Dodaj do ulubionych

Stok w Kamyku

30.11.10, 16:32
Witam

Nie wiecie może, czy ten mały stok narciarski w Kamyku to będzie teraz jakoś czynny, najlepiej w ten weekend? Pora się rozruszać przed sezonem.
Obserwuj wątek
    • Gość: En Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.katowice.agora.pl 01.12.10, 22:05
      Nie lepiej rozruszać się na wiekszym stoku, niż na górce 250 metrowej? no chyba że dopiero zaczynasz przygodę z nartami ale to i tak lipny stoczek taki mały :P
      • viktoria28 Re: Stok w Kamyku 02.12.10, 17:51
        hej jaca polecam Bełchatów!często tam bywam
    • zdzisnadzis Re: Stok w Kamyku 01.12.10, 23:24
      pewnie bedzie,ale lepiej juz na gore kamiensk k,belchatowa jechac
    • Gość: Ala Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 10:22
      też jestem ciekawa czy będzie czynny
      • jaca10_73 Re: Stok w Kamyku 02.12.10, 22:20
        A ja juz wiem! Podjechalem tam dzisiaj, rozmawialem z obsluga, ruszaja jutro wieczorem!!! W sobote, niedziele juz sobie pojezdze, a w nastepny weekend na Slowacje :-)
        • Gość: Ala Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 09:40
          dzięki za informacje ;)
          • Gość: Qlawy Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 10:16
            O to ja też podjadę , a za tydz. do Czech .
            • jaca10_73 Re: Stok w Kamyku 04.12.10, 14:15
              I jak, był ktoś, jakie warunki, sktok przygotowany??? Mam zamiar jutro rano jechać. Od której zaczynają?
    • Gość: ? Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 10:22
      był tam ktoś ?
      • Gość: Olga Re: Stok w Kamyku IP: *.rev.masterkom.pl 06.12.10, 10:43
        o! dla początkujących, czyli dla nas..a może zna ktoś instruktora narciarstwa? Z chęcią byśmy skorzystali z pomocy. Kamyk wydaje się być idealnym miejscem na początki
      • Gość: pijozof Re: Stok w Kamyku IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.10, 10:48
        Z tego co widać nikt nie jeździ więc raczej stok nieczynny.
        www.gorakamiensk.info/lato/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=42
        • jaca10_73 Re: Stok w Kamyku 08.12.10, 00:38
          Jest tylko jeden problem, my tu nie o Górze Kamieńsk pod Bełchtowem, a o gorce w Kamyku. To raczej nie to samo. Ten w Kamyku działał w ten weekend, nie wiem jak teraz.
    • Gość: Ala Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 15:25
      był ktoś tam?
    • Gość: gosc Re: Stok w Kamyku IP: 85.202.157.* 11.12.10, 16:04
      Bylem dzis rano zobaczyc co sie tam wogole dzieje. Otoz nie dzialo sie nic, stok oblodzony, nienasniezany wygladal nieciekawie. Osobiscie nie polecam.
    • forsaker Re: Stok w Kamyku 12.12.10, 10:26
      Możecie mi wytłumaczyć gdzie dokładnie znajduje się ten stok? Jak do niego dojechać?

Kojarzę, że tabliczki były tuż przy kąpielisku Borówka, ale przejeżdżałem tamtędy wczoraj ok. 21:00 i niestety nic nie widziałem. Być może było już wszystko zamknięte albo jeszcze nieczynne?
    • Gość: Miron Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 14:55
      jak tam jest teraz ?
      • Gość: Pawelek Re: Stok w Kamyku IP: *.54.174.241.tvksmp.pl 27.12.10, 19:58
        Byłem wczoraj i nikogo nie zastałem. Widać było że mało śniegu wogóle jest na tym stoku.
        • forsaker Re: Stok w Kamyku 27.12.10, 21:11
          Gość portalu: Pawelek napisał(a):

> Byłem wczoraj i nikogo nie zastałem. Widać było że mało śniegu wogóle jest na t
          > ym stoku.

A jak tam w ogóle dojechać? Gdzie dokładnie znajduje się ten stok i dojazd do niego?
          • Gość: Miron Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 08:22
            www.polskaniezwykla.pl/statics/jak_dojechac.aspx?id=20001678
            • forsaker Re: Stok w Kamyku 28.12.10, 19:47
              Gość portalu: Miron napisał(a):

> www.polskaniezwykla.pl/statics/jak_dojechac.aspx?id=20001678

Dzięki, a tak dokładniej można poprosić? :-)

Wiem gdzie jest kąpielisko Borówka - ale na stoku nigdy nie byłem i nie wiem jak się do niego dojeżdża :-/
              • Gość: gość Re: Stok w Kamyku IP: *.182.66.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.10, 10:04
                Koniec języka za przewodnika.
              • Gość: Qlawy Re: Stok w Kamyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 10:51
                forsaker jeżeli jedziesz od Częstochowy w stronę Kłobucka ( ta trasa na Wieluń ) to w Libidzy skręcasz w prawo ( po lewej jest szkoła ,to na przeciwko ) jedziesz jakieś 500 metrów i skręcasz w lewo w taką dróżkę polną ( właściwie ), myślę , że dalej są jakieś tablice informacyjne.
                Jeżeli jedziesz przez Białą , to cały czas w stronę Kłobucka tak jak nad ten staw Borówka i przed tym stawem w lewo w stronę Libidzy później w tą samą dróżkę co wyżej opisałem .
                Trochę to zagmatwane ale trudno jaśniej opisać drogę na małej wsi , mam nadzieję , że jednak coś pomoże.
                Pozdrawiam
                • Gość: gosc Re: Stok w Kamyku IP: *.netcominternet.pl 29.12.10, 10:53
                  jezdzil ktos tam juz, bo chce jechac a nie wiem czy warto
                  • olapatrzyk Re: Stok w Kamyku 29.12.10, 12:59
                    up
                    tez mnie interesuja informacje na temat tego miesjsca...
                    • Gość: gosc Re: Stok w Kamyku IP: *.netcominternet.pl 29.12.10, 13:48
                      przejechalem sie tam i pozjezdzalem
                      10zjazdow - 15zl nie wiem jak ze sprzetem
                      stok (troche krotki) do nauki jazdy lub przypomnienia to jak najbardziej, troche oblodzony,ale ujdzie
                      ogolnie moze byc,
                      • borowka.2 Re: Stok w Kamyku 30.12.10, 18:27
                        stok super aktualne dane na www.adamborowiecki.pl
                      • borowka.2 stok w kamyku 30.12.10, 18:29
                        stok czynny aktualne dane na www.adamborowiecki.pl
    • borowka.2 Re: Stok w Kamyku 30.12.10, 18:28
      stok w kamyku czynny aktualne dane adamborowiecki.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka