Dodaj do ulubionych

Sprawdzony architekt

23.07.10, 16:15
Witam,

Poszukuję sprawdzonego architekta, który zaadaptowałby gotowy projekt domu, przygotował plan zagospodarowania działki i pomógł w uzyskaniu pozwolenia na budowę. Zależy mi na czasie, czy ktoś z forumowiczów mógłby mi kogoś polecić? :)
Obserwuj wątek
    • bjdr up 24.07.10, 10:17
      nikt nic nie wie?
    • altamira83 Re: Sprawdzony architekt 29.10.10, 10:23
      Ponawiam pytanie. Poszukuje taniego architekta z Czestochowy lub okolic do adaptacji projektu. Kogo polecacie???
      • Gość: gaga Re: Sprawdzony architekt IP: *.sfc.pl 29.10.10, 19:13
        taniego czy dobrego-zdecyduj się
        • Gość: m.p Re: Sprawdzony architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 19:25
          Stanisław Świątek ul. Czapskiego. polecam szybki i solidny
      • Gość: xXx Re: Sprawdzony architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 09:45
        Żaden architekt nie jest szybki i tani co do solidności już lepiej do domku potrzebujesz artystę plastyka po budownictwie który ma znajomego architekta co podbija tak będzie najtaniej i najszybciej. A co do sprawdzonego wpisz w google pracownie architektoniczne w Częstochowie, jest lipa na rynku ostatnio więc może i za domek się wezmą
        • Gość: licho Re: Sprawdzony architekt IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.07.13, 09:28
          człowiek poszukuje architekta z uprawnieniami ,który opracuje
          projekt budowlany na pozwolenie a nie plastyka który narysuje bajerk.
          Jeżeli jest to projekt domku to wystarczy uprawniony technik
          Kupiłeś gotowy projekt ,to architekt nie będzie mógł robić dużych zmian
          /prawa autorskie / .Architekt będzie czy potrzebny tylko przy opracowaniu
          indywidualne projektu .ZA adaptację technik powinien wziąść nie więcej niż 1.500zł,
          • karolexing Re: Sprawdzony architekt 21.03.15, 17:13
            Polecam www.piekarekprojekt.pl
      • kianowakowska Re: Sprawdzony architekt 26.06.18, 13:00
        Ja polecam Macieja Tubielewicza
        www.archidesign.com.pl
    • Gość: adam Re: Szukam taniego architekta IP: *.net.stream.pl 17.06.13, 20:50
      Szukam taniego architekta w Czestochowie, ktory moze zrobic plany na zmiane budynku z gospodarczego na budynek uslugowy.
      • Gość: re Re: Szukam taniego architekta IP: *.42.6.14.alfanet24.pl 17.06.13, 21:22
        moją adaptacje nakreślił pan kędzierski z biura attyka niestety nie posiadam juz numeru tel.pozdrawiam
      • melancholia88 Re: Szukam taniego architekta 19.07.13, 14:04
        Jeśli szukasz kogoś niedrogiego i kompetentnego polecam architekt Annę Rossowską. Przygotowała dla mnie aranżację mieszkania i jestem w stu procentach zadowolona z efektów jej pracy. No i nie policzyła sobie dużo.
    • Gość: Łoś Re: Sprawdzony architekt IP: *.mikolow.multimetro.pl 03.09.13, 23:04
      Tani i dobry? Oj coś za coś. Ja polecam dobrego z własną ekipą co nie jest bez znaczenia bo przy wycenie często biura bez ekip chcą po 5tys. za nadzór na miesiąc a tu co zaprojektowali muszą zrobić :) - msmdesign.pl
    • karolexing Re: Sprawdzony architekt 21.03.15, 17:16
      polecam www.piekarekprojekt.pl
    • tombeata5 Re: Sprawdzony architekt 04.10.15, 15:54
      Najlepsze studio projektowe jakie znam to Bazylia projekt studio.
      Żadna narzucająca swoje wizje babka czy stary architetk z politechniki (który nie ma zleceń w SWOJEJ braży) - tylko młoda, kompetentna i (co wg mnie ważne) dyplomowana Architekt wnętrz - z super świeżym podejściem do projektowania. Moja cała rodzina była super zadowolona ( z niewygórowanej ceny też ), a znajomi co chwię sie pytają o kontak do niej. Więc polecam - jeśli nadal to aktualne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka