Dodaj do ulubionych

work max workmax? michałowskiego 17

22.02.11, 12:36
witam, czy ktoś wie czy taka firma istnieje i czym się zajmuję? podano mi adres Michałowskiego 17 na północy ale nie chciano udzielić jakiejkolwiek informacji, czy to kolejna akwizycja? nie mogę nic o takiej firmie na tej ulicy wyszukać. dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.apus-net.pl 22.02.11, 17:19
      up
      • Gość: honek Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 20:33
        Michałowskiego 17 to budynek spółdzielni mieszkaniowej Północ
        • Gość: anonim Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.2.9.155.tvksmp.pl 01.03.11, 15:39
          Byłam tam spoko firma co prawda już tam nie pracuje bo wyjechałam za granicę ale polecam.
          Prawda jest taka że każdy kto nie szuka pracy tylko stanowisk kierowniczych i to bez doświadczenia nie ma czego tam szukać.
          • Gość: do anonima Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.netcominternet.pl 01.03.11, 16:35
            i myślisz, że pisząc z adresu zawierającego sieć kablówki SM Północ, czyli stamtąd, gdzie znajduje się siedziba ww firmy wszyscy potraktują tą wiadomość poważnie.
            • Gość: ania Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 19:25
              tak:)bo mieszkają tam moi rodzice a to nie można pracować i mieszkać w tej samej dzielnicy???
              dziwne:)a i z góry mówię że teraz piszę od siostry:P
              a co do firmy nie będę już zachwalać po prostu idźcie i zobaczcie:)
              pozdrawiam:)
              • Gość: kola Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 19:29
                Wypowiedzi są na poziomie przedszkola.
    • Gość: Krecik5177 Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:48
      Witam tak to kolejna akwizycja :) praca polega na chodzeniu po blokach i namawianiu ludzi .Tzn sciema z tym ze beda znizki na telefony stacionarne a tak naprawde chodzi o podpisanie z klijentem umowy na dialog , nie wyplacaja pieniedzy za prowizje i wgl :D:D
      • Gość: dawid Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.prenet.pl 22.04.11, 12:30
        oj krecik krecik:)
        narzekasz na firmę a prawda jest taka że nie potrafisz nawet poprawnie napisać słowa klient:)
        przypomnę i wytłumaczę "klient" a nie "klijent" człowieku jak Ty chcesz znaleźć gdziekolwiek pracę skoro pisać nie potrafisz.
        ja tam pracuje żadnej ściemy nie ma co prawda nie mam umowy o pracę jeszcze ale mam zlecenie i sprawdzałem że mam wszystko płacone jeśli chodzi o podatki i zusy. więc jestem spokojny.a po za tym manager to osoba na tyle poważna że nie zatrudnia analfabetów i nie dziwię się że są urażone osoby.
        na przyszłość jeśli ma ktoś problem to czemu nie powie tego głośno w firmie tylko na forach się wywnętrza każda firma ma jakieś zasady prowadzenia są różnego typu instytucje wystarczy się zgłosić. chyba że prawda jest inna i lepiej ściemniać na forach:)
        pozdrawiam nieudaczników i zapraszam ludzi sukcesu:)
      • Gość: vini Re: work max workmax? michałowskiego 17 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 13:39
        Potwierdzam akwizycja - NIE POLECAM !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka