Gość: stg Re: Rewelacje odkryte pod kościołem IP: *.tktelekom.pl 21.07.10, 14:34 Mstów - Wancerzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z piaskownicy Re: Rewelacje odkryte pod kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 16:36 A co dalej się dzieje z innymi "rewelacjami" na Starym Rynku w Częstochowie? Rozkopali, pokrzyczeli i zostawili sterty wykopanej ziemi. Gazeta aż piała z zachwytu nad wykopkami, może teraz napisze co tam ma się dziać i kiedy, bo obecnie rynek wygląda okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Rewelacje odkryte pod kościołem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.10, 20:15 Kościół na pewno jest w Wancerzowie nie Mstowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rewelacje odkryte pod kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 21:53 we Mstowie.Czestochowa nalezala kiedys do parafii Mstow Odpowiedz Link Zgłoś
robcichy Rewelacje odkryte pod kościołem 22.07.10, 15:28 Teraz wójt czy jakiś przeor będą gwiazdami bo to na ich terenie się wydarzyło. Szkoda że nikt nawet nie pisnął o roli jaką odegrał w zbieraniu pieniędzy, cotygodniowych informacjach o tym ile pieniędzy zebrano jaki jest stan konta ile dodano z odsetek itd. proboszcz ks. Wiesław. Przede wszystkim On ma prawo do zabierania głosu w tych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Rewelacje odkryte pod kościołem IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 15:53 Czyli wykopaliska są własnością państwa. Ale znając życie czarne nieroby zagarną wszystko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
0407mat dziękujemy ze jesteś księże Wiesławie 22.08.10, 20:23 Prawdziwe podziękowania od parafian z Mstowa -Wancerzowa należne są proboszczowi parafii księdzu Wiesławowi , to złoty człowiek , ktory w odbudowę kościoła wkłada całe swoje serce , to dobry mądry i uczciwy pasterz za co jego parafianie chylą przed Nim czoła .... DZIEKUJEMY ,ŻE JESTEŚ Z NAMI KSIĘZE WIESLAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
chemik102 wspaniały proboszcz 22.08.10, 20:39 Istotnie proboszcz koscioła w mstowie to cudowny człowiek , z jaką pasją i emocjami opawiada o kościele (tak jak matka mówi o swoim ukochanym dziecku) ,a ostatnie lata odkąd przybył do Mstowa proboszcz Wiesław i zajął sie remontami , uratowały ten wspaniały kościól przed zniszczeniem . PAN BOG uratował kościól i wysłal nam księdza Wiesława . DZIĘKUJEMY I ZYCZYMY WIELE ŁASK BoZYCH I ZDROWIA. Odpowiedz Link Zgłoś