Dodaj do ulubionych

Katastrofa goniła katastrofę

28.06.11, 22:34
Czy 8 letnie dzieci piszą artykuły do GW ?:) "auto walnęło.." masakra
Obserwuj wątek
    • Gość: V Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.06.11, 00:44
      Poziom tej gazety już dawno sięgnął dna...
      GW takimi tekstami zarówno obraża "w miarę myślącą" część społeczeństwa, jak również zachwyca jego "w miarę nie myślącą" część... . Efekty tego niestety, przez duże N, będą widoczne po wakacjach, gdy wygra tak bardzo Potrzebna gazecie wybOrczej partia...
      (sorry za offtopic ale nie mogłem się powstrzymać od komentarza :) )
      • Gość: toja Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: *.toya.net.pl 29.06.11, 07:57
        Gdybyś był "w miarę myślącą" część społeczeństwa to bez problemu mógłbyś się powstrzymać od tego typu komentarza.
        • Gość: V Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: *.wip.pcz.pl 29.06.11, 09:38
          Dlaczego miałbym się powstrzymać od komentarza? Sugerujesz że mój komentarz był błędem, i powinienem biec do sklepu, kupić egzemplarz makulatury zwanej GW, oprawić ją w antyrame, i zrobić z niej ołtarzyk, tak ? To co ty mi zarzuciłaś/eś, nazywany jest np. na Białorusi , brakiem wolności słowa...
          • Gość: gunio Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: 31.42.2.* 29.06.11, 12:08
            Dlatego jesteś niemyślący, ponieważ nie potrafisz wziąć udziału w dyskusji na zadany wątek (podpowiem niekompetencji redaktorów Wybiórczej) tylko wyciągasz z kapelusza jakiś durny, polityczny temat...
      • Gość: Miastowy Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: *.centertel.pl 29.06.11, 08:13
        Nie nie, to nie 8 letnie dziecko pisze, tylko nieuki z gównety wybiurczej. Gamoń i Sztajbachówna duet nie do pobicia, nawet przez analfabetów.
        G R A T U L A C J E D L A R E D A K T O R A N A C Z E L N E G O !! !! !! !! !! !! !! !!
    • Gość: trabant Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: *.net.stream.pl 29.06.11, 03:31
      Nie jest tak źle, przecież mogli napisać "ojacie! zasuwały auta po drodze i było buUUUum!! i chlup!!!111"
      • Gość: digi Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: 31.42.2.* 29.06.11, 12:09
        Raczej: BuuUuMmMm!!!111oneoneone :D
    • Gość: janósz Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 07:33
      Jakie miasto, taki poziom pismaków ;)
      • superbea Re: Katastrofa goniła katastrofę 29.06.11, 07:52
        A odczep się od miasta. Jak Ci nie pasuje, to wyjeżdżaj do największej wiochy w Polsce, czyli Warszawy, tam już niemal cała polska wieś mieszka.
        • Gość: Miastowy Do superbea IP: *.centertel.pl 29.06.11, 20:14
          Słuchaj ty cały >superbea<. Milcz jak do mnie mówisz. Jak ci się nie podoba to forum to wejdź sobie na warszawskie i tam sprzedawaj swoje mądrości deklu.
          Pozdrawiam normalnych forumowiczów.
    • Gość: xyz Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: 89.174.100.* 29.06.11, 09:21
      zgadzam się. Może czas wymienić ekipę, bo ostatnio coraz częściej pojawiają się tego typu kwiatki...
    • Gość: wiecha Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: 193.138.243.* 29.06.11, 14:32
      Faktycznie masakra... skoro nie widzisz Problemu w opisywanym artykule, tylko razi Cię stylistyka.
      To jest tragedia prawdziwa.
      • Gość: Burned Re: Katastrofa goniła katastrofę IP: *.home.aster.pl 29.06.11, 14:45
        Ale z tym problemem to ironia?
        Ja problemu nie widzę, zważywszy że artykuł ma charakter raczej informacyjny.
        A jeśli chodzi o stylistykę, wydawało mi się że umiejętność pisania w zawodzie dziennikarza jest niemalże niezbędna...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka