marj-an 27.06.11, 06:58 Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie macie Państwo doświadczenia z tą salą weselną? Planuję tak zorganizować swoje przyjęcie, dlatego poszukuję wszelkich opinii na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krisi Re: Gala- centrum przyjęć, ul. Rocha IP: *.net.stream.pl 27.06.11, 08:38 Byłam tam na sylwestra. Wtedy sala nazywała się Penelopa a teraz Gala. Właścicielka ta sama.Byłam tam pierwszy i ostatni raz.Sala nie powiem bardzo ładna, ale jedzenie okropne.Wszystko w galarecie oprócz ciast.Właścicielka okropna,chodząca między stolikami jak gestapowiec.Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gala- centrum przyjęć, ul. Rocha IP: *.net.stream.pl 27.06.11, 10:16 Ja tam byłam na weselu znajomych, sala ładna, ale jedzenie takie sobie, małe porcje, niedokładnie odgrzane. Mnóstwo zimnej płyty w galarecie. Sama bym tam wesela nie zorganzowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jki236 Re: Gala- centrum przyjęć, ul. Rocha IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 12:10 Penelopa a Gala to dwie różne właścicielki. Penelopa aktualnie to sala bankietowa Słoneczna przy stadionie włókniarza... Odpowiedz Link Zgłoś