puls475 19.09.10, 22:02 To najlepszy kandydat na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ika Re: Jacek Kasprzyk IP: *.146.198.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.09.10, 22:44 Tak Jacek jest człowiekiem honoru a Matyjaszczyk do pięt mu nie dorasta ze swoją świtą Baltem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Jacek Kasprzyk IP: *.com 20.09.10, 05:43 Częstochowa miastem ludzi honoru? forum.gazeta.pl/forum/w,55,116562102,116634888,Re_Matyjaszczyk_na_Prezydenta.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Jacek Kasprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 14:54 A w czy się ten honor przejawia ?Przygoda z polityką była i się skończyła.Teraz trzeba żyć jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oggr Re: Jacek Kasprzyk IP: 94.254.203.* 24.09.10, 21:43 Miejmy nadzieję, że wyborcy nie nabiorą się na te prymitywne chwyty Pana Matyjaszczyka i Balta i Tygodnika Poniedziałek. Mądrzy ludzie widzą jak poziom tych ludzi szkodzi środowisku lewicy naszego miasta.. Pan Wrona pokazał już na co go stać, PO również - pani Leszczyna nic nowego nie wniesie, chyba że niekompetencję.. Dla mnie jedyny wybór to Jacek Kasprzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jacek Kasprzyk IP: 83.238.29.* 20.09.10, 07:43 puls475 napisał: > To najlepszy kandydat na prezydenta O, następny dupoliz partyjny się produkuje :) Leszczyna i Wrona mają tu już swoich przydupasów (z ilościową przewagą tej pierwszej), widać Kasprzyk też już się dorobił :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzi_uziel Re: Jacek Kasprzyk 20.09.10, 20:02 Ktoś, kto się wypowiada w ten sposób, musi być z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość... Re: Jacek Kasprzyk IP: 193.138.241.* 20.09.10, 20:19 i co takie jak Bodzio mogą wnieść do czegokolwiek? prymityw, prymityw, prymityw! pełno takich "oszczymajtków" ubliżających wszystkim i wszystkiemu bez najmniejszego sensu na tym forum. Dlaczego administratorzy na to nie reagują?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jacek Kasprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:44 Gość portalu: Bodzio napisał(a): > Kto ci najszczał na ryj i dlaczego otwierałeś paszczę komuszku. Tak realistycznie piszesz o tym szczaniu na ryj , że zaczynam podejrzewać że w domowym zaciszu praktykujesz takie zabawy gamoniu:) >ja to dupa w wojsku zawsze była Mówisz że dupa byłeś w wojsku? Ciekawe pod jakim względem :) Czynnym czy biernym ? Sądzac po ilości napalonych żołnierzy na jednoistce i braku kobiet to... A zresztą nie "wchodźmy" w szczegóły i nie "wgłębiajmy się" w to :)))) A dupa to dalej jesteś co zresztą widać po polskich drogach, które m.in. ty budujesz :) I nie dość że dupa to jeszcze pedał i zboczeniec. I kto tu jest komuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeto Re: Jacek Kasprzyk IP: *.182.35.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.09.10, 22:17 Lewica to od zawsze był Kasprzyk nie rozumiem czemu pchają tego młokosa Balta z Matyjaszczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Jacek Kasprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:22 bo może dobrze wchodzi, nie ma dobrego kandydata na prezydenta , nigdy nie było, nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewakśpiewak Re: Jacek Kasprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:28 Jacku zycze ci bys wygrał te wybory. To co robi Matyjaszczyk z Baltem osmiesza lewicę. Boże uchroń nas od takiej niemądrej lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutmen Re: Jacek Kasprzyk IP: 79.189.213.* 28.09.10, 12:28 Ja też Ci życzę, jak wygrasz to zobaczysz dopiero co to jest: władza, odpowiedzialność, słowo, honor a przede wszystkim zobaczysz jak użo Ci brakuje żeby ją utrzymać ! Dowiesz się więc tego czego dzisiaj nie chcesz wiedzieć. Szkoda tylko, że ta nauka będzie kosztować wszystkich częstochowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joko Re: Jacek Kasprzyk IP: 212.87.246.* 21.09.10, 00:25 Żeby kretyni od Wrony mieli o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Jacek Kasprzyk IP: *.mobile.project4.pl 21.09.10, 20:20 Tak jak puls duźo wnosi tam naparza na kaczora tu zachwala kasprzyka facio o ip 8323829 i o ksywce ja tak napisał w postach dyźka więc mu odpisałem Proszę zejść o jedną stronę Napisz coś o sobie kmiotku a tak to łapiesz słowa jak karp powietrze Drogę od autostrady nie odróźniasz mostu od kładki .Wojsko jak odrabiałem to plutonie moim pełno było takich ja Jesli to ten ja to zapraszam na pogaduchę nie koniecznie na dźbowie Daj cynk w sobotę znajdę trochę czasu to ponawijamy Zabierz teź tego co duźo wnosi do tych postów i oczwiście plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jacek Kasprzyk IP: 83.238.29.* 22.09.10, 13:19 Gość portalu: bodzio napisał(a): > Tak jak puls duźo wnosi tam naparza na kaczora tu zachwala kasprzyka facio o ip > 8323829 i o ksywce ja tak napisał w postach dyźka więc mu odpisałem Proszę ze > jść o jedną stronę Napisz coś o sobie kmiotku a tak to łapiesz słowa jak karp p > owietrze Drogę od autostrady nie odróźniasz mostu od kładki .Wojsko jak odrabia > łem to plutonie moim pełno było takich ja Jesli to ten ja to zapraszam na pogad > uchę nie koniecznie na dźbowie Daj cynk w sobotę znajdę trochę czasu to ponawij > amy Zabierz teź tego co duźo wnosi do tych postów i oczwiście plusa. Chętnie bym ci odpisał na post, ale po kilku przeczytaniach i próbach zrozumienia twojego postu stwierdzam, że niestety nic nie rozumiem z tego bełkotu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacek Kasprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 19:05 Kasprzyk to najlepszy kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Jacek Kasprzyk IP: 212.87.241.* 21.09.10, 19:58 Gość portalu: gość napisał(a): > Kasprzyk to najlepszy kandydat na...pretendęta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puls475 Re: Jacek Kasprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 11:17 Wszyscy powinni głosować na Jacka Kasprzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca czestocho Re: Jacek Kasprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 13:34 Przypominam jeszcze ze to dzieki p Kasprzykowi Straz Miejska nie bedzie w Czestochowie wyludzac pieniedzy fotoradarem od kierowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Jacek Kasprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 13:47 Gość portalu: kierowca czestocho napisał(a): > Przypominam jeszcze ze to dzieki p Kasprzykowi Straz Miejska nie bedzie w Czest > ochowie wyludzac pieniedzy fotoradarem od kierowcow Jakbys jeździł zgodnie z przepisami nie martwiłbyś się "wyłudzaniem" pieniędzy przez Straż Miejska w Częstochowie hhehehe A tak szczerze kandydata na prezydenta Częstochowy niema żadnego i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca czestocho Re: Jacek Kasprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 13:53 he he he gdybys w ogole jezdzil samochodem wiedzial bys ze straze gminne czy miejskie ktore maja fotoradary ustawiaja je czesto w miejscach gdzie jest ograniczenie do 50 km i lapia" piratow "ktorzy pedza 70 km .I to jest wlasnie wyludzanie pieniedzy.To nie ma nic wspolnego z bezpieczenstwem.He he he, wiedz o tym ze straz gminna w Mykanowie 95 % mandatow ( wszyskich) wystawila w ten wlasnie sposob.To dzieki temu p J Kasprzyk wstrzymal zakup czy dzierzawe fotoradaru w Czestochowie.Kto ma samochod i olej w glowie powinien glosowac na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacek Kasprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 10:23 Tak ,tak kto ma olej w głowie niech głosuje na Kasprzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Jacek Kasprzyk- V kolumna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 12:44 Komu służy rozbicie głosów na lewicy ? Zyskuje tylko TW, który w cuglach wygra ew. II turę z niby -kandydatką p. Izą a przegrywa z p. Krzysztofem . Jeżeli sprawdzi się ten scenariusz to zobaczymy jaka była cena zapłacona przez TW za rozbicie głosów lewicy i ile pan Jacek kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosc Re: Jacek Kasprzyk- V kolumna ? IP: 94.254.203.* 24.09.10, 21:41 Przyznaję rację w jednym - lewica nie powinna być rozbita, bo sama sobie tym szkodzi. Ale z tego co czytałem w wywiadzie na jego stronie to Jacek Kasprzyk jest dokładnie tego samego zdania i od samego początku zwraca sie o stworzenie wspólnej listy lewicy z jednym kandydatem na prezydenta miasta. Radzę przeczytać: www.jacekkasprzyk.com.pl/news.php?readmore=5 A Matyjaszczyk będzie mieć wymówkę jak przegra, że Kasprzyk mu głosy odebrał... Tylko że coś mi się wydaje że Panu Krzysiowi to głównie zależy na zrobieniu szumu wokół siebie - Balt i poziom jego zagrywek mu "pomaga" - i wygraniu, ale w wyborach do parlamentu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herra Jacek Kasprzyk - głosuję na niego IP: *.147.148.173.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.09.10, 11:20 Mój głos oddam na Jacka Kasprzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albin siwak Re: Jacek Kasprzyk IP: *.prenet.pl 28.09.10, 12:33 Dobre.Kiedyś pokazał się w TV i nie rozumiało chłopisko żadnych pytań.Chyba nie potrafi rozróżnić różniczki od różnicy, a co dopiero pojęcie budżetu czy restrukturyzacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jacek Kasprzyk IP: *.147.202.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.09.10, 21:56 Ja tam wolę Pana Ksprzyka a nie Matyjaszczyka zarozumialca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoga Re: Jacek Kasprzyk IP: *.isd-hcz.com.pl 29.09.10, 08:22 Dokładnie..Matyjaszczyk jest beznadziejny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Jacek Kasprzyk na emeryturę wielopartyjną IP: *.trustnet.pl 28.10.10, 20:46 A Matyjaszczyk oczywiście jest nadziejny bo jest inteligentniejszy, bardziej błyskotliwy i odpowiedzialny. "haga" ale ty masz mały zasób słów, a może ty z zawodu krawcowa jak twojego idola żona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutmen Dupek bez twarzy i honoru ! IP: *.trustnet.pl 28.10.10, 20:41 Jacy zwolennicy tacy radni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Dupek bez twarzy i honoru ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 20:54 Ciekawe,czy będą na jednym plakacie blisko siebie jak pedały/ w rowerze oczywiście/ Odpowiedz Link Zgłoś