Dodaj do ulubionych

Stomatolog NFZ

02.09.10, 20:46
Witam
Czy ktoś z Państwa może mi polecić najlepiej w szeroko rozumianych granicach Rakowa jakiegoś
stomatologa, który przyjmuje w ramach umowy z NFZ- tem. Moją żonę od kilku dni bolał ząb a od
dwóch dni jest cała spuchnięta. Niestety ja pieniądze na koncie będę miał dopiero za kilka dni i nie
chcemy tyle czekać aby iść na prywatną decyzję.
Jeśli ktoś z Państwa dysponuje jakiś pomocnymi dla nas informacji to bardzo proszę o podzielenie się
nimi.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • agnieszka71 Re: Stomatolog NFZ 02.09.10, 21:09
      Z tej listy na pewno znajdą się gabinety w granicach szeroko pojętego Rakowa,
      z innej beczki - z taki stanem zapalnym to należy isc szybko nawet na drugi
      kraniec miasta jak chce się zachować zęba. Powodzenia.

www.nfz-katowice.pl/?a=gdzie_sie_leczyc&k0=01_gdzie_sie_leczyc&s=lista_teleadresowa&id_m=5&id_r=5&id_u=134
      • Gość: ola Re: Stomatolog NFZ IP: *.183.250.88.dsl.dynamic.eranet.pl 03.09.10, 16:03
        Jeżeli twoja żona jest w stanie jakim opisałeś podejdź z nią do najbliższego gabinetu stom. z podpisaną umową na NFZ, prawdopodobnie trzeba włączyć antybiotyk jak jest obrzęk +(ząb do leczenia kanałowego) pierwsza wizyta (zatrucie zęba w ramach NFZ) następne niestety już odpłatnie chyba że dotyczy to zębów przednich(1-3 to na NFZ) , nie zwlekaj bo ten stan bez interwencji dentysty nie przejdzie, pamiętaj jeszcze pacjent z bólem nie powinien zostać odesłany z kwitkiem lub umówiony na inny termin.
        • Gość: xxxxxxx Re: Stomatolog NFZ IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 03.09.10, 18:15
          Dr.Bilski ul.Armii Krajowej przyjmuje na NFZ
    • Gość: krisi Re: Stomatolog NFZ IP: *.net.stream.pl 04.09.10, 10:05
      przychodnia ,Wrzosowiak" stomatolog na NFZ.Krótkie terminy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka