Dodaj do ulubionych

Sprawa honoru

14.11.10, 20:42
Nie lubię kiedy ktoś próbuje robić głupka ze mnie... albo z innych. Inicjatorzy REFERENDUM zorganizowanego dla odwołania Wrony zrobili głupków z wszystkich, którzy im zaufali. Po jego odwołaniu nic nie zmieniło się w Częstochowie na lepsze, a miało się zmienić. Kurpios skompromitował się tak, że nawet nie próbuje kandydować. Czy pamiętacie o tym uczestnicy referendum? Czy też pamięć macie dobrą, ale krótką? Za tę haniebną akcję, której koszty ponieśliśmy MY frajerzy daję czerwoną kartkę wszystkim organizatorom referendum: Matyjaszczykowi i SLD, PO i PISowi, który pod zarządem Girzyńskiego utracił poczytalność (na szczęście na krótko). Zagłosuję przeciwko wszystkim organizatorom referendum. Każdy, kto się szanuje - zagłosuje na Wronę.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzyś Re: Sprawa honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 21:06
      Bardzo dużo się zmieniło- NIE MA WRONY!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Głos oddany na Wronę- to głos stracony!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Rozdawanie ulotek pod kościołem przez "sieroty" po Wronie- to "brudzenie" KOŚCIOŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!

resztę później napiszę.
      • chupakabra777 Re: Sprawa honoru 14.11.10, 21:28
        Dziś pod kościołem otrzymałem ulotkę Tomasza BLUKACZA (SLD) z informacją, że jest parafianinem. Ciekawe jak godzi udział we wspólnocie kościoła z antykościelną propagandą jego partii. Hipokryzja nie zna granic.
        • Gość: krzyś Re: Sprawa honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 21:48
          Sam przyznajesz,że Wrona=SLD
          • Gość: chupakabra Re: Sprawa honoru IP: *.chello.pl 14.11.10, 22:19
            Ciekawa dedukcja. Ale Sherlockiem, to ty nie jesteś "krzyś".
            • Gość: krzyś Re: Sprawa honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 22:32
              Sherlockiem nie, -ale prorokiem, -i przepowiadam straszną klęskę Wrony z ogromnymi konsekwencjami i wstydem dla Infułata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka