donek88 03.08.11, 01:41 Naprawde nie macie już o czym pisać? szcześliwi z powodu czerwonego g... w Czwie? gdyby prezydentem był Wrona krytykowalibyscie non stop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donek88 Re: Sierpień w Regionie 03.08.11, 01:42 pozatym nic nowego - wzystko jest w kalendarzach od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umcs Re: Sierpień w Regionie IP: *.isd-hcz.com.pl 03.08.11, 08:23 W Częstochowie jak zwykle , czyli NIC się nie dzieje. Nawet placu nie ma , no bo na Nowotki to byłaby obraza i obciach w jednym. Fajne. Pozostają jak zwykle tylko msze zwane świętymi albo wyjazd na "prowincję" - (wykaz imprez w załączeniu do artykułu)-, tylko że prowincja jest na miejscu, wystarczy wyjść na ulicę, aby się o tym przekonać. Za co biorą pieniądze "spece robiący w tzw kulturze"- czyżby za "nicnierobienie" ?? Rozgonić to towarzycho na cztery wiatry !!!, bo tylko przeszkadzają tym , którzy maja jakieś pomysły, poza promowaniem JG !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roch Re: Sierpień w Regionie IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 08:54 No umcs podpowiedz coś , przecież taki nick do czegoś zobowiązuje ! Myślę , że człowiek inteligentny, z szerokimi horyzontami umysłowymi i zanteresowaniami nie nudzi się .......Dzisiaj jest taki piękny dzień i zamiast się oglądać na innych idź poprostu na spacer, odwiedź stare kąty,swój ogólniak,jakiś ulubiony butik,pogadaj z sąsiadem / może potrzebuje pomocy / Czy taki pełny złości bełkot nie szkodzi zdrowiu i nie psuje cery ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Gdyby tylko Ci się chciało IP: *.apus-net.pl 03.08.11, 09:53 cgk.czestochowa.pl/informator-w-pdf/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sierpień w Regionie IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 11:22 umcs a może byś się do pracy wziął ,dzięki takim jak ty Huta ledwo co zipie.zamiast pracować siedzisz na necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Sierpień w Regionie IP: *.prenet.pl 03.08.11, 09:40 a ja dziękuje za ten artykuł. Zwykle gazeta pisze o tym co było a nie będzie...a tak wiadomo co będzie ciekawego w okolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Sierpień w Regionie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.11, 12:38 Też tak uważam. Nareszcie wiem co w okolicy w najbliższym tygodniu. Myślę, że będzie to kontynuowane w następnych tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś