Dodaj do ulubionych

Cesarskie cięcie dobry lekarz

27.03.11, 00:00

Witam, wiem, tematy o ginekologach przewijają się cały czas, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi, który lekarz dobrze wykona cesarskie cięcie? Wiem już, że czeka mnie cc, mój lekarz jednak nie pracuje w żadnym szpitalu i chciałabym go zmienić, ale kompletnie nie wiem do którego się udac. Czy możecie polecić dobrego lekarza?

dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: tt Re: Cesarskie cięcie dobry lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 21:04
      eh pomocni ludzie ... dziewczyna pyta kto jej zrobi dobrze cesarke bo ma do niej wskazania ... mnie polecaja Najmana, chodze do niego z druga ciaza, tez prawdopodobnie zakonczy sie cesarką (cesarka po cesarce)
      a moja pierwsza cesarke robil nawet nie wiem jaki lekarz i rana zrosla sie super, zadnych komplkacji, bylo to w szpitalu w blachowni w 2010, gdzie znalazlam sie niechcacy. opieke mialam super, na 3 noce zabierali dziecko i kiedy chcialam w dzien. tyle ze tam nie maja dobrego sprzetu i gdyby cos sie dzialo z dzieckiem to jest problem.

tyle ci moge podpowiedziec
      • ala.81 Re: Cesarskie cięcie dobry lekarz 28.03.11, 01:19
        tt czy masz teraz wskazania do drugiej cesarki? czy przez to że pierwszy poród zakończył się cc? Pierwsze cc nie jest samo w sobie wskazaniem do kolejnych.
      • chmielusia23 Dr Najman 28.03.11, 08:01
        tt czy Dr Najman nadal przyjmuje tylko prywatnie?? Prowadfził dwie moje ciąże, jedna przez przychodnie a drugą już niestety prywatnie. Pytam , bo zmaierzam się wreszcie wybrać na wizytę po drugim dziecku, ale przypuszczam że jeśli przyjmuje tylko prywatnie to zmienie lekarza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka