełda Części Komputerowych widnieje pod adresem www.gczk.prv.pl jesli by coś wypaliło z giełda w Czestochowie to można by było podpiac sie pod stronke. Teren CZESTOCHOWA :-) wiec daleko by nie bylo. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RX Re: Giełda komputerowa IP: 80.48.249.* 15.03.02, 08:28 ales Ty przemadrzly:) zal mi Cie. kurcza, Odpowiedz Link Zgłoś