Dodaj do ulubionych

Kręgarz - pomocy !!!!!

15.05.11, 22:50
Witam!! Poszukuje dobrego i sprawdzonego kręgarza fizjoterapeuty z Częstochowy. Mam za sobą już kilka wizyt między innymi u pana Wasyla. Niestety nawet mnie nie zbadał, nie zapytał co mi jest. Kazał się pochylić w przód i na boki po czym niby nastawił... rezultat jest taki, że gdyby nie drażek do podciągania - nie chodził bym w ogóle. Poszukuje więc kogoś kompetentnego, znającego się na rzeczy. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje.

Pozdrawiam

Michał
Obserwuj wątek
    • Gość: tu Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 00:59
      Paweł Ryński, przyjmuje w al. Kościuszki 9a. Tel. 604 64 00 93.
      Mnie pomógł więc mogę polecić. Wizyta kosztuje 70zł.
    • Gość: szram Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: 212.87.240.* 18.05.11, 00:54
      przemek miodek tu masz jego namiary
    • Gość: igłaaa Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.51.57.95.tvksmp.pl 18.05.11, 19:26
      Andrzej Auguściak - polecam www.medycyna.bigduo.pl/index.php?rs=7&id=208&nb=Kr%C4%99garstwo&cz=1
    • Gość: adam Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 17:30
      Polecam pana Dymka na ul. Ogrodowej 6, zna się na rzeczy.
      • Gość: Anna Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 07:11
        Absolutnie nie do niego.
        Kręgarz musi być z wykształcenia rehabilitantem- musi się znać choć na podstawach budowy kręgosłupa. Inaczej może zrobić nieodwracalne szkody, jak np pewna znana pani nastawiaczka.
        Też polecam Pana z Kościuszki.
        • Gość: micho Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 18:08
          Dymek jest jednym z lepszych masażystów w Częstochowie
          • Gość: gość Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 15:44
            masażysta ? Chyba żartujesz :))))))))))
    • mojepierwszekoki Re: Kręgarz - pomocy !!!!! 21.05.11, 19:38
      boszzzzzzz...jaki ten lud ciemny, chodzą do jakichś znachorów, jakby nie było uspołecznionej służby zdrowia
    • Gość: gość Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: 212.87.244.* 22.05.11, 09:14
      Tylko osteopata Piotr Ciura - przyjmuje w dawnym budynku Komobexu na III piętrze.
    • Gość: Tessa Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 20:19
      Zdecydowanie polecam Pana Przemysława Miodka..specjalista z powołaniem, dobry i niedrogi rehabilitant. Ostatnio szukając strony natknęłam się na artykuły świadczące o tym , ze rehabilituje dość znanych sportowców co jak dla mnie tylko potwierdza jego fachowość. Życzę dużo zdrowia!
    • Gość: info Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 12:59
      W związku z zapytaniem pragnę tylko poinformować Pana iż korzystanie z poleconych teraputów i tak skonczy sie w przychodni rehabilitacyjnej a zaoszczedzi Panu dość sporo wydatków. 1. masażysta/terapeuta/fizjoterapeuta są to wykonawcy zlecen lekarskich niestety dosc czesto przejmują kompetencje lekarzy(gdzie w gabinecie sam na sam z pacjentem można mu opowiadac niestworzone historie) nie nalezy kierowac sie iloscia rozwieszonych dyplomów na scianach bo nie sa one zadna wykładnią proponuje dobrego specjaliste z rehabilitacji medycznej sobie poszukac a we wszystkich przychodniach w czestochowie pracują rehabilitncji pod konkretnym nadzorem a nie w ramach pełnej samowolki mysle ze jest gdziekolwiek Pan zadzwoni polecą rehabilitanta ktory bierze odpowiedzialnosc wraz z lekarzem za zabiegi. Poniewaz mamy duzo doswiadczenia w poprawianiu stanow zdrowia po "rehabilitantach" z polecenia radze skorzystac z porady w placowkach specjalistycznych.
      • Gość: artur Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.05.11, 16:43
        no ja tez do jednego takiego chodzilem na masaz najlepszy masazysta po 15 masazach nie przeszlo a jak trafilem do neurologa to sie okazalo (po przeswieltelniu)ze pod zadnym pozorem nie powinienem sie masowac bo mam przepukline i wypadl mi dysk pomogla fajna P doktor terapia makenziego
        • Gość: olo Re: Kręgarz - pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:17
          Ja natomiast jak byłem u neurologa z prześwietleniem odcinka lędzwiowego to pani doktor powiedziała że nic nie widać i przepisała środki przeciwbólowe, oczywiście nic nie pomogło nie mogłem chodzić, w pracy ledwo wytrzymywałem osiem godzin a pracuje fizycznie. Dostałem namiary na hiropatę na przeciwko kina wolność , powiedział że mam lekko skręcony kręg , kilka lekkich uciśnięć i po problemie.
    • abcxyz76 Polecam fizjoterapeutę 07.07.15, 09:17
      Polecam fizjoterapeutę Jakuba Broszko, dojeżdża do pacjentów, kontakt pod adresem www.fizjoterapia-czestochowa.pl .
      Pozdrawiam
      M.
    • wiolka221 Re: Polecam fizjoterapeutę 24.05.16, 17:07
      Przyznaję, fittherapy.pl to bardzo dobra firma. Byłam tam na masażu kilka razy i jestem bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka