Dodaj do ulubionych

Dr Pilecki - opinie

21.09.10, 12:13
Czy ktoś może korzystał z konsultacji dr Pileckiego? Jakie są Wasze opinie na temat tego lekarza? Lub czy znacie jakiś innych świetnych ortopedów w Częstochowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaanka Re: Dr Pilecki - opinie IP: 195.88.28.* 21.09.10, 20:37
      podbijam
    • Gość: Gość Re: Dr Pilecki - opinie IP: *.chello.pl 21.09.10, 22:33
      Polecam dr Szyprowskiego
    • Gość: gość Re: Dr Pilecki - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 09:35
      Córka w marcu złamała kość udową z przemieszczeniem (paskudnie) Dzięki dr.Pileckiemu niedawno przeszła drugą operacje,rane ma ślicznie zaszytą i śmiga bez kul .Gorąco polecam
      • Gość: Pilecki Re: Dr Pilecki - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 09:48
        jak masz problem to śmigaj do Piekar w czewce to same wały zostały, lub czasami przyjadą jak im zaplacą. :(((
        • Gość: ss Re: Dr Pilecki - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.10, 12:57
          Mojej znajomej w piekarach spieprzyli kolano .... to nie jest reguła że piekary sa ok....
          Ktoś z Cz-wy ... nie pamiętam jednak kto sprawę wyprowadził i jest ok
    • Gość: pacent Re: Dr Pilecki - opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.12.10, 10:31
      Gorąco polecam tego lekarza. Jakiś czas temu operował mi kolano. Wspaniała opieka i normalny człowiek. Najważniejsze, nie jest jak co niektórzy krwiopijcą.
      • Gość: życzliwy Re: Dr Pilecki - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 18:52
        Ja też polecam Dr. Pileckiego. Operował mi złamany obojczyk z przemieszczeniem. Fachowy i rzetelny, "ludzki" lekarz.
        • Gość: mimi Re: Dr Pilecki - opinie IP: *.net.stream.pl 09.12.10, 12:34
          polecam
    • Gość: seweryn Re: Dr Pilecki - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.10, 12:55
      miałem u niego altroskopie wszystko ok tylko zapłaciłem 2500zł
      teraz za rekonstrukcje wiązadła powiedział 4500zł.
      chyba lepiej jechać do piekar do prof. Widuchowskiego na kase chorych tylko trzeba poczekać.
      A w czewie a raczej okolicach to najlepiej jechać do Aleksandri (masarnia).
    • kaja_1986 Re: Dr Pilecki - opinie 09.12.10, 13:26
      Polecam dr.Pileckiego jakies 3 lata temu pomogl mojemu bratu kiedy mial kontuzje kolana.Obeszlo sie bez operacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka