Gość: JUSTYSIA IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 23:09 PROSZE O POMOC CZY KTOŚ OSTATNIO ZDAWAŁ PRAWO JAZDY W CZESTOCHOWIE . JA TAM DAJE!!!! POWIEDZCIE JAK BYŁO !!! CZEGO MAM SIE BAĆ I NA CO UWAŻAĆ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BEZEL Re: PRAWKO IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 23:36 uwazaj bo w czestochowie kierwocy "podcinaja" samochody egzaminacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsd Re: PRAWKO IP: ruter2.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 21:48 nooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mYCHA Re: PRAWKO IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 21:02 BARDZO WYCZERPUJĄCE ODPOWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: PRAWKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 14:25 Na egzaminie musisz byc opanowana i spokojna, bez stresu bo inaczej to ... facet to zauwazy i lezysz, bo nie ma nic gorszego niz znerwicowany kierowca... Jedz tam gdzie ci kaze i nie masz sie czego bac. Ja zdalam za pierwszym razem i nie bylo w tym nic nadzwyczajnego:)) Praktyka czyni mistrza:) Odpowiedz Link Zgłoś