Dodaj do ulubionych

Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 21:07
Karuzela jedzie Dalej !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: 193.138.241.* 21.07.10, 21:27
      dziady i tyle
      • Gość: ooo Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: 193.138.241.* 21.07.10, 23:34
        ale przynajmniej nie są waldkiem...
        • Gość: wazyl Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: 212.87.241.* 22.07.10, 00:12
          Wstyd ! 3 liga ...
          • Gość: OLEK Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 08:45
            Panowie czy wy jestescie "zidiociali" oni mieli zaledwie 3 sparingi a wy juz
            narzekacie jak by niewiadomo co sie stalo. Odpadli , ale najwazniejsza jest Liga
            i na tym trzeba się skupic .Oby w "ZG" zagrali odwazniej a bedziemy się
            cieszyc:) Dla mojego posta powyzej Idz koles na Włókniarz badz azs tam masz
            mecze na wysokim poziomie. CZESTOCHOWA JEST RAKOWA!
          • Gość: Częstochowianin Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 10:34
            spiepszaj na motorki! bbj!
    • Gość: gość Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 08:46
      Błędy:wprowadzanie górnych piłek do gry przez obronę,brak rozciągania gry w
      środkowej strefie,podania o słabej sile,sygnalizowane,nie dokładne,do
      najbliższego,wolna szybkość zwodów i dryblingów,złe ustawienie(brak przy
      liniach autowych),brak obiegów,dośrodkowań,słaba ruchliwość i szybkość,nie
      wykorzystywanie wolnych pól ,,,
      Zaletą jest bliskość gry między liniami,lepsza asekuracja.
      • Gość: Cox Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.net.stream.pl 22.07.10, 08:52
        Widać brak kaki po którym dziurę ciężko będzie załatać.
        Jak patrzałem na zawodników to jedynie 2 czy 3 seniorów było, nie wiem jak z tym
        nowym bramkarzem.
        • Gość: tt Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.net.stream.pl 22.07.10, 11:47
          A tychy ile sparingow mialy ? 20 ? W tym sezonie nadmuchany balonik peknie z
          ogromnym hukiem. W tym zapizdzialym miescie nigdy nie bedzie pilki na wysokim
          poziomie ,taka jest prawda . I przykro mi to pisac :(
    • Gość: bbj Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 11:51
      Prawdą jest że huta znowu będzie sponsorować Raków ???
    • Gość: Zizu Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: 195.88.28.* 22.07.10, 12:54
      Tylko Huta powinna się trochę pospieszyć z decyzją, jak dadzą kasę to będzie
      można załatać dziurę po Arturze. Bo ciężko bez niego będzie w tej rundzie.
    • Gość: Medalik Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.net.stream.pl 22.07.10, 16:33
      TYLKO RAKóW
      • Gość: codzienny Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 22.07.10, 18:13
        Nie rozumiem Olek Twojego podejścia do innych klubów z naszego miasta. Czy
        kibice Rakowa mają komplexy na punkcie AZS-u i Włókniarza?! Powinniście dalej
        wspierać jak wspieracie Raków i od p......ć od innych!!! Cieniutka ta piłka w
        Częstochowie, oj cieniutka... ;)
        • Gość: Xox Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.net.stream.pl 22.07.10, 19:27
          Kompleksy ? Jakbyś nie widział to artykuł o Rakowie, więc po co się tu
          wypowiadacie. Kibice sezonowi...wy macie siatkówkę i żużel na najlepszym
          poziomie tylko gdzie są kibice ?
          • taki_i_owaki Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski 23.07.10, 07:49
            a teraz przeczytaj poprzednie wpisy i zauwaz kto pierwszy rzucil nazwami innych
            klubow. jak juz przeczytasz to wroc i przepros.
          • Gość: oi Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.rev.masterkom.pl 23.07.10, 13:10
            U was kibice może i są tylko gdzie ta piłka?
            W Niecieczy? mam na myśli poziom.
            • Gość: ja Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 21:43
              W tym sezonie tylko siatkówka zostanie na poziomie, reszta to dno i pół metra mułu.
              • Gość: qwe Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.xdsl.centertel.pl 24.07.10, 10:17
                muł to ty jestes!:D Napinaczu internetowy...
                • Gość: ja Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 19:49
                  Mułem to jest ten kto uważa że polska III liga jest na poziomie :) Z całym
                  szacunkiem dla klubu i jego dawnych dokonań.
    • Gość: Ckm Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.nott.cable.ntl.com 24.07.10, 10:49
      Ludzie czy to wazne kto komu kibicuje?!Jestem kibicem Wlokniarza ale
      chodze tez na Rakow i sie tego nie wstydze?!Daje swoja mala cegielke
      na ten klub i na ten drugi...Dziwie sie ze jestesmy,a raczej wy
      jestescie (mowie o kibicach Rakowa)tak negatywnie nastawieni do Azs-
      u i Ckm-u ale tez i rozumiem to...winne tego jest miasto ktore ma w
      dupie nasz czestochowaski sport czy tak trudno wygospodarowac
      np.1,5mln zlt na te 3 kluby i dac po rowno bez zadnych ALE,bo Rakow
      nie jest spolka akcyjna czy z innego powodu...Kazdy z tych 3 klubow
      reprezentuje nas Mieszkancow Czestochowy na arenie krajowej.Nie
      wazne kto jaki poziom prezentuje!!!Na WLokniarz chodzilem,chodze i
      bede chodzic tak jak i na Rakow choc nie na kazdy mecz bo czesto sa
      w tych samych godzinach ale jak sezon zuzlow sie skonczy to bede na
      kazdym meczu Rakowa...I mam pytanie do kibicow Rakowa...mnie tez
      bedzie bic bo wieksza czesc serca nalezy do Wlokniarza ale kopana
      lubie i bede chodzil na Rakow tak jak i kilku moich znajomych...moze
      nie jestesmy jakas wielka grupa z ktorej klub ma mega kase ale
      zawsze to sa pieniadze dla klubu...Jak dla mnie wasza nienawisc do
      innych klubow powstala tylko dlatego ze miasto traktuje Rakow po
      macoszemu a wielka szkoda...Powinnismy sie zjednoczyc a dlaczego???
      Reprezentujemy jedno miasto nie wazne na jakim
      poziomie,reprezentujemy rozne sporty,i tylko jednoscia mozemy zrobic
      manifest pod urzedem miasta i pokazac jak sport bez podzialu jest
      wazny dla Czestochowian bo jest to jedyna rozrywka dla nas w tym
      pielgrzymkowym miescie rzadzonym przez kler:( Tak ciezko to
      zrozumiec???A traz mozecie mnie zmieszac z blotem bo pewnie i tak
      tego nie zrozumiecie co napisalem a szkoda...:(
      • Gość: qwe Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.xdsl.centertel.pl 24.07.10, 11:25
        manifest to my sami mozemy zrobic. Wlokniarzy czy AZS wsparli by nas maks po 100
        osob bo na manifest itd to 90% osob to przyjdzie szalikowcow itd a nie piknikow
        bo bedzie im szkoda czasu itd itd
        • Gość: Ckm Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.nott.cable.ntl.com 24.07.10, 13:51
          QWE-wlasnie tacy jestescie:( dla Ciebie liczy sie tylko slowo
          SZALIKOWCY.Teraz wytlumacz mi kim dla Ciebie jest Szalikowiec???Czy
          jest to kazdy kibic ktory nosi szalik swojej druzyny czy osoba ktora
          stoii w mlynie wyzywa zespol przjezdny,i bije sie z jej
          kibicami...Jesli to drugie to masz rzeczywiscie duzy powod do
          dumy...Pytanie 2.Czy na Rakowie sa tylko szalikowcy i nie ma tak
          zwanych przez Ciebie piknikow???Bo ja sadze ze tych pikinikow na
          |Rakowie jest wiecej niz szaliowcow w mlynie czyli obrazasz teraz
          swoich braci-kibicow nie szalikowcow ktorych wplyw z biletow jest
          nieporownywalnie wiekszy niz z Was itd...Jak sam widzisz mozna by tu
          wymieniac i wymieniac.Przynajmniej nie zaprzeczyles ze wasza wrogosc
          do innych klubow z miasta powstala z powodu iz pie...wladza traktuje
          Rakow po macoszemu...Szanuje Was "szalikowcow" ktorzy jezdzicie na
          mecze Rakowa po calej PL ale tak jak mowie w Czestochowie powinna
          byc zgoda bo reprezentujemy zgola inne sporty i tak jak pisalem
          zdziwilbys sie ilu kibicow kibicuje np.Ckm a odwiedza stadion Rakowa
          czy Hale Polonia bo kochaja sport niezaleznie co to za sport,chca
          ogladac nasze zwyciestwa,zwyciestwa Czestochowskich druzyn...Ale
          Tobie jest to widze trudno pojac.Nie wazne ile bedzie osob na
          manifescie czy beda to szalikowcy czy wedlog Ciebie pikniki wazne
          zeby razem zadbac o dobro sportu w Czewie!!!Wstyd mi za to ze
          Wlokniarz leci,ze Azs ma problemy,ze Rakow gra w II lidze.My jestsmy
          miastem 240 tys ktore g...w sporcie ma i nic nie bedzie miec jesli
          razem kibice sie nie zjednocza i beda walczyc o dobro wspolne
          zamiast ganiac sie miedzy soba...Czyz nie?!
          • Gość: polaroid Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 17:22
            Ale czego oczekujesz? Przez tyle lat naczytałem się i nasłyszałem się tylu
            pogardliwych zdan w stronę Rakowa i jego kibiców ze strony kibiców innych
            klubów, że można by z tego napisać wielotomową księge. Każda porażka Rakowa
            kwitowana była serią szyderczych komentarzy, wręcz wzbudzała radość wśród fanów
            innych drużyn. Nienawiść narastała. Dziś są tego żniwa. Dziś to Włokniarz
            wypadnie ze swiecznika, kibice się od niego odwracają to i jest rewanż ze strony
            kibiców. Wspomnę jeszcze, że przed laty to kto zerwał częstochowską zgodę? Komu
            bylo bliżej do Widzewa? Od kogo skażenie czestochowskiego środowiska kibiców się
            zaczęła? Nie od Rakowa.
            A dziś widze jakby wszyscy oczekiwali, że Raków będzie przepraszał? Za co? To
            nie do nas należy pierwszy krok. My przetrwaliśmy chwile bliskiej zagłady, dziś
            jesteśmy kibicowską siłą, która już w Częstochowie dominuje, a dalej się
            rozwija. Prawde powiedziawszy jaki kibice Rakowa mieliby dziś interes w brataniu
            się z kibicami innych częstochowskich drużyn?
            Ci co chcą na Raków i tak chodza (i w druga stronę). Czyli?
            • taki_i_owaki Re: Piłka nożna. Raków odpadł z Pucharu Polski 24.07.10, 19:29
              czyli generalnie nic nie zrozumiales co poprzednik pisal. Swoja droga to krotko
              siegasz pamiecia, bo to wlasnie rakowiaki zasluzyli sobie na opinie, ktora do
              tej pory dominuje w Czestochowie. (Na rakow? po co ? zeby w leb dostac?) Wiem ze
              to nie prawda, ale stereotyp zostal, a wpisy na forach potwierdzaja czasem, ze
              siedzi tam dalej banda malolatow, szukajacych tylko zaczepki.
              Piszesz glupie slogany jak dzieciak z ONRu, ze sie rozwijacie idziecie do przodu
              itd. Jakos tego nie widac.
              Jaki mielibyscie interes w brataniu ? zaden, a jaki macie w nakrecaniu spirali
              nienawisci ? tez zaden.

Ja podobnie jak poprzednik, chodze na zuzel i na pilke (nie tylko rakow) a i
              siatke rowniez, jak czasem mi odbije to na inne dyscypliny sie potrafie zjawic.
              Na kazdym z obiektow sa pikniki, tak na "limance" rowniez, i wcale ich nie malo.
              Sam sie po czesci do nich zaliczam, bo jakos nie rajcuje mnie spiewanie jebac
              PZPN, czy kto nie skacze ten z policji, albo z torunia. Jakbym byl 2 razy
              mlodszy to moze by mnie to bawilo.
              • Gość: Ckm do polaroid IP: *.nott.cable.ntl.com 24.07.10, 19:59
                No wlasnie kolego chyba nie zrozumiales co napisalem i trudno zebym
                Ci tlumaczyl po raz drugi skoro nie rozumiez co napisalem
                poprzedznio...a szkoda,njabardziej to tego ze uogolniasz ze skoro 15
                osob jezdzilo na Widzew xxx lat temu i tam wywieszalo
                flage "Czestochowa"to cala reszta tez z Widzewem byla:(widzisz guzik
                prawda...
                • Gość: polaroid Re: do polaroid IP: 78.8.151.* 26.07.10, 19:15
                  No tak, takie górnolotne hasło pojednania, a tu ktoś ośmiela się mu
                  nie przyklasnąć, najlepiej napisać, ze slogan, że nie zrozumiał, że
                  ONR, jeszcze dodajcie, ze jestem łysym troglogytą bez szyji i bez
                  szkoły, to najlepszy argument.
                  Czemu takich apeli i rozkminy na temat złego finansowania klubów
                  przez miasto nie było gdy Włókniarz miał kilkumilionowe wspracie
                  Złomrexu?
                  Moje i tylko moje zdanie jest takie. Niech każdy radzi sobie sam, a
                  kibice niech kibicują komu chcą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka