Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński wygra wybory

01.07.10, 21:23
Wczorajsza debata zdecydowała o wyniku wyborów. Widać że Bronek strasznie się męczy na tym finiszu. Trzeba przypomnieć, że miesiąc temu nawet nie chciał się pokazywać, bo miał wysokie notowania i tłumaczył to łączeniem obowiązków państwowych, no cóż, czyżby od miesiąca już tak ciężko dla kraju nie pracował? Cały rząd pracuje na wynik Bronka, a przecież Bronek ma być niezależnym prezydentem.
Bronek zrobił wszystko bym na niego nie zaglosował
Obserwuj wątek
    • Gość: antyteerl Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: 46.113.194.* 01.07.10, 21:29
      Terl..kameleonie.. :)

PISuar poczuł siłę po sondażu z RZepy hehehe...poczekamy do jutrzejszych sondaży
      i oczywiście do niedzieli do wyborów
      • terl_1 Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory 01.07.10, 21:44
        No, wreszcie doczekałem się swojego fana, pozwolisz że bedę Cie tak nazywał. Nie jestem żadnym pisiorem to powiem ci odrazu, żeby zwiększyć twoją wiedze, nie oglądam też sondaży bo wiadomo jak oszukują, Jarek zwyczajnie wygra bo widać że jest przyzwoitym gościem

do niedzieli
        • Gość: antyteerl Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: 46.113.194.* 01.07.10, 21:48
          PISiorem nie...ale zapleczem TW i owszem :)

Szkoda,że Ty nie jesteś przyzwoity...ludzie Twojego pokroju to zakłamane
          zera...ale przecież to wiesz..nieprawdaż?
          • terl_1 Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory 01.07.10, 22:01
            Fajnie sie z tobą rozmawia :-)) jesteś taki głupiutki :-))
            • Gość: antyteerl Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: 46.113.194.* 01.07.10, 22:15
              terl_1 napisał:

> Fajnie sie z tobą rozmawia :-)) jesteś taki głupiutki :-))

Oj..ale mi dokopałeś...jej..jak w piaskownicy...jakie to słodkie..ach..

A na żywo też będziesz taki "mondry" ? :)
              • Gość: Terl Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: 212.87.241.* 01.07.10, 22:20
                Chętnie się z tobą spotkam żeby pogadać o polityce, nie ma najmniejszego problemu
      • Gość: Maniek Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 21:51
        Tego kraju nic już nie uratuje. Jeśli kaczor faktycznie wygra trzeba bedzie się
        pogodzić z porażką Narodu Polskiego spakować to czego państwo nam jeszcze nie
        zabrało i wyjechać do cywilizacji.
        • Gość: do POmatołka Mańka Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.net.stream.pl 01.07.10, 22:10
          Naród polski nie będzie po tobie płakał, nie ma po kim. Cywilizacja potrzebuje
          taniej siły roboczej, tępych i POsłusznych, nadajesz się.
          • Gość: Niewodniczański Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.apus-net.pl 01.07.10, 23:02
            No wiesz Stefan !!!
          • Gość: Jarosław Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.rev.inds.pl 02.07.10, 01:06
            Potrzebuję cię, mój wyznawco, głosuj na mnie, nie zawiodę cię, dam
            ci wszystko, czego tylko chcesz, tylko zagłosuj na mnie, nawet
            Edward Gierek jest lewicowcem, Oleksy także i nawet nie stoisz tam
            gdzie kiedyś ZOMO, chodź do mnie, dam ci wszystko.
            Mój ty (omamiony, tępy, ale cicho...)wyznawco...
            • Gość: babcia Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.iplus.com.pl 05.07.10, 11:08
              Jarosław Kaczyński jednak wygrał te wybory.to przegrał tylko pis
              ijego działacze .
              Jarek ma teraz otwartą drogę do prawdziwej władzy .
              A on przecież zawsze chciał byc premierem .tylko czy te wybory
              będzie w stania wygrac , gdy chciał skumplowac się z Wilczkiem ,
              Gierkiem ,Oleksym .Dla polityka największym skarbem jest
              wiarygodnośc ,a Kaczyński po kolejnych przebierankach ma jej mniej
              niż zero .
              I którą twarz teraz pokaże i kto się da nabrac na kolejne maski !
              Zawiedzeni są tylko jego działacze ,którzy liczyli na zwolnione
              stanowisko prezesa tacy jak Kurski ,Kowal .
              Tylko aniołka mi żal ,pewnie pójdzie do kąta ..
    • Gość: col Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.147.106.109.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.10, 21:56
      no tak widać kto jest lepszy
      • Gość: xyz Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.146.8.169.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.10, 23:55
        michnikowszczyzna to moja ojczyzna.
    • Gość: ...oprs... Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.54.168.103.tvksmp.pl 02.07.10, 00:32
      Jarosław Kaczyński to sam nie wie czego chce. Sprzeciwia się liberalizmowi i
      chce wprowadzić Społeczną Gospodarkę Rynkową. Niestety ten model gospodarki jest
      uważany za dużo bardziej liberalny, niż socjalistyczny :) Cóż ważne, żeby coś
      mówić, ale nie koniecznie muszą być to przemyślane słowa...
    • Gość: Jarosław Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.rev.inds.pl 02.07.10, 01:10
      Jestem samym dobrem. Jestem emanacją dobra.

Każdy, kto nie jest ze mną jest przeciw mnie, więc jest złem.

Jest emanacją zła.
      • Gość: Do jarosława Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.mobile.project4.pl 02.07.10, 01:20
        Idz h...u spać
        • Gość: VT Kaczynski - na AUT!!! IP: *.net.stream.pl 02.07.10, 06:39
          KAczynski
          nie ma
          konta w banku (podobno oststnio zalozyl0
          samochodu
          prawa jazdy
          komputera
          wlasnego mieszkania
          ZONY
          DZIECI
          WNUKOW
          rodziny
          a ostatnio w czasie debaty
          UDOWODNIL WSZYSTKIM, ZE NIE MA NAWET DLUGOPISU !!!!!zeby podpisac
          ksiazke
          sam nie pielegnuje kota, tylko jakis facet robi to za niego
          ostatnio nawet zaniedbuje mamuske w szpitalu hihihiiii

a dzisiaj sie tak chwalil ile to ludziprosi go o podpisy
          .......tylko czym on podpisuje???????????? pewnie zebrze o
          dlugopis, A powinien miec firmowego PARKERA JAK PRZYSTALO NA TAKA
          POSTAC ,

gdzies czytalem, ze
          lepiej z h..ja zrobic skreta
          niz miec JARKA PRZEYDENTA uhahahhhaaa
          • Gość: ricardo53 Re: Kaczynski - na AUT!!! IP: 193.138.241.* 02.07.10, 06:58

Gość portalu: VT napisał(a):
            ...
            > gdzies czytalem, ze
            > lepiej z h..ja zrobic skreta
            > niz miec JARKA PRZEYDENTA uhahahhhaaa
            ...

Ale za to "zna" perfekt angielski, amerykański, brytyjski, walijski, irlandzki, a nawet posługuje się biegle w mowie i piśmie po francusku - chyba ze Szczypińską.

Yes, yes, yes !!!
            • Gość: obywatel Komorowski - na AUT!!! IP: *.lnk.telstra.net 02.07.10, 08:08
              Jaroslaw Kaczynski prezydentem Polski 2010 rok!
              Aby Polska byla Polska ! To tylko moze zapewnic Jaroslaw
              Kaczynski ! Aby narod godnie zyl !
              obywatel
              • Gość: gomez Głosując na Komorowskiego IP: 195.88.28.* 02.07.10, 10:23
                Palikota dostajesz gratis :D
    • Gość: haha "Wybierasz Komorowskiego,Palikota dostaniesz grati IP: *.apus-net.pl 02.07.10, 10:45
      Ludzie to jednak potrafią wymyślić:
      "Wybierasz Komorowskiego, Palikota dostaniesz gratis"
      ha ha
      • Gość: gosc Re: "Wybierasz Komorowskiego,Palikota dostaniesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 12:48
        Palikot może być tylko brzydkim gadżetem wyborczym, odpowiednim dla
        Komorowskiego.
    • trel Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory 02.07.10, 13:05
      Przebrała się miarka, głosuję na Jarka!

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2325194,2,1,20100702-103141.html#addOpinion
      www.youtube.com/watch?v=vnuCib29t-A
      • Gość: @ Re: Jarosław Kaczyński wygra wybory IP: *.net.stream.pl 02.07.10, 16:10
        Jestem wesoły Bronek
        Na przedmieściach mam domek.
        A w nim wodę, prąd i gaz,
        Zagłosujmy jeszcze raz!
        Zwą mnie także ciamcialamcia,
        Już niedługo - Pierwsza Damcia.
        Czasem nie wiem co podpiszę,
        Lecz w kampanii się popiszę.
        Jestem wesoły Bronek,
        Na przedmieściach mam domek.
        A w nim wodę, prąd i gaz,
        Zagłosujmy jeszcze raz! Elektryk
        Jestem mistrzem oratorki,
        W końcu rudy daje korki.
        Kocham Unię, Tuska, stany,
        Całą Polskę wyprzedamy.
        To nie wszystko drogi ludu,
        Mam w zanadrzu kilka cudów:
        My rosyjski gaz kupimy,
        Swym jankesów nakarmimy.
        Wojsko nasze na pustyni
        Walczy dzielnie, wali z dyni.
        Za tę rzecz w Afganistanie
        Polak wizy nie dostanie.
        Oni przecież nas obronią,
        Ale przed ich własną bronią.
        Zamach poszedł w zapomnienie?
        Tak, masz rację - to oczu zamydlenie.
        Głosuj, głosuj mój narodzie,
        A skończymy w wielkim smrodzie.
        • Gość: Niewodniczański Bulba IP: *.apus-net.pl 02.07.10, 17:02
          Oj Stefek, Stefek.
          Narobisz się jak wół, a my i tak zagłosujemy na Bronka.
          Bo to porządny facet jest, i tyle.
          • Gość: ja Re: Bulba IP: *.182.3.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.07.10, 18:26
            mów o sobie - a nie my
          • Gość: angrusz1 Niewątpliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 18:31
            Bronek to porządny facet ale ja zagłosuję na

Jarosława Kaczynskiego
            • Gość: ja Re: Niewątpliwe IP: *.182.32.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.07.10, 23:26
              ja tez
              • Gość: antypis Wygra jak olejmy wybory! IP: 46.113.210.* 02.07.10, 23:35
                Mamy niepowtarzalną szansę w dziejach Polski na jeszcze większy skok
                modernizacji Polski.Jedyny warunek,odesłać kaczora na śmietnik historii.
                Ludzie kłamcy,kameleony, kompromitujący nasz kraj nie mogą być obrazem Polski.
                Polska Kaczyńskiego ma twarz Rydzyka.Nie potrzebujemy takiej Polski!
                • Gość: Oszolom oczywiście brachu mamy ,ale czy wykonamy ten skok IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:51
                  na główkę z połamaniem kręgosłupa.Widać czarno na białym .Czym
                  wiecej zachwalasz brachu to odruchy wymiotne.Wiesz dobrze brachu ,że
                  Kaczyński lepszy polityk niż Komorek .Jak byś się czuł ty jasnie
                  oświecony,jak by ktoś ciągle na ciebie naparzął .On dobry ,a ten
                  zły .co to jest agitacja roku szkolnego PO?Czy my takie durne i
                  kupujemy na wynos ?.I wciagamy tą agitację nosem?
                  • Gość: antypis Re: oczywiście brachu mamy ,ale czy wykonamy ten IP: 46.113.210.* 02.07.10, 23:59
                    Dobrze się podpisujesz zawsze oszołom mniej więcej też,wiadomo kto pisze
                    inne posty z tego typu określeniami jak naparzać

Oszołom i dosłowny oszołom forumowy używa tego nagminnie.

Najczęściej coś majaczy o naparzaniu na kościół :D jakie to żałosne...

A teraz już spać oszołomie..naparz sobie dziurawca,bo tylko w takim
                    kontekście w języku polskim funkcjonuje owe słowo...Nie nadymaj się tak..bo
                    kaczki sr..ki dostaniesz..swoją drogą,za chwilę nastąpi cisza wyborcza..
                    Kaczka do stawu! Bronek na Prezydenta!
                    • Gość: Oszolom Re: oczywiście brachu mamy ,ale czy wykonamy ten IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.10, 00:11
                      widzisz brachu jak łatwo jak się wkopujesz i nie umiesz czytać .
                      oszolom nie oszołom bo ty nim jesteś brachu.Nawet ten temat cię
                      przerasta brachu.twoje zrozumienie polega tyle co szczanie na trawę
                      bez podniesienia nogi brachu.
                      • rowan_bean Re: oczywiście brachu mamy ,ale czy wykonamy ten 03.07.10, 04:48
                        Gość portalu: Oszolom napisał(a):

> widzisz brachu jak łatwo jak się wkopujesz i nie umiesz czytać .
                        > oszolom nie oszołom bo ty nim jesteś brachu.Nawet ten temat cię
                        > przerasta brachu.twoje zrozumienie polega tyle co szczanie na trawę
                        > bez podniesienia nogi brachu.
                        Widzisz bodzio-oszołomie, że tak to mądrze Bóg stworzył świat i postawił jedne
                        organizmy ponad innymi. Ty uważasz się za stworzenie stojące najwyżej, chociaż
                        grubo się przeceniasz. Pogardzasz istotami, które sikają na trawę. Nieważne czy
                        zadzierają nogę, czy też nie. Jesteś z kolei zwolennikiem ptactwa domowego,
                        czyli drobiu. Czyżby dlatego, że drób nie sika? Marny to argument, bo całe
                        podwórko rzadkimi odchodami zafajdane, a w dodatku w walce o korytko z
                        ziarenkami też drobiowi herosi potrafią tam nafajdać.
                        Tradycyjnie nie pozdrawiam idiotów, a chamskich i zacietrzewionych, to już zupełnie!
    • bluegrazyna Re: do obywatela 03.07.10, 10:07
      Obywatelu drogi takimi postami naruszasz ciszę wyborczą ,która
      obowiązuje równie w internecie .
      To bardzo dużo kosztuje !!!!
      pozdr.
      bluegrazyna
      • Gość: Colo Re: do obywatela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.10, 17:06
        Z ciebie to jednak ciemna masa:)
        Obywatel napisał post 02.07.10, 08:08. Wtedy jeszcze nie było ciszy wyborczej!
    • Gość: nd już prawie wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 21:19
      j.w.
      • Gość: ricardo53 Re: już prawie wygrał IP: 193.138.241.* 04.07.10, 21:50
        Gość portalu: nd napisał(a):

> j.w.

To prawie robi ogromną różnicę !!!

Schade , die Katze !
        • Gość: nd już PRAWIE wygrał IP: *.rev.masterkom.pl 05.07.10, 09:17
          > To prawie robi ogromną różnicę !!!

właśnie to miałem na myśli :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się