Gość: RRRRR Re: opinie o studio effect IP: *.opera-mini.net 13.10.12, 18:13 NIE polecam , bylam na mikrodermabrazji z gruponu , pomylka zabieg trwaf 10 min lacznie ze zmyciem makijazu , po przyjsciu do salonu inna klientka skladala reklamacje dotyczaca maseczki ,Jednym slowem nie profesjonalne zabiegi !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: opinie o studio effect IP: *.30.218.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.12, 11:00 popieram w 100%-ach ,żenada to za małe słowo aby ten salon opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: opinie o studio effect IP: *.alfanet24.pl 16.10.12, 09:36 złodziej ,pedał ham ,ten co prowadzi studuo efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: opinie o studio effect IP: *.96.245.47.tvksmp.pl 27.10.12, 14:42 Polecam omijać szerokim łukiem. Dzisiaj wybrałam się na piling i przeżyłam szok. Prześcieradła na łóżkach brudne, poplamione. Ręcznik pod głowę jeden dla wszystkich i opaska na włosy również do wspólnego użytku. W czasach kiedy wszędzie stosuje się jednorazowe prześcieradła, ręczniki tam po prostu wspólnota i jeszcze do tego nie pierwszej czystości. Byłam pierwszy i ostatni raz. Jeśli nie chcecie złapać jakiejś zarazy to zdecydowanie odradzam. Oczywiście swoje uwagi przekazałam właścicielowi, ale to zwykły arogant i guzik sobie z tego robi. Może należałoby zainteresować sanepid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient nr 1 Re: opinie o studio effect IP: *.net.stream.pl 06.12.12, 13:51 hej,jestem zszokowana fryzjerką Sylwią, która tam pracuje, dziś miałam umówiona wizytę, chciałam pasemka dwukolorowe, jasny bląd + średni bląd, wzięłam dzień urlopu, po czym dowiedziałam się, że moje włosy się nie kwalifikują się do pasemek, mam za małe odrosty (ostatnio u fryzjera byłam we wrześniu, więc minęły 3 miesiące). Fryzjerka stwierdziła, że może mi położyć farbę na całe włosy, bo jak zrobi pasemka to popali mi włosy! Szok, umówiłam się tam tylko dlatego, że koleżanka z pracy poleciła mi ten salon, ale trafiła na panią Ewelinę, która ją farbowała. W ostateczności zrezygnowałam i wyszłam bez nowej fryzury, umówiłam się do swojej fryzjerki, u której pasemka robię już od kilku dobrych lat i chodzę do nie regularnie co 3 miesiące. Widocznie salon ma za dużo pieniędzy, skoro zatrudnia osoby, które odstraszają i zniechęcają klientów. Szefowa tylko przytaknęła, a fryzjerce raczej farbować moich włosów się nie chciało, bo są gęste i musiałaby poświęcić mi sporo czasu. Jak to mówią jeden niezadowolony klient przekaże swoją opinię 40 innym osobom, więc życzę powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITKA Re: opinie o studio effect IP: *.42.4.228.alfanet24.pl 06.12.12, 15:57 właściciel to pedał zobaczcie jak ta karykatura chodzi,i był karany w przeszłości za oszustwa podatkowe.unikajcie zboczeńca i jego salonu,nie dajcie sie kiwać GEJOWI !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikoś Re: opinie o studio effect IP: *.205.3.99.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.12.12, 17:42 A jeszcze jedno,pedał czy lesba co to ma za znaczenie,idziesz włosy zrobić czy szukasz heteroholicznych mocherów hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitka Re: opinie o studio effect IP: *.42.7.246.alfanet24.pl 07.12.12, 07:35 pedalskimi łapami moich włosów włosów dotykać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik?????? Re: opinie o studio effect IP: *.205.3.99.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.12.12, 17:38 To po jaką cholewe tam poszłaś,ponoć masz swoją fryzjerke,oj kobitki żal mi was,bezczelny typ pt.były pracownik nie złą robote tu robi żal czytać takowych wpisów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 21:52 Śmieszą mnie te wszystkie opinie zwłaszcza od pań które narzekaja na fryzjerów kosmetyczki, złe zabiegi , przeterminowane produkty, kurz , brud, niemiłą obsługę i psychicznego Deskę...to po jaką cholerę i tak tam idziecie? Chyba na forum wchodzi się po to aby uniknąć takich beznadziejnych salonów, a nie biadolić po wizycie ? Nie wiem kto ma mniej rozumu klienci czy deska...pozdrawiam następne przyszłe wariatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enya Re: opinie o studio effect IP: 178.23.106.* 28.12.12, 20:00 nagonka jest przestraszna na ten salon; zdecydowanie uważam, że robi to konkurencja, bo ceny mają rzeczywiście kilkukrotnie niższe niż w innych salonach; ja chodzę tak od ponad roku; standardowo robię włosy, ale robiłam też paznokcie, depilację (już kilka zabiegów), a dzisiaj mikrodermabrazję - i polecam; przy zabiegu nie ma co prawda relaksacyjnej muzyki, półmroku i pachnących świec, ale za tą cenę warto zrezygnować z takiego luksusu; podsumowując - chodzę i będę chodzić, bo ceny mają niezwykle konkurencyjne; i rozwijają się bez przerwy, więc może i zabiegów będzie coraz więcej - marzy mi się endermologia, ale nie mają sprzętu (a na mieście ceny są masakryczne!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: opinie o studio effect IP: *.180.153.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.13, 10:49 Deska siedzi w kiciu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: opinie o studio effect IP: 213.236.165.* 03.01.13, 19:52 dobrzeb dziadowi,pedałowi,oszukał mnie kiedyś,nie wykonał zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimp Re: opinie o studio effect IP: *.146.145.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.01.13, 13:48 Deska siedzi do marca ,narazie do marca ,dobre że tak stary pedał kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonns Re: opinie o studio effect IP: *.205.7.160.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.01.13, 15:45 DESKA SIEDZI ALE W WARIATKOWIE,ZNÓW CHCE UNIKNAĆ PAKI WIĘC UDAJE ŚWIRA .MAŁE SPROSTOWANKO DESKA NIE JEST PEDAŁEM MA ŻONE,TAKA CHUDA Z WIELKIM KIDOLEM SYLWIA A TO ŻE TAK CHODZI JAK GEJ JEST SPOWODOWANE DAWNIEJSZĄ ODIADKĄ ZA KRATAMI GDZIE KOLEDZY Z CELI ZROBILI DESCE Z DUPY LAMBADE A TERAZ PRZY KAŻDYM KROKU MUSIASIĘ KONTROLOWAĆ ABY ORZESZKI SIĘ Z TYŁKA NIE SYPAŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 21:59 Deska jest sprytniejszy niż wam się wydaje....jeśli to prawda że jest w wariatkowie, to powinien tam być już od dawna, bo ma od zawsze problem z głową..ja takiego palanta w życiu nie spotkałam. Jak wyjdzie zrobi sobie żółte papiery i będzie mu można skoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: opinie o studio effect IP: 85.19.27.* 24.01.13, 21:41 urwać mu jaja pedałowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 21:57 Kamilka, nie brudż sobie rąk śmierdzielem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosna Re: opinie o studio effect IP: 85.19.27.* 24.01.13, 21:46 to ja go podpieprzyłam do urzędu skarbowego ,oszukuje klientów i samochody parkowały mi pod płotem a teraz mam spokój ,hahahahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 21:55 To było efecktowne posunięcie z Twoje strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm12 Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 15:34 no m ysle ze to dzieki mnie siedzi, mialam sprawe z nim , nie oddal m i 8 tys, i ze mial wczesiej duzo maych oszustw to siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpenelope Re: opinie o studio effect 24.01.13, 22:01 nie wiem po co tam chodzicie i ryzykujecie swój wygląd i zdrowie.... przecież są też inne salony kosmetyczne i fryzjerskie które POTRAFIĄ wykonać określone zabiegi... jak już tak bardzo chcecie oszczędzić to są inne oferty na portalach typu Grupon Gruper które są pełnowartościowe i wykonane jak należy.wiem co mówię bo sama z nich korzystam czasami... nie będę podawała nazw bo to bez sensu. w tym effect-syfie raz byłam i nigdy więcej.... ZASTANÓWCIE SIĘ CZY WARTO ZAOSZCZĘDZIĆ 5 ZŁ I NAROBIĆ SOBIE PROBLEMÓW.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: opinie o studio effect IP: 85.19.27.* 24.01.13, 22:11 deska jak otworzy salon to znowu go podpieprzę do skarbowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 22:23 to jest ciekawe że wiekszość ludzi pracuje tam na czarno , bez umów, bez zusu, nic... kiedy brakuje mu kasy , to wypłaca pensje w przeterminowanym towarze ...nikt go jakoś nie zgłosił do PG, PIPu , zusu czy innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosna Re: opinie o studio effect IP: 85.19.27.* 24.01.13, 22:38 ja sąsiadka ,zgłosiłam pedała do urzędu skarbowego i teraz siedzi w wariatkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 23:07 wariatkowo to dla niego dobre rozwiązanie...tam ma jak w domku, a wiesz ilu on ludzi oszukał, okradł, zniszczył...mam nadzieję że go sumienie żre już od środka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurecjata Re: opinie o studio effect IP: *.204.37.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.13, 17:08 I pierd....lony deska w końcu uziemiony,Jesu jak się ciesze ,jak sie naprawde ciesze ,to już koniec tegocw...a siedzi w pace ,dostał 3 lata bez zawiasów za wcześniejsze wybryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: opinie o studio effect IP: *.96.241.14.tvksmp.pl 25.01.13, 19:26 A kim jest Pani Asia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 20:18 Asia , jest żoną deski czyli tez deska..oni są po jednych pieniądzach, bo doskonale wiedziała o wszystkich przestępstwach męża więc brała tym samy w tym udział. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkapp Re: opinie o studio effect 27.01.13, 09:20 i co z tego że siedzi jak salon dalej działa i dalej będą naciągać i oszukiwać ludzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: opinie o studio effect IP: 85.19.27.* 27.01.13, 11:26 jeżeli tak to już piszę do urzędu skarbowego donos po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinae1 Re: opinie o studio effect 28.01.13, 17:28 to jest jakaś kpina!!! salon dalej działa... może jakby wszystskie POKRZYWDZONE ,OSZUKANE I OKRADZIONE osoby napisały pisma do US i Sanepidu to może wreszcie zamkną ten burdel.nie radzę wykupować kuponów bo nikt wam za nie nie zwróci jak zamkną ten "salon" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm12 Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 15:27 3 lata??to super,,,, przyczynilam sie do tego ze siedzi.... byl mi winnien 8 tys zl, drukowalam mu ulotki, on odebral i nie zaplacil, bylam w sadzie, byla sprawa.... mialam polaczona z babka od ktorej niby pozyczyl i nie oddal, wiec przegral,,,, mial jej oddac, niestety jesli chodzi o mnie to sad nie kazal oddac, nie wazne, ....wazne ze po mojej sprawie go wsadzili , poniewaz mial duZo zlego na sumieniu;) czytalam akta w sadzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.13, 18:03 Hej, jeśli chcesz dowiedzieć się wszystkiego o każdym interesującym Cię kierunku oraz uczelni, odwiedź www.ascensus.pl. To strona studentów i absolwentów, którzy doradzają przy wyborze studiów i pomogli już dziesiątkom licealistów. Pozdrawiam, Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linkoln-328 Re: opinie o studio effect IP: *.dynamic.lte.plus.pl 09.02.13, 14:16 Dajcie już spokój z tymi wyzwiskami ,Wojtek jest strasznie chory i nie wiemy czy z tego wyjdzie.Proponuje spokój ,i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: opinie o studio effect IP: 85.19.27.* 10.02.13, 22:36 moja klątwa podziałała ,pedał i złodziej nie ma go co żałować,a teraz pora na złodziei z OPEN FINANSE Z CZĘSTOCHOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: opinie o studio effect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.13, 11:59 Ciekawe co to za choroba,która każe czlowiekowi kraść i oszukiwać robić setki tysięcy dlugów w różnych firmach...śmiertelna?...Może jak go w końcu wierzyciele dopadną.Czego najbardziej mu życzę,bo oszukać się nie dalam,ale z jego powodu mam mnustwo klopotów chociaż nie mam z nim nic wspólnego. Tylko nie powtarzaj za nim bajek o chorej tarczycy, niedotlenieniu itd. jeśli to robisz znaczy,że nie wiesz co to jest za czlowiek i jak wiele osób jest poszkodowanych, przez niego i w sumie jego żonę bo ona napewno wiedziala co święty, chory malżonek wyczynia i bez winy nie jest hurtfryz byl jej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: opinie o studio effect IP: 212.87.246.* 16.02.13, 11:15 ciekawe wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany libra Re: open finanse złodzieje IP: 85.19.27.* 16.02.13, 15:35 open finanse okrada nieświadomych obywateli polskich z oszczędności poprzez poliso lokaty oraz źle sformułowanym regulaminem nie zgodnym z prawem unijnym oraz konwencją praw człowieka ,jest tysiące ludzi poszkodowanych.Działanie takie jest działaniem na szkodę Rzeczypospolitej Polski oraz obywateli Polski wiążące się z zagrabieniem prywatnego mienia.Pareto, Pareto II, Libra, Libra II, Libra III.Poszkodowani proszę się zgłaszać do kancelarii www.przywiazanidopolisy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 17:17 beznadziejne, brak higieny, nonszalancja personelu. grupon tragicznie realizowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: opinie o studio effect IP: *.96.239.235.tvksmp.pl 04.03.13, 17:50 Ja byłam u kosmetyczki miałam wykonywaną usługę laserem , bardzo miła obsługa . Myślę że wszystkie te pomówienia to od tz. konkurencji która ma wygórowane ceny, a usługę może nawet gorszą. U fryzjerki nie byłam więc się nie wypowiadam.Mikrodermabrazja z chęcią skorzystam ale muszę się upewnić czy mają sterylizator bo nie jest to bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solae A pro po solarium to nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 06:05 lampy ma założone solarium na ul,Slowackiego , w drogerii Koliber , obok sklepu spozywczego, ale 3 min tylko mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm12 Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 15:14 omijaj.... moja znajoma zakupila i nie doszlodo transakcji,,,a co wazne powiem tak.... drukowalam im ulotki, nie zaplacili , sa winni 8 tys zl, sprawa byla w sadzie. tak ze nie plecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: opinie o studio effect IP: *.dynamic.lte.plus.pl 27.03.13, 14:37 Do w/w za ulotki nie dostaniesz grosz ,gość teraz chorego udaje a całe studio jest na ojca wię możesz mu skoczyć ,przykre ale prawdziwe.Babki jednak do s.e. jeżdżą i to jest dziwne co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm12@buziaczek.pl Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 14:04 Wiem ze udaje,siedzial w wariatkowie, Nic mu nie z robia..... Ja pieniedzy nie zobacze juz.. Odpowiedz Link Zgłoś
jakkolwiek123 Re: opinie o studio effect 23.07.13, 10:13 Nie idźcie tam, bo pożałujecie. Wyszłam stamtąd w czapce. Popłakałam się w domu i sama obcięłam. Do suszenia i prostowania moich mega zniszczonych włosów nie zostały użyte ŻADNE kosmetyki. Wszystko na sucho. A na półkach te wszystkie produkty chyba robią jako ozdoba w takim razie. Obsługa bardzo niemiła. Gó...ary zachowują się jakby łaskę robiły. Zero uśmiechu. Arogancja. Nie polecam, odradzam, przestrzegajcie przed tym miejscem Odpowiedz Link Zgłoś
jakkolwiek123 Re: opinie o studio effect 23.07.13, 10:19 OMIJAĆ. NIEMIŁA OBSŁUGA, KOSMETYKI ROBIĄ JAKO OZDOBA NA PÓŁKACH (DO MOICH MEGA CIENKICH, ZNISZCZONYCH, SUCHYCH WŁOSÓW NIE ZOSTAŁY UŻYTE ŻADNE ANI POD SUSZARKĘ ANI POD PROSTOWNICĘ!!!) WRACAŁAM STAMTĄD W CZAPCE A W DOMU PŁACZ!!! ZADUFANE GÓWNIARY TAM PRACUJĄ, OD RAZU MIAŁAM OCHOTĘ STAMTĄD WYJŚĆ! STAŁY ZA STOLIKIEM I SIĘ NA MNIE PATRZAŁY JAKBYM IM MATKI POZABIJAŁA. tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: opinie o studio effect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.13, 13:44 to po hu..ja tam poszłaś ,wszyscy dobrze wiedzą co to za salon ,teraz pisać umiesz a czytać wcześniej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azi Re: opinie o studio effect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.13, 01:18 ciesz sie ze ktoś obciął Twoje włosy i nałożył profesjonarną makse na wlosy(tylko takie sa uzywane w salonie fryzjerskim na poziomie) za 29 zl chce usulugi na maxx. widac ze odezwala sie mieszczanka z czestochowy . a jezeli kogos Pani wyzywa od gowniary swiadczy tylko o pani niskim..niskiem.. poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzy Re: opinie o studio effect IP: *.42.12.141.alfanet24.pl 28.08.13, 16:38 Ojj kobitki dajcie sobie spokuj z tym salonem dołużcie te pare zł i idzie do salonu z dobra opinią. Szkoda waszych nerw. Jestem byłym pracownikiem i wiem jak od wew. jest w tym salonie. Hamstwo brak szacunku i oszustwo. Do tej pory nie otrzymałam należnej mi wypłaty. Po tym salonie nie mogłam znaleśc pracy i teraz się nie przyznaje ,że tam pracowałam. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: opinie o studio effect IP: *.mtk-tv.pl 17.09.13, 17:12 trzeba było wyjść od razu jak coś nie pasowało a nie teraz sie pastwić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: opinie o studio effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 07:09 za tanio, żeby było dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: opinie o studio effect IP: *.42.5.235.alfanet24.pl 05.10.13, 09:45 jeszcze ten pedał funkcjonuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: opinie o studio effect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.13, 10:11 pedał siedzi w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
eiskra.1 Re: opinie o studio effect 12.04.14, 01:08 Jeżeli chcą być Państwo na bieżąco z modą dziecięcą gorąco zachęcamy do polubienia Nas na Facebooku lub odwiedzenia nas w C.H. Jagiellończycy na I p. BOX 230 w Częstochowie . Znajdą tu Państwo sporo ciekawych propozycji co do ubioru naszych dzieciaków oraz będą na bieżąco z nowościami w naszym sklepie. Z pozdrowieniami Mamo, kup www.facebook.com/mamokupisz?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_3105.95 omijaj z daleka 28.07.15, 13:45 Z groupona kupiłam sobie zabieg za 89 zł na peeling kawitacyjny albo mikrodermobrazje diamentową. (3 razy obojetnie który za 89zł) kazdy spróbowałam. kosmetyczka miała robić zabieg na oczyszczona skóre twarzy. pierwszym krokiem na ten zabieg powinna być oczyszczona twarz. owszem, pani zamoczyła wacik w toniku wytarła mi twarz tylko że dość ze nieporzadnie tzn przejechała szybko strefe T (przyszłam po zajęciach z uczelni od razu do tego salonu effect studio i miałam na sobie i podkład i róż i bronzer) po zabiegu 2x wiecej pryszczy niz zabiegiem !!!! podejrzewam że albo to była wina dokładnego, profesjonalnego oczyszczenia, albo brudnej nie oczyszczonej głowicy urządzenia. kolezance dałam 2 inne zabiegi aby sobie poszła na nie bo ja juz wiadomo-nie chcialam tam isc. ona powiedziala ze kiedys miala miktrodermobrazje i było jej po niej dobrze. lecz tak samo jak w moim przypadku, spierdzielili jej twarz. koszmar. drugi przypadek : Obsługa jako tako ale jak tu wyżej panie napisaly- wszystko szybko na ilość nie na jakość. ponadto, z okazji dnia mamy dostałam smsa o jakiejś promocji. zapisałam na nią swoją mamę, powiedziałam że prześle pieniądze na konto i prosze nie informować moją mamę o nazwisku "x" o cenie tego zabiegu. recepcjoniska powiedziała dobrze dobrze, już zaraz zapisze wszystko w komputerze, płatność przez przelew, dziękujemy" miało być sprawnie fachowo i porządnie. Ponadto "gratis darmowe badanie cery" nie było ani badania cery, a co najważniejsze, moja mama zeszła na dół po płaszcz a recepcjoniska kazała jej zapłacić pieniądze za ten zabieg. zatem zapłaciłam podwojną sumę pieniedzy. odrazu po tej informacji zadzwoniłam do tego "salonu" i grzecznie poprosiłam o przelanie na konto pieniedzy które były zapłacone dwa razy (przelew+osobisnie mama) taki to moja mama miała prezent na dzien matki :/ obsługa dość że się nie spisała to jeszcze nie wywiązała z naszej umowy. mama była niezadowolona z zabiegu bo jak to powiedziała "na odpiernicz zrobione" teraz czekam 3 miesiąc na przelanie mi należnej sumy pieniedzy !!!!. to jest n i e d o p u s z c z a l n e ! ! ! dzwoniłam do nich z 10 razy. za każdym razem udają że nie wiedzą o co chodzi. a za ostatnim razem, pani z recepcji uznała że szef już mi dawno temu przelał pieniądze na konto. powiedziałam że nie zostały dostarczone z powrotem. dziwne.... szef powiedział że przesłał należną sumę pieniędzy, hm... miesiąc chyba żaden przelew nie idzie? w każdym razie jest to z ł o d z i e j st wo. szef miał jeszcze do mnie dzwonić, podałam numer telefonu, mija następny miesiac i nic. ani przelewu ani nie dzwoni telefon. po prostu złodzieje i tyle :) brawo dla pana "szefa" że tak sobie spierdzielił opinie za przez brak uczciwości. jeszcze raz zdecydowanie n i e p o l e c a m. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_3105.95 Re: opinie o studio effect 28.07.15, 13:46 Z groupona kupiłam sobie zabieg za 89 zł na peeling kawitacyjny albo mikrodermobrazje diamentową. (3 razy obojetnie który za 89zł) kazdy spróbowałam. kosmetyczka miała robić zabieg na oczyszczona skóre twarzy. pierwszym krokiem na ten zabieg powinna być oczyszczona twarz. owszem, pani zamoczyła wacik w toniku wytarła mi twarz tylko że dość ze nieporzadnie tzn przejechała szybko strefe T (przyszłam po zajęciach z uczelni od razu do tego salonu effect studio i miałam na sobie i podkład i róż i bronzer) po zabiegu 2x wiecej pryszczy niz zabiegiem !!!! podejrzewam że albo to była wina dokładnego, profesjonalnego oczyszczenia, albo brudnej nie oczyszczonej głowicy urządzenia. kolezance dałam 2 inne zabiegi aby sobie poszła na nie bo ja juz wiadomo-nie chcialam tam isc. ona powiedziala ze kiedys miala miktrodermobrazje i było jej po niej dobrze. lecz tak samo jak w moim przypadku, spierdzielili jej twarz. koszmar. drugi przypadek : Obsługa jako tako ale jak tu wyżej panie napisaly- wszystko szybko na ilość nie na jakość. ponadto, z okazji dnia mamy dostałam smsa o jakiejś promocji. zapisałam na nią swoją mamę, powiedziałam że prześle pieniądze na konto i prosze nie informować moją mamę o nazwisku "x" o cenie tego zabiegu. recepcjoniska powiedziała dobrze dobrze, już zaraz zapisze wszystko w komputerze, płatność przez przelew, dziękujemy" miało być sprawnie fachowo i porządnie. Ponadto "gratis darmowe badanie cery" nie było ani badania cery, a co najważniejsze, moja mama zeszła na dół po płaszcz a recepcjoniska kazała jej zapłacić pieniądze za ten zabieg. zatem zapłaciłam podwojną sumę pieniedzy. odrazu po tej informacji zadzwoniłam do tego "salonu" i grzecznie poprosiłam o przelanie na konto pieniedzy które były zapłacone dwa razy (przelew+osobisnie mama) taki to moja mama miała prezent na dzien matki :/ obsługa dość że się nie spisała to jeszcze nie wywiązała z naszej umowy. mama była niezadowolona z zabiegu bo jak to powiedziała "na odpiernicz zrobione" teraz czekam 3 miesiąc na przelanie mi należnej sumy pieniedzy !!!!. to jest n i e d o p u s z c z a l n e ! ! ! dzwoniłam do nich z 10 razy. za każdym razem udają że nie wiedzą o co chodzi. a za ostatnim razem, pani z recepcji uznała że szef już mi dawno temu przelał pieniądze na konto. powiedziałam że nie zostały dostarczone z powrotem. dziwne.... szef powiedział że przesłał należną sumę pieniędzy, hm... miesiąc chyba żaden przelew nie idzie? w każdym razie jest to z ł o d z i e j st wo. szef miał jeszcze do mnie dzwonić, podałam numer telefonu, mija następny miesiac i nic. ani przelewu ani nie dzwoni telefon. po prostu złodzieje i tyle :) brawo dla pana "szefa" że tak sobie spierdzielił opinie za przez brak uczciwości. jeszcze raz zdecydowanie n i e p o l e c a m. Odpowiedz Link Zgłoś
paulliexp Re: opinie o studio effect 06.10.16, 17:49 Witam kobitki!Jesli chodzi o zabiegi kosmetyczne to :nie maja jednorazowych pilnikow,kapturkow do pedicure (czym grozi zarażenie sie grzybica i roznymi innymi chorobami skóry i paznokci,oraz tymi gorszymi typu HIV itp) jesli chodzi o zabiegi na twarz,to szef kupuje inny sprzet,a zabieg nazywa i ceni inaczej niz tym sprzetem mozna wykonac jeśli chodzi o przedłużenie rzęs metodą 1:1 to w ogole nie jest takie przedłużenie jak sie ono nazywa.Pani ,która je wykonuje nigdy nie miala stycznosci z kosmetyka zanim zaczela tam pracować.Uczyla sie przyklejac rzesy na swoim psie wedlug filmików na Youtube .Rzęsy przykleja do powiek,skleja ze sobą kilka rzęs na raz np.2/3/4 naturalne do jednej jedwabnej. TOTALNA PORAŻKA I TOTALNIE NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś