ywon1 29.09.10, 20:35 witam - szukam dobrego mechanika zajmującego się fiatem na terenie częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościuuu Re: serwis fiat IP: *.2.8.74.tvksmp.pl 29.09.10, 20:53 Google nie działa? www.asoklimasinski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaBe Re: serwis fiat IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 21:27 Ja naprawiam w takim małym warsztacie na ul. Gminnej 42 na Grabówce. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: serwis fiat IP: *.alfanet24.pl 29.09.10, 21:46 Jedź do ASO FIAT Kowalski na ul Przestrzenną. Serwisowałem kilka ładnych lat swojego Fiata i byłem zawsze zadowolony, nie oszukują, doradzą, nie miałem żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: serwis fiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 08:38 Akurat ja z Kowalskim nie mam dobrych wspomnień. Chciałem w Punto wymienić przewody hamulcowe korzystając z darmowej akcji serwisowej fiata. Powiedzieli, że przewody wyglądają jak nowe więc na pewno były już w związku z tą akcją wymieniane i nie ma sensu ich wymieniać. Nie bardzo im ufałem i chciałem je w takim razie wymienić na swój koszt. Mieli zadzwonić jak przyjadą zamówione przewody hamulcowe. Nie zadzwonili nigdy a było to ze 3 lata temu. Natomiast jakiś rok temu będąc na Głównej przy okazji jakiejś innej naprawy powiadomiono mnie, że na podstawie numeru VIN ustalili, że to auto jeszcze z akcji nie korzystało wiec wymienili przewody i płyn gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
mcneo Re: serwis fiat 30.09.10, 15:55 Witam... Polecam: www.asojacek.pl/ Pozdro... MC_NEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijozof Re: serwis fiat IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 16:37 Też mogę polecić, gość zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: botoja Re: serwis fiat IP: *.54.173.129.tvksmp.pl 30.09.10, 16:44 Jest takie fajne miejsce w necie -> rankingwarsztatow.pl/ Może poszukaj tam. A inni może tam swoje opinie o mechanikach pozamieszczają, przydałoby się zebrać takie infrmacje w 1 miejscu. Osobiście myślę, że w fiacie to specjalizuje się 99% mechaników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: serwis fiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 23:02 Mechanika Pojazdowa Robert Wójcik Jolanty 19 Bardzo dobry mechanik jeżeli chodzi o fiaty. Odpowiedz Link Zgłoś