Dodaj do ulubionych

Ciepłe grzejniki

03.12.10, 18:22
W której dzielnicy są już ciepłe grzejniki.Ja mieszkam na tysiącleciu są jeszcze lodowate i z ciepłowni nie widać dymu z komina.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 18:27
      u mnie na rakowie powoli zaczynają być ciepławe
      • Gość: WD Re: Ciepłe grzejniki IP: 213.241.96.* 03.12.10, 18:34
        U mojego profesora i przyjaciela w Mińsku na Białorusi - niedawno z nim rozmawiałem - jest bardzo ciepło!
        • Gość: qaz Re: Ciepłe grzejniki IP: *.slowackiego.trustnet.pl 03.12.10, 18:47
          A tak na poważnie, to grzeją już gdzieś?
          • Gość: ~ja Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 18:57
            Na Rakowie od godzinki zaczęli.
            • aliabdul Re: Ciepłe grzejniki 03.12.10, 18:59
              Na Błesznie też prawdopodobnie grzeją
          • Gość: anioł Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 19:02
            a co wy nie wiecie, ze ciufcie trzeba podpiac? dawniej było społecznie, a teraz kazdy siedzi w domu i po forach. albo podiwescie sie pod prezesa, ktory siedzi w ciepłym domku, bo z was kase ciagnie
          • Gość: TYM Re: Ciepłe grzejniki IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 19:05
            Srodmeiscie nadal zimne
            • Gość: xxxxx Re: Ciepłe grzejniki IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 03.12.10, 19:12
              Północ-nadal zimne
              • homer1981 Re: Ciepłe grzejniki 03.12.10, 19:24
                Ostatni Grosz - grzeją od ok. 18.00
                • Gość: nieJeleniak Re: Ciepłe grzejniki IP: *.54.170.166.tvksmp.pl 03.12.10, 19:34
                  jaja sobie robią normalnie PÓŁNOC miała być pierwsza grzana!! a na raków puścili coś im się pomyliło skandal!! Polecą głowy ze stołków oj polecą...
                  • Gość: ja Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 19:43
                    bo Raków to pany :D
                    Aleja Pokoju - grzeją od ok. 18:00
                    • Gość: bodzio Re: Ciepłe grzejniki IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 21:19
                      Faktycznie pany widać to na moim nowym tynku.
              • Gość: Halina Dąbrowska Re: Ciepłe grzejniki IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 03.12.10, 19:40
                dzielnica Północ - około godz. 22:00 powinno być ciepło
                • eqidox Re: Ciepłe grzejniki 03.12.10, 19:43
                  jaka 22?? dokładnie miała być pierwsza grzana przecież to jedna z najważniejszych dzielnic w Częstochowie a tu raków podłączyli pierwszy skandal... no ale cóż zaczynają od najgorszych;)
                  • Gość: krzyś Re: Ciepłe grzejniki IP: *.centertel.pl 03.12.10, 20:45
                    Matyjaszczyk załatwił żeby najpierw w jego dzielnicy - raków - grzali
    • Gość: . Re: Ciepłe grzejniki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.10, 20:16
      ścisłe centrum - dom wolnostojacy - lodówka, az mi z nosa kapie :/
      • Gość: x Re: Ciepłe grzejniki IP: *.prenet.pl 03.12.10, 20:27
        a u mnie jest 18,5 i wcale nie dogrzewam i mieszkam na północy
        • Gość: asa Re: Ciepłe grzejniki IP: *.realestate.net.pl 03.12.10, 20:34
          Okolice PZU są już letnie kaloryfery.
        • Gość: Fabian Re: Ciepłe grzejniki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 20:35
          To się ciesz i klaskaj uszami. Ja mam małe dziecko i nie jest mi do śmiechu. Nie wiem kiedy włączą to ogrzewanie, ale wiem, że jeśli dziecko się rozchoruje - spotkamy się w sądzie.
          Do kogo należy obowiązek utrzymania instalacji przesyłowej w odpowiednim stanie, do księdza proboszcza czy koncernu ciepłowniczego do jasnej cholery???
          Jak rury mają 40 lat to nie trzeba skończyć wyższych studiów o profilu energetyka żeby wiedzieć, że w pewnym momencie się z hukiem rozlecą!
          Takiej awarii w skali kraju po 1989 roku jeszcze nie było. Mija 24 godzina od zdarzenia a dwa największe częstochowskie osiedla pozostają bez ogrzewania!
          • Gość: TYM Re: 3 Wieszczy IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 20:40
            godzina 20 40 18C ciekawy jestem co na to wyborcy
          • Gość: c.c Re: Ciepłe grzejniki IP: *.prenet.pl 03.12.10, 20:42
            ty fabian nie pitol o dziecku, kalesony se zauż jak ci zimno, a awaria była w nocy o 1 czy 2
          • Gość: mati Re: Ciepłe grzejniki IP: *.rev.inds.pl 03.12.10, 20:44
            Weź się przestań podniecać; dziecko trzeba ubrać cieplej, przykryć kocem , jakbyś nie wiedział. Ja mieszkam na Północy i w domu mam 19 stopni i niczym nie dogrzewam.
            • Gość: c.c Re: Ciepłe grzejniki IP: *.prenet.pl 03.12.10, 20:47
              fabian to mięczak
            • Gość: Fabian Re: Ciepłe grzejniki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 20:48
              Nie nauczaj filozofie jak się dziecko wychowuje. O siebie się nie martwie tylko o malucha.
              • Gość: mati Re: Ciepłe grzejniki IP: *.rev.inds.pl 03.12.10, 20:59

No niestety chyba jednak nie dorosłeś do bycia rodzicem, bo nieporadny jesteś sam jak dziecko we mgle. jak się tak martwisz, to włącz grzejnik na prąd, nie masz, to skocz do Praktikera i kup, a nie siedzisz przed netem i histeryzujesz jak 2 latek, ogarnij się.
                • Gość: Fabian Re: Ciepłe grzejniki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 21:05
                  Zamknij paszczę jełopie. Otwórz sobie lepiej następnego browara bo gó... wiesz w tej materii.
                  • Gość: mati Re: Ciepłe grzejniki IP: *.rev.inds.pl 03.12.10, 21:15
                    No mówię, że do roli rodzica nie dorosłeś, widać to po tym co piszesz, dość, że niezaradny życiowo, to w dodatku słoma z kaloszy wychodzi. Fakt " wystarczy uderzyć w stół, a nożyce się odezwą". Szkoda czasu na ciebie. Współczuje tylko temu dziecku ojca- nieporadny, nieogarnięty, chamski. Co ty temu dziecku przekażesz. Stach pomyśleć. A ta roszczeniowa postawa, to skąd się bierze- czyżby DDA? Nie odpisuj,to pytanie retoryczne
          • Gość: ooo Re: Ciepłe grzejniki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 20:53
            spodziewałeś się działań zapobiegawczych? żartujesz?...
            • Gość: TYM jak zrobic by bylo cieplo i bylo nas wiecej IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 21:00
              flaszeczke z mnopola dziewczuszke pod piezyne a pozniej czekac 8 miesiecy lub 9!!! i drodzy mili bedzie nas wreszcie wiecej o cyrka okolo 50% powodzenia baj baj uciekam bo moja juz sie grzeje

• Gość: Aligator Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 21:13
      A odpowietrzyliście grzejniki? Czy tylko potraficie narzekać? Jeśli ktoś ma chociaż letnią rurkę dochodząca do grzejnika, niech odpowietrzy grzejnik. Co ma w nim grzać - powietrze czy może Leszczyna lub Matyjaszczyk? Poza tym, zima jest to jest zimno, a awarie się zdarzają i nikt na to nic nie poradzi. Analogicznie samochody też się psują i z tego powodu mam wymieniać profilaktycznie pompo wtryski co 10 tyś km? Trochę zrozumienia i myślenia a nie tylko POLSKIE narzekanie.
      Trzymajcie się cieplutko :)
      • Gość: bodzio Re: Ciepłe grzejniki IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 21:28
        Faktycznie aligator ty masz łęb.Początek zimy i już klęska .Z parkingu wyjechać nie można .Bo nikomu się nie chce dupy ruszyć .Technika taka jest teraz , a łopatami zapylają.Putina nam trzeba , a nie Tuska.Dziady z gospodarki zapylać odsnieżac .
        • Gość: polnoc C Re: Ciepłe grzejniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 21:30
          nadal zimne miałby być o 18 cieple poczynajac od nas a tu polnoc zimna a jest 21.30?!?!
          • Gość: Parkitka Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 21:37
            grzejniki zimne a w domu 21 stopni C pozdrawiam
            • Gość: Parkitka Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 21:45
              Zaskoczeni? włączone 2 grzejniki!
              • Gość: aliabdul Re: Ciepłe grzejniki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 21:49
                leci dym z kotłowni na Brzezickiej jest nadzieja
    • Gość: Rysiek Re: Ciepłe grzejniki IP: *.2.10.182.tvksmp.pl 03.12.10, 22:05
      Północ - nadal zimno!
      • Gość: Parkitka Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 03.12.10, 22:12
        Na Parkitce zimne grzejniki.
        • Gość: piter Re: Ciepłe grzejniki IP: 212.59.224.* 03.12.10, 22:15
          Tysiąclecie zimne
    • Gość: Halina Dąbrowska wraca ciepło... tak czy nie... IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 03.12.10, 22:39
      "Skończyło się napełnianie systemu wodą i została wznowiona cyrkulacja w sieci grzewczej. Pierwsi mieszkańcy odczuli to dzisiaj po godzinie 18 - poinformował Fortum Polska, fiński koncern odpowiedzialny za doprowadzenie ciepła.

W dzielnicach południowych sytuacja jest najlepsza. Raków ma już cieplejsze kaloryfery. Następna w kolejce jest część północna miasta. Na końcu ogrzane zostanie Śródmieście, prawdopodobnie po godz. 23

Odcinek rurociągu w okolicy ul. Orlik-Ruckemana wciąż jest odcięty od magistrali ciepłowniczej. Usuwanie awarii na Zawodziu może potrwać do późnej nocy. Jutro powinno tam także zostać wznowione ogrzewanie.

Autor: Tomasz Jamroziński
      Data modyfikacji: 2010-12-03 19:35 "

WRACA OGRZEWANIE - www.czestochowa.pl/samorzad/wydarzenia_samorzad/wraca-ogrzewanie

• nutkajski Re: wraca ciepło... tak czy nie... 03.12.10, 23:34
        Ciekawi mnie teraz sytuacja na polnocy,konkretnie ul. Wyzwolenia,czy juz sniegi z parapetów topnieja czy dalej lodu przybywa ? Dzieki za odp.
        • Gość: Gość Re: wraca ciepło... tak czy nie... IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 07:39
          Śródmieście nadal zimno !!!!!!!!!
          • Gość: Halina Dąbrowska Re: wraca ciepło... tak czy nie... IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 04.12.10, 08:05
            Zadzwoń na 993 i zapytaj dlaczego zimno !
    • Gość: Tysiąclecie Re: Ciepłe grzejniki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.12.10, 23:39
      Jest 23.38 grzejniki nadal zimne - Tysiąclecie.
      • Gość: sly Re: Ciepłe grzejniki IP: *.strefa.com 04.12.10, 00:18
        na rakowie (osiedle mireckiego) dalej zimno, nie wiem skąd gazeta ma informacje o dobrej sytuacji na rakowie
        • Gość: sportowiec1986 Re: Ciepłe grzejniki IP: *.trustnet.pl 04.12.10, 06:58
          ul. Kościuszki- zimno jak w psiarni, jest godzina 7.00
          • nutkajski Re: Ciepłe grzejniki 04.12.10, 07:20
            No to wspolczucie, a czy na polnocy ktos przyzył i napisze co sie dzieje ?
            • Gość: koliberek Re: Ciepłe grzejniki IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 04.12.10, 07:24
              Północ - kaloryfery ciepłe, odkręcone na maxa ale nie parzą.
              • Gość: majseb Re: Ciepłe grzejniki IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 04.12.10, 07:40
                Śródmieście Szymanowskiego grzejniki lodowate
                • Gość: Gość Re: Ciepłe grzejniki IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 08:00
                  Sobieskiego zimno jak jasna cholera.Dostaniemy jakieś odszkodowanie?Wszystko już napisane było.Trochę zimy i jasny szlak .Ale tak to jest jak się czerpie złotą żyłę i zero inwestycji.A jaki huk był z tą firmą Fortum.W poniedziałek z Zakładu Gospodarki MieszkaniowejTBS za łopaty ,a nie dupy sobie grzać .Łącznie z dyrektorem Madejem i odśnieżać wjazd na parking Sobieskiego 19a.Pieniądze to umiecie brać.Najgorsze dziadostwo to z TBS.
                  • Gość: Halina Dabrowska Re: Ciepłe grzejniki IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 04.12.10, 08:13
                    Zadzwoń na 993 i zapytaj kiedy będzie ciepło!
                    Napisz, co powiedzieli.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: ola Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 08:18
                      Godzina 8.15 a na Parkitce nadal grzejniki zimne.Czy może ktoś wie kiedy popłynie ciepło?
                      • Gość: Halina Dąbrowska Re: Ciepłe grzejniki IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 04.12.10, 08:23
                        Wie wszystko, co Panią interesuje, Pogotowie Ciepłownicze w Częstochowie - numer 993.
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: zimno Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 04.12.10, 08:38
                          Żaden nr w Fortum nie odpowiada.A śródmieście nadal zimne.Żeby w cywilizowanym kraju nie było informacji to jakieś chore!!!
                    • Gość: bodzio Re: Ciepłe grzejniki IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 08:36
                      Pani Halinko dzisiaj wolna sobota, to nie odpowiadają.Zresztą to po co odpowiadać ,jak można to olać.Za tą awarię to zapłacimy my wszyscy.Narazie naszym zdrowiem i dzieci bo te małe to mają najgorzej.Najważniejsze to wybory .Nie ma gospodarza ,nie ma kto rządzić.Mnie ciekawi czy kandydaci na prezydenta interesowali się awarią? Czy tylko szykują się do obsadzenia stołków.Zapraszam kandydatów na rajd po miejskich uliczkach .Który to wiek ,że nie ma sprzętu do odsnieżania.Totalne nieporozumienie jest tak co roku w Częstochowie.Zero wyrozumienia dla ludzi .Grono osób pcha sie do rady miasta tylko po to by się nachapać.Te same gębusie na okrągło.Tak jak pan senator z PO nie podam nazwiska .Rycerz z Wałbrzycha.Zima jest zimą ,ale kompletna ignorancja ludzi ,którzy mają pomagać jest zatrważająca.
                      • Gość: Halina Dąbrowska Re: Ciepłe grzejniki IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 04.12.10, 09:07
                        Re: bodzio

Zgadzam się z Panem. Słuszne spostrzeżenia.
                        Marzy mi się jednak lepsza przyszłość dla mieszkańców Częstochowy.
                        Oby się te marzenia spełniły. Chcę w to wierzyć, i wierzę.
                        Pozdrawiam.
    • Gość: qweas Trzech Wieszczy IP: *.slowackiego.trustnet.pl 04.12.10, 08:56
      Kaloryfery nadal zimne. W administracji powiedzieli że około południa powinny być już ciepłe.
      • Gość: aliaabdul tysiąlecie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.12.10, 10:57
        od 9-tej ciepłe grzejniki są ulica Kiedrzyńska
        • Gość: ??? Re: tysiąlecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 11:27
          Też Kiedrzyńska, 11:25 i lodowate, to którędy to ciepło idzie???
          Chyba, że elektryczne miałeś na myśli...
          • Gość: aliabdul Re: tysiąlecie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.12.10, 11:34
            Grzejniki z sieci Kiedrzyńka na dole przy Dekabrystów
    • Gość: Man Re: Ciepłe grzejniki IP: *.net.stream.pl 04.12.10, 11:22
      Parkitka nadal zimna...
      • Gość: tom62 Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 11:47
        11:45 śródmieście Kościuszki - grzejniki nadal zimne brrr....
        • Gość: mysz spotkamy się w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 11:52
          armii krajowej lodowate kaloryfery 11:52 - jak się rozchoruję, to spotkamy się w sądzie
    • Gość: TYM Re: Ciepłe grzejniki IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 12:08
      3Wieszczy godzina 12 nadal zimne!!!
      • Gość: gość77 Re: Ciepłe grzejniki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.12.10, 13:51
        13.50 tysiąclecie wciąż zimne. ciekawe czy ktoś nam zwróci kasę za dogrzewanie:/
        • Gość: oi Re: Ciepłe grzejniki IP: *.rev.masterkom.pl 04.12.10, 14:08
          No co ty,pani z Fortum w tvn24 twierdzi,że w całym mieście grzeją.
          Zaczeli od północnych dzielnic a jakoś na Północy kaloryfer zimny?
          Jeśli ta pani ma taką wiedze o grzaniu jak o geografii(strony świata to wiedza z podstawówki),to może w poniedziałek ciepełko dotrze.
          • Gość: gość Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 14:14
            14.15 - Parkitka -zimno.Ciekawe kto mówi prawdę.Czy jest jakiś sposób,aby dowiedzieć się czegoś,ale na poważnie????????????????????????????????
            • Gość: x Re: Ciepłe grzejniki IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 14:19
              Lisiniec dom prywatny ciepełko
              • Gość: ja Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 14:21
                A jak Śródmieście?
                • Gość: Warchoł Re: Ciepłe grzejniki IP: *.147.229.133.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 15:19
                  Sródmiescie jest teraz na Al.Pokoju to chyba jasne co ? Rada Miasta jest z Rakowa .....
                  • Gość: ja Re: Ciepłe grzejniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 15:28
                    Jak chcesz politykować to spadaj na inne forum - ja sie pytam, czy jest już ciepło w Śródmieściu, bo siedzę z dzieckiem na Wyczerpach i nie wiem ,co robić
                    • Gość: 3-Wieszczy Re: Ciepłe grzejniki IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 15:30
                      15-30 Osiedle Trzech Wieszczy wciąż zimnooo.!!!!!!!!
                      • Gość: aa Re: Ciepłe grzejniki IP: *.prenet.pl 04.12.10, 15:38
                        15.30 Parkitka lekko ciepłe kaloryfery
                        • Gość: marek Re: Ciepłe grzejniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.10, 15:40
                          na ch...u masz cieple grzejniki na Parkitce .ziab niesamowity
                          • Gość: aa Re: Ciepłe grzejniki IP: *.prenet.pl 04.12.10, 15:49
                            nie na ch...u , tylko na parkitce
                      • Gość: mazak Re: Ciepłe grzejniki IP: 212.59.224.* 04.12.10, 15:51
                        Na 3Wieszczów już zazęli grzać. Od 15.30 już rurki mam ciepłe.
                    • Gość: Minik Re: Ciepłe grzejniki IP: 193.138.241.* 04.12.10, 16:50
                      Na Tysiącleciu cały czas zimne grzejniki, czy ktoś ma jakieś cieplejsze informacje?
    • Gość: Parkitka napełniają wode IP: *.prenet.pl 04.12.10, 16:02
      16.00
      • Gość: stoch Re: napełniają wode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 16:29
        16.28 Stoch skacze na odległość 130m
        • Gość: ona Re: napełniają wode IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.10, 17:05
          Dzwoniłam do Fortum, mają wyciek na tym co naprawili i puszczają wodę na około - to jest najważniejsze dla Zawodzia bo marznie do jutra...
          • Gość: xyz Re: napełniają wode IP: *.realestate.net.pl 04.12.10, 18:04
            Wrzosowiak ciepłe kaloryfery, ale nie takie jak były przed awarią. Dają mało ciepła, ale trochę dają.
            • Gość: gość Re: napełniają wode IP: 193.138.241.* 04.12.10, 18:09
              tysiąc lecie loowate a ci okłamują w mediach i przez telefon
              • Gość: gość Re: napełniają wode IP: 193.138.241.* 04.12.10, 18:10
                gdzie już grzeją czy ktoś mi napisze
                • Gość: sly Re: napełniają wode IP: *.strefa.com 04.12.10, 18:15
                  puscili letnią wode i piszą ze grzeją. Ja rozumiem ze jest awaria ale chcialbym zeby ktos rzetelnie powiedzial ile to serio potrwa, bo tetni kaloryfer w taką pogode nie ma zadnego zastosowania. przynajmniej tak jest na rakowie o którym od wczoraj mówią ze juz jest ogrzewany
                  • Gość: Romek Re: napełniają wode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.10, 18:37
                    U mnie grzeja jak cholera -cieplo zaraz lece po nastepna flaszke do sklepu.dzwonilem do fortum i powiedzieli mi zeby brac rachunki zakupu i wszystko zwroca'
                    • Gość: aliabdul Re: napełniają wode IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.12.10, 18:46
                      Tysiąclecia Kiedrzyńska grzeją od 9-tej rana na początku słabo ale teraz jest już ciepło.
                      • Gość: gość Re: napełniają wode IP: 193.138.241.* 04.12.10, 19:12
                        gdzie na kiedrzyńskiej bo ja tu mieszkam i zimno jak u eskimosów czy tu piszą może właściciele tej awarii hahaha
                        • Gość: aliabdul Re: napełniają wode IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.12.10, 19:31
                          gdzie na kiedrzyńskiej bo ja tu mieszkam i zimno jak u eskimosów czy tu piszą m
                          > oże właściciele tej awarii hahaha

przy Dekabrystów pisałem, wcześniej . TY mieszkasz chyba wyżej gdzieś przy promenadzie i na 10-ty pietrze to musisz po czekać jeszcze
                          • Gość: gość Re: napełniają wode IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 20:04
                            na racławickiej ok 16 zaczęły być lekko ciepłe, teraz coraz chłodniejsze ciekawe co dalej
                    • Gość: . Re: napełniają wode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 20:25
                      Gość portalu: Romek napisał(a):

> U mnie grzeja jak cholera -cieplo zaraz lece po nastepna flaszke do sklepu.dzwo
                      > nilem do fortum i powiedzieli mi zeby brac rachunki zakupu i wszystko zwroca'

hehehe dobre chociaz troche smiechu w tej beznadziejnej sytuacji
                    • Gość: zimny Re: napełniają wode IP: *.146.214.146.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 21:04
                      Romek DOBRE ja wziołem krzynke i stosowny rachunek ......
                  • Gość: . Re: napełniają wode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 18:41
                    ok Sobieskiego - ciagle lodówka :/
                    • Gość: sportowiec1986 Re: napełniają wode IP: *.trustnet.pl 04.12.10, 19:15
                      na Kościuszki grzejniki ciepłe ale nie tak jak przed awarią, mieszkania wychłodzone, zanim się nagrzeją t jeszcze trochę potrwa
    • Gość: aaa Trzech wieszczy od 18 - ciepłe. IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 20:38
      Trzech wieszczy od 18 - ciepłe.
      • Gość: iza Re: Trzech wieszczy od 18 - ciepłe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 21:08
        a na kosmowskiej? bo nie wiem czy wrócić
      • Gość: polnoc C Re: polnoc 7 rano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.10, 21:11
        w sobote o siodmej wstalam do szkoly i bylo w domu z 20-21 stopni letnie grzejniki
        teraz jest 21.10 grzejniki letnie tez stopni 22, zimno
    • Gość: Zosia Re: Grzejniki gorące, ale w domu zimno IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 21:18
      Na Ostatnim Groszu kaloryfery grzeją, ale w domu zimno jak nigdy. Zawory mam poodkręcane na maxa i nic. A do tej pory miałem grzejniki włączone tylko w jednym pokoju i wystarczało na całe mieszkanie, teraz grzeje w każdym pomieszczeniu i zimno jak w psiarni.
      • Gość: aeiou Re: Grzejniki gorące, ale w domu zimno IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 23:06
        3 wieszczy grzeją jakby chcieli a nie mogli !!! czyli tak jakbym sobie odkeciłą na 3kę, a mam przecież na 5kę czyli max =/
        • Gość: jaco Re: Grzejniki gorące, ale w domu zimno IP: *.net.stream.pl 04.12.10, 23:10
          raków znów zimny.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka