Dodaj do ulubionych

Balt na Mszy Św.

01.09.11, 23:07
Czy się pomyliłem,czy Balt był dzisiaj na Mszy Św. związanej z 1 września. Czy mu mózg odmawia wszelkiej normalności, czy mu psychika siada,żeby po takich rewelacjach kontrakościelnych mógł chodzić na msze - ja naprawdę nic nie rozumię - pomóżcie????
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Balt na Mszy Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 23:31
      mózgu to on nie ma i mieć nie będzie,
      • Gość: adamico Re: Balt na Mszy Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 23:42
        czyli co on jest wierzący, czy debil? Czy chce4 podatkow czy nie?
        • Gość: obywatel Re: Balt na Mszy Św. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 08:57
          A co ma pierik do wiatraka. Ja też chodzę do Kościoła i jestem wierzący, a popieram wprowadzenie opłaty turystycznej od pielgrzymów.
          • dyziek_o Re: Balt na Mszy Św. 02.09.11, 09:41
            I oczywiście popieram podejście do sprawy "obywatela".
            Ma świętą rację. Albowiem nie ma nic do rzeczy podatek do wiary.
            Tak samo śmiecą nasi mieszkańcy jak i przyjezdni. A że to akurat pielgrzymi.............?!
            Tu jednak kościół jak zwykle stosuje sprawdzoną przez wieki metodę:
            Jeśli im coś nie na rączkę, - dawaj! - awantura, że to walka z wiarą.
            A dupek jeden z drugim, - pozbawiony umiejętności posługiwania się własnym rozumem,
            przyklaskuje wierząc święcie, że to prawda.
            A tymczasem gów.....o prawda!
            Dyzio.
    • Gość: hyhy Re: Balt na Mszy Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 00:58
      imageshack.us/photo/my-images/864/99821185.jpg/
    • barczysty90 Re: Balt na Mszy Św. 02.09.11, 11:56
      Nie ma się co dziwić...
      P.Balt lubi sobie posłuchać Mszy Św. , sam się tym pochwalił na Facebook`u
      • Gość: nn Re: Balt na Mszy Św. IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.11, 18:02
        dla kasy sie robi wszystko a PANA BOGA przeprasza i jest sie tu gdzie sie jest.lepszy jeden nawrocony niz ilus tam sprawidliwych
        • Gość: grubas Wszystko Dzieci Boże IP: *.ice-net.pl 03.09.11, 18:19
          Czy z prawicy czy z lewicy - wszystko Dzieci Boże. Amen.

• bazyliuszek Re: Balt na Mszy Św. 03.09.11, 18:22
          Panowie i Panie kultura chrześcijańska jest bardziej bogata, niż wpisy Wasze.Każdy jest godzień jej poznać.Nawet przewodniczący Pan Marek Balt.
          • Gość: ciekawy Re: Balt na Mszy Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 22:44
            nszz.solidarnosc.czest.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=628:stanowisko-prezydium-zr-antyzwizkowe-dziaania-pracodawcow-samorzdowych&catid=30:aktualnoci&Itemid=88

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka