Dodaj do ulubionych

internet tysiąclecie

27.12.10, 13:06
witam
czy ktoś orientuje się, czy funkcjonuje w blokach komunalnych w okolicach ul. Księżycowej / Prądzyńskiego inny dostawca internetu (i ewentualnie TV) niż stream?
Obserwuj wątek
    • Gość: TYM Re: internet tysiąclecie IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 13:30
      zebrac podpisy o przylaczenie UPC od kazdego co mieszka w waszej administracji i bedzie miodzio
      • mc.robbie Re: internet tysiąclecie 27.12.10, 18:28
        Tvk Orion (internet i tv)
    • Gość: ggg Re: internet tysiąclecie IP: *.prenet.pl 27.12.10, 21:17
      w niektórych blokach jest jeszcze Skynet-Premex z Racławickiej.
      • Gość: ka Re: internet tysiąclecie IP: 212.87.229.* 28.12.10, 17:45
        z kabłówki jest net,tylko wwwwolny bardzo
    • Gość: gość Re: internet tysiąclecie IP: *.net.stream.pl 28.12.10, 19:46
      A co Ty chcesz od stream ??!! Mają super usługi. Ja mam internet 10 mb/s i 90 kanałów TV i wszystko jest super. ;) UPC szczerze bym nie polecał (wystarczy przeczytać co nie co o nich na stronach i forach ogólnopolskich) ale no jak chcesz, Twój wybór. :)
      • Gość: TYM Re: internet tysiąclecie IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 22:52
        mam UPC internet i kolego czapke z glowy i uklon w strone UPC co do TV no to nieiteresuje mnie ale internet to co ty chesz tu wmowic ze na ogolnopolskiej to kalmeisz bo UPC jest jak samolot prezydenta Stanow Zjednoczonych a zanim dlugo dlugo nic!!!!
      • Gość: sajmon.z.pl Re: internet tysiąclecie IP: *.net.stream.pl 29.12.10, 15:52
        >UPC szczerze bym nie polecał (wystarczy przeczytać co nie co o nich na stronach i forach ogólnopolskich)

to samo czytam na częstochowskim forum o STREAMIE :)
    • Gość: j29 Re: internet tysiąclecie IP: *.unimot.pl 29.12.10, 09:31
      jest jeszcze kablowy net z Alfanetu, małolepszy mariusz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka