Dodaj do ulubionych

szukam dziewczyny

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 19:44
Szukam dziewczyny, a może powinienem napisać partnerki, która pójdzie
ze mną na wesele 12 czerwca. To nie jest żart.
Sposób to być może nietypowy, ale co tam. Mam 26 lat. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: szukam dziewczyny IP: *.org 03.05.04, 12:45
      lepiej idz z dziewczyna, ktora dobrze znasz, poszlam kiedys na wesele z kolega
      mojej kolezanki, wczesniej widzialam go dwa razy,dobrze, ze to bylo w jego
      rodzine a nie w mojej, najadlam sie wstydu i nigdy wiecej nie dam sie w cos
      takiego wkrecic.
      • Gość: dim Re: szukam dziewczyny IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 14:59
        Ale ja nie chce iść z kimś kogo znam. A poza tym zawsze to jakiś dreszcz
        emocji. Będzie skandal czy nie? Byłem już kiedyś z dziewczyną, którą pierwszy
        raz widziałem tydzień wcześniej i było o.k. Oboje wywołaliśmi, jeśli nie
        skandal to z pewnością komentarze.
        • Gość: Aga Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:20
          Zadzwoń to pomyślimy: 502 02 66 45
    • Gość: LASECZKA Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:23
      MAM GRUBE NOGI!!!!!!!
      WAŻĘ OK.70 KG
      NASZĘ STRINGI KTÓR LEDWO SIĘ NA MNIE MIESZCZĄ!!!!
      JESTĘ OK.
      STOJĘ PRZY LAMPIE!!!!
      ME JĘDRNE POŚLADKI OBTRZASKUJĄ SIĘ O SIEBIE!!!!
      12CZERWCA POJADĘ Z TOBĄ NAWET NA KONIEC ŚWIATA-POTRZEBNY BĘDZIE TIRRRR....
      CZY JUŻ MASZ NA MNIE OCHOTĘ?????????????????????????
      • Gość: dim Re: szukam dziewczyny IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 23:47
        dzięki laseczka za wyczerpujący opis. co ty robisz przy lampie? ja mam ochotę
        na dobrą zabawe i dobre towarzystwo. pozd.
    • Gość: dim Re: szukam dziewczyny IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 18:39
      Cały czas czekam. Ktoś kto chciał być Agą będzie miał do czynienia z Agą. Pozd.
    • Gość: dim Re: szukam dziewczyny IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 20:01
      Cholera, naprawde żadna z Was nie chce iśc ze mną na wesele? Pozdrowienia.
      • Gość: Majka Re: szukam dziewczyny IP: 80.51.236.* 08.05.04, 20:54
        Wiesz co, pitolisz jak by cię coś bolało lub ci dolegało. W tym przypadku to ty
        chyba mądry nie jesteś z takim prostackim postem.
        • Gość: dim Re: szukam dziewczyny IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 09:46
          dziękuje Majko za uwagi krytyczne. Serio biore sobie to do serca. Od dzis będę
          pisał, no.. będę się starał pisać mniej prostackie posy, choc czy niemądry może
          napisać coś mądrego. Pożyjemy, zobaczymy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka