98401fast 19.12.10, 20:59 Odradzam wymiane oleju w tej firmie( dawny URDOM ),zrobilem to 5 miesięcy temu miał być MOBIL 10W 40, a podczas pierwszych mrozów olej zamarzł w silniku,dodam że tankuje tylko na BP i SHELL i robie długie odcinki trasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Urdom Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 22:27 Jak robisz łosiu długie trasy, to po tych 5 miesiącach powinieneś zrobić circa ze 20 tysięcy kilometrów. 4 tys miesięcznie to nie jest wcale dużo skoro robisz "długie trasy". W takim układzie powieneś już dawno zmienić olej. I nie olej Ci zamarzł tylko woda w filtrze paliwa, którego z oszczędności nie zmienieś, bo droższy nic cały twój rzęch. O starym akumulatorze, którego nie sprawdzałeś od Wielkanocy nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijozof Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.10, 16:04 wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,5327674,Szef_Castrola__wymiana_oleju_szkodzi_silnikowi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 23:21 ty cymbole !!!zamarzł mu olej a nie paliwo w filtrze,pewnie ma benzyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tycymbole Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 19:19 Ty cymbole, to temu łosiowi sie wydaje, że mu olej zamarzł. Rzuć okiem na specyfikację(trudne słowo - zajrzyj na wikipedię - może zrozumiesz)oleju. Żaden nie ma prawa zamarznąc przy -15 stopniach, a wiekszych mrozów w okolicach Częstochowy nie było, chyba, że sporadycznie w jakiejś zapadłej wiosce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikodem Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.net.stream.pl 20.12.10, 07:51 Tak sie składa Panie kolego, że też byłem, kilka razy. Bardzo wporządku chłopaki robią, za każdym razem jak jestem wszystko jest zrobione na błysk. Też wymieniałem olej, opony 3 razy i poleciłem znajomemu wymienić tam akumulator. Na wszystkie wymienione usługi dostałem zniżki, cenowo niżej niż gdziekolwiek, goście robią rzetelnie i warto do nich jezdzic, tylko tak jak ktoś napisał, jak sie heblem jeździ to tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.netcominternet.pl 22.12.10, 07:57 ij panowie buraki heble to macie wy w swoich stodołach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikodem Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.net.stream.pl 28.12.10, 16:28 ja mam kolego Honde Civic 2005 kupioną w polskim salonie. i ucinamy temat glupich docinek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assa Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: 195.242.91.* 28.12.10, 23:19 Nikodem, nie ubliżajadz ci musze obiektywnie stwierdzic, że auto, które posiadasz jest samochodem dla mas a nie czyms czym można blyszczec, kwestia druga, samochód ten ma już niemalże 6 lat wiec jego wartośc rynkowa bliżej ma sie ku heblowi niż pojazdowi nowemu. Reasumujac pisząc " ja mam kolego Honde Civic 2005 kupioną w polskim salonie" stwierdziles fakt wyzej napisany przez kogos podpisującego sie nickiem "gosc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 07:18 Ty się tą hondą chwalisz, czy żalisz? Ja z takich złomów zrobiłem sobie płot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiona Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 16:27 > jak sie heblem jeździ to tak jest. "heblem"? a co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: 195.242.91.* 28.12.10, 08:19 hebel - w slangu branzy motoryzacyjnej oznacza auto o wartosci złomowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uwaga!!!! Wulkanizacja ''HAMMER'' we Wrzosow IP: 212.87.229.* 28.12.10, 17:31 polecam Odpowiedz Link Zgłoś