Gość: gracka IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 03.12.03, 13:47 Doły mnię naszły z tak zwanego nienacka. Miałam wybór albo Prozac albo forum.Wybrałam foruma...proszę o leczniczą dawke humoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gracka Re: ratuunkuu IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 03.12.03, 13:51 Ty sie śmiejesz a mnie łzy zalewają podłogę... i to przed świątecznymi porządkami Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ratuunkuu 03.12.03, 13:53 aha. ajax będzie niepotrzebny więc, czyż to nie radosne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracka Re: ratuunkuu IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 03.12.03, 13:58 no niby tak..a jak mi się sól weżre w podłogę? Hę? Może chodzi Ci po głowie jakiś nowy, dobry kawał? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: ratuunkuu 03.12.03, 13:59 aha a można też wzrok skierować na szkło- kieliszki będą czyste akurat na święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graCKA Re: ratuunkuu IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 03.12.03, 14:03 kielich wypełniony memi łzami... toż to pełny dramat. Czy to forum "na plażę"? Jezuuu ciągle mi po głowie łażą jakieś smutasy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ratuunkuu 03.12.03, 14:07 aha. to forum na plażę, błędnie czasami uznawane za Stowarzyszenie Klaunów Którzy Mają Rozbawiać. o czym chcesz pogadać? wolisz pływanie żabką, filatelistykę, gapienie się w sufit czy może ogórki i sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracka Re: ratuunkuu IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 03.12.03, 14:11 cholibka..mój komp strasznie tu wolno chodzi. Muszę popracować. Ale jeszcze tu wrócęęęę...[sama nie wiem czy to obietnica czy grośba..]Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ratuunkuu 03.12.03, 17:55 Gość portalu: graCKA napisał(a): > Jezuuu ciągle mi po głowie łażą jakieś smutasy juz schodze, już :-D Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ratuunkuu 03.12.03, 13:48 masz znowu dola, znow pragniesz smierci, wszystkie formy samoboja przed oczyma staja ci? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: ratuunkuu 03.12.03, 14:14 do łez i bólu brzucha doprowadziły mnie kiedyś wątki z przesłyszeniami, przejęzyczeniami czy scenkami z autobusów bodajże na forum humorum. Polecam, bo to był ofkors płacz ze smiechu. :) Odpowiedz Link Zgłoś