Dodaj do ulubionych

Zaplecze Matyjaszczyka

14.09.10, 12:13
Czy ktoś mi może powiedzieć jakie zaplecze ma Pan Matyjaszczyk?
Czy to są osoby ze "starego" SLD które już raz rządziło tym miastem? Bo z tego co mi wiadomo, twarz SLD ma nową ale zaplecze stare pozostało...

Q
Obserwuj wątek
    • Gość: zaplecze Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 13:45
      Głównym filarem zaplecza Pana Kandydata Krzysztofa Matyjaszczyka jest Pan Radny Marek Balt
      tvorion.pl/index.php?action=show_news&idNews=6872

radny radzi i wskazuje - nawet kandydata:)
      • qatiloo Re: Zaplecze Matyjaszczyka 14.09.10, 14:41
        jeśli Matyjaszczyk ma właśnie takie zaplecze, to ja nie chcę takiego prezydenta inżyniera co to na wszystkim się zna bo jest inżynierem...

Q
        • Gość: inżynier Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:54
          Bo inżyniery wszystkie się na wszystkim znają...
        • dyziek_o Re: Zaplecze Matyjaszczyka 14.09.10, 14:56
          A bo to widzisz, dawniej tak było, że inżynier był tak kształcony by się na większości rzeczy wyznawać.
          Nie to co dziś. Dziś słyszałem, że dyplom ukończenia Politechniki można na jarmarku zakupić.
          A takiego dyplomu właściciel może się na paru rzeczach nie znać.
          Ale to insza inszość. I lepiej ty inżynierów nie ruszaj bo to godny szacunku tytuł.....jak by co.
          Dyzio.

ps.
          Oczywiście o dyplomie z Politechniki rozmawiamy. Nie z jarmarku.
          • qatiloo Re: Zaplecze Matyjaszczyka 14.09.10, 15:31
            Oczywiście, że inżynier to całkiem dobre wykształcenie, ale nie można mówić, że to idealne wykształcenie na prezydenta bo to zakrawa na farsę...I nie chodzi mi o to, że inżynier nie może być dobrym prezydentem ale o to, że to kiepski argument na plus, no ale jak się nie ma innych argumentów to się używa takiego...

Q
            • Gość: dosyć Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.chello.pl 14.09.10, 15:59
              Mam dosyć piep...enia o atucie młodości i wykształcenia. Nie ma to żadnego znaczenia. Prezydent ma się znać na samorządzie i nie ważne, czy jest inżynierem oraz ile ma lat. Faktycznie wiele bardziej ważne jest zaplecze które posiada. Jeżeli Pan Balt jest prawą ręką Matyjaszczyka, to ja już podziękuję. Ostatni w mieście gasi światło.
    • Gość: nh Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 19:18
      jeden ze starego a reszta to chlopaki mniej wiecej w jego wieku
      • Gość: zen Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: 178.56.87.* 14.09.10, 20:27
        Z takim skandalistą baltem Matyjaszczyk daleko nie zajedzie, a właściwie on już się cofa.
        • Gość: Sol Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 21:07
          To co radny Balt opowiada o posłance Leszczynie dowodzi, że niektóre wady sa nieuleczalne. Strach przed Leszczyna jest spory, a redaktorom z Tv kablowej Orion gratuluje logiki. Zaprosić kogoś z SLD by zapytać czy Leszczyna to dobry kandydat na prezydenta to chyba pomysł samego naczelnego redaktora. Panie redaktor naczelny proponuje teraz zaprosić kogoś z PO by zapytać czy Matyjaszczyk to dobry kandydat na prezydenta.
          • Gość: Antyk Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: 212.87.246.* 14.09.10, 21:37
            Oni są dobrze poinformowani zobaczcie jak Leszczyna i balt na sesjach rady miasta do siebie się uśmiechają jak sobie oczka puszczają, buziaczki. Wcale bym się nie zdziwił gdyby ich łączyło coś więcej niż polityka to Marek Balt namawiał Leszczynę do kandydowania na prezydenta miasta. I ona jak widać kandyduje.
            • Gość: Ania G. Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 23:09
              Mareczek cofa się strasznie. Obejrzałam z ubawem ten wywiad i uważam, że się skompromitował. Krzysztof będzie dobrym Prezydentem, bo jest ynżynyerem i będzie badał na ulicy próbki afaltu osobiście!
              Brawo Marek, no to pojechałeś.
              Ja stawiam na Jacka Kasprzyka. Odpuść Krzysiek.
              • Gość: nono Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 23:15
                Oni są sobie równi! Jeżeli Matyjaszczyk wypuszcza takiego ...... to znaczy, że on ma podobny sposób rozumowania!!!!
                • Gość: powiec Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 23:25
                  Błagamy,prosimy o dalszy ciąg takich wywiadów - to dla nas miód. Dziękujemy ci Balcie,może nawet zastanowimy się nad przyjęciem do naszej partii - jako bocznego obrońcy? kto wie ?
                  • Gość: ja Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 23:46
                    I nikt nie odpowie ,bo nie ma kto i na co odpowiedzieć
    • anty_po Re: Zaplecze Matyjaszczyka 15.09.10, 06:59
      No właśnie - dobre pytanie a ja już na nie odpowiadam: Kadrą jest Marek Balt, Balt Marek, Marek, Balt, Balt Marek, Marek Balt .... długo by jeszcze wymieniać. Jeżeli w podobny sposób jak Marek Balt myśli Poseł Matyjaszczyk to gratuluje lewicowemu elektoratowi, jeżeli pomysły na rządzenie miastem ma Poseł Matyjaszczyk dokładnie takie jak wyartykułował to Pan Balt - to nie daj Boże takiego Prezydenta-Inżyenira.
      Lewico zastanów się - wróćcie do korzeni - desygnujcie Jacka - inaczej będzie PO Was.
      • qatiloo Re: Zaplecze Matyjaszczyka 15.09.10, 11:02
        Dokładnie tak jest.... Czekałem tu na jakąś odpowiedź, ludzi sympatyzujących z SLD, ale oni tylko potrafią pisać o jakiś nieistotnych sprawach i obrażać ludzi. Właśnie tak wygląda SLD w Częstochowie...
        • Gość: p Re: Zaplecze Matyjaszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 14:57
          w polityce wystepuje zasada proporcjonalnosci
          im wiekszym ktos jest glabem tym bardziej pcha sie w strukturach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka