spesz 16.03.11, 13:50 Który to już raz?Jeszcze trochę i wszyscy się przyzwyczają:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jezus_cytrus Alarm bombowy w sądzie odwołany 16.03.11, 13:54 Myślę, że nie stało się nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 14:29 Może oni sami dzwonią, bo chcą mieć przerwę w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECHHH SZKODA Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.03.11, 14:28 obstawiam że do konca marca będzie takich fałszywek jeszcze coś ok 13 szt :) Nieudolne te wladze w Częstochowie że nie mogą nic z tym zrobić a wystarczy bardziej zabezpieczyć sąd ( bramki,przeszukania toreb,czujniki,monitoring) No ale skoro władza zajmuje sie bzdetami i kraweznikami na biegana a nie bezpieczenstwem to mamy to co mamy Pan Prezydent Mataczyk jest odpowiedzialny za kolejny fałszywy alarm w sadzie... i trzeba sobie powiedzieć jasno i szczerze TO NIE BEDZIE OSTATNI FAŁSZYWY ALARM,EWIDENTNIE KTOŚ SOBIE JAJA ROBI WIEDZĄC ŻE I TAK SPRAWCY NIE ZOSTANA SCHWYTANI ...BRAWO PANIE PREZYDENCIE , BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.03.11, 14:29 do przedmówcy : mylisz się. w sądzie są zabezpieczenia typu bramki czujniki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.03.11, 14:49 Wrona wyszedł ze wspolnoty wiec mozna go za bramkarza zatrudnic niech stoi z krzyzem w łapie i pyta grzecznie : masz bombe ? Czy jestes godzien wejsc w te progi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisi Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.net.stream.pl 16.03.11, 15:02 Przynajmniej raz w tygodniu jest alarm bombowy w sądzie.Kto za to wszystko płaci ?Za strażaków, za psa , za pogotowie energetyczne ,gazowe za wszystkie zaangażowane w to służby?To nie może tak być ,że każdy bezkarnie może zadzwonić i powiedzieć o podłożonej bombie.Własciwie to 0% jakiejkolwiek wykrywalności jeśli chodzi o sąd.Może ktoś powinien wreszcie ruszyć dupę i się za to wziąść.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.net.stream.pl 16.03.11, 15:16 A my wszyscy płacimy ciężkie pieniądze za takie akcje ! Czy nie ma sposobu żeby złapać takiego debila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.11, 20:38 Jesteś wyjątkowym debilem w swoim prostackim myśleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.11, 20:40 Mój wpis był do krisa Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaherbata15 Alarm bombowy w sądzie odwołany 16.03.11, 16:00 Czemu nie pomyśleliście o jednej podstawowej rzeczy ??? Przecież to co dzieje się w naszym sądzie, szczególnie rodzinnym to przechodzi ludzkie pojęcie ... Może to kilku poszkodowanych obywateli nie mogących się pogodzić z krzywdzącymi wyrokami i brakiem możliwości przedstawienia swoich racji przed pseudo sprawiedliwością u stronniczych sędzin. Zwłaszcza jednej. Sędzia Urszula Tomczyk nie pozostawia innych możliwości jak albo się powieś bo jesteś nikim albo z żalu i bezsilności zrób coś głupiego. Oczywiście narażanie dla samej zabawy wszystkich ludzi to skandal ale może był jakiś motyw tego działania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na bakier z logiką kto nie lubi sądu ?... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 17:07 .., że tak w kółko dzwoni z fałszywym alarmem i robi panikę ? Może chodzi mu (im) o to, żeby nie tylko Obywatel bał się Sądu, ale również Sąd zaczął się bać Obywatela ?... Ale przecież żaden sprawiedliwy Sąd nie powinien i zapewne nie boi się o swoje bezpieczeństwo, czyż nie tak ?... Chyba, że komuś zależy aby rozprawa się nie odbyła - wtedy taki ?manewr" też ma sens, chwilowy co prawda, ale ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Alarm bombowy w sądzie odwołany IP: *.apus-net.pl 16.03.11, 20:09 Święta racja. Nic z tym wydziałem nie miałem doczynienia, ale prawie same negatywne oceny słyszę w środowisku niestety z konieczności z nimi współprcujacym. To wydział antyrodzinny, sklerotycznych bab oderwanych od rzeczywistości i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Sędzina Urszula Tomczyk IP: *.net.stream.pl 25.01.12, 13:58 Zgadzam sie ,że czestochowski sąd rodzinny to żenada, zwłaszcza rozprawy sędziny Urszuli Tomczyk.Oskarżony ma dochody 1690 000zł rocznie a sędzina uważa ,ze alimenty na dziecko w wysokości 1000zł plus 300zł przedszkole są wystarczające , zaznaczam ,że musze wynajmować mieszkanie i nie pracuję bo dziecko jest małe.Rozumiem,ze alimenty tej wysokości byłyby uzasadnione gdyby oskarżony zarabiał dwa tysiące ale nie w przypadku dochodów przekraczających milion złotych. Sędzina na rozprawie pouczała mnie ,zebym nauczyła się tanio gotować. Sędzina Tomczyk uważa ,że mieszkanie ojca dziecka w domu za ok. 3 mln zł oraz mieszkanie dziecka w wynajmowanym mieszkaniu uważa za równą stopę zyciową.Oraz UWAGA czynsz i opłaty za mieszkanie to nie koszt dziecka ,dziecko mieszka UWAGA -TYLKO PRZY OKAZJI. Gratuluję pani Tomczyk - przy okazji może też mieszkać pod mostem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sędzina Urszula Tomczyk IP: 109.95.29.* 26.01.12, 13:33 Chcesz żyć na takim samym poziomie i mieć miliony, to do roboty pasożycie. WAM wszystko się należy, najlepiej podana forsna na złotej tacy, brać brać i jeszcze raz brać i siedzieć w domu i jęczeć. Miała rację Pani sedzina, zacznij dbać o siebie i dziecko ale nie bądż PASOŻYTEM i nie zaglądaj do jego portfela ile ma, jest zaradny i pracuje to ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Sędzina Urszula Tomczyk IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.01.12, 15:37 Nie wiem która ze wspaniałych sędzin prowadziła moją sprawę o podwyższenie alimentów, ale z opisu wydaje się podobna :) wdzięczyła się do pozwanego tatusia jak podstarzała lafirynda i gdyby nie jej stronniczość ojciec płaciłby wyższe alimenty na dziecko, bo go na to stać, ale sędzina uznała inaczej... pewnie bezdzietna... Odpowiedz Link Zgłoś
spesz Alarm bombowy w sądzie odwołany 16.03.11, 19:02 A ja myślę,że "zwykły obywatel" już dawno byłby złapany,tak jak miało to miejsce wcześniej,kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Elizo! Nic Ci się nie stało? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.03.11, 19:21 Elizo! Nic Ci się nie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to naprawdę Re: Elizo! Nic Ci się nie stało? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.11, 20:42 nieprawdopodobne, żeby policja i niezawisłe organy państwa były takie bezradne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Elizo! Nic Ci się nie stało? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.11, 21:58 Coś beznadziejnego Odpowiedz Link Zgłoś