renatajonaszek 26.05.11, 19:57 Witam mam małe pytanko ,czy ktoś mi podpowie gdzie w częstochowie jest sklep z mudurkami i innymi gadzetami harcerskimi? szukałam w internecie i nie moge nic znależć ,prosze dajcie jakiś namiar,dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PRlooo Re: sklep dla harcerzy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.05.11, 21:41 Czasy składnic Harcerskich już dawno minęły Teraz mundurek kupisz na Allegro najszybciej ale w Częstochowie kiedyś widziałem w KOBO SPORT w alejach ale teraz chyba sie gdzieś na Klińskiego przeniesli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcerz Re: sklep dla harcerzy IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 13:16 Czas wspomnień mija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: sklep dla harcerzy IP: *.netcominternet.pl 24.07.11, 14:12 dzieki ,już mam ,obok Mexicopeli,pzdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: sklep dla harcerzy IP: *.alfanet24.pl 24.07.11, 14:23 Mexicopeli? a gdzie to jest? ja znam tylko składnicę harcerską w I Alei Odpowiedz Link Zgłoś