Dodaj do ulubionych

Tragedia w Kłomnicach

15.05.11, 15:38
Ojojoj znów młody kierowca w BMW?:) Inżynierów z Bayerische Motoren Werke musi krew zalewać, bardziej niż niedowartościowanego, sfrustrowanego świeżo upieczonego kierowcę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Tragedia w Kłomnicach IP: 212.87.246.* 15.05.11, 16:06
      Bredzisz! Inżynierom płacą za konstruowanie takich samochodów, żeby po kontakcie z drzewem trzeba było kupić nowy. Wszystko jest przemyślane (może z wyjątkiem twojej wypowiedzi).
    • Gość: hmm Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 16:18
      Pewnie miał na rejestracji SCZ albo ERA szkoda tylko pasażerów
      • Gość: a Re: Tragedia w Kłomnicach IP: 31.42.2.* 15.05.11, 16:44
        Rejestracja SC.
        • Gość: din Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 16:56
          SC i zatkało kako
          • Gość: jo Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.05.11, 17:17
            bo koles z klobucka pozyczyl samochod
          • Gość: Jolka Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.05.11, 17:18
            tak to jest jak małolat dostanie prawdo jazdy !!!!!
            stwarzaja zagrozenie i tyle
            • Gość: icco Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 17:30
              Osoby które są świeżo po zdanym egzaminie nie powinny prowadzić pojazdów o pojemności powyżej 1.6 litra, albo powyżej 100KM, nie wiem dlaczego nikt się za to nie weźmie, fotoradary tylko potrafią stawiać. Ograniczenia dla młodych kierowców i poprawa stanu dróg zrobią więcej dla bezpieczeństwa niż te skrzynki poustawiane często w bezsensownych miejscach.
              • Gość: bcc Re: Tragedia w Kłomnicach IP: 109.95.24.* 15.05.11, 18:15
                masz auto miej rozum szkoda rodziny
                • Gość: . Re: Tragedia w Kłomnicach IP: 212.87.240.* 15.05.11, 18:30
                  tak czytam wasze komentarze i sie zastanawiam jak oni nas kurw@ do unii wpuscili ?
              • Gość: Młody kierowca Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.net.stream.pl 15.05.11, 18:33
                Masz racje tak powinno być. Z motorami już tak zrobili teraz powinno to czekać samochody.. Ja mam prawko od roku, ale zaczynam od małego 1.4 75Km zupełnie mi wystarczy, nie szaleje cenie sobie życie i resztę pasażerów.
                • looooooook Re: Tragedia w Kłomnicach 15.05.11, 22:30
                  bzdura z tymi małymi silnikami dla początkujących kierowców.
                  Ja od razu po prawku jeździłem autem z silnikiem 2.0 i jakoś wypadku nigdy nie miałem.
                  Co da ograniczenie że po prawku możesz jeździć np. tylko autem o pojemności do 1.1? nic to nie da ponieważ jak ktoś jest idiotą to nawet maluchem może jechać 120km/h i się rozwalić albo kogoś innego zabić.
                • Gość: it's me ? Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.net.stream.pl 17.05.11, 14:55
                  Zapewne jestes jakims przymulonym komputerowcem i pozniej takie ofiary jezdza po 30 km/h lewym pasem i sie dziwia jak ktos na nich ryja wydrze.
              • Gość: parapara Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.alfanet24.pl 15.05.11, 20:08
                Zgadzam się w 100% z wypowiedzą icco.
                Spójrzy prawdzie w oczy - młody chłopaczek pomyślał sobie "jestem super fajny, mam bmw, co tam, że mokro na drodze, przecież jestem świetnym kierowcą, zaszpanuję przed kolegami", włączyła mu się brawura i tyle.
                Świeżo upieczeni kierowcy powinni ćwiczyć swoje umiejętności za kierownicą samochodów o niewielkiej mocy.
                • Gość: jmk Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 20:58
                  Drugi szpaner siedział dziś po południu jakimś szrotem w krzkach na Niepodległości ,na wysokości CIASNEJ
                • Gość: tfu Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 09:54
                  a tych z niewielką mocą silnika poślizgi nie dotyczą... oj... szkoda słów
                • Gość: aga Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.rev.inds.pl 16.05.11, 10:36
                  czy zna ktos z was imie ofiary ? martwie sie o znajomego tel nie odbiera ;/
              • Gość: S Re: Tragedia w Kłomnicach IP: 193.138.241.* 16.05.11, 07:02
                100 KM to za dużo dla początkującego kierowcy. Pewnie nie jest to możliwe, ale młodzi kierowcy powinni mieć takie blokady prędkości jak są w ciężarówkach. Pojazd nie przekroczy bodajże 110 km/h.
                Coś trzeba zrobić, bo ginie za dużo młodych ludzi.
                • looooooook Re: Tragedia w Kłomnicach 16.05.11, 22:16
                  kolego S piszesz głupoty można mieć auto które waży 900 kg i ma 100KM i co będzie bezpieczniejsze od jakiegoś wielkiego auta o takiej samej mocy ?
                  Może powinno się jakieś porządne badania psychologiczne robić albo coś nie wiem.
                  To jak ktoś jeździ zależy wyłącznie od tego jak ma w głowie poukładane i nic więcej.
                  Jednemu dasz auto które będzie miało 400KM i nie zrobi na drodze nic głupiego a innemu dasz jakieś tico i będzie jeździł jak głupi.
          • Gość: bmw Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 23:09
            łżesz bratku autko było na niemieckich blachach jak to świeżo ściągnięty szrot i na gumach ... z kolcami...
      • Gość: gien komplet wygląda następująco :) IP: *.2.11.46.tvksmp.pl 15.05.11, 18:38
        SCZ, SKL, ERA, SLU, EPJ, SMY, czasami SZA; SC też bywają barany :)
        • Gość: HR w tytule wątku "tragedia", IP: *.alfanet24.pl 15.05.11, 18:44
          a pod spodem debilne komentarze, gdyby to forum miało normalnego moderatora, wątek już dawno wylądowałby na oślej
        • Gość: ano Re: komplet wygląda następująco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 22:29
          Był na niemieckich blachach
      • maniek11985 Re: Tragedia w Kłomnicach 16.05.11, 03:03
        SC wcale lepiej nie jeżdżą
        Gość portalu: hmm napisał(a):

> Pewnie miał na rejestracji SCZ albo ERA szkoda tylko pasażerów
      • Gość: Jakub Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 10:56
        Tablica rejestracyjna nie ma nic do tego jak ktoś prowadzi (czyt. ma olej w głowie)...
        Równie dobrze mogła to być tablica zaczynająca się od SC..
      • Gość: p. Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 17:40
        szkoda pasażerów? a kierowcy nie?
        to był młody, 20 letni chłopak, miał przed sobą życie. nie dostosował prędkości do warunków, jechał za szybko, jedna z dziewczyn jadących z nim zmarła dzisiaj w nocy w szpitalu, nie wiem co z drugą, chłopak może wyjdzie jutro ze szpitala. kierowca wypadł przez szybę, nie miał szans na przeżycie.
        • Gość: bea Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.11, 19:51
          MAŁE SPROSTOWANIE CAŁA TRÓJKA ŻYJE A KIEROWCA NIE TYLKO NIE DOSTOSOWAŁ PRĘDKOŚCI ALE ALKOHOL TEZ JEST PRZYCZYNĄ TEJ TRAGEDII.LUDZIE DAJCIE JUŻ SPOKÓJ TYM SPEKULACJOM NAJLEPIEJ NIECH KAŻDY ZAJMIE SIĘ SWOIM ŻYCIEM.,,CUDZE KAŻDY WIDZI POD LASEM A SWOJEGO NIE WIDZI POD NOSEM,,
      • Gość: szabla Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.cdma.centertel.pl 29.08.11, 18:04
        pie...ięty jesteś
    • radekzwd Tragedia w kłomnicach 15.05.11, 20:03
      Lol. Widzę że tylko przed monitorem jesteście najmądrzejsi i najlepiej umiecie wszystko a tym bardziej prowadzić auto. Fakt faktem może Kierowce poniosło ale być może coś go zmusiło do tego a nie koniecznie wygłupy. umiecie tylko na młodych wyzywać a sami jeździcie jak stare dziadki schorowane co tylko jeżdża do kościoła. Nawet aktualnych przepisów nie znacie. A co do silnika to nie ma znaczenia czy CC 700 w gazie czy BMW 2.5. Bo i tym i tym są wypadki. A częściej wypadki są z udziałem ,, doświadczonych'' kierowców - bo oni ponoc umia najlepiej
      Żal dupe ściska
      • Gość: parapara Re: Tragedia w kłomnicach IP: *.alfanet24.pl 15.05.11, 20:15
        Nikt nie powiedział, że starsi i doświadczeni kierowcy umieją jeździć najlepiej. Owszem, wypadki z ich udziałem się często zdarzają, bo pojawia się rutyna i przeświadczenie, że przez tyle lat za kółkiem nabrali już niezbędnych umiejętności.
        Co nie zmienia faktu, że są młodzi kierowcy którzy doświadczenia ani tych umiejętności tez nie mają i też powodują wypadki, głownie przez brawurę i głupotę, co niestety najprawdopodobniej było przyczyną tego zdarzenia.
      • Gość: widz Re: Tragedia w kłomnicach IP: 212.87.238.* 17.05.11, 13:09
        Uciekał bo potrącił , rzadko był trzeżwy
      • Gość: bmw Re: Tragedia w kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 23:11
        radekzwd napisał:

> Lol. Widzę że tylko przed monitorem jesteście najmądrzejsi i najlepiej umiecie
        > wszystko a tym bardziej prowadzić auto. Fakt faktem może Kierowce poniosło ale
        > być może coś go zmusiło do tego

Jasne bratku... zmusiły go promilki we krwi....
      • Gość: aletoja Re: Tragedia w kłomnicach IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.11, 08:21
        BMW...20lat.... i wszystko jasne.
    • car50 Tragedia w Kłomnicach 15.05.11, 20:33
      Niestety codziennie obserwuje te młode produkty 'kubicopodobne" szalejące w swoich 'bolidach"
      I czasami tak kończa.Tylko z reguły oni zakładaja że wypadek może się zdarzyć każdemu tylko nie jemu.Jeżdzę bardzo dużo i bardzo długo.
      • Gość: trudno Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.netcominternet.pl 15.05.11, 20:57
        dziwnym zbiegiem okolicznosci niedawno skasowane BMW w Łobodnie , wcześniej tuż za granicą Częstochowy na DW 491 w Białej, a nie w Kamyku jak w newsie dwóch zgineło w BMW.

Po prostu mlody kierowca nie powinien jezdzic RWD z duzym silnikiem. Wystarczy popatrzyc na gosci wyjezdzajacych z Wyrazowa, co potem robia na drodze. Nic dziwnego, ze OC za BMW jest duzo wyzsze.
    • Gość: Magnez Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 20:55
      ojojoj...
      Puknij sie w łeb kasztanie...!! .... to nie byl za mądry komentarz
    • mir-anda Tragedia w Kłomnicach 15.05.11, 21:13
      jechałam dzis tamtędy widziałam policje i karetki pogotowia szok. a może ten młody kierowca był na podwójnym gazie?+brawura + bmw ,no i dzisiejsza pogoda ...
      • Gość: gosciu Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.11, 22:13
        Przez takich idiotów za swoje BMW płacę zbójeckie oc...
        Mimo, że mam tylko 1.6 i to na gazie. Jeżdżę szybko tam gdzie można (np. droga ekspresowa).
        Trzeba po prostu dostosować prędkość do panujących warunków.
        Ale tacy jak bohater tej notki nabijają statystyki i nieważne jakie bmw, ubezp. jest takie jak za nowy wózek innej marki.
    • Gość: mikal Dlaczego Policja nie sciga piratow!! IP: *.11-2.cable.virginmedia.com 15.05.11, 22:37
      • Gość: Jack Sparrow Re: Dlaczego Policja nie sciga piratow!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 07:42
        Bo Policja nie ma takiego okrętu, który dogoniłby Czarna Perłę! :))
    • Gość: ttt Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.net.stream.pl 16.05.11, 00:25
      i znowu BM-ka ......
      i znowu młody kierowca .....
      coś ostatnio jak wypadek to z bm-ką....
      jakaś marka wypadkogenna.......
      albo kierowcy........:)
    • maniek11985 Tragedia w Kłomnicach 16.05.11, 03:02
      przynajmniej innych nie pozabijał....
      • Gość: brawura Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 16.05.11, 07:24
        z tego co rano sie dowiedziałem, to dziewczyna w szpilatu zmarła;/
        • Gość: xxxx Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.rev.inds.pl 16.05.11, 10:37
          czy zna ktos z was imie kierowcy badz pasazerow ? martwie sie o znajomego tel nie odbiera ;/
          • Gość: lubel Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 12:08
            Chłopak ktory zginal to Dawid:( a potencjalnym pasazerem byl Pawel, (nie bede pisal nazwisk) Ale cos mi sie nie wydaje zeby to Dawid prowadzil samochod, znalem go i wiem ze to do niego niepodobne. A co do burakow ktorze sie smieja z bmw itd...to nie bede sie wypowiadal bo szkoda slow! BANDA IDIOTOW!!!
            • Gość: wiki Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 08:36
              nie ważne czym jechał mógł się zastanowić że nie jedzie sam!po wcześniejszych kolizjach tego dnia raczej wiedział że policja go namierzy i gdy zobaczył radiowóz jadący z przeciwka wpadł w panikę i tyle
            • Gość: bra Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.alfanet24.pl 22.05.11, 21:23
              bmw jechało z predkoscia 180 km. moj znajomy był swiadkiem bo o mały włos przez niego nie zgina ,bmw wjechało na 3 i znajomy musiał uciekac na chodnik bo by w niego walną, Samochod którym jechali był wziety od chrzestnego kierowcy ,a po badaniach okazało sie ze kierowca był naćpany .Uciekali bo zachaczyli 1 samochód i skasowali płot i bali sie zatrzymac bo jak byli naćpani to by mieli przerąbane
        • Gość: bea Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.11, 17:13
          LUDZIE!!! DAJCIE DO CHOLERY SPOKÓJ TYM MŁODYM LUDZIOM NIE UŚMIERCAJCIE NIKOGO NA SIŁĘ. Z TYMI LUDZŹMI W SZPITALU DZISIAJ PIŁAM KAWĘ I NIKT PRÓCZ KIEROWCY NIE UMARŁ .DAJCIE IM SPOKÓJ I ICH RODZINOM !CZY KTOŚ Z WAS ZASTONOWIŁ SIĘ I POMYŚLAŁ O TYM CO CZUJĄ RODZICE TYCH MŁODYCH LUDZI!!!
          • Gość: ma Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.ibd.gtsenergis.pl 17.05.11, 17:49
            A zastanowiłeś się co czuje właściciel tego BMW , a rowerzystka która jakoś się pozbierała ?
            • Gość: bea Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.11, 19:37
              JEŚLI CHCECIE ZNAĆ PRAWDĘ ZAPRASZAM NA KOMISARIAT POLICJI PROWADZĄCY TĄ SPRAWĘ !!!LUDZIE LITOŚCI ZOSTAWCIE ICH W SPOKOJU .W DNIU WYPADKU BYŁAM W SZPITALU DO KTÓREGO ZOSTALI PRZYWIEZIENI WIDZIAŁAM ICH NA WŁASNE OCZY ALE WIDZIAŁAM PRZEDE WSZYSTKIM CIERPIENIE ICH RODZICÓW DAJCIE IM SPOKÓJ!!!
    • Gość: Megg Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.alfanet24.pl 16.05.11, 16:23
      A skąd byli Ci młodzi ludzie?
    • Gość: jerzyk Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:34
      oczywiście

i bmw, golf albo kalibra :))

jak sie jeździ całe zycie 5km od domu (czyt. kamienicy/bloku) to tak jest kiedy się wyruszy w podróż do np kłobucka lub innego odległego o 10 km miasta ;)
      • Gość: Forza Italia Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.net.stream.pl 18.05.11, 19:09
        od razu widac ze jerzyk pochodzi z klobukowic czyt.Kłobucka :D wszyscy wiedza ze u was w klobukowicach macie wszystko najwieksze ronda, centrum a i kierowcow tez macie najwspanialszych oni pewnie jezdza specjalnie do cz-wy zeby trenowac przez te 10km jazde na wprost stad maja takie niesamowite umiejetnosci prowadzenia samochodu a i golfow calibr i bmw w ogóle u was nie widac , same japonskie cacuszka majace przynajmniej 200koni mechanicznych. wiec skoro u nas tacy slabi kierowcy takich slabych aut to po jaka chole*e wchodzisz na forum naszego miasta i naszych ludzi :P
        zaloz forum klobucka czy innego okolicznego wrogo nastawionego zadupia i tam wyrazaj swoja opinie i nie zasmiecaj nam forum swoimi cennymi spostrzeżeniami :D
        Pozdro C*eresniaku :D
        • Gość: do buraka Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 21:50
          a co masz bmw zeby sie dowartościować wsród kolegów??

pozdrawiam cię mieszkańcu zapleśniałej kamieniczki, pracowniku kasy w markecie ;)
        • Gość: Jolka Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.05.11, 14:04
          najlepsi kierowcy są we Wreczycy i w Truskolasach ...
          Maja doswiadczenie w poworzeniu
          • Gość: ji Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.net.stream.pl 19.05.11, 23:19
            Chciałaś zabłysnąć dowcipem, a błysnęłaś brakami w znajomości języka. Czasami lepiej milczeć.
          • Gość: ja Re: Tragedia w Kłomnicach IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 17:38
            a ty pindo sie poucz znaków drogowych!!

bo co dzień na ciebie trąbie jak łajzowato "jedziesz" środkiem drogi 35kmh jak kazda baba w tym mieście !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka