Dodaj do ulubionych

Hotel Restauracja Constancja

27.06.11, 15:58
Kto z Was był w Hotelu Restauracj Constancja w Częstochowie ? Słyszałam że piekny wystrój wnętrz . Potrzebuje jakieś fajne miejsce na chrzest koniecznie w restauracji z zapleczem hotelowym bo musze mieć gdzie spokojnie nakarmić, przewinąć Małego i zostawić prezenty .
Obserwuj wątek
    • Gość: Kostekk Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.play-internet.pl 07.07.11, 19:32
      Polecam !!
      Bylem tam w ubieglym tygodniu wraz z zona, jest bardzo ladnie. Nowo otwarty hotel-restauracja, bardzo mila obsluga i pyszne jedzenie w gustownie urzadzonej restauracji.
      Hotel rowniez ladny, bardzo czysty, ladne przytulne, wygodne pokoje, internet bezprzewodowy w calym budynku....... Polecam raz jeszcze !
    • Gość: hyby Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.net.stream.pl 08.07.11, 13:43
      Jak mnie typowy post reklamowy. Hotel ledwo otwarty a już go wychwalają pod niebiosa. Miejsc na chrzest z zapleczem hotelowym też się trochę znajdzie. Tylko trzeba zadać tzw. "pytanie otwarte" a nie ograniczać się do jednego hotelu (z drugiej strony post miał być czysto reklamowy).
      • Gość: Były worker Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.11, 15:11
        A ja nie polecam, wiem kto tym rządzi, wiem skąd była kasa. To jest typowy post antyreklamowy.
        • Gość: ror Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.tbs-net.rekin.net 28.07.11, 17:31
          A kto niby rządzi i skąd twoim zdaniem była kasa?
    • Gość: Barbara Re: Hotel Restauracja Constancja IP: 130.60.90.* 28.07.11, 12:19
      I jak, czy zrobilas ten chrzest w Constancji? Ciekawa jestem, jakie sa opinie o tym lokalu.
      • Gość: MAREK Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 09:41
        Hotel jest bardzo ładny rzeczywiście, restauracja robi wrażenie a ceny są przystępne, poza tym kierownictwo profesjonalne, polecam lokal bo podobnych w Częstochowie jest niewiele.
    • Gość: kris Re: Hotel Restauracja Constancja IP: 31.42.2.* 02.11.11, 15:04
      ogólnie nie polecam smierdzi wilgocią a ów zapachy maskowane są dobrymi odświeżaczami ściany spękane w łazienkach grzyb!!! ale z zewnątrz ok i restauracja tez ok.oraz mobbing na pracownikach stosowany przez szefową!!!! ale to inna bajka
      • Gość: jskolik Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.204.79.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.11, 15:36
        ŻENADA ,TO MAŁO POWIEDZIANE .JAK MOŻNA NA FORUM TAKIĄ TAKTYKE REKLAMOWĄ ZAPODAC?.LOKAL JEST DO BANI,NIKT TAM NIE ZAGLADA TOŻ SIĘ ZA TAKĄ REKLAME CHCIWY WŁAŚCICIELEK ZABRAŁ FUJJJJ.POWIAŁO JESZCZE WIĘKSZYM SYFEM NIŻ TAM JEST!
        • Gość: HOTEL CONSTANCJA Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 16:41
          W związku z pojawiającymi się niepokojącymi dla nas informacjami na forum internetowym, chcieliśmy poinformować, że krzywdzące dla nas nieprawdziwe informacje będą rozwiązywane na drodze cywilno - prawnej. Jesteśmy pewni, że wpisy generuje nasz były pracownik.
          Informujemy także, że nie spotkaliśmy się jeszcze ze złymi opiniami naszych klientów o naszych usługach a tym bardziej ze złymi opiniami o standardzie restauracji i hotelu.
          Sam budynek jest po generalnym remoncie a część restauracyjna nowo wybudowana , zapraszamy by zobaczyć na żywo jak wygląda nasz hotel.

Jakub Gniadek
          Manager hotelu
          tel.: 509 634 856
          • Gość: Niewodniczański Do menegera IP: *.apus-net.pl 03.11.11, 21:06
            Coś się Pan zapędził w straszeniu drogą cywilno-prawną.
            Zapomniał Pan, że w Polsce mamy prawo do swobodnej dyskusji.
            Po to istnieją Fora, żeby dzielić się opiniami.
            A w tym wątku mamy tylko opinie (nie ma pomówień).
          • bmw696 Re: Hotel Restauracja Constancja 17.11.13, 09:26
            Niestety nie wiem jak u Państwa smakuje jedzenie w restauracji nie mniej jednak musiałbym wykazać sie dużą odwagą aby spróbować.... Od wczoraj leże w łóżku i nie mogę dojść do siebie po Państwa cateringu w BMW w Częstochowie, to straszne jakie było jedzenie, jest to moja prywatna opinia do której mam pełne prawo... Ponadto jak wspomniałem nie wiem czy uda mi sie wstać jutro, dodam ze na prezentacji byłem samochodem i nie piłem alkoholu, szkoda może byłoby lepiej...
    • Gość: ona28 Re: Hotel Restauracja Constancja IP: 195.189.76.* 08.11.11, 16:35
      Moi goście weselni spali w sierpniu w Hotelu Constancja .Mieliśmy wesele w Ricku po sąsiedzku.Wcześniej przed weselem obejrzałam pokoje, były wyjątkowo czyste i naprawdę ładnie zrobione.Wszyscy byli bardzo zadowoleni z tego hotelu.
      • Gość: ewa Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 21:54
        Dwa tygodnie temu, w restauracji Constancja zorganizowałam chrzciny mojego dziecka. Od początku do końca imprezy kelnerzy bardzo się starali przy obsłudze moich gości. Potrawy wyśmienite, porcje bardzo duże. Dostaliśmy pokój gratis gdzie mogłam spokojnie przewinąć i nakarmić moją córeczkę. Cały obiekt zrobił na nas wszystkich bardzo dobre wrażenie.
        • Gość: gość Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.96.228.197.tvksmp.pl 11.04.13, 23:04
          Hotel bardzo ładny,polecam,uważam jednak, że obsługa recepcji do wymiany, niewłaściwie dobrany personel
          • Gość: ŚNIADA Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.Netcominternet.pl 10.06.13, 18:42
            Byłam na weselu w październiku 2012, które zorganizowane zostało w hali namiotowej Constancja. Bardzo mdły wystrój i sztuczny (ale tj. oczywiście kwestia gustu). Natomiast tu już wszyscy goście byli zgodni, że było jednak zimno. Jedzenie w porządku, obsługa również, choć faktycznie w recepcji dało się odczuć powiew chłodu przy obsłudze - może już zmęczenie recepcjonistki dawało o sobie znać, gdy goście szli spać.

NIestety Częstochowa jest mała i pracownicy nie najlepiej wypowiadają się o warunkach pracy w Constancji, ale to uważam nie powinno ważyć na ocenie przy wyborze sali na swoją imprezę. Tak obiektywnie patrząc.

• Gość: uczestnik Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.96.228.197.tvksmp.pl 21.08.13, 23:24
              czy szefowa/szef nie widzą, że z recepcji wieje chłodem co prawda jedna z recepcjonistek nosi sztucznego"banana" na buzi, ale na miłość Boską tyle jest miłych dziewczyn.....

• Gość: klara Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.onlinesc.net 10.06.13, 18:52
      Och! ;))))
    • Gość: MłodaPara_14092013 Re: Hotel Restauracja Constancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 01:12
      Witam,

W dniu 14 września 2013 mieliśmy przyjęcie weselne zorganizowane w Hotelu Constancja. Polecam zarówno samą restaurację jak i hotel. Poziom zorganizowania samego przyjęcia jak i obsługi naprawdę jest wzorem do naśladowania. Sali weselnej szukaliśmy przez długi czas i spotkaliśmy się z wieloma ciekawymi "przypadkami". Hotel Constancja zrobił na nas ogromne wrażenie już od samego początku, a zorganizowane przyjęcie tylko upewniło nas, że był to właściwy wybór. Serwowane jedzenie jest bardzo smaczne, obsługa niezwykle miła i uczynna, sala była pięknie udekorowana. Dodatkowo, dostaliśmy pokój hotelowy do naszej dyspozycji. Hotel sprawdził się na naszym przyjęciu weselnym w 100%. Obsługa robi wszystko, żeby para młoda koncentrowała się tylko i wyłącznie na dobrej zabawie, a wszelkie sprawy organizacyjne załatwia Hotel.
      Dziękujemy za niezwykły wieczór i pozdrawiamy,
      Monika i Paweł
      • katiak4 Re: Hotel Restauracja Constancja 21.10.13, 07:55
        Tak z ciekawości chciałam spytać, jaki koszt za tzw. talerzyk?
      • impreza40lecia Re: Hotel Restauracja Constancja 20.05.14, 10:52
        Rewelacja! Robiliśmy imprezę w Constancji- również pełna profeska! Wszystko tak jak było uzgodnione z przemiłymi Paniami! POLECAM! Ładna dekoracja, te bombki w oknach dodają uroku i ciepła wystrojowi sali.
    • ninjaworr Re: Hotel Restauracja Constancja 08.02.16, 20:54
      W październiku 2015 r. odbyło się nasze wesele w hali namiotowej Constancja w Częstochowie. Bardzo gorąco polecamy to miejsce!!! Obsługa była niezwykle profesjonalna, serdeczna i pomocna. Wszyscy kelnerzy to ludzie inteligentni, o wysokim poziomie kultury osobistej, w pełni zaangażowani w swoją pracę. Od początku do końca byliśmy bardzo zadowoleni. Szczerze polecamy!!! Nina i Robert
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka