Gość: Kaja
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
04.05.04, 17:01
Chciałabym zapytać Szanowne Władze w naszym UM , dlaczego- chociaz jest 4.05.nie ma pensji dla nauczycieli?!Czyżby włodarze zapomnieli przez weekend ,że nauczyciel - chociaż nie "urzędnik miejski",to też człowiek, który płaci rachunki , ma zoobowiązania bankowe, a przede wszystkim tak jak np:ja i wielu innych - mam na swoim i tylko swoim utrzymaniu dwoje dzieci, którym mam zapewnic byt????!!!To jest naprawdę skandal!!!! Co się w tym Urzędzie wyprawia??? Co tam za ludzie pracują!!! Za co oni biorą swoje tłuste pensje!!!Mam nadzieję, że tym - nie pierwszym incydentem- zajmą się nauczycielskie związki! Pora skończyć z tymi praktykami urzędasów, którym widocznie niedostatek nie doskwiera skoro tak traktuja innych!!!! Co Pan na to panie wice-Z. Betnarski- dawniej Solidarność?! A i Pan panie T.Wrona - prezydencie nie wszystkich Częstochowian - również Solidarność???!!!!!A co na to pani D.Sobala - naczelnik Wydziału Oświaty , która bardzo miłuje nauczycieli i bardzo się o nich upomina ,aż słychać sarkanie w całym Urzędzie???!!!Po prostu wierzyć się nie chce- to już niestety Trzeci Świat!!!