Dodaj do ulubionych

Bój o sąd gospodarczy

31.01.11, 00:10
a co na to doradcy prezydenta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Bój o sąd gospodarczy IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 04:35
      Ewentualna likwidacja sądu gospodarczego w Częstochowie to BARDZO ZŁA decyzja.
      • Gość: gosc Re: Bój o sąd gospodarczy IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 08:00
        PO z uśmiechem na ustach / popatrz na pana Kwiatkowskiego,wiecznie z siebie zadowolony/ będzie likwidować, co się da ,ale ... społeczeństwo tak chciało.Mam nadzieję,że teraz się zastanowi,zanim odda głos. Likwidują instytucje w Częstochowie po to,żeby jeszcze bardziej nas pognębić.Do tej pory mówiło się o Częstochowie,że była to wieś z tramwajem , teraz będzie wieś z dwoma tramwajami.Gratuluję PO-stępu.
        • Gość: op Re: Bój o sąd ostateteczny IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 10:20
          przecież oni wszyscy z Po mają takie usmieszki grymasiki tylko czy to dobroć czy wrogość a swoja droga po co w częstochowie cokolwiek
      • Gość: aleks oryginał Re: Bój o sąd gospodarczy IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 09:46
        gdyby Wrona był prezydentem to juz by był w Warszawie kołatac o czestochowski sad, mobilizowałby środowisko gospodarcze, słano by protesty opisma etc itd.
        a co mamy teraz? prezydent jedzie na narty, wiceprezydentom to chyba wszystko zwisa BO NIE SA Z CZESTOCHOWY
    • Gość: j.w. studiowałem w K-cah i pracowałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 08:29
      tam się przepuszcza ludzi na pasach:) po za tym tam jest inna kultura orzekania.
      Jak powiedziała sędzia Sądu Apelacyjnego w K-cach : " i jest jeszcze sąd w świętym mieście" w ujęciu pejoratywnym co mnie oburzyło
    • Gość: Doradca Re: Bój o sąd gospodarczy IP: 94.251.244.* 31.01.11, 10:21
      Już się napracowaliśmy i pojechaliśmy z preziem na narty.
    • misiak32 Bój o sąd gospodarczy 31.01.11, 22:25
      ja proponuję przenieść "Jasną Górę" do Katowic ,Starostwo do Katowic,Urząd Miasta do Katowic,Sanepid do Katowic,Szpitale do Katowic,przychodnie do Katowic, a tak w ogóle Częstochowę do Katowic i te 250tyś mieszkańców też :)
      no bo cholera jak już wszystko w Katowicach to i mieszkańcy też :)
      a szanownego prezydenta Częstochowy "z nienagannym szelmowskim uśmiechem " na rzecznika Katowic :)
      no i oczywiście sprezentować synkowi lekcje gwary śląskiej "niech sie pieroński gorol naumi godać po ślońsku "
      hanysy górą a medaliki będą czyścić buty hanyskim pieronom :):):)
    • andrzejdziaba Bój o sąd gospodarczy 01.02.11, 07:43
      Należałoby wymiar sprawiedliwości oraz organy ścigania zorganizować od nowa. Wszyscy powinni otrzymać wypowiedzenia, żadnych nimmunitetów, a możliwość dalszej pracy określona przeszłością kandydata, kwalifikacjami merytorycznymi i moralnymi oraz jasnymi wymaganiami dotyczącymi przyszłości. Żadnych układów, znajomości, koterii, powiązań itp. W każdej innej sytuacji będziemy mieli do czynienia z patologiami, które ciążą na przeszłości i teraźniejszości Temidy i determinują jej przyszłość. Rozpaczanie nad ewentualną likwidacją Wydziału Gospdarczego Sądu Okręgowego w Częstochowiejest nie na miejscu, gdyż w sensie formalnym trzeba go zlikwidować w całości.
      • Gość: ckm Re: Bój o sąd gospodarczy IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 09:43
        nie brał pan dzis lekarstw
        • andrzejdziaba Re: Bój o sąd gospodarczy 01.02.11, 13:45
          Gość portalu: ckm napisał(a):

> nie brał pan dzis lekarstw

Mam tylko lekkie nadciśnienie. Wcześnie rano biegam od siedmiu lat, uprawiam gimnastykę, sporo czasu poświęcam na sprawy duchowe i jestem w świetnej formie psychofizycznej, emocjonalnej i duchowej. Gruntowna reforma postsowieckiego państwa, jakim jest III RP, a w tym patologicznego systemu prawnego to ważne zadanie do zrealizowania w najbliższym czasie.
          • Gość: dark1847 Re: Bój o sąd gospodarczy IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 01:24
            niestety od biegania nie przybywa rozumu.
            • andrzejdziaba Re: Bój o sąd gospodarczy 03.02.11, 07:23
              Gość portalu: dark1847 napisał(a):

> niestety od biegania nie przybywa rozumu.

"Mądralo" zacznij pouczać pensjonariuszy częstochowskich sądów. Tam wykaż się swoją elokwencją i erudycją, a najlepiej broniąc niesłusznie oskarżanych i skazywanych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka