Dodaj do ulubionych

pytanie o tort

10.01.11, 23:58
Chciałbym zapytać , która cukiernia robi torty o różnych kształtach - np .: samochodu , statku samochodu ?Może ktoś zamawiał już taki tort .
cloudragon.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: pytanie o tort IP: 212.87.244.* 11.01.11, 09:01
      aleksandra ul szkolna184 kłobuck
      www.aleksandra-klobuck.pl/documents/about.html
      • Gość: wiola Re: pytanie o tort IP: *.netcominternet.pl 11.01.11, 09:49
        Super torty robi Michas co roku siostrzeniec ma inny .Auta wychodza im super goraco polecam.
      • Gość: yach Re: pytanie o tort IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.11, 20:15
        Jeżeli tort ma być ozdobą przyjęcia to ok, smakowo to nie do końca.
        • Gość: smacznego Re: pytanie o tort IP: 46.113.153.* 11.01.11, 22:52
          Ale ludzie mają takie pytania -nie pyta o jakość tortu i smaku tylko podoba mu się kształt.
          Każdy myśli tak jak potrafi.
          • Gość: asica Re: pytanie o tort IP: *.netcominternet.pl 11.01.11, 23:08
            Tort z Michasia jest pyszny ciasta mi nie smakują.
          • Gość: No tak... Re: pytanie o tort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 17:03
            Zauważ,że skoro pytają o tort w takim kształcie,to raczej na przyjęcie z okazji dziecięcej.A dziecko może mieć 6 lat i smak jest ważny a może mieć roczek i wtedy tortu nikt normalny dziecku nie daje a smak dla dorosłego można raczej zawsze wybrać,jaki komu odpowiada.A obrażanie cudzego myślenia raczej źle o Tobie świadczy,Ty też w niejednym "myślisz jak potrafisz"
    • gad_z_rakowa Re: pytanie o tort 12.01.11, 17:12
      pyszne torty robi cukiernia izyda, maja stoisko u jagiellonczykow.
      co prawda ich torty i ciasta nie maja ksztaltu samochodu, za to nadaja sie do jedzenia!
      mniam.
    • Gość: a Re: pytanie o tort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 19:47
      Z tego co wiem, Consonni robi torty w różnych kształtach, reszta firm tylko na nich rysuje.
      Ostatnio zamawiała tort w kształcie Hello Kitty właśnie u nich i nie tylko wyglądał, ale też był pyszny (na co szczerze powiedziawszy nie liczyłam). A i cena nie była porażająca.
      Jest możliwość wybrania kształtu, nadzienia (alkohol, czy bez) i rozmiaru (na ile porcji).
      Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka