sceptyk2009 Demonstracja pracowników MOPS-u 24.01.11, 22:58 ...czyli zarobek brutto wynosi od 1770,- do 2060,- . Czy pracownicy MOPS-u wiedzą ile wynoszą zarobki w ZPCh czy w dużej części prywatnych zakładach pracy? Dla przypomnienia - 1386,-brutto i to wypłacanych z opóźnieniem w zależności od widzimisię pracodawcy! Chciałbym mieć zarobek jak pracownicy MOP-su... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klama Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:03 no jasne i to wina pracowników mops. To teoria warta Twoich zarobków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałkarz Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:06 Rozejść się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 09:42 Ta pikieta to głownie'" zasługa" Solidarnoci" mają gzies podwyżki dla i tak nie złych pensji w MOPSIE chcą się tylko pokazac że jeszcze zyją a żyją ze zwiazkowania nieżle -przypomnę spór zbiorowy trwa od czerwca--lipiec -sierpien -wakacje nikt ne zauważy-wrzesien pażdziernik -wybory-teraz można pokuglowa i się pokazac --na pikiecie zależy tylko Zarządowi Solidarności Regionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwni Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:25 Zarząd główny ma w interesie podwyżki w końcu chłopaki żyją ze składek a życie drożeje. Im na kliencie mopsu i pracownikach nie tyle zalezy co na tym by te składki co je płacą pracownicy były coraz większe ...ot zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axl W d...ch sie im przewraca! IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 23:06 Wypłaty mają dobre, tym bardziej, że i tak z łaską każdego obsługują. W UM wielu zarabia podobnie. Żeby chociaż z szacunkiem traktowały ludzi (którzy za połowę tego czasami całe rodziny muszą wyżywić - i to nie z powodu pijactwa), było życzliwe i pomocne, to można byłoby dyskutować. Ale większość z nich zachowuje się jak wielkie damy, na które nie wiadomo jak spojrzeć. Słyszałem o takich historiach, że w pale się nie mieści. Może więc najpierw nich zaczną szanować innych, a potem niech domagają sie tego od drugich (podwyżka = docenienie we wkład pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
scorcerer_savine Re: W d...ch sie im przewraca! 24.01.11, 23:10 MOPS ma 600 pracowników. Na dzisiejszej manifestacji było koło 70 osób. Pewnie te miłe panie zostały za biurkami a te chamidła i prostadła (?) wyszły na ulicę, ta? Zanim zaczniesz pisać pierdoły, zacznij myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axl Re: W d...ch sie im przewraca! IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 23:27 Wiele opiekunek też minęło się z powołaniem. Nie twierdzę, że 100% tych pań to chamidła itd. ale większość (w stosunku do interesantów i podopiecznych). Niech popracują nad swoim wizerunkiem, a potem krzyczą o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mly Re: W d...ch sie im przewraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:32 ale pod urzędem były tylko te miłe !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axl Re: W d...ch sie im przewraca! IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 01:22 Aaaa.. no chyba, że tak! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynamon Re: W d...ch sie im przewraca! IP: *.gre.pl 25.01.11, 21:13 nie ma to jak obrażać się na cały świat i obrażać innych... ot i to jest dopiero prawdziwe - podejrzewam że nie tylko w piśmie - oblicze chamstwa i "prostadła". żenujący komentarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: W d...ch sie im przewraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 19:32 Nie dajcie się walczcie o swoje. Te opinie świadczą o tym że zabolało Krzysia go jedyny cel po wyborach to zamach na stołeczki dla kolesi, a niepokorna "S" nie dała się nabrać na obietnice. Prezydencik sprzedał mieszkańców za koalicję z PIS - jak zwykle sprzedadzą wszystko. Siostra żony radnego Ryszarda M. od niedawna pracuje w MOPS-ie tak jak on sam. Sostra Pani Dyrektor MOSS-u od niedawna na izgie wytrzeźwień jako kierownik. Trzeba bronić stołków rodziny więc koalicja SLD_PIS. Tym bardziej że po wywaleniu śniadka PIS nie ma interesu by bronić ludzi. Głowy do góry i walczcie do końca SOLIDARYCHY jestem z wami - wreszcie solidarność to normalny związek broniący zwykłych ludzi a nie polityków Odpowiedz Link Zgłoś
scorcerer_savine Re: Demonstracja pracowników MOPS-u 24.01.11, 23:07 Załóżcie związek i powalczcie o to co się wam należy, bo jęczeć i narzekać to każdy potrafi. Oni zrobili protest i przeszli ulicami Czwy, gazety napisały, TV zrobiły wywiady, wszyscy usłyszeli, poparli (ktoś ten szmal wrzucił). Narzekaniem na forum swojej sytuacji nie poprawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paranoja jest goła Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:32 Najwięcej narzekają na dyrektora i ryczą o podwyżki ci, co to niedawno lizali jej stopy aby ich do pracy przyjęła bo nikt ich nie chciał. A ona naiwna postawiła na nich ....teraz pewnie myśli ze za naiwność nie karzą co? Problem w tym że ci główni ryczą a mleka nie dają bo pracują jak pracują każdy to widzi i wie .. Mam na myśli tych wybrańców najbardziej popularnych w ryczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
kulturalna_bakteria Re: Demonstracja pracowników MOPS-u 24.01.11, 23:11 sceptyk2009 napisał: > ...czyli zarobek brutto wynosi od 1770,- do 2060,- . Nie wiem, gdzie coś takiego usłyszałeś > Chciałbym mieć zarobek jak pracownicy MOP-su... Na prawdę chciałbyś zarabiać 1200 zł netto? Większość pracowników MOPS tyle zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moro Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:24 Krzysiek czy Ty panujesz nad tym co się dzieje w mieście. Czy tylko handlujesz stołkami i ściągasz pretoria z całego śląska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urlik Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: 212.87.246.* 25.01.11, 00:21 Przecież to nie Matyjaszczyk przez osiem lat trzymał pracowników na minimum socjalnym tylko Wrona I Kurpios. A o ile dobrze widziałem to w projekcie budżetu jest zapisany 1300 tyś na podwyżki w MOPS. Więc ten protest to była tylko pokazówka dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk2009 Re: Demonstracja pracowników MOPS-u 25.01.11, 01:05 kulturalna_bakteria napisała: > sceptyk2009 napisał: > > > ...czyli zarobek brutto wynosi od 1770,- do 2060,- . > > Nie wiem, gdzie coś takiego usłyszałeś > > > Chciałbym mieć zarobek jak pracownicy MOP-su... > > Na prawdę chciałbyś zarabiać 1200 zł netto? Większość pracowników MOPS tyle zar > abia. 1200 netto to dokładnie 1627,53 1550 netto to dokładnie 2129,29 minimalna płaca to 1386 brutto;na rękę 1032,34 netto a brutto to jest różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katecheta Podwyżki i niegospodarność ? IP: *.stanmot.mercedes-benz.pl 25.01.11, 12:43 Podajcie jak kierownictwo MOPS wydawało srodki budżetowe - jakie jest zadłużenie MOPS ? Pracownikom sie nie dziwię ale DYREKCJA ( kolesianki Tadeusza W )na pysk powinna wylecieć i to od jutra ! Za niegospodarność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katecheta he he Re: Podwyżki i niegospodarność ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:38 katecheta rzuć się plackiem na glebę i módl aby ci bóg te bluźnierstwa idące z twoich pseudo ust wybaczył ....... bluźnisz lebiego i nierobie. Nie obrażaj świętości niegodna istoto podobno ludzka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:00 to chyba sam o sobie piszesz. Ale cuż nierubstwo też cecha ludzka musisz z tym żyć, albo idź do lekarza tam sikierowania nie trzeba. Psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
wedkarz123 Demonstracja pracowników MOPS-u 25.01.11, 01:06 Uważajcie, Krzysiek jeszcze nie wszystkim dał po stołku i może Wam zabrać, żeby dać kolesią ze Śląska. Oczywiście - płace będą wtedy wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: 193.201.167.* 25.01.11, 12:16 Krzysiek od początku swojego urzędowania zajmuję się wycinką ludzi i dawaniem stołków swoim kumplom nijak nie zwiazanymi z Miastem. Chociaż przepraszam, Kulawik będzie rozwijał Cz-wę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.play-internet.pl 25.01.11, 06:25 Ta lala na 4 zdjęciu na pewno zarabia 1200 zeta na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.B. Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.wip.pcz.pl 25.01.11, 07:38 Worki założone, ale na jakie futra,kożuchy i drogie kurtki firmowe....biedulki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 09:09 jasne najlepiej jak by szli nago to byś miał atrakcje. Zamiast klikać na klawiaturze to kliknij sobie w łeb byle skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.11, 09:38 Dla większości tutaj to chyba nienormalne że ludzie walczą o lepszy byt. Co ta kapitalistyczna propaganda zrobiła z waszymi mózgami to szkoda gadać. Chcecie to tyrajcie sobie za minimalną pensję płatną wtedy kiedy pracodawca ma dobry humor, albo na czarno, zapieprzajcie po 12 godzin dziennie łącznie z sobotami (w papierach i tak będzie że pracowaliście 8 godzin), nie chodźcie do sądu pracy jak pracodawca potraktuje was niezgodnie z prawem i dalej najeżdżajcie na ludzi którzy chcą coś zmienić na lepsze. A pracownikom MOPS-u życzę powodzenia. Większość z piszących tu "ekspertów od wszystkiego" godziny by nie wytrzymało pracując na waszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.play-internet.pl 25.01.11, 10:34 Jakbym wypił morze kawy to bym godziny nie wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.11, 12:35 A skoro ty nie możesz kawy wypić to nikt nie może, co? Czemu inny ma mieć lepiej. Typowo polskie myślenie - ja mam źle, to inny nie może mieć lepiej, a najlepiej jakby miał gorzej. Wtedy byś się cieszył i dowartościował. Typowa zazdrość i zawiść. Poza tym skoro potrafisz pracować 8 lub więcej godzin przy kompie w pozycji siedzącej non stop, bez napicia się kawy czy herbaty, a do tego jeszcze masz odpowiednie kompetencje to startuj do pracy biurowej, każdy szef cię z ucałowaniem przyjmie. Pampersy może ci nawet zrefunduje. Tylko nie waż się chodzić potem po lekarzach i skarżyć się na choroby kręgosłupa czy omdlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocznik 54 Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.net.stream.pl 25.01.11, 08:10 ja akurat pracowałam w MOPS przez 19 lat i patrząc na zdjęcia poznaję tylko 1 opiekunkę reszta to nowo przyjęci w 2008 kiedy odeszłam z pracy pracownicy socjalni zarabiali od 2100 do 2800 brutto więc nie wierzę aby mieli mniej niż 3 lata temu Co prawda zarobek stanowisko pracy było uzależnione od znajomości jedna nasza koleżanka ciężko zachorowała i w trakcie jej choroby zatrudniono kogoś innego po znajomości i gdy okazało się że wraca po chorobie do pracy stworzono nowe stanowisko dla przydupasa a koleżankę tak traktowano iż musiała odejść Dziś nawet o niej nikt nie pamięta Nawet w dniu przejścia jej na rentę kierownictwu zabrakło dla niej na prezent pamiątkowy jak to jest w zwyczaju odchodzących na emerytury i renty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 09:07 domyślam się z czyjego polecenia była ta nowa .czy chodzi o "papuzio" Odpowiedz Link Zgłoś
alidei Demonstracja pracowników MOPS-u 25.01.11, 10:27 oj biedulki straszne tak samo jak te co strajkowały w PUP... tak mało zarabiają... siedzą krowy z maturą i papierki przekładają a do marketu zapie...ć!!! zobaczycie jak wygląda prawdziwa praca!!!! rzucają kwoty: a gdzie "trzynastki" , bony, paczki na mikołaja dla dzieći, bilety do kina, szkolenia(na których tylko się byczą) imprezy integracyjne.... wszystko to mają ciekaw jestem który prywaciarz dałby Wam biedulki to wszystko???!!!! i jescze krowy beszczelnie na ulice wychodzicie... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-prowokator Re: Demonstracja pracowników MOPS-u 25.01.11, 10:37 SWIETA RACJA.W JAKIM MY POJ...NYM KRAJU ZYJEMY....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOM<---- Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.01.11, 13:02 Taka natura Polaka, że tylko potrafi biadolić jak to mu źle w życiu. A paradoksem jest fakt, że najbardziej biadolą ci mający całkiem niezłe stanowiska pracy i niezłe zarobki. Co do Pań pracujących za biureczkiem w częstochowskim Mopsie, ich obsługa pozostawia wiele do życzenia. A śmiechu wart jest działający tam system z numerkami, wedle którego każdy ma swój numer w kolejce - kompletnie się nie sprawdza, bo i Panie zza biureczek jakoś tak podchodzą do tego raczej pół żartem niż pół serio. Ostatecznie to nie one stoją w kolejce tracąc swój drogocenny czas. Reasumując - jak się więcej chce, pasowałoby też więcej od siebie dać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-ONA Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.54.168.225.tvksmp.pl 25.01.11, 17:48 wiesz co to jest socjal? otóż pragne Cie laiku uswiadomić że z własnych pieniedzy które nam co miesiac zabierają od pensji dostajemy jeden bilet do teatru, raz czy dwa idziemy do kina płacąc za bilet 10 zł. Paczek dla dzieci nie dostajemy. Talony to również żadna łaska bo to za nasze pieniądze Nie znasz sie nie pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ALIDEI Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.play-internet.pl 25.01.11, 18:41 Popieram w całości twoją wypowiedź. Rocznik 54 napisał, że pensja wynosiła tam od 2100 do 2800 brutto to chyba nie jest mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.rev.inds.pl 25.01.11, 20:18 do alidei---------no własnie BYKU - z maturą i nie tylko z maturą te papierki przekładają . A tobie osle jak sie do szkoły nie chciało chodzic to nie zazdrość innym. Zapraszamy- zrób mature, idz na studia, zrób specjalizację wówczas nie bedziesz mógł za 1200- 1500zł pracowac w MOPS. Odpowiedz Link Zgłoś
alidei Re: Demonstracja pracowników MOPS-u 25.01.11, 20:54 no proszę ale oddźwięk... Krowy z urzędów kontratakują! do szkoły chciało mi sie chodzic! własnie Krowo Cię informuje że posiadam wyższe wykształcenie i mam przed nazwiskiem mgr. i wku...a mnie takie paplanie jak Twoje... widać odrazu ze jesteś wielce urażona Panią z urzędu zledwie z matura ze wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-prowokator Demonstracja pracowników MOPS-u 25.01.11, 10:27 ZIOLKOWSKI SIE WYPOWIADA?TEN ZLODZIEJ?PRZECIEZ ON MA NAJMNIEJ DO POWIEDZENIA!ZAINTERESUJCIE SIE KLIKA KTORA POWSTALA W AMICUSIE.JEGO KOLEZANKA ELUNIA I CALA ZASRANA SOLIDARNOSC.JAK ROZKRADALI PRZEZ LATA PRZYCHODNIE.I CO TERAZ KOMBINUJA,GDY KTOS CHCE JA WYKUPIC.PRZECIEZ TO PARODIA ZE TAKI CZLOWIEK MA CZELNOSC WYPOWIADAC SIE ,GDY SAM NAROBIL SYFU I BRUDU GORSZEGO NIZ JEST W MOPSIE......PORAZKA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Walczcie-nalezy sie pracownikom podwyżka!!! IP: *.alfanet24.pl 25.01.11, 12:35 Walczcie..nalezy sie Wam podwyzka!!!....nie sluchajcie tej chołoty...bo oni sa zazdrosni o to ze Wy umiecie WALCZYC!!!....Gratuluje....macie ciężką prace za którą musicie byc solidnie wynagradzani.Jestem z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O tempora Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:49 Do obserwator-prowokator - No włąsnie właśnie .... Kto ten zw. solidarności reprezentuje? Ktoś kto zyje ze składek i nie robi nic .....(przepraszam) robi zadymę ale tylko we własnym składkowym interesie ........barany zapłacą składeczki na cele związkowe to czemu nie poryczeć .. przecież to żadna praca a forsa jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
orrara Demonstracja pracowników MOPS-u 25.01.11, 12:52 To prawda że nowy prezydent ściąga do siebie starą gwardię! Na stanowisko wraca pani Grażyna Stramska,która to przesiedziała rządy prawicy na ciepłym stołeczku jako wicedyrektor Izby Wytrzęźwień za jakies 4 do 5 tysięcy na miesiąc nie robiąc NIC!!! Takie stanowiska na malutkiej IW to szczyt bezczelności! A reszta pracowników zarabia po 1500zł ze wszystkimi dodatkami,premią, nockami!!! A każdy nowy pracownik to tak się składa że jest znajomym pana dyrektora lub byłej pani wice,no ale nepotyzm w tym kraju to NORMA!!! Gratuluję doboru pracowników Panie Nowy Prezydencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.alfanet24.pl 25.01.11, 15:48 Mają 13-tki ? Odpowiedz Link Zgłoś
powergarden [b]Jaka praca taka płaca[/b] 25.01.11, 16:57 Jaka praca taka płaca - popieram przedmówcę, jak im niepasują zarobki to niech idą do TRW a nie przejadac nasze podatki gó... robią a chcą więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kulturalna_bakteria Re: [b]Jaka praca taka płaca[/b] 25.01.11, 17:06 > niech idą do TRW a nie przejadac nasze podatki gó... robią a chcą więcej Podatki powiadasz. A uważasz, że oni podatków nie płacą. Ciekawe, czy ty je płacisz, bo ten głupawy tekst o podatkach, to stara śpiewka klientów MOPS-u, którzy mają zerowe dochody i żyją tylko z zasiłków ale oczywiście utrzymują wszystkich urzędników ze "swoich podatków". Odpowiedz Link Zgłoś
0-kinia Demonstracja pracowników MOPS-u [WIDEO] 25.01.11, 17:00 Tak,tak oczywiście podwyżki im się należą ale komu?Może tym którzy pracują po domach przy starszych,schorowanych ludziach,ale nie tym które traktują interesantów jak śmieci i nie wypełniają swoich obowiązków jak należy.Mają opóznienia w swojej pracy i nikt o tym nie mówi.Ja osobiście od sierpnia nie dostałam decyzji o nie przyznaniu mi alimentów z funduszu alimentacyjnego.Byłam tam już trzy razy i tylko nerwy straciłam.Jest koniec stycznia,od pazdziernika nie dostaje alimentów a decyzji nie mam do dziś!!!Chciałam się odwołać ale nie mam od czego i tak właśnie funkcjonuje nasz mops!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTTTT Re: Demonstracja pracowników MOPS-u [WIDEO] IP: *.51.57.95.tvksmp.pl 25.01.11, 17:16 Szkoda tylko, że nie wspomniałaś o tym, iż nie złożyłaś wszystkich wymaganych dokumentów i dlatego do tej pory nie masz wypłaconych świadczeń. Wszystkie osoby, które złożyły kompletne wnioski już dawno świadczenia otrzymały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mellena Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 17:16 <dlaczego dofinansowanie dla niepelnosprawnych np. aparaty odbywa sie przez MOPS.Tzn.,ze przez nich przekazywane sa pieniadze Funduszu niepelnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopo Czerwony Baron robi wszystko zeby zniszczyc Czesto IP: *.11-2.cable.virginmedia.com 25.01.11, 17:54 chowe!!Glosowaliscie na czerwonego bandziora to macie!! Odpowiedz Link Zgłoś
1972bogdan4 Demonstracja pracowników MOPS-u [WIDEO] 25.01.11, 18:30 Ja się zamienię ,a was wyśle do prywaciarza na akord tam się wyleżycie NIEROBY ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena1903684 Demonstracja pracowników MOPS-u [WIDEO] 25.01.11, 18:50 a może ci z mops-u potrafiliby się żyć z pomocy które sami przyznawają ale często odmawiają polecam im życie za takie pieniądze jak inni ludzie żyjący w nędzy mimo wykształcenia a nie żądanie podwyżki płac to śmieszne jak strajkujący z urzędu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
madzia8565 Demonstracja pracowników MOPS-u [WIDEO] 01.02.11, 12:03 Jak im nie pasuje płaca to niech się zwolnią i dadzą popracować młodym.A nie będą mi się użalać jacy to oni biedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Demonstracja pracowników MOPS-u [WIDEO] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:33 Jasne madzia niech się zwolnią ty za miskę ryżu będziesz zapier.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Demonstracja pracowników MOPS-u IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 05.02.11, 00:12 yess Odpowiedz Link Zgłoś