edi54 Głupota "czarnych" jest bezgraniczna 05.06.10, 07:39 Głupota "czarnych " jest bezraniczna.Okazuje sie ,ze wyrasta konkurencja dla o.T.Rydzyka.A skoltunione przez "czarnych" pospolstwo pogrąża się w tych wszystkich ich idiotyzmach. Ten nasz Narod coraz bardziej wystawia sie na posmiewisko cywilizowanego swiata.Coraz tez bliżej do "zaorania" tego "cudacznego" panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jac.k Re: Głupota "czarnych" jest bezgraniczna 05.06.10, 08:04 to nie jest konkurencja, zastanów się dlaczego rydzyk w Częstochowie robi swoje zjazdy (pielgrzymki), oni są częścią jego sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozosz Re: Głupota "czarnych" jest bezgraniczna IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.06.10, 23:11 Glupota to jest tych ktorzy z gory twierdza ze wypowiedz innych ludzi to nieprawda i nawet nie probuja szukac wiedzy na ten temat. Zagubiona owieczko, czy mozesz powiedziec kiedy ty sie sam odnajdziesz i do jakiej sekty nalezysz. Przczytaj najpierw co to jest sekta bo mylisz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
xnw4 Chemtrails/contrails/Discovery 05.06.10, 07:48 Discovery Channel (Moze, ktorys z dziennikarzy GW poczytalby i sprobowal to opisac) www.youtube.com/watch?v=lVFuOZu7Xhg Odpowiedz Link Zgłoś
bamber0 Re: Chemtrails/contrails/Discovery 05.06.10, 10:28 A!!! Discovery jest finansowane przez Rydzyka! A wszyscy ci ludzie z programu należą do PiS-u!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pananatol2 Przewrotny czy tępy klecha? 05.06.10, 07:49 Człowiekowi sie nawet nie chce wierzyć, że w XXI wieku można być tak bezdennie tępym. Więc raczej optuję za biciem piany, mohery wszystko kupią. Odpowiedz Link Zgłoś
jac.k Re: Przewrotny czy tępy klecha? 05.06.10, 08:02 widocznie ci ojczulkowie składają się z nadzwyczaj niewykształconych szamanów rydzykowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozosz Re: Przewrotny czy tępy klecha? IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.06.10, 23:19 Do Jac.k Oni maja bardzo dobre wyksztalcenie. Zacznij od siebie i powiedz jakie ty masz wyksztalcenie. Czy wogole cokolwiek masz, bo piszesz komletne bzdury.A moze dostales je za maslo, po znajomosci od komunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca chmur Re: Przewrotny czy tępy klecha? IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 20:10 patrz w niebo... jesteś zdominowany mediami.. WE NEED TO CONTROL YOU... ponad 10 lat temu samoloty zostawiały smugi kondensacyjne, treaz rozpylają pyłki aluminium, baru i strontu... myslisz że skąd się wzięły ptasie, świńskie itp. grypy?? Geoinżynieria... program rozpylania stratosferycznego... śpijcie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
gigaprof Nie ma plsokich mediow w polsce!!! 05.06.10, 08:00 Wszystkie sa SKORUMPOWANE. Ktokolwiek chce cos waznego przekazac to natychmiast tysiace "platnych i bezmozgowych psow" rzuca sie z piana na ryju i probuje ich zniszczyc, oczernic, osmieszyc - znane stare metody, ale niestety dosc skuteczne... na wieksza spoleczna skale. Dokladnie tak jak robil dUrban w 3xNIEwierzciemi, tak jak robi teraz "tow_rydzyk" - ma facet zdrowie nie? Albo mu swietnie placa, albo "nie ma wyjscia" - wpieprzyl sie - podpisal i teraz musi "orac"... Ciekawe czy oni wszyscy maja czasem taki dzien przemyslen - kim sa naprawde, czy maja sumienie, szczatki moralnosci, czy budz sie czasami w nocy..., czy wiedza co odpowiedziec jak sie ich dzieci czasami pytaja - "a jaki ty tatusiu naprawde jestes - dobry czy zly? - uczciwy czy oszust?... - Biedni ci ludzie - nieprawda? bardzo biedni. Nie maja tozsamosci, nie maja moralnosci, nie maja prawdziwej wolnosci, w pelni uzaleznieni, totalnie obezwlasnowolnieni - jak ich nazwac? - bydlo? a moze KAPO/ - a moze sku...syny? - czy sprzedawczyki? Biedni - zagubieni - zyja zludzeniami -- Odpowiedz Link Zgłoś
dradlis Re: Nie ma plsokich mediow w polsce!!! 05.06.10, 08:42 Wikipedia też należy do spisku? pl.wikipedia.org/wiki/HAARP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO Re: Nie ma plsokich mediow w polsce!!! IP: *.karneval.cz 05.06.10, 09:15 Oczywiście - masz rację. PAństwowe media są zniewolone przez Twoich ulubieńców. Marna ciapo życiowa - ogarnj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Nie ma plsokich mediow w polsce!!! IP: *.centertel.pl 05.06.10, 09:21 Ciekawe że aby skomentować artykuł który ma ośmieszyć księży, nie trzeba się logować. Natomiast gdy jest okazja wypowiedzieć się w kwestiach "poprawnych politycznie" od razu WYMAGACIE logowania? PYTANIE: DLACZEGO tak manipulujecie? Ułatwiacie ośmieszanie kościoła a utrudniacie krytykę "swoich" pseudowartości... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
munaciello Re: Nie ma plsokich mediow w polsce!!! 05.06.10, 09:52 Zauważ, że to nie jest "artykuł mający ośmieszyć księży w Polsce". To ks.Tomoń osobiście osmiesza siebie (a może także - jak sugerujesz - innych duchownych). Dlaczego GW miałaby pominąć milczeniem ten wyjątkowy przejaw umysłowej indolencji? Chcesz cenzury? A co do logowania, to nie masz racji, ja musiałem się zalogować, by skomentować Twoją spiskową teorię. Odpowiedz Link Zgłoś
tow_rydzyk Mejd yn Pouland - 2010 05.06.10, 10:51 Nie probuje ograniczac twoich praw do swobody wyznania. Jezeli rodzice nie zrobili tego za ciebie w dziecinstwie polecam ci szeroki asortyment bogow i wyznan : Jahwe, Horus, Allah, Ra, Zeus, Appolo, Jowisz, Thor, Manitu, Wisznu Sziwa, Rama..... czy nawet nasz praslowianski Swiatowid...wybieraj dajac upust swojej inteligencji . Na pozegnanie zalaczam moje ulubione zdjecie, ktore mozesz postawic sobie na szafce nocnej a nawet pokazac swoim dzieciom gdy bedziesz im odczytywac wyklad o roznicach miedzy dobrem i zlem. img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/f8/f5/4bf28d6d530f5_o.jpg No coz modl sie rodaku .....gdy tymczasem ja pomysle za nas obojga.... Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce po... 05.06.10, 08:03 O. Tomoniowi glupio i nie wypada interpelowac wyzej, wiec wynalazl samoloty, byleby bylo na kogo wine zrzucic. Swoja droga gosc ma zaparte, bo ja wstydzilbym sie nazwiskiem podpisac pod tak piramidalna bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.net.pbthawe.eu 05.06.10, 08:03 Wpiszcie sobie na youtube: Nie rozmawiaj o pogodzie, Chemtrails, Chemtrails - chmury śmierci i pooglądajcie sobie filmy. Ciekaw jestem jak wtedy będziecie patrzyli na wasze codzienne życie i czy tak ochoczo będziecie wypuszczali dzieci na plac zabaw. Ale śmiejcie i szydźcie dalej, proszę bardzo. Masowy chemiczny oprysk już się w Polsce rozpoczął i powiadam biada nam. Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 12:10 > Wpiszcie sobie na youtube: > Nie rozmawiaj o pogodzie, Chemtrails, Chemtrails - chmury śmierci i pooglądajci > e > sobie filmy. No coz to tylko dowod,ze paranoja nie jest narodowa przypadloscia a raczej ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
sallly Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce po... 05.06.10, 08:13 Może złożyć ofiarę z kilku niewinnych dziewic? No,może nie kilku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.toya.net.pl 05.06.10, 08:57 Znajdź tu dziewice... i to niewinne... Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 08:22 Nie od dziś wiadomo, iż Rosja posiada w swym arsenale broń pogodowo - klimatyczną. Potrafi wywoływać wybuchy wulkanów być może wywoływać trzęsienia ziemi oraz wywoływać powodzie susze, że o takich drobiazgach jak mgła nie wspomnę. Dlaczego jak Prezydent RP Sługa Boży Lech Kaczyński leciał do Katynia nagle pojawiła się mgła? A wybuch wulkanu, który dziwnie pokrył się z uroczystościami pogrzebowymi? A zaraz potem powódź? A kto temu jest winien? Kto zlikwidował polskie wojsko? Kto zlikwidował zasadnicza służbę wojskową, która miliony młodych ludzi nauczyła życia i nauczyła szacunku dla ojczyzny? W 1997 roku przy powodzi wykorzystywano żołnierzy służby zasadniczej, bo byli - teraz nie mamy armii w ogóle, bo najemnicy to nie poborowi. Kto za to winę ponosi? Kto ubezwłasnowolnił Polskę? No, kto? Odpowiedz jest prosta PO. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 08:45 Jakiż on musiał być ważny, ten Kaczyński, skoro uruchomiono przeciwko niemu mgłę, wulkan, suszę i powódź równocześnie, a nawet brzozę przy lotnisku! Niewykluczone, że i wyciek ropy w Zatoce wymierzony był przeciwko niemu. Podobno mieli rzucić w niego najwyższym Himalajem, ale plan A się udał. Przeceniasz swojego idola, kolego. Nie zasłużył na potraktowanie go siłami natury. Kto by marnował wulkany i chmury na takiego kogoś? Zwłaszcza że została kopia Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 12:12 Ty tak na powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
spider78 GW-FAKT? na pierwszej stronie taki "news"? 05.06.10, 08:28 Jak będę spragniony takich rewelacji to se FAKT poczytam, litości, GW sięgnęła dna. Już tylko komentarze tu czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko patrzy Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: 85.222.87.* 05.06.10, 08:35 davidicke.pl/index.php/filmy/43-illuminati/118-zbrodnie-aerozolowe-alias-smugi-chemiczne.html Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajs116 Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce po... 05.06.10, 08:38 Zapewne to akcja "inspirowana" przez Rosjan , masonów , żydów , a najpewniej przez rząd "tego Niemca Tuska i jego zausznika Komorowskiego" , którzy chcą zniszczyć wszystkich "dobrych patriotów i prawdziwych Polaków" zalewając ich wodą . No cóż ,jeszcze jedna durna teoria spiskowa . My Polacy jesteśmy mistrzami świata w tej dziedzinie . Nie wiem tylko czy mam się z tego śmiać czy płakać . Jest jeszcze jedna możliwość !!! To statki kosmitów ucharakteryzowane na samoloty . Ciekawe skąd przylecieli . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek54 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 08:50 Nie uogólniaj,jeśli łaska.Nie Polacy kochają spiskowe teorie tylko część nacjonalistyczno-katolicka a to-chwalić Boga (nomen omen)znaczna mniejszość Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 08:40 www.youtube.com/watch?v=-8v9x9AFw4I Fotoforum Wielka Brytania i Irlandia Odpowiedz Link Zgłoś
chatnoire O. tomoń sie myli - przyczyn powodzi jest inna!!! 05.06.10, 08:46 To nie Putin, to Czesi - szczególy tutaj: www.kolaseum.portalliteracki.pl/felietony/kozanow.htm ;))))))))))))) przy okazji polecam rysunek Mleczki w "Polityce" - na dachu zalanej chałupy siedzi dwóch Polaków i jeden mówi "Matko Święta, co ten Putin jeszcze wymyśli" Odpowiedz Link Zgłoś
a-lfa Re: O. tomoń sie myli - przyczyn powodzi jest in 05.06.10, 10:19 Czyżby szanowny ojciec naczytał się powiesci pana Cliva Cusslera? I potraktował to co tam jest napisane na poważnie? Jesli tak to powódź to dopiero poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 08:46 Rosja ma bron klimatyczną. To wiadomo nie od dzisiaj. A POpaprańcy akurat zlikwidowali Zasadniczą Służbę Wojskową likwidując polskie wojsko w zwiazku z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce po... 05.06.10, 08:49 ilośc debili piszących na tym forum jest porażająca .U każdego normalnego inteligentnego taki artykuł wywołałby zaciekawienie i rozpoczął poszukiwania potwierdzenia lub zaprzeczenia tego zjawiska w innych zródłach .Ale nie .Debile tu piszący wiedza wszystko lepiej .niedawnoo pisałem o nowych czestotliwosciach TVTRWAM ale to nie przeszkadzało tym debilom pluć dalej i pisac głupoty ze przestaną nadawac No i kto miał rację Ci użyteczni idioci - tak Zydzi okreslają posłusznych im gojów dalej piszą swoje mądrości .Wstyd tego nawet czytac bo swiadczy to o tym ze zamiast głowy mają zaprogramowane programy zachowań .Jak słynny pies Pawłowa .Hasło plujmy i już piszą nie myslą . Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 10:04 Taki poziom czytelników Gazety, niestety. Dociekliwi już czytali i mają swoje zdanie. Ja się naoglądałam sporo o chemtrails i HAARP, szukałam w necie, pytałam o to znajomych, którzy naprawdę mogliby coś wiedzieć. I dalej jestem "w lesie" . Mam nadzieję, że to jedna z tzw. "urban legends". Przyzwyczaiłam się już do obecności smug, nie robią już na mnie takiego wrażenia jak rok temu. I chyba o to chodzi: żebyśmy się z tego śmiali, do tego przyzwyczaili i zaakceptowali, bo nawet jeżeli coś jest na rzeczy - cóż możemy zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.pools.arcor-ip.net 05.06.10, 10:29 kagrami napisała: > Taki poziom czytelników Gazety, niestety. > Dociekliwi już czytali i mają swoje zdanie. Ja się naoglądałam sporo o > chemtrails i HAARP, szukałam w necie, pytałam o to znajomych, którzy naprawdę > mogliby coś wiedzieć. I dalej jestem "w lesie" . Mam nadzieję, że to jedna z > tzw. "urban legends". Przyzwyczaiłam się już do obecności smug, nie robią już n > a > mnie takiego wrażenia jak rok temu. > I chyba o to chodzi: żebyśmy się z tego śmiali, do tego przyzwyczaili i > zaakceptowali, bo nawet jeżeli coś jest na rzeczy - cóż możemy zrobić?? *************** powiedz sam kto wie w Polsce coś o HAARP? Nieliczni ludzie. Czy maja te smugi z samolotów coś wspólnego z HAARP czy nie na razie tego nie wiemy, ale ożywanie takich twierdzeń w takim kontekście świadczy tylko i wyłącznie o ciemnocie polskich duchownych, którzy używają jej wyłącznie dla własnych celów i to jest groteska. Oni nawet nie są świadomi, jak obrażają tym polskie społeczeństwo. A może świadomie to robią? ŻENADĄ do potęgi entej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagrami Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 16:23 Ale przyznasz że dla ciebie i wielu tutaj najbardziej "żenujące" jest to, że sprawą zajął się ksiądz. Bo wg tych co sie wychowali na mainstream mediach jak Gazeta - ksiądz to przygłup i ciemnota.. A nie taki mądry jak wy oczytany w gazetach człowiek... ;) Tylko że księża i bracia duchowni często są o wiele lepiej wykształceni niż wy. A Gazeta nie miała do tej pory odwagi napisać o chemtrails. Odważyła się dopiero w kontekście "Jasna Góra pyta"... I TO jest dopiero ŻENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagrami Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 16:24 A raczej... nie mogli inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 16:32 Gość portalu: kagrami napisał(a): > Ale przyznasz że dla ciebie i wielu tutaj najbardziej "żenujące" jest to, że > sprawą zajął się ksiądz. Bo wg tych co sie wychowali na mainstream mediach jak > Gazeta - ksiądz to przygłup i ciemnota.. No tutaj tą, być może obiegową opinię ksiądz niejako udowodnił :D > A nie taki mądry jak wy oczytany w gazetach człowiek... ;) > Tylko że księża i bracia duchowni często są o wiele lepiej wykształceni niż wy. > A Gazeta nie miała do tej pory odwagi napisać o chemtrails. Poczekajmy. I reptilianie doczekają się, i Jan Pająk. Spokojnie, to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 14:19 A ten twój klecha to jest... wykształcony ...w jakiej dziedzinie? W liczeniu ilośći diabłów na łepku szpilki. Nie rozsmieszaj mnie bo dostanę zajadów. Jego wykształcenie jest i powinno być na cele zakrystii i ołtarza a wpi...la się do polityki i rzadzenia krajem. Jego rzad jest w Vatykanie i tam niech swoje pytania wysyła, czarnuch jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 12:20 Ci "debile" pisza bo glupota wywoluje u nich ten odruch jak i u Mnie,oczywiscie wiedzac,ze to i tak bezsensowne bo do nawiedzonych i tak to nie dotrze.Dlatego masz racje to odruch Pawlowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jotkow Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce po... 05.06.10, 08:51 Ojciec Tomoń odbył chyba podróż w czasie i ze średniowiecza przybył do rzeczywistości XXI wieku. Ośmiesza Kościół i wiernych! Odpowiedz Link Zgłoś
jac.k Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 08:58 czas by papież odsunął obecne kierownictwo zakonu i jeśli trzeba przekazał Jasną Górę innym we władanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.10, 08:55 Oczywiscie najiteligentniejsze pokolenie gazety wybiurczej z gory nie weryfikujac informacji ,przypisalo temat do Since Fiction :) Tlenek srebra Ameryka ,Rosja i Chiny rozpylają ,żeby mieć dobrą pogodą ,a nie złą :) Jest możliwość ,że powodzie wywołuje projekt h.a.a.r.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.10, 08:55 wybiórczej* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawe Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.telpol.net.pl 05.06.10, 09:38 Dobrą pogodę uzyskuje się poprzez wcześniejsze wywołanie opadów.Ma to często miejsce podczas dużych imprez masowych(olimpiada,defilada w Moskwie itp)A co do Haarpa to nie jestem przekonany czy faktycznie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 10:25 Czyli wszytko jasne Rosja lub Rosja + UE wykorzystało Polskę oraz Czechy i Wegry jako poligon doświadczalny dla broni HAARAP. HAARP to broń geofizyczna – może powodować: trzęsienia ziemi, cyklony, powodzie, tsunami, wybuchy dawno wygasłych wulkanów i pojawianie się nowych. Zachód wraz z Rosją chce zniszczyć Polskę, Czechy i Węgry. Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 12:30 A mnie sie wydawalo,ze to przypadkowe konfiguracje frontow atmosferycznych to powoduja no ale dzieki Wam wiem juz,ze nic nie dzieje sie przypadkowo i huragany,tajfuny i inne zjawiska (np.tsunami,trzesienia ziemi)sa dzielem New World Order i spisku w celu przejecia wladzy nad swiatem.Dzieki!!!!!!!!!!!!Nie umre w nieswiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: *.icpnet.pl 05.06.10, 08:57 to nie samoloty, bo czarownica na miotle lata! i powodzie powoduje! pewnie w zwiazku z tymi smugami chetnie by ojczulkowie spalili - gdyby jeszcze mogli - jakas czarownice... wpierw oczywiscie tortury, zeby sie przyznala... precz z kosciolem! Odpowiedz Link Zgłoś
utrata1947 Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce po... 05.06.10, 08:58 Ojczulkowi mózg się lasuje od bogactwa jaki mają te nieroby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: 95.178.33.* 05.06.10, 08:58 To chemtraile. CZAS PRZEBUDZENIA. O budźcie się ludzie i zacznijcie myśleć. Odrzućcie przyjęte normy i otwórzcie umysł, szukajcie informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 09:08 Modlił się Sejm o deszcz? Wynoszone były relikwie? No to dziwne, że świątobliwy zakonnik gapi się na samoloty zamiast odkryć prostą prawdę - modły zostały wysłuchane. I tyle. To oczywiste, że pod postacią samolotów kryją się cherubiny i serafiny. Można je rozróżnić po odmiennym układzie skrzydeł Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Może Sejm się pomodli o suszę... 05.06.10, 10:26 fury11 napisał: > Modlił się Sejm o deszcz? Modlił. I Pan Bozia wysłuchał. Wprawdzie trochę się spóźnił i co-nieco przesadził, ale cóż - starszemu panu trzeba wybaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom wolne się kończy w poniedzialek zapie...ć do IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 09:08 tyrki.A w sierpniu na kolanach na Jasną Górę. Odpowiedz Link Zgłoś
ryczek1970 Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce po... 05.06.10, 09:04 Refleksja na temat nieszczęść i tragedii. 1. W demokracji każdy może mówić i pisać co chce. 2. Nie zawsze jest to mądre, często nie jest. 3. Głupie myślenie łatwo się udziela i rozprzestrzenia, o wiele łatwiej niż mądre. 4. Od głupoty jest krok do nieszczęścia, jako jej skutku. 5. Tu trzeba szukać powodów tragedii i nieszczęść, jakie spotykają ludzi i społeczeństwo. 6. Sami ludzie są sobie winni , nie musi tu działać żadna siła diabelska ani boska lub inna. 7. Obroną może być zwalczanie głupoty i propagowanie mądrego myślenia. 8. Pytanie: czy to jest możliwe i kto oddzieli bzdury od trzeźwych sądów? 9. Odpowiedź: możliwe jest, jeśli opinii udzielają naukowcy nie ideowi dogmatycy i mitomani. 10. Wniosek: staranniej uczmy się w szkołach: filozofii, matematyki, fizyki, chemii i biologii. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Pospieszalski już kręci serial "Warto Rozmawiać " 05.06.10, 09:17 na ten temat.. Będą sie wypowiadać sami "fachowcy" z "Rz" TRWAM,RM,itd Odpowiedz Link Zgłoś
bamber0 Wyśmiać przeciwnika! 05.06.10, 09:09 He he...Brawo autor!Dostał zlecenie na księży i zrobił swoje.Sprytnie.Zaatakował samą jaskinię lwa!No, ale tu może się trochę przejechać.Bo Jasna Góra to jednak silny symbol.A zdesperowani ludzie są gotowi uwierzyć we wszystko.Nawet w to,że tysiące ton spalin są w stanie wpływać na pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 bamber0 , faktycznie bamber, do tego idiota... 05.06.10, 09:19 www.pbi.edu.pl/show.php?pub=10587&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bamber0 Och! Chyba złożę samokrytykę! 05.06.10, 09:28 Widać, żeś młody... I wierzysz w szczere intencje dorosłych. Życie to nie je bajka, chłoptasiu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Re: Och! Chyba złożę samokrytykę! 05.06.10, 09:41 bamber0, typowy "ekspert" a la PIS czy RM..Potrafi określić wiek, po tekscie, itp..Istny Pospieszalski ! Mam 53 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
bamber0 Re: Och! Chyba złożę samokrytykę! 05.06.10, 09:47 Jakie PiS, jakie RM?! Nie mierz innych swoją miarą!:). Dajmy spokój:) Skoro wiesz, co znaczy 'bamber' to może jesteśmy sąsiadami? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambertroll Re: Wyśmiać przeciwnika! IP: 89.100.168.* 05.06.10, 09:49 A wy trolle też zrobiliście swoje!Na ponad 800 komentarzy zaledwie kilka sensownych,reszta to samo dno i wodorosty!!!Tysiące ton spalin??? z dupy to wytrzasnąłeś??? zastanów się co piszesz dzieciaku!Polecam wysilić trochę mózgi i poklikać w tym temacie a dopiero potem wypowiadać się! A co jeśli się okaże że TY jesteś jednym z tych zdesperowanych ludzi którzy wierzą we wszystko co im GŁÓWNE MEDIA podsuną!Obiektywizmem w każdym bądź razie nie śmierdzisz, radzę się obudzić zanim Cię wymużdży do reszty :P Odpowiedz Link Zgłoś
bamber0 Re: Wyśmiać przeciwnika! 05.06.10, 09:56 Ej, a ty skąd żeś się urwał? Bez nerw...:). Bo ci żyłka pęknie!;). No to ile spalin wydaliły w ostatnim półwieczu samoloty na świecie? Dwa deka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Wyśmiać przeciwnika! IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 10:06 tobie już pękła śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
bamber0 Re: Wyśmiać przeciwnika! 05.06.10, 10:20 Dziękuję, bardzo mi miło poznać szanownego pana;). Więcej luzu, chłopaki..;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wyśmiać przeciwnika! 05.06.10, 10:30 Gość portalu: Oszolom napisał(a): > tobie już pękła śmieciu. Nie ma to jak kulturalna dyskusja i merytoryczne argumenty! Uff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambertroll0 Re: Wyśmiać przeciwnika! IP: 89.100.168.* 05.06.10, 10:23 O mnie się nie martw mi już nic nie pęknie,a tobie radzę zapoznać się z tematem, to naprawdę nic nie boli ;) "prawda Cię uzdrowi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbertroll0 Re: Wyśmiać przeciwnika! IP: 89.100.168.* 05.06.10, 10:11 A wy trolle też zrobiliście swoje!Na ponad 800 komentarzy zaledwie kilka sensownych,reszta to samo dno i wodorosty!!!Tysiące ton spalin??? z dupy to wytrzasnąłeś??? zastanów się co piszesz dzieciaku!Polecam wysilić trochę mózgi i poklikać w tym temacie a dopiero potem wypowiadać się! A co jeśli się okaże że TY jesteś jednym z tych zdesperowanych ludzi którzy wierzą we wszystko co im GŁÓWNE MEDIA podsuną!Obiektywizmem w każdym bądź razie nie śmierdzisz, radzę się obudzić zanim Cię wymużdży do reszty :P Odpowiedz Link Zgłoś
bamber0 Jakiś chaos wkradł się... 05.06.10, 10:23 ...w tę dyskusję;). Powoli... Grunt to spokój i kontrolowany wytrysk!;). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambertroll0 Re: Jakiś chaos wkradł się... IP: 89.100.168.* 05.06.10, 10:35 nie ma to jak "inteligientna" dyskusja;)Co nie bimber? Ten "wytrysk" cię zdemaskował! :D buahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wyśmiać przeciwnika! 05.06.10, 10:33 Gość portalu: bimbertroll0 napisał(a): > Obiektywizmem w każdym bądź razie nie śmierdzisz, radzę się > obudzić zanim Cię wymużdży do reszty Niektórych już mymużdzyło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambertroll0 Re: Wyśmiać przeciwnika! IP: 89.100.168.* 05.06.10, 10:41 a ty co? kolejne konto założyłeś Wymużdżeńcu? :P Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wyśmiać przeciwnika! 05.06.10, 11:23 Gość portalu: bambertroll0 napisał(a): > a ty co? kolejne konto założyłeś Wymużdżeńcu? :P Aż tyle masz do powiedzenia, chamie, w dyskusji? PS.: Nigdy innego konta nie miałam i mieć nie zamierzam. PS.2: Chyba naprawdę tego nie wiesz, ale "móżdżek" - od którego pochodzą różne, hmm..., eleganckie, a stosowane przez Ciebie wyrazy - nie pisze się przez "u"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambertroll0 Re: Wyśmiać przeciwnika! IP: 89.100.168.* 05.06.10, 11:58 Brawo mistrzu ortografii!Prawdziwy mÓzgowiec :D szkoda tylko że w poprzednich postach nie błysnąłeś taką inteligencją! zamiast bawić się w polonistę, zainteresuj się lepiej "tematem" Dla mnie wciąż jesteś "WYMÓŻDŻEŃCEM" przez "U"!! buahahaha!!! :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wyśmiać przeciwnika! 05.06.10, 17:39 Gość portalu: bambertroll0 napisał(a): > Dla mnie wciąż jesteś > "WYMÓŻDŻEŃCEM" przez "U"!! buahahaha!!! :D :D Wiesz co? - Mam to w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Wyśmiać przeciwnika! IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 18:17 hehe gdzie ty ku... widzisz tu kulturę to najazdówka na Jasną Górę.micha.koloratka się dzisiaj opij.Tysiąc wpisów gdzie widzisz tą kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Chętnie Ci odpowiem, ale... 06.06.10, 13:59 Gość portalu: Oszolom napisał(a): > hehe gdzie ty ku... widzisz tu kulturę to najazdówka na Jasną > Górę.micha.koloratka się dzisiaj opij.Tysiąc wpisów gdzie widzisz > tą kulturę. Jeżeli, rzeczywiście, kierujesz te słowa do mnie, to - bądź łaskaw napisać po polsku (gdy idzie o styl - też), bo nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozosz Re: Wyśmiać przeciwnika! IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.06.10, 23:35 Pogoda dziala z zasadami prawa fizyki ale ludzka ingerencja tez moze przyczynic sie do roznym zmian. Pamietam jak wrocil statek kosmiczny z ksiezyca i zaraz potem nastaly wielkie susze jakich nigdy nie pamietalam wczesniej. Jezeli swiadkowie twierdza ze widzieli dziwne chmury po przelotach samolotow to nalezy to obserwowac a nie z gory zakladac ze to jest nonsesns. Kiedys ludzie mowili ze widzieli UFO - latajace spodki. Tez im nie wiezono az do czasu kiedy prawda sie wydala. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wyśmiać przeciwnika! 06.06.10, 23:57 Gość portalu: jozosz napisał(a): > Pogoda dziala z zasadami prawa fizyki ale ludzka ingerencja tez moze > przyczynic sie do roznym zmian. Może i przyczynia się. Jak najbardziej. Ale nie za pomocą "chemtrails" :D > Pamietam jak wrocil statek kosmiczny > z ksiezyca i zaraz potem nastaly wielkie susze jakich nigdy nie > pamietalam wczesniej. To podobna obserwacja jak z kometami wieszczącymi wojny i zarazy :) > Jezeli swiadkowie twierdza ze widzieli dziwne > chmury po przelotach samolotow to nalezy to obserwowac a nie z gory > zakladac ze to jest nonsesns. Ależ jest to było obserwowane, jest obserwowane i będzie obserwowane. Plus wnioski wyciągane przez domorosłych specjalistów eksponowane jako prawdy objawione i propagowane z namaszczeniem przez rzesze przejętych ludzi. Chemtrails to tylko jedna z BARDZO WIELU teorii spiskowych. Statystycznie - pewna ich ilość może być prawdziwa? Ale która? > Kiedys ludzie mowili ze widzieli UFO - > latajace spodki. Tez im nie wiezono az do czasu kiedy prawda sie > wydala. Co masz na myśli? Chodzi o tych reptilian tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ekav Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce po... 05.06.10, 09:09 Nie wykluczam istnienia broni umozliwiajacej wywolanie takich zjawisk jak powodzie,trzesienia ziemi,czy jakies masowe mozliwosci zaglady i ingerencji czlowieka w naturalne prawa przyrody. Ale jezeli juz ktos za to sie zabiera to powinien dobrze sie zastanowic jak przedstawic temat zeby go nie osmieszyc. Smieszne sa slowa tego katabasa .Bo nawet jezeli istnieje spisek dziejow to on jako osoba dchowna powinien w tym momencie nakierowac ludzi na Boga, droge nadziei.Nalierowac na to ze grzech odkiedy zapanowal na ziemi dzaial destruktywnie na ludzkosc i jedostka taka jak ja nie jest w stanie sobie z tym poradzic. Wiec albo oglupiac ludzi i wywolywac u nich depresje, starch powodujacy ze dopiero owieczki beda im posluszne i na haslo katabasa winni sa okularnicy; SJ; KADS; Zydzi;rudzi itp beda rznac swoich bez opamietania. I to dopiero bedzie bron Czarnej mafi. Powtorzy sie sredniowiecze i stosy Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoo3 Paulini mają rację; te smugi to chemtrails: 05.06.10, 09:19 wystarczy wpisać w wyszukiwarce chemtrails i poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Paulini mają rację; te smugi to chemtrails: 05.06.10, 12:39 > wystarczy wpisać w wyszukiwarce chemtrails i poczytać wystarcz wpisac w wyszukiwarce paranoja i poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Paulini mają rację; te smugi to chemtrails: IP: *.warszawa.mm.pl 23.08.10, 23:57 wystarczy zamknac morde i przestac byc idiota. wpisz, poczytaj, poogladaj, porownaj, poczytaj troche wiecej bo ewidentnie malo wiesz i wroc tutaj albo gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Paulini mają rację; te smugi to chemtrails: 19.01.11, 18:06 Gość portalu: ja napisał(a): > wystarczy zamknac morde i przestac byc idiota. Czy nieuzasadniona agresja może być spowodowana przez chemtrails? Bo może jesteś dowodem na prawdziwość chemtrailsowego spisku :D > wpisz, poczytaj, poogladaj, poro > wnaj, poczytaj troche wiecej bo ewidentnie malo wiesz i wroc tutaj albo gdzieko > lwiek Poczytaj. Jasne, zwłaszcza strony chemtrailsowych paranoików. Cudowne źródło wiedzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce IP: 77.236.0.* 05.06.10, 09:20 Nie jestem gorliwym katolikiem więc nie będę stronniczy ale to co twierdzi ten kler to jest warte zastanowienia! Sam ok 2 tygodni temu (mieszkam w Krakowie na osiedlu Bohaterów Września) będąc na balkonie widziałem trzy dokładnie takie same samoloty(duże cztero silnikowe)dwa leciały prawie obok siebie a trzeci w jakiejś odległości za nimi(oczywiście nie wiem na jakiej dokładnie wysokości)ale faktycznie pozostawiane przez nie smugi nie znikały jak po przelocie "zwykłych "samolotów.Może faktycznie coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 10:37 Gość portalu: krakus napisał(a): > faktycznie pozostawiane przez nie smugi nie znikały jak po przelocie "zwykłych > "samolotów.Może faktycznie coś w tym jest. UFO? Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 05.06.10, 12:45 no to ja ci powiem,ze cie obserwuja,czytaja twoja poczte i podsluchuja telefon,byc moze tez zaczniesz slyszec dziwne trzaski w sluchawce i zauwazysz nagle ludzi ktorzy cie obserwuja...widzi sie to co sie chce widziec a reszta to kwestja interpretacji albo poziomu paranoji Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pytania z Jasnej Góry. Czy powodzie w Polsce 06.06.10, 11:36 Gość portalu: krakus napisał(a): > al > e > faktycznie pozostawiane przez nie smugi nie znikały jak po przelocie "zwykłych > "samolotów.Może faktycznie coś w tym jest. Napisałeś: smugi nie znikały jak po przelocie "zwykłych samolotów". Jak twoim zdaniem znikają smugi po przelocie zwykłych samolotów? Odpowiedz Link Zgłoś