Dodaj do ulubionych

Przed sąd za dom

20.04.11, 22:19
...a domu i tak nie ma!
Czy w tym "dobrym mieście" będzie kiedyś NORMALNIE?
A pani urzędniczce włos z głowy nie spadnie,bo czy widział
ktoś w tym kraju urzędnika który by za swoje błędne,niechlujne decyzje
odpowiadał finansowo,z własnej kieszeni rekompensował pokrzywdzonym
poniesione straty?
Obserwuj wątek
    • Gość: MN Re: Przed sąd za dom IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 06:32
      Swoja gorącą opinię opierasz na relacji prasowej. Mnie doświadczenie nauczyło, że w dzisiejszych czasach jest to dość ryzykowne.
    • henryabor Chciała Polski i ma! 21.04.11, 06:34
      Tak jej było dobrze, tak dobrze, że dobrze jej tak! Miała Kanadę, zachciało jej się Polski i ma! Sprawa powinna być przekazana do innego sądu. Ponieważ skazanie urzędnika lokalnego magistratu w miejscowym sądzie, to niczym cudy Jaśka z Wadowic?!
      • Gość: gosc Re: Chciała Polski i ma! IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 07:29
        Takich ludzi zatrudniano w urzędzie, a kto ich zatrudniał? No,kto? Wrona!
      • Gość: ja Re: Chciała Polski i ma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 07:58
        Ty henryabor chyba jesteś troszkę pie...ięty.....jak możesz napisac coś takiego "...dobrze jej tak...". Aaaaaaaaaa, wiem, przerwa świąteczna i nie trzeba było iść do szkoły.....
    • mariansiwy1 Przed sąd za dom 21.04.11, 08:18
      zgnoić babe zabrać je wszystko by to było nauczką dla innych urzędasów
    • Gość: asert Re: Przed sąd za dom IP: 195.205.171.* 21.04.11, 10:02
      A podwładna nie jest oskarżona?
    • Gość: babcia Re: Przed sąd za dom IP: *.iplus.com.pl 21.04.11, 12:32
      A kto jest teraz inspektorem powiatowym ?
      krystyna P ?
      Nie miała zwrotek , nie powiadomiła włascicieli, podpisała decyzję o rozbiórce
      dobrego domu ,jej pracownica była na miejscu i nie sprostowała blędu ?
      Takie cuda mogą się zdażyc tylko w świętym mieście i jeszcze sprawa sądzona w Cz-wie .
      No to nikt jej krzywdy nie zrobi i będzie znkoma szkodiwośc czynu!!!
      Chyba ,że sprawa znowu wróci do
      Jaworowicz!
      • Gość: Jolka Re: Przed sąd za dom IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.04.11, 16:08
        baba wraz z tym "przedsiebiorca" po wyjsciu z wiezienia powinna odbudowac ten dom i zap,lacic rekompensate
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka