Dodaj do ulubionych

Barry Thomas - praca

19.11.10, 20:37
Witam!
Do Barry Thomas ostatnio regularnie są przyjęcia przez agencje pracy Manpower.
Chciałbym zapytać jak to wygląda, czy jest szansa załapania się na dłużej czy np po miesiącu zwalniają? Czy jest szansa zatrudnienia po czasie normalnie, nie przez agencje?
Wiem, że pewnie większość osób będzie narzekać, ale pracować gdzieś trzeba w tym naszym pięknym mieście :)
Proszę o konkretne odpowiedzi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Barry Thomas - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.10, 19:57
      Witam , gdzie można się dostać bez układu do pracy? :)
      Proszę o podpowiedź . Tylko proszę darować sobie opinii rusz się z przed kompa , czy coś w tym stylu . To sobie darujcie .
      Pozdrawiam , życzliwych ludzi :)
      • Gość: gościuuu Re: Barry Thomas - praca IP: *.2.8.74.tvksmp.pl 20.11.10, 20:19
        W okresie ostatnich 5 lat 3 razy zmieniałem prace. Za każdym razem zwalniałem się sam, bo kolejna praca była lepsza. Za każdym razem prace zmieniałem bez żądnych znajomości czy układów. Zawsze z ogłoszenia. Więc jednak da się.
        Kupować gazety, przeglądać ogłoszenia w necie, zwracać uwagę na ogłoszenia na mieście i ... CV wysyłać, wysyłać, wysyłać. Lepszego patentu na znalezienie pracy nikt nie wynalazł.
      • Gość: ariel Re: Barry Thomas - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 20:28
        Złóż podanie do Polimex-Mostostal na Korfantego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka