Gość: lamer_misiek IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 00:20 Mam pytanie.Jak podlaczyc motke V300 do kompa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Motorola V300 IP: 80.51.236.* 30.03.04, 19:41 A nie pomyliłeś/aś sobie forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek_nie_lamer Re: Motorola V300 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 11:26 Wiec tak.Poszedlem na latwizne i dlatego jestem na tym forum a nie innym.Jak widac ktos zawsze odpowie:)."Lamer" to tez podpucha zeby ktos mnie zauwazyl.Prawda jest taka ze nie jestem wlascicielem tej Motoroli V300.Chcialem zrobic mala niespodzianke znajomej z tym kabelkiem.A nie wiem dokladnie jaki to ma byc: USB/USB,szeregowy,czy moze USB/szeregowy - jesli taka kompbinacja w ogole istnieje.Aaaa jesli bylby to zwykly kabelek,taki jak powszechnie uzywane w kompach to pomyslalem ze moze taniej bedzie kupic go w sklepie komputerowym niz na stoisku ERY,gdzie zapewne sprzedawca naklanialby mnie do jedynie sluszngo zakupu w ich punkcie.... Uff,mysle ze sie wytlumaczylem w miare dobrze;).Dzieki za posty,pozdrawiam. Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Motorola V300 IP: 80.50.189.* 31.03.04, 08:21 Idź do Merkurego i na stoisku z telefonami komórkowymi kupisz przewód i oprogramowanie. Odpowiedz Link Zgłoś