palacz67 01.04.12, 12:03 Pozdrawiam serdecznie, miłej niedzieli :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palacz67 Re: Prima Aprilis 01.04.12, 13:33 Dziękuję:-) www.youtube.com/watch?v=N7YkdhnkLR4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prima Aprilis 13.04.12, 13:52 Pozdrawiam, piosenka bardzo ładna, miłego weekendu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prima Aprilis 15.04.12, 10:13 Witam. Mam do Was pytanie. Gdzie w Mielcu można kupić fotel rozkładany z funkcją spania dla dorosłej osoby. W Tarnobrzegu nie mogę znaleźć. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam serdecznie, miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prima Aprilis 19.04.12, 08:40 Jestem wkurzona na nauczycieli. Sama też jestem nauczycielką. Córa jest za granica, ma 15 lat. Wychowawczyni powiedziała, że mogą kupić po flaszce alkoholu dla rodziców! Wierzę Jej. Jestem wkurzona na nauczyciela. Jak można tak powiedzieć do 15-latki? Rozmawiałam z Nią przez internet. Kazałam Jej kupić krówki i zabroniłam kupować jakikolwiek alkohol. Do nauczycieli- opamiętajcie się!!! Pozdro, Lechowski :-) Ps.Mąż też się wkurzył, córa opowiadała, że litr alkoholu może przewieźć! Masakra!!! Ufam dziecku, nigdy mnie nie kłamie. Jestem w szoku! z:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Prima Aprilis 21.08.12, 19:20 Dziękuje za dzisiejsze muzykowanie, przepiękne piosenki dopołudniowe i ciasto wieczorne:-) Wróciłam od dentysty z Tarnobrzega. Miłego wieczoru, pa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: pomoc rodzinie wielodzietnej 04.10.12, 17:20 Witam. Mam do Was prośbę.Potrzebne mi są pilnie kurtki dla chłopaków, rozmiar 165,152,142 dla rodziny wielodzietnej( 8 dzieci) Ojciec jest po wylewie i nadal ma problemy ze zdrowiem. Pomagałam już tej rodzinie, mieszkają pod Olkuszem. Wysyłałam paczki i brat był tam osobiście. Gdyby ktoś z Was zechciał pomóc, to podam maila. Pozdrawiam, miłego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: pomoc rodzinie wielodzietnej 04.10.12, 19:03 Tu jest więcej informacji bezpośrednio od Ani, zapraszam też do mojego wątku "pomoc dla dzieci" na tarnobrzeskim forum. Miłego wieczoru Witam wszystkich serdecznie, jestem z pod Olkusza moja sytułacja znowu się skomplikowała,stan zdrowia męża się pogorszył moje dzieci zostały bez kurtek a jest coraz zimniej na wzrost 165 cm,152 cm,142 cm,dla chłopaków,jak by miał ktoś buty jakieś adidasy albo pół buty dla chłopaków nr butów 41,40,36. Bede bardzo wdzięczna równiez za kozaki damskie nr.36/37 dla córki oraz 37/38 dla mnie bo na nowe szybko nas nie będzie stać. Proszę o pomoc i bardzo wszystkim dziękuje,gorąco pozdrawiam i życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: pomoc dla dzieci 10.12.12, 19:41 Dobry wieczór, potrzebne mi są ubranka na chłopczyka, który ma obecnie 10 miesięcy. Może ktoś z Was zechciałby podarować biednej rodzinie? Dziękuję za pomoc, pozdrawiam serdecznie, miłego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś