Dodaj do ulubionych

Jadwiga Wiśniewska - królowa interpelacji

02.09.11, 11:43
Pani Jadzia pokonała Smoka ilością złożonych interpretacji. Ciekawe czy pokona Smoka ilością zdobytych głosów?. Życzymy Jej tego.
Obserwuj wątek
    • jacekczewa Religia - etyka 02.09.11, 14:06
      Religia powinna wrócic do kościołów !!! Poza tym kto doprowadził do tego że religia rzym- kat. jest pępkiem świata w naszym kraju, czarna mafia przejmuje wszystko co możliwe jak kiedyć czerwona mafia - niczym się nie róznią - ideologiczne pranie móżgów
    • Gość: denver Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa interpelacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 16:20
      ... jeśli ta pani jest dla samodzielnie - trzeźwo i krytycznie - myślących jakakolwiek "królową" to tylko świadectwo jak nisko upadliśmy.
      Ludziska toć to ma być parlament a nie targowisko próżności czy scenka prowincjonalnego kabaretu...
      Co to za kryterium wartościujące - liczba złożonych interpelacji - lepiej już zorganizować obecnym posłom, a na pewno kandydatom do sejmu, wyścig w workach z jajkiem na łyżce... i to może być ciekawy probierz ich kompetencji...
    • Gość: Irena Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa interpelacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 18:15
      Nie interesuję się polityką ale przeczytałam z ciekawością. Czy ten poseł Giżyński to ma wszystko w porządku z głową? Czy po to dostaje moje pieniądze, żeby pleść takie bzdury?
      • Gość: a Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa interpelacji IP: *.alfanet24.pl 02.09.11, 20:15
        Wszystkie oświadczenia Giżyńskiego - niektóre są wrecz fascynujące, wrecz powalają celowością, praktycznością i wiele wnosza do zycia publciznego:

orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/www-ident?OpenView&Start=1&Count=999&Expand=4&RestrictToCategory=094#4
        • Gość: gość Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa interpelacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 22:29
          To jaja jakieś?
        • Gość: po co Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa interpelacji IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 08:07
          Co mógł to już wniósł i już wystarczy .
          • Gość: gosc Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa int... IP: *.play-internet.pl 03.09.11, 08:18
            Ja tam wiem,że lepszego lidera od Giżyńskiego Kaczyński nie będzie miał w tym okregu.On sam też o tym wie.
            • ciemnobedzie Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa int... 03.09.11, 10:48
              Gość portalu: gosc napisał(a):

> Ja tam wiem,że lepszego lidera od Giżyńskiego Kaczyński nie będzie miał w tym o
              > kregu.On sam też o tym wie.

Kazdy diler chce mieć lidera.
              • Gość: ej Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa int... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.09.11, 18:11
                schowaj babci dowód w dzień wyborów !!!!!!
                • Gość: wyborca rozporkowa - baronowa nepotyzmu IP: 208.115.207.* 03.09.11, 18:54
                  Gość portalu: ej napisał(a):
                  > żabież babci r. i synalkom dowód w dzień wyborów!

życzliwy
                  • Gość: i co ci to da? do kretyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 20:50
                    odbierz trzy głosy z 43 tys.? Nic. Żal mi ciebie frustracie
                  • Gość: do kretyna głupek chory bez pomysłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 21:54
                    pomyśl czasami,czy ty nie chorujesz przez nienawiść? To jest największa zgaga chorób. Nienawiść! Niepotrzebna, nieprzyzwoita, głupia. Jak się z niej wyzwolimy, to wyzwolimy sie też z choroby, która czasami nas gniecie. To ty możesz się wyzwolić z tej choroby, albo trwać dalej, bezmyślnie. To zawsze też zależy od IQ. Z głupotą nie da się walczyć. PLo prostu nie da się. Ale wydaje mi się, że nie jesteś taki głupi!
    • donald-marzy Jadwiga Wiśniewska - królowa 03.09.11, 21:08
      Pracę posła należy również oceniać przez pryzmat wystąpień. Ile mieli ich nasi posłowie? Wolę nie pytać!
      • Gość: donaldzie! Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 21:14
        Można sprawdzić na ich stronach www
        • Gość: ja Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 21:15
          sprawdzam,za chwilę wam odpowiem.
          • Gość: co ty chłopie gada Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 21:30
            sz? To można sprawdzić w każdej chwili na różnych stronach. Tylko ważniejsza jest jakość tych wypowiedzi,a nie ilość!
            • Gość: ja Re: Jadwiga Wiśniewska - królowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 00:44
              Najlepszą posłanką byla Rozpondkowa- spokojna,kulturalna, miła i lubiana,bez uprzedzeń,a w Sejmie najważniejsza ze wszystkich częstochowskich posłow, przy sprawozdaniach -czyli merytorycznie najlepiej przygotowana.Najlepsza!
              • Gość: jes najlepsza posłanka to H.Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 00:54
                Halina Rozpondek. Była świetną prezydentową miasta i wiceprezydentową, kocha częstochowian i jest za województwem częstochowskim, to kobieta kombinat. Super jest,jest najlepszym posłem z okręgu. Ileż forsy załatwiła, to głowa mala- ona jest najlepsza i nie da sie tego ukryć
                • Gość: ja Re: najlepsza posłanka to H.Rozpondek IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 05:33
                  A ja podpisuję się pod nazwiskiem Giżynski, bo to, co zrobił dla naszego regionu- nie dopuścił Wrony do rządów w miescie- zasługuje na szacunek i uznanie. Poświęcił za to dużo: najpierw go zawieszono w prawach członka swojej partii, później odwieszono, a teraz ma dwójkę na liście. Bo taki los spotyka ludzi, którzy o coś walczą, chcą lepiej dla miasta. Giżyński jest niezaprzeczalnie jednym z najinteligentniejszych parlamentarzystów.
                  • Gość: dezet Re: najlepsza posłanka to H.Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 21:51
                    ja - jak ten Giżyński jest dla ciebie, jak piszesz "...niezaprzeczalnie jednym z najinteligentniejszych parlamentarzystów" - to musisz być ćwierćineligentem o niskich wymaganiach, a inteligenta widziałeś tylko na obrazku w "Czytankach"...

1/4 + 1/2 = 3/4 i jeszcze do pełna brakuje ćwiartki...
                    • Gość: gość Re: najlepsza posłanka to H.Rozpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:29
                      Cała prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka