nowy.dom 05.03.11, 10:21 Gdzie kupić najtaniej drzewo na dach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drwal Re: Drzewo na dach IP: 83.238.5.* 05.03.11, 21:16 Najtaniej to jak ci na dach spadnie drzewo.Do budowy proponuje używać drewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewno Re: Drzewo na dach IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 15:08 Drzewo to rośnie w ziemi -a na dach potrzebne jest drewno -ale to trzeba wiedzieć .I to wynika z poziomu inteligencji danej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Drzewo na dach IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 22:14 Dogadaj się tartakiem Turek z Knieji, gm. Przyrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Drzewo na dach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 09:06 Rzeczywiście najpierw drzewo później drewno następnie tniemy na: deski,więźby,krokwie....... Wejdź na googole , tp ksiązka tel. i inne znajdziesz kilka tartaków w bliskiej odległości.Oceń ceny.Zamawiaj drewno -wyrób możliwie długo sezonowany i zaimpregnowany od np korników,wilgoci itp. p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Drzewo na dach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.11, 12:06 Żyzna w Częstochowie, dobierałem na Rocha i odradzam. Mam zastrzeżenia co do impregnacji - w dodatku drewno świeżo przetarte i bardzo mokre ze śladami grzybów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Drzewo na dach IP: *.182.31.16.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.11, 15:19 Drewno na dach weź najlepiej impregnowane ciśnieniowo. Jest ono trochę droższe niż normalne tylko malowane impregnatem, ale za to dużo dłużej poleży na dachu. Z tego co się orjentuję to taką impregnację robią tartaki: Drewbet, Winecki na Puszczewie i podobno w Blachowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao wszycy sie mylicie IP: *.prenet.pl 07.03.11, 18:01 drewno to se mozecie do kominka włożyc albo do pieca, a takie drewno, drzewo to sie Tarcica nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: wszycy sie mylicie IP: *.rev.czest.net 07.03.11, 23:03 dziękuję za oświecenie...bo żyłem w przekonaniu że to więźba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: wszycy sie mylicie IP: 212.87.241.* 08.03.11, 14:09 Zadzwoń do firmy Dalbud (chyba taka nazwa) na ul. Łokietka. Jeden z właścicieli to Włodzimierz Król 502 65 86 02. Powinien Ci pomóc. Pozdrawiam Angela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: wszycy sie mylicie IP: *.prenet.pl 08.03.11, 16:20 więźba to konstrukcja a nie materiał z czego jest zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś